icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

hoogy
1. dec 2011

@mima21 jaj a ja este mam co som mala aj pri malom picha ma v lavom boku.

lucinka1104
1. dec 2011

@mima21 ano s tými očami to je pravda

evikaba
2. dec 2011

@mima21
@emilia25 dobre ranko ako sa mate?Mate nieco nove ?

mima21
2. dec 2011

@evikaba ahojky, vsetko po starom (zatial) a co ty?

evikaba
2. dec 2011

@mima21 stale nic ani testik a ani mrcha

emilia25
2. dec 2011

@evikaba dobre ranko celkom fajn rano ma uz pekne po napinalo tak to vytera nadejne.este 4dni.juj ako to vydrzat.

mima21
2. dec 2011

@evikaba ked som sa docitala ze skory tehu priznak su leskle oci tak som utekala pred zrkadlo, bola si sa uz pozriet? 😉 Pri predoslom tehu som sa zase docitala ze ak chces vediet pohlavie v ranom stadiu tehot. tak si na retiazku zaves prsten najlepsie obrucku a drz nad bruskom ak sa zacne kolisat zo strany na stranu tak by to mala byt dievka a ked sa toci do okola tak chalanisko......takto som zistila este skor ako pred MS ze som tehu. 😀

evikaba
2. dec 2011

@mima21 ja uz tyzden mam take stavi na vracanie ....jaj najhorsie obdobie ,ked clovek ma tak dlho cakat 🙂

katkav
2. dec 2011

@mima21 opacne, ked ide zo strany na stranu, chlapec, dievcatko kruzi 😉 sorry, ze sa do toho miesam.

mima21
2. dec 2011

@katkav to nevadi, aj tak som si nebola velmi ista, takze dakujem za opravu 😀

simik22
2. dec 2011

@emilia25 a ty sa ako citis?

kattarinab
2. dec 2011

@mima21 to som si aj ja myslela minulý mesiac, že budem júlovka,ale mrcha dorazila, tak dufam, že teraz sa podarí

mima21
2. dec 2011

@kattarinab budeme dufat, ze tentokrat nedorazi 😀 ......drzim palce. Kedy by ti (ne)mala dorazit MS

kattarinab
2. dec 2011

ja som teraz v čase ovulacie - približne - tak by mala prísť až okolo 19.12

hoogy
2. dec 2011

Ahojte kocky,tak mne je teda riadne zle.este že je dnes muž doma.pri malom mi bolo fajn aj ked som od prveho dni pribrala.ja by som chcela dievčatko,ale viac menej my je to jedno hlavne nech je zdravé🙂

emilia25
2. dec 2011

@simik22 ahoj teraz dobre.sem tam ma ponapina ale nevraciam to je dobre.

simik22
2. dec 2011

@emilia25 a mas este nejake priznaky? podbrusko ta nepobolieva? lebo mna vobec. iba prsia

kukujka
2. dec 2011

takze zajtra robim testik a uvidim ci budem medzi vami priznamky mam rovnake ako ked som dcerku cakala len ms mi nemeska kedze som ju od porodu este nedostala

emilia25
2. dec 2011

@simik22 sem tam ma stuchne vo vajecnikoch a taku tupu bolest ze neviem kde ma to presne boli.

simik22
2. dec 2011

@emilia25 aha. aj mna sem tam pichne vo vajecnikoch

emilia25
2. dec 2011

@simik22 jaj a vybavicku kedy budete kupovat?neskor ci postupne cele tehu?ja som pri prvom kazdy mesiac 2000ck kupovala oblecenie a neskor som zistila ze mam vsetko na pomaly rocne dieta a s porodnice som nemala skoro nic kupene.pri 2som si kupila len zopar dupaciek a veru som si to tak neuzila ked som vsetko uz mala ale teraz si idem zas celu vybavicku okrem postielky kupovat nanovo juj.

simik22
2. dec 2011

@emilia25 vies co, ja by som radsej postupne, aby to nebolo naraz moc 🙂

zumasi
2. dec 2011

@emilia25 ak sa mozem pridat.. 🙂 ja som si vsetko povyberala este pred snazilkovanim.. cize ked uz teraz aj viem ze som tehotna zrazu nemam co vyberat.. :D uz len kupit 🙂 a to asi postupne, neda mi to nechavat na poslednu chvilu 🙂

emilia25
2. dec 2011

@zumasi ja budem kupovat ked budem vidiet nieco pekne alebo ked dostanem nakupnu horucku a kazdy mesiac nieco pekne uz sa tesim.juj uz sa tesim.ked som cakala prveho vzdy som si to oblecenie vytiahla aukladala a robila konbinacie jaj je to to najkrajsie obdobie v zivote zeny.

mima21
2. dec 2011

@zumasi @emilia25 @simik22 ja uz nekupujem ni vopred, pri predoslom tehu som tak spravila a v 12tt MA......takze ja az niekedy v 7-8 mes. ak vsetko dopadne dobre. 🙂

emilia25
2. dec 2011

@mima21 jaj to mi je velmi luto.tak to ano.ja som aj kocik kupovala v nejakom 8 az 9 mesiaci presne si nepametam ale viem ze to bolo este dlho pred porodom aj postielku som tak kupovala.

zumasi
2. dec 2011

@mima21 @emilia25 kocik a postielku nechavam na koniec, ale ak najdem nejake krasne dupacky alebo tak, to teda neodolam 🙂 a je to prve babo..takze o to viac, a mima.. mrzi ma to, nech to teraz vyjde, velmi drzim palce 🙂

mima21
2. dec 2011

@zumasi @emilia25 dakujem baby, aj preto sa trosku bojim lebo som este len jeden ciklus od kyretu, a po pravde ani kocik som nechcela tak skoro, ale da sa povedat ze mi trosku nanutili. Mozno preto babo nechcelo prist na svet, lebo mamine sa nepacil kocik 😀 😀 😀

emilia25
2. dec 2011

@mima21 uvidis teraz to krasne vijde ja som tak tiez potratila mesiac sme si dali pauzu co som sa psychycky davala dokopy a potom sa nam to krasne hned podarilo.a drobec ma uz 3krasne rocky.

abriela
2. dec 2011

@mima21 kupovat kocik ta skoro? wau. 😲
My sme zacali pozerat asi v 20tt a potom ma pohlad na kocik rozplakal. Aj ed dodne sledujem kolieska, typ, atd.. Drzim palce nech dalsie tehu dopadne lepsie.