Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mima21 ano s tými očami to je pravda
@evikaba ked som sa docitala ze skory tehu priznak su leskle oci tak som utekala pred zrkadlo, bola si sa uz pozriet? 😉 Pri predoslom tehu som sa zase docitala ze ak chces vediet pohlavie v ranom stadiu tehot. tak si na retiazku zaves prsten najlepsie obrucku a drz nad bruskom ak sa zacne kolisat zo strany na stranu tak by to mala byt dievka a ked sa toci do okola tak chalanisko......takto som zistila este skor ako pred MS ze som tehu. 😀
@mima21 to som si aj ja myslela minulý mesiac, že budem júlovka,ale mrcha dorazila, tak dufam, že teraz sa podarí
@kattarinab budeme dufat, ze tentokrat nedorazi 😀 ......drzim palce. Kedy by ti (ne)mala dorazit MS
ja som teraz v čase ovulacie - približne - tak by mala prísť až okolo 19.12
Ahojte kocky,tak mne je teda riadne zle.este že je dnes muž doma.pri malom mi bolo fajn aj ked som od prveho dni pribrala.ja by som chcela dievčatko,ale viac menej my je to jedno hlavne nech je zdravé🙂
takze zajtra robim testik a uvidim ci budem medzi vami priznamky mam rovnake ako ked som dcerku cakala len ms mi nemeska kedze som ju od porodu este nedostala
@simik22 jaj a vybavicku kedy budete kupovat?neskor ci postupne cele tehu?ja som pri prvom kazdy mesiac 2000ck kupovala oblecenie a neskor som zistila ze mam vsetko na pomaly rocne dieta a s porodnice som nemala skoro nic kupene.pri 2som si kupila len zopar dupaciek a veru som si to tak neuzila ked som vsetko uz mala ale teraz si idem zas celu vybavicku okrem postielky kupovat nanovo juj.

@mima21 jaj a ja este mam co som mala aj pri malom picha ma v lavom boku.