Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@dominikati no ty si sikovna ty uz mas utz za sebou a ja som este doktora ani nevidela... super, nech to ide takto dobre aj nadalej 😉
@babatenko ja tiez, driemoty cely den, unava...
@tannia87 ja som spinila obe tehotenstva do 4. mesiaca,brala som Duphaston stale, a teraz ked doktor zistil, ze mam pozitivny test, tak mi ihned nasadil lieky, co som rada. Neboj,ono telo si zvyka na nove hormony.
Ja som dnes bola u lekara, som 4+3tt a vidiet len vacok a silno ohranicenu sliznicu, takze zaciatok tam je, teraz to chce len klud a cakat....(hahaha, zeklud pri mojich 2 detoch..) 😀
@lucyferia som fakt rada,ze ma vzal este pred Vianocami,uz som to nemohla vydrzat
aj vás tak páli záha? To snád nebude takto celé tehu...ale asi môžem byť vždy rada, že mi nebýva zle a nemám nevolnosti...až si niekedy hovorím, či je všetko ok, keď mi nie je zle 🙂 až na tu záhu sa cítim skvele. Vaše príznaky??? nepríznaky 🙂
@hviezdicka2024 trosku aj mna zacina palit zaha, ale iba niekedy. Doteraz som to nikdy nemavala.
@doory ahoj ja som akurat nad tym tak uvazovala a druhorodenneho syna sme splodili 2dni po ms teda este som spinila takze clovek by predpokladal ze na 10den tam nieco doktor uvidi ale pravdou je ze na ten 10den co som bola u doktora na potvrdenie plodovy vak bol malinky a teraz sme ho splodili asi v polke a na 13den mal 1,5cm.tak aj preto si z toho nic nerobim a za 3tyzdne tam uz bude pekne babetko aj s krasnym bijucim srdieckom ako to bolo pri 2 synovi.tak sa baby nebojte ved ide o skore tehotenstvo.a drzim nam tu vsetkym vsetky palce.
@hviezdicka2024 mňa záha nepáli vôbec,ale ja som stále smadna a nenávidím umývanie zubov,lebo to stále čakám kedy uvidím obsah žalúdka...:D
@hviezdicka2024 ahoj, ani mne nič nie je 😉 len stále veľa pijem, ráno, kým sa nenapijem, tak mám trošku taký labilný žalúdok ale hneď keď si dám pohár vody, tak to prejde. No a ešte som dosť unavená, stačí, že niekde prejdem alebo niečo porobím chvíľu a už som rada, že si ľahnem a spať najradšej "so sliepkami" 😀
@aknedz ten spanok so sliepakmi TI zavidim 😉 (v dobrom). Moj maly vymyselnik vstava cca okolo 6.30 hod a do 20 hod jede ako masinka, do toho živá dcérka...takže keď synčeka uspím o 20.20, tak som stastná a neviem co si skor zacat, lebo robota mi cely den stojí 😀
@hviezdicka2024 žáha ma pálila celé 2 tehotenstvá, hrozny pocit a horsie je, ze sa toho nezbavíš. Zaberala mi FATRA mineralka (naozaj super) a Tums - ine veci nezaberali. Pozor, lieky proti žáhe sú v tehu zakázané niektoré...treba čítať návod... 😉
Mna dnes rano skoro naplo, ked som zahryzla do chlebíka so suchou salámou....rýchlo som to vyplula a manzel na mna pozrel, ze čo to robím, nakoľko ešte nič nevie 🙂
@mojalili no ja chodievam tak okolo pol 10 tej spat a vstavam o deviatej 😀 je to moje prve tehu a zostala som na PN , tak si to mozem dovolit 😉 lebo som bola chorlava na zaciatku a moja praca je momentalne dost nevyhocujuca aby som tam bola tehu....na prvu kontrolu idem 28meho, tak dufam, ze mi da gynekolog odporucanie aby som bola doma. Veru pri dvoch detickach to mas pekne namahave a este ked to mas ako prekvapko pre manzela 😀 a v ktorom tt si, ked to este manzelik nevie?
Ajoj ženušky, pripájam sa tiež, mám termín pôrodu 4.8., len asi budem mať aj druhý pôrod cisársky, tak možno budeme mať druhé mimi o niečo skôr 🙂
Hurá dobrá správa, dnes som sa objednala k dokymu medzi sviatkami, už by som to asi do januára nevydržala 🙂 Takže 27. 12. idem na krv a potom sa uvidí 🙂) ako ste na tom vy žienky? čítam, že niektoré už máte ranné nevoľnosti, no mňa ráno len trošku napína, ale najhoršia je tá únava, to je hrozné, len by som spala a spala 🙂
@mojalili 🙂 jejda...tak čakáte tretie bábenko možno?.....ako staré máš prvé dve? gratulujem...
@mattuliatko30 Lili bude mať 6 rokov, ide do školy a Danko ma 18 mesiacov. Tretie sa prihodilo 😀 Manzelovi nachstam krasny list (kratky) a dam ho do malej krabicky vystlanej niečim...ešte som nerozmyslala čim....a tam bude aj tehotensky test. Tak sa to dozvie ked si bude rozbalovat darcek.
@doory Veri nedoplo este, pretoze mame toho vela, prave sme dorobili domcek, same stresy, v praci ma toho vela....ved to poznas sama 😉 😉 😉 😉
Ale tak pytal sa parkrat, ale ja sa snazim fungovat tak, akoby sa nic nedialo. Tak ono sa nic nedeje, len ma boli podbrusko dost.
@mojalili teda super...manžel sa isto poteší....teda to ja mám zase iný problém..môj nechce tretie, čo by som ja zato dala, keby sa pritrafilo 🙂)) tak bude mať pekný darček....aj ste chceli tretie?...časom?...
@mattuliatko30 chceli nechceli, neviem. Manzel chcel, ja som vahala...davala som mu do konca roka, potom by som do toho uz neisla. Takze mas uz 2 deticky,vsak? No ja mam dievca z prveho manzelstva, takze manzelove je jedno (myslim biologicke, inak ma dcerku ako za svoju). Tak preto to tretie, ale potom uz dost 🙂
@mojalili jáj..no ja mám dve dcérky....a chcela by som ešte chlapčeka....tak ale aj dievčatko..už by mi to bolo jedno.....no len môj už nechce....:(( tak ale tajne dúfam,že raz povolí....veď ešte mám len 30 rokov...
@mattuliatko30 Ja som sa narodila po 11 a 13 tich rokoch mojim rodicom, ked maminka mala 35 rokov.🙂 Neboj sa, nelutuju 🙂 Ja uz mam viac a naozaj som povedala posledne..... 🙂 Mozno casom opet zatuzi tvoj muž, neboj,nechaj tomu cas 🙂
@mattuliatko30 🙂 tvoj nechce tretie a mne moj vcera povedal serioznym tonom ze chce 4 deti, tak mi oci vybehli 🙂
@mojalili Hanka,naozaj krásny darček... Ked ho tak chcel bude velmi raaaaaaad🙂 a to brusko..pri tretiom je to nromalne.. s kazdym dalsim tehu je to viac bolestive..zial..ja som tu nedavno tiez stresovala,co som sa bala,ze mam asi mimomaternicove,co ma tak velmi bolelo na pravo..a nic.To coma byt je tam kde ma byt. Len ci to este bude o tyzden neviem.. uz m ivobec nieje zle.. a mam taky tusak,ze to nieje dobre..
Ale vam prajem vsetkym krasne a pohodove tehu...

@mojalili Dakujem Lili. Pri mojom synčekovi bol začiatok tiež kovbojka.a daleko horsia..dufamz,e o tyzden budem kludnejsia...