icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

doory
21. dec 2011

@aknedz ´Dakujem, si zlatááá 🙂 ja cítim únavu a častý hlad a unavu... 😉 tak snáď to bude dobreee...

aknedz
21. dec 2011

@doory ja som tiež len unavená 😅

mattuliatko30
21. dec 2011

@lucyferia jeeejda....to máš super........ 🙂)) síce 4 sú dosť...ale tak aspoň tie detičky chce..... :(( hmmm ja by som za to tretie dala všetko

mattuliatko30
21. dec 2011

@mojalili no nemyslím si ,že zatúži...túžim tu len ja..... :(( ale díky

lenkaks
21. dec 2011

@kosska3003 Ahojky,no ako si dopadla na uzv? Mne to vychadza presne na 6+5tt a uz bolo aj srdiecko🙂) Dokonca mi dr aj foto automaticky vytlacila ,mam ho v albume 🙂) Len ta cena,ze 10e za fotku!

jucuska
21. dec 2011

Ahojte baby, pridám sa k vám aj ja, termín mám na prelome júla a augusta 🙂 a vy ako? práznaky v "plnom prúde"?

lenkaks
21. dec 2011

@doory Ahojky,ten casty hlad citim aj ja...ale strasny,skvrkanie v bruchu,akoby som pol dna nejedla...a tie evcerne nalety na chladnicku su strasne.,...ak to bude takto pokracovat,pojdem rodit sto kilova.... 😒

lenkaks
21. dec 2011

@jucuska Vitaj a blahozelam ti k tehotenstvu 🙂 Mne zatial vychadza termin na 9augusta

kosska3003
21. dec 2011

@lenkaks no dobre tehu potvrdene len ja uz som v sukromnej teme ty sa nejdes pridat tam 🙂 ja idem na kontrolu 4 januara este nebilo srdiecko

lenkaks
21. dec 2011

@kosska3003 Uz som pisala chirabell,no zatial sa neozvala....Ja mam dalsiu kontrolu az 25 januara...celych 5tyzdnov cakania.... 😒

kosska3003
21. dec 2011

@lenkaks jaj ona sa ozve ked tu bude isto no mne dal lieky tak mi dal aj kontrolu na 4teho asi chce to srdiecko odsledovat

lucyferia
21. dec 2011

@mattuliatko30 o ved, je to dost, ved si to hadam rozmysli pri prvom 🙂 Aj tri deti je uz celkom aj dost narocne

hviezdicka2024
21. dec 2011

@mona333 hehe tak to ja som ok, zuby drhnem a nenapína ma, jedine ked som hladna mi začína byť zle od hladu ale inak mi nič nie je 🙂

hviezdicka2024
21. dec 2011

@mojalili diky za radu, fatru som už objavila, pomáha aj mne, a zas ta zaha nie je az taka hrozna zatial, ale otravuje to zivot, vcera ma nepalila a dnes po obede začala a idem na glg fatry 🙂

hviezdicka2024
21. dec 2011

@aknedz tak ja som rada, ze taku unavu nepocitujem a vlastne, ze sa citim ok, je to moje prve tehu tak este neviem co ma byt a co nie, az si dakedy hovorim, ze ci je vsetko ok, ked mi nič nie je! Ja pracujem s ciganikmi a bojim sa po nich aj klučky chytit, a to chcela šefka aby som sa dala zaočkovať proti žltačke, ale ako som zistila, že som tehu, som to odmietla, radšej nechcem riskovať...tak ty si užívaš troška oddychu doma, to ti zavidim 🙂 ale takto mi to aspon uteka v praci...

mojalili
21. dec 2011

@kosska3003 Prosím vas kocky, ak je sukromna tema na AUGUSTOVKY 2012, mohli by ste prosim vas i mna tam pridat?

kosska3003
21. dec 2011

musis napisat IP chirebal
@mojalili

kosska3003
21. dec 2011

chirabell tak sa pise
@kosska3003

mojalili
21. dec 2011

@kosska3003 Dakujem, už som jej písala 🙂

kosska3003
21. dec 2011

@mojalili sama sebe pisem sibe mi 😀

hviezdicka2024
21. dec 2011

@jucuska ahoj...tak tak, príznaky v plnom prúde teda u mna len hlad, musím sa najesť lebo potom mi je zle a další priznak pálenie záhy ale inak ok...a ty ako? uz si bola aj u dokyho?

aknedz
22. dec 2011

@hviezdicka2024 no aj moje prve tehu to je, tak tiez len konzultujem tu s babami a este s kamoskou, co uz bola tehu...Mne uz aj ta unava ustava, len poobede a vecer skor sa mi chce spat, okrem toho nic,tiez sa az bojim niekedy, ze ci je to ok 😅 ale zase si hovorim, ze mozem byt rada, ze zatial nezvraciam, lebo ja to neznasam 😝 Uf, tak s tou pracou ti verim, ze sa bojis, a veru ruky si radsej castejsie umyvaj 😉 Ja som ucitelka ale momentalne som v krcme a strasne mi vadilo nafajcene, bolo mi tam na odpadnutie, paradoxne do tehotenstva som fajcila a od prveho dna nemozem cigaretu ani citit - to som celkom rada 🙂

tannia87
22. dec 2011

@kosska3003 ahoj aj ja idem 4teho na kontrolu 🙂

tannia87
22. dec 2011

@chirabell no len mne dr povedal ze to yb enmalo byt ale uz to preslo len je otravne davat tie cipky stale ale vydrziiime 🙂 ja sa do sukromky pridavam v januari po druhom sone ked budem vediet ze srdiecko je ok 😉

tannia87
22. dec 2011

@mojalili mne povedla ze kluodvy rezim heh etraz pred vianocami tazko mne dal cipky na vkladanie skor by mi vyhoval liek na zapitie no 😒 ale co neurobime pre nae mimi 😉

lonelyfrog
22. dec 2011

ahojte no na mna to vcera prvykrat prislo samozrejme v tej najnevhodnejsej chvily som zdravotacka takze plna chodba ludi cez ktoru by som nestihla prejst ani nahodou nepomohlo ani otvorene okno tak som vedela ze je zle...budem trosku hnusna ale stihla som to ako tak len k umyvadlu na osetrovni uups

chrumka84
22. dec 2011

Ahojte 🙂 Pridavam sa k Vam do klubu s augustovym terminom. Cakame prve babatko. U lekara som este nebola, ale ako pozeram, tak mnohe idu uz tak zavcasu. Myslite, ze urobim chybu, ak pojdem az po novom roku, ked nemam ziadne problemy? To budem tak 6tt plus par dni. Ved skor mi aj tak neda tehotensku knizku, nie?

jucuska
22. dec 2011

@lenkaks Ďakujem 🙂
@hviezdicka2024 áno u dokiho som už bola, dokonca som bola aj na ultrazvuku, no vyšla som z neho veľmi nešťastná, lebo doktor len čumel na monitor a keď som sa ho opýtala, či je všetko v poriadku, povedal že nevidí biť srdiečko, či som náhodou nekrvácala a ja som krvácala, tak som myslela na najhoršie...vyšli mi slzy a potom nejak prepol doki a na monitore blikali modre a červené machule a jedna z nich bolo srdiečko náško bábätka...no doktor ma ani neupokojil, až ja som sa ho zas pýtala, či už vidí a on stroho, že áno...ani fotku mi nespravil, vraj treba povedať dopredu...no neviem ktorá matka nechce foto a po tom, čo ma vystrašil, som fotku nemala na mysli...
a čo sa týka príznakov, mám od vtedy, čo viem, že som tehu- bolesť v podbrušku, dychčím ako keby som mala 100 kíl...ale poslednú dobu nemám chuť na jedenie, aj zvraciam, no častejšie ma napína a vadia mi vône...
ty si bola u lekára?

mojalili
22. dec 2011

Kočky, prosím Vás, treba splniť nejaké podmienky, aby som sa dostala do súkromnej skupiny augustoviek 2012? Možno chirabell ma vela prace..

To rozťahovanie materanice je priserne, hlavne pre mna, tretorodičke 😔 .....Navyse mala som problemy s krcovymi zilami (vnutornymi) teraz myslim, ze ich mam vsade...citim prudit krv aj v maternici tusím.☹

Inak svoje privaly hladu a odpadnutia sa snazim ovladat, aby to nik nepoznal, tak uvidim, dokedy 😀

lucia3006
22. dec 2011

ahojte kočky,
môžem sa pridať aj ja do vašej témy? práve dneska som zistila že som tehu, a podľa testu aj dátumu poslednej ms mi vychádza tiež augustový termín 🙂 u dokiho som ešte nebola, objednaná som až 3januára,lebo medzi sviatkami nerobí... tak dúfam, že dovtedy bude všetko ok... 🙂