icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

janinka25
28. dec 2011

tak aj marko je rad ked sa ocino vrati z prace, chodia na plavaren, tak on je zvyknuty, bezomna, aj u rodičov v pohode sam, minule bol u susedky ked som si potrebovala niečo vybavit a v pohode, tiez to na nom vidim, ze mne niekedy nechce dat hračku ked sa hrame, 🙂 je taky mamonar, a tie prejavy zlosti ked mu niečo nedam tak sa hned hodi na zem a plače, ok marko uz zaspal tak Vás opušťam a idem si aj ja zdriemnut majte sa 🙂

maleusko
28. dec 2011

Baby uz mate nejaky tipy na kocik?

kalifa28
28. dec 2011

@maleusko ja som pri prvej dcere kupila dvojkombináciu, lebo som bola slaaadko nevedomá 🙂 ale teraz som sa rozhodla, že chcem klasický hlboký, hojdací kočík s velkou vaničkou, makolko bábätká budu mat v zime ešte len 3 mesiačiky, tak nech sa pekne pomestia do koča aj s fusakom. rozmýšlam nad peg perego young, alebo pure classic. športový určite quinny buzz, alebo peg perego gt3. a ty?

jarkova
28. dec 2011

@maleusko my sme si nechali kočík po malej, mám Casualplay S4, len ano sa narodila na jar, tak som nemala hlboku vaničku, takže dokupim len tú a sme nachystaný

janinka25
28. dec 2011

@maleusko aj my mame po malom Casualplay S4 narodil sa v zime, tak to sme tak velmi nechodili vonku teraz si to vychutname 🙂

savinka1
28. dec 2011

Ahojte kočky, rada by som Vás poprosila o nejaké rady a poznámky. Momentálne som skončila 7tt a k lekárovi som objednaná až na 30. január. Ako viem, že je všetko v poriadku? Len pre ozrejmenie, nemám žiadne problémy okrem toho, že mi býva zle.

dudka1
28. dec 2011

Ahojte medzi sviatky, velmi sa neozyvam stale spim ked mm mozem a je mi neskutocne tazko od zaludka. Pripadam si ako chodiaca mrtvola. Pozeram ze vacsina tu cakame druhe dietatko aj ta nasa uz je dost rozmaznana ale velmi sa tesi na babetko a chce bracekaa tak som zvedava ci jej to vyjde. Uz sme novinu oznamili aj mojej rodine tak sa tesili 🙂. A nam kocik ostal po malej jane slalom nejak sme ho nestihli predat, tak nemusim kupovat novy, usetrim🙂))

dudka1
28. dec 2011

Pozeram ze asi vacsina presla do sukromky kym som tu par dni nebola. 😒

spajky
28. dec 2011

@zuzla80 ved to myslim ze je fakt nacase mat konkurenciu 😀 😀 😀 😀 😀

mukesina
28. dec 2011

Ahojte babulky tak aj ja sa uz k Vam pripajam 😉 😉 😉 😉 😉

spajky
28. dec 2011

babi ako sa dostanem do sukromnej temy?

matulik284
28. dec 2011

Ahojte babulky, aj ja sa k vam zatial tak nesmelo pripajam...vysiel mi pozitivny test a zajtra mam ist k lekarovi...tak dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂

mukesina
28. dec 2011

@spajky no aj ja by som to rada vedela

spajky
28. dec 2011

@mukesina na kt strane to bolo idem kuknut

mukesina
28. dec 2011

@spajky no nemozem to najst

chirabell
28. dec 2011

SUKROMNA SKUPINA je tu https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/
dostanete sa do nej tak, ze po kliknuti na tu uvedeni link sa vam zobrazi stranka, na ktorej bude oznam, ze je to sukromna skupina a treba napisat spravcovi alebo nieco v tom zmysle, kliknete na ten link a do spravy napisete, ze chcete pridat do sukromnej skupiny augustoviek a termin porodu mate priblizne vtedy a vtedy....ta sprava pride mne a ja vas po zaradeni do tabulky (podla terminu porodu) potvrdim a uz vam bude pristupna sukromna skupina na tu uvedenom linku. Tabulku s info o sebe (vyplnite su ju same po vpusteni dnu) si dievcata odsuhlasili ako podmienku, takze ak s tym ma niekto problem, bohuzial...mrzi ma.
Aktualne je tam 35 cleniek a verim, ze vsetky su spokojne 🙂

A este ma napadlo, ak na vasu ziadost nebude reagovane hned, nebojte sa, nezabudlo sa na vas, len nie je v mojich silach sediet cely den pri pocitaci 🙂

spajky
28. dec 2011

@chirabell dik akurat som to nasla preve som ti pisala 😀 😀 😀

spajky
28. dec 2011

@mukesina prave tu pridala navod spravkyna kukni

lucyferia
28. dec 2011

@maleusko nieje moc skoro ?

maleusko
28. dec 2011

@lucyferia ved ja nic nekupujem ja si robim len predstavu a setrim peniaze 😀

maryennn1
28. dec 2011

@lucyferia
@maleusko
no jasné, že je na to skoro, ale keď to človeku nedá si aspoň zavzdychať nad tými rozkošnými vecičkami, že? ja som si dnes pre istotu pozerala dupačky 😀
...ozaj...otázka do plena 🙂 ... kedy si myslíte, že už je čas nakupovať veci pre bábätko?

maleusko
28. dec 2011

@maryennn1 ja budem az tak od siedmeho mesiaca pomalicky

lucyferia
28. dec 2011

@maryennn1 ja si myslim ze tak po 6-7 mesiaci. O kociku budem premyslat mozno po 5tom,...ale iba koli tomu ze kocik si vybrat je horibilne tazka vec aspon pre mna. Ale kupovat budeme asi v 7-8 mesiaci..

mercymay
29. dec 2011

Ahojte zienky, tak ja by som sa k vam tiez rada ale este placho pridala. Prvu vaznejsiu kontrolu mame 17.1.2012 kedy by som mala dostat uz aj knizku tak verim ze to bude dovtedy ok. Ako sviatkujete tehulky? 😉

babatenko
29. dec 2011

Pekný dník dievčatá 😉
Mala by som otázočku, je tu niekto v 8tt a má brucho ako balón? (ja áno) 😀 ono to nie je také katastrofálne, pribrala som len cca 1,5 - 2kg, ale brušisko mám akoby som pribrala aspoň 8 a iba do bruška 😎 obávam sa, že hneď budúci týždeň budem musieť šéfikovi povedať pravdu, lebo je to na mne pomaličky aj vidieť... nie som žiadna laň, pri 160 cm som mala 60kg, ale teraz, pri tom brušine sa zmestím už len do jedných nohavíc, jedných riflí a dvoch sukní - ostatné je pasé 😀

asemilka
29. dec 2011

@babatenko ja som v 7 tt a problem mam taky isty 😀

babatenko
29. dec 2011

@asemilka ja už ale naozaj budem musieť budúci týždeň hľadať tehu nohavice 😉 veľmi sa teším z brušinka, len ma to prekvapuje, som si myslela, že bruško vyskočí až niekedy okolo 5. mesiaca 😕

asemilka
29. dec 2011

@babatenko tak mozno ti bude brusko rast pomaly po troskach uz takto od zaciatku 🙂 aspon sa koza lepsie prisposobi a nepopraska 🙂

mojalili
29. dec 2011

@babatenko Celkom dost si pribrala, ale je to individualne. Mne tiez vsetko ide do bruska, nikde inde, tak potom nosim pred sebou balon 🙂 No po poredchadzajucom tehotenstve mi zostalo celkom dobre brusko,t ak teraz nic nie je vidiet, lebo vyzeram stale ako tehotna 🙂 Ale som nafuknuta, mozno aj ty mas taky pocit...Pozri, tu je fotka s mojim bruskom v 2.tehotenstve,ked chces, porovnaj 😀 😀 😀 😀 😀 i ked je to indi-vindi 🙂 Ale ako pisala asemilka,lepsie, ked ti rastie postupne 🙂

mojalili
29. dec 2011

@maryennn1 neoddolas, vzdy nieco si domov z obchodu priniesies, ale z vlastnej skusenosti - vela nanakupuj, len zaklad na zaciatok, potom sama uvidis, co dieta znosi, ono aj vela dostanes, aby ti to neostalo v skriniach. Este je cas, casom dam do sukromnej temy, ak dievcata budu chciet zoznamy, co treba na zaciatok 🙂 ALe neboj, ja mam uz dve deti a uz mam nachystane tehu oblecenie, proste som to vytiahla, lebo mam same obtiahnute rifle a viem, ze do nich uz brusko o par tyzdnov nedam 🙂 😉