icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

asemilka
22. dec 2011

@lucyferia tehu mame potvrdene 🙂 lekarka skonstatovala, ze nieco male si plava na tom spravnom mieste 🙂 velkostou zodpovedame ukoncenemu 5.tyzdnu 🙂 dalsia kontrola o mesiac 🙂

hoogy
22. dec 2011

@mojalili vies co jej neni teraz moc dobre tak asi neotvarala postu. pockaj chvilku ona ta tam urcite prida 🙂

lucyferia
22. dec 2011

@asemilka jeej ty to mas uz super 🙂)) ti trochen zavidim, a ja ohryzam nechty zatial

asemilka
22. dec 2011

@lucyferia neboj, vsetko bude ok 🙂 u teba uz rovno potvrdia vitalitu plodu... uz bude bit srdiecko 🙂

hviezdicka2024
22. dec 2011

@aknedz tak s tym fajčeníjm to máme rovnako, ja som tiež fajčila a teraz nemôžem cigu ani cítiť, čo som rada, ale vzdy som si hovorila, že cez tehu isto fajčiť nebudem, samej sa mi to nepači a hanbila by som sa sama pred sebou, takto mam vystarane, ked to nemôzem ani citit uz len zdrziavat sa v nafajcenom mi vadi...aj s tymi pocitmi sme na tom rovnako...teda ze nam nastastie nie je zle, tiez si hovorim, ze môzem byt rada, ze ma nenapina zo vsetkeho ze nereagujem na pachy a skoro na nic, dnes som bola na krv, a sestricka mi uz začala vyplnáta tehu knižku 🙂 sa tešim, 3.1 mi ju daju, tak snad bude vsetko ok!

doory
22. dec 2011

@mojalili Hanka drž sa!!! aj pri tom nenapadnom takmer odpadavani... uz len dva dni a bude všetko vonku🙂 a manželik bude okolo teba skakat ako splaseny žrebec😀

a to roztahovanie..viem presne o com hovoris..ja som toto citila az do konecnika,ako take vystrelovanie..akoby ma niekto na striedacku pichal ihlicou na strikovanie od brucha ku konecniku zvnutra. Dr povedal,ze maternica je nejako prepojena k nervami ktore siahaju az tam,tak preto..ale ked ma to chyti..je to teda riadne aaaauuuu

jo a ked pojdes do sukromky este tu obcas nakukni, bo ja tu bude... si pockam az na verdikt lekara 😉

@lucia3006 Blaoželám!!! a neboj vydržíš,apson viac uvidíš a bude to lepšie..neni s akam ponáhlať!!! pekne tehulkovanie prajem! 😉

lucyferia
22. dec 2011

@asemilka a tehotensku knizku dostanes kedy?

cawes
22. dec 2011

ahojte baby aj ja mam od vcera potvrdene srdiecko, uz som skoro na konci 6.tyzdna len sa strasne bojim ci bude vsetko v poriadku. Mam strasne zle sny. Bola som minuly rok tehotna a prisla som o to ale este na zaciatku tehotenstva. Bolo to skor meskanie menstruacie az z krvi mi ze treba zacat s hormonalnou liecbou, ze moje vajecniky nevytvaraju vajicka, Potom som prisla na dovolenku na SK a zistila ze som tehotna. No som trosku vystrasena. Co ked nieco nebude v poriadku a tak. Ale tak uz mame srdiecko obaja sa tesime. Tak som rada ze som nasla aj toto forum ze si mozem vymenit info.

asemilka
22. dec 2011

@lucyferia najskor, ked bude srdiecko... alebo na poradni... to sa potom dohodneme 🙂

lucia3006
22. dec 2011

@doory ďakujeeem veľmi pekne 🙂

maryennn1
23. dec 2011

...ja neviem či vydržím do toho 27. 12. dnes som ráno robila pre istotu ešte jeden kontrolný testík a druhá čiaročka je stále výraznejšia a výraznejšia 🙂 jupííí, už len nech to potvrdí doky a môžem sa vytešovať naplno 😀

aknedz
23. dec 2011

@hviezdicka2024 tak to máš super, že už ti vypisuje tehu knižku 🙂 už aby som tam šla aj ja, nech viem, ako si vedieme, manžel sranduje, že mám na prvé tehotenstvo velké brucho už, že možno budú aj dvojky ale ja sa smejem, že to mám len také nafučané navečer....aj ja som veľmi rada, že nemôžem ani v zafajčenom byť, dokonca ani manžela mať pri sebe po tom ako si zapáli na balkóne a príde dovnútra - odháňam ho :D pretože mne sa tiež nepáči, keď tehotná mamička fajčí a tiež som vedela, že určite nebudem....len som si nemyslela, že to bude také ľahké 😀

linuska1
23. dec 2011

tak dnes tehu testik pozitivny..🙂)

emilia25
24. dec 2011

babenky prajem vam vsetkym stastne a vesele vianoce a stastny novy rok.a vela vela zdravicka pre vas a vase zlaticka.

saranata
24. dec 2011

@linuska1 gratulujem 🙂 prajem krásne tehulkovanie

@lucia3006 gratulujem🙂všetko dobre

lucia3006
25. dec 2011

@saranata ďakujeeeem 🙂

majca55
25. dec 2011

Ahojte všetky tehulky chcem sa k vám pridať čakáme 13.8. dvojičky 😵 prajem vám šťastné a veselé vianočné sviatky 😲

maximo
25. dec 2011

@majca55 Tak vitaj medzi nami tehuľkami 🙂 A že dvojčatá,waw,dvojitá radosť naraz,super 😀 Tak príjemné tehuľkovanie a krásne vianočné sviatky 😉

emulienka7777
25. dec 2011

Ahojte, ak mozem rada sa pridam do diskusie 🙂

majca55
25. dec 2011

@maximo Ďakujem za privítanie 😵

oksu
25. dec 2011

ahojte, 24.12.2009 si manžel našiel odomňa pod vianocným stromčekom darček, prostrdnictvom ktoreho som mu oznamila, ze cakame babatko -🙂)) Teraz sme už trojčlenná rodinka a malý Fuguli nám robí veľkú radosť - tieto jeho druhé vianoce si už sám rozbaloval darčeky - čas tak letíííí. Užívajte si tehotenstvo a nech vám vaše drobčeky v bruškách robia radosť -🙂))

mamoo
26. dec 2011

babule, som v 9 tt ale dokina ma koli sviatkom objednala az 4.1., nakolko ide uz o druhe tehotenstvo.
som vsak nepokojna, lebo neviem , ci je vsetko v poriadku. chcem sa vas preto spytat, ako sa citite, alebo ste sa citili presne v 9tt, lebo u mna sa to odlisuje od prveho tehu. jeden den mam priznaky a je mi proste cely den divno a napr. dnes bol uplne v pohode den, ziadne problemy. a to ma znepokojuje. bojim sa Missed Abortion. opiste mi vase problemy a stavy, prosim!
ja mam priserne nafukovanie brucha, hemoroidy, slintacku a unavu, a chut a nechut na konkretne veci. ale je to vsetko tak na striedacku. raz dobre raz zle.

zumasi
27. dec 2011

@mamoo ahoj, dlho som tu nebola, ale tiez patrim medzi augustovky a som v 9 tt, cakam prve a som objednana az na polku januara, dr vravela ze skor je to zbytocne, aj tak sa nic neda riadne zistit, vraj mam byt kludna a tesit sa, tak sa tesim 🙂 chute sa mi furt striedaju, nikdy neviem co budem chciet o tyzden jest :D som stale hladna, niekedy mi je zle, niekedy som unavena, niekedy nervozna, chudak chlap :D a myslim ze je normalne co opisujes, hlavne sa neboj a tes sa 🙂 tym babu najviac pomozes 🙂 a pocula som od viacerych bab ze pri kazdom tehu sa citili inak, ja to potvrdit neviem kedze cakame prve 🙂

alyce
27. dec 2011

@mamoo ahoj, ja som teraz 7tt. Tiez mam to iste, jeden den cely na grc, druhy akoby som ani tehotna nebola... Mozno to zavisi aj od toho co zjem, ci tazsie, ci lahsie... Tiez mam obavy, vo stvrtok idem na sono, dufam, ze to bude ok. Drz sa, nic nam ine neostava, len dufat.

babatenko
27. dec 2011

Ahojte dievčatá, krásne medzisviatkovanie Vám želám 😉 Mám na Vás dve otázočky... či už niektorú z Vás začala trápiť tehotenská zápcha (a ako ju riešite), pretože mňa áno, asi druhý týždeň, ale začala som na ráno papať sušené slivky(to zabralo) a jem kdejaké kombinácie, aby ma prehnalo - kyslá kapusta zapitá sladkým acidkom a nič 😀, je mi jasné, že telo vie, čo robí - a aspoň som sa cez sviatky neprejedala 😉 ... No a ešte jedna otázka, som v 7tt + 3dni, to znamená, že som v 7.mom, či 8.mom tt???

jarkova
27. dec 2011

Ahojte tehuľky, prajem krásne tehuľkovanie. Rada by som sa k vám pridala, mne vychádza termín 31.8.12. Prvu dcerku som porodila o mesiac skôr, tam dúfam,že tentoraz to vydržíme až do konca. Môj mužík tiež dostal pod stromček pozitivny tehu testík s ponožtičkami I love mum a I love dad. Nornalne bol dojatý.

@babatenko no zápcha ma ešte netrápi, ale mne pomáhalo každé ranko dať Actimel. A si v 8mom, máš ukončeným 7tt a 3 dni už z 8.

babatenko
27. dec 2011

@jarkova ďakujem 🙂 a držím palčeky, aby bolo všetko v poriadku ;)

maryennn1
27. dec 2011

Dnes mi doky potvrdil, že čakáme bábo, veľmi sa tešíme a môžem sa teda oficoš pridať k vám 🙂)

chirabell
27. dec 2011

@babatenko na zapchu je dobre dodavat vlakninu...napr tie slivky ako si pisala...mne osobne pomaha caro s mliekom (pijem to namiesto kavy ) a potom na vecer ovocie, pomaranc, mandarinka, jablcko...ked nemam, uz to citim 🙂
a 7+3 znamena, ze si v 8. tyzdni...7 ukoncenych a 3 dni z dalsieho,, teda z osmeho.

majca55
27. dec 2011

@mamoo tak ja mám ten istý pocit ako ty som v 7tt.a idem na kontrolu 4.1.zápchu nemám zatial ale mám riadne vetri 😀 hádam sa dozvieme viac na kontrole a potom si budeme písať kedy aké vyšetrenia podstúpime 😵