icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

emulienka7777
27. dec 2011

ahojte , u mňa je to zápcha , vône mi vadia , hlavne vôňa jedla , je mi zle ale tiež to je na striedačku ...ja som niekde čítala , že tehotnej vadia pachy vlastného domova , resp. kuchyne , že vraj ked ti je zle stačí odísť z domu , mne to zaberá...
ja idem na sono 5.1. tak uvidíme už citrónik , teším sa 🙂

janinka25
27. dec 2011

ahojte môžem sa k Vám pridat? tiez mam termin v auguste, zatial som u dr. nebola kedze zijeme v zahraniči, tu sa chodi neskôr k dr. aj sa robi neskôr sono, test som si robila minuly tyzden, ked mi meskala jeden den menstruacia a hned nabehla čiarka🙂 tusila som niečo lebo som mala strasnu chut na sladke tu som predtym nemala az taku 😀

spajky
27. dec 2011

@janinka25 ahoj vitaj medzi nami ja som este tiez nebola u lekara som objednana na 10 a podla mrchy ti na kedy vychadza termin 😀 😀 😀 😀

spajky
27. dec 2011

@majca55 blahozelam 😀 😀 😀

janinka25
27. dec 2011

@spajky čo si davam na tehotenskej kalkulačke termin pôrodu tak 29.8. tak dufam, ze bude vsetko o.k. nečitala som vsetko od začiatku ked vidim tych 40 stran, tak sa mi to ani nechce 🙂 a pri tom mojom malom čertikovi sa mi ani neda len takto večer, ked pride manžel domov, nejdete zalozit sukromnu skupinu?

maryennn1
27. dec 2011

aj vás tak strašne bolia prsia? no mňa hroozne, tuším sa mi aj zväčšujú 😒 to by teda už nemuseli 😖 inak je všetko v pohode, zápchu nemám, vône mi tiež nevadia iba občas ma napína a som stále unavená 🙂 ako ste na tom vy?

asemilka
27. dec 2011

@maryennn1 byvam unavena. hlavne poobede to na mna pride.. to by som si kludne aj hodinku pospala... ale som v robote 😀 zaludok mi jemne tancuje... ale nic az take zle... prsia sa mi o chvilu nevojdu do podprdy 😀 moj manzel sa smeje, ze sa kazdym dnom zvacsuju 😀 musim jest viac krat po menej... lebo ked som prepchata, zle je... ked som hladna, zle je... 🙂

maryennn1
27. dec 2011

@asemilka uff, tak to s tou podprdou sa týka aj mňa 😀 a čo sa týka jedla, ja mám chuť jesť stále 🙂

majca55
27. dec 2011

@maryennn1 no ja by som stále spala 😵 a unavená to je hrozné 😵 moc všetko zacitím či vonu alebo smrad mám teraz nos riadne citlivý 😵

asemilka
27. dec 2011

@maryennn1 ja by som aj jedla stale nieco... len potom sa prezeriem a je mi zle 😀 tak to kuskujem 🙂 najlepsi kamarat na zahnanie hladu a pre pocit, ze stale nieco jem, su slane tycinky... 🙂 jaj a dalsie ma napadlo.. stale a vela pijem.. a potom chodim kludne aj 2-3 krat za hodinku na wc 😀

asemilka
27. dec 2011

@majca55 ja si niekedy s nosom pridem ako stoparsky pes... aj vonku mi vadia kadejake vonavky ludi 😀

majca55
27. dec 2011

@asemilka ja som tiež stále smadná hrozne moc len kto bude chodiť furt na to WC 😀 😀

majca55
27. dec 2011

@asemilka presne aj mne 😀 manžel sa už smeje že ako to viem čo nesie alebo robil všetko cítim 😀

maryennn1
27. dec 2011

mne vadí len cigaretový dym (hrozne) a to som bola fajčiarka 🙂

asemilka
27. dec 2011

@majca55 a manzel sa smeje, ze nam posledne dni nejako podozrivo stupla spotreba toal. papiera 😀 a neskutocne mi smrdia banany... ako tie som velmi nemusela nikdy, ale teraz vobec... ked sme ich kupili v obchode, dali do sacku, sacok do igelitky, tu do kufra v aute... tak som celu cestu domov pindala, ze auto je napachnute bananmi... 😀

jarkova
27. dec 2011

ja tiež mám strašne citlivý nos,a občas na napne, to pitie je u mňa tiež a to behanie na wc je na nervy. Mne by zase prsia mohli trošku podrásť, ja mám citlivé zatiaľ bradavky, občas podbrruško. Dnes som pekne zadriemala pri malej, ked som s ňou pozerala rozpravky, ani nemám šainu koľko som schrupla. Keď si sadnem hneď sa mi očí krížia.

jarkova
27. dec 2011

@linuska1 ak sa môžem spýtať, odkedy si platíš DNP? Nerozmýšľala si po tych 270 dňoch ísť na rizikové? Ja chcem ísť, len uvidím ako to vybavím s doktorom.

mamoo
28. dec 2011

tak som to nevydrzala a hned po sviatkoch v utorok som sla na sono, aby som sa uistila, ze nahly ustup tehu priznakov nie je predzvestou niecoho zleho. a som rada ze som sla, aspon som teraz vesela a stastna ze je vsetko OK.srdiecko bije a som 8tt+2, cize to je uz zacaty 9, ako ste tu spominali.
co sa tyka tej zapchy- ja mam hemoroidy od 6tt, proste som sa trapila kazdy den na WC aby cosi vyslo.
teraz sa mi stolica upravila, musim papat vela ovocia , jogurt s musli a pod. ale hemoroidy vraj uz ostanu.
doktor povedal aby som to riesila az po porode. zatial len maste.
nafukovanie tiez ustupilo, ale treba davat pozor na tu stravu.

janinka25
28. dec 2011

ahojte tak aj na mna to uz pomaly ide, ze rano sa musim nutit, aby som niečo zjedla, uz zaludok začina plavat, mam pocit akoby som mala niečo okolo krku, taky stiahnuty pocit mam, nehrozi aby som si dala sal, alebo niečo ako rolak hned ma napina, dufam, ze nebudem mat take obdobie ako pri prvom cele tri mesiace kazde rano som zvracala, nemohla som otvorit ani chladničku strasne mi vadili tie pachy 🤐

jarkova
28. dec 2011

ahojte, aj ja sa musím nejako nútiť do jedenia, na nič nemám akosi chuť. Inokedy by som mala už všetko moje obľúbené koláčiky spapkané a teraz smutno na mňa pozerajú. Dnes som si spravila posledný testík čo som našla doma a obidve čiarky vyskočili skôr ako sa dostal moč na koniec toho saveho pasika, to som ešte nevidela - som 17DPO, 33DC.

spajky
28. dec 2011

@janinka25 mne to vychadza na 27.8 a tiez dufam ze bude vsetko ok 🙂

janinka25
28. dec 2011

@spajky a bola si uz aj u dr?

zuzla80
28. dec 2011

Ahojte dievčatá, aj keď trošku ešte nesmelo, ale tiež sa rada pridám k vám augustovkám. Nám to vychádza okolo polovice augusta, ale keďže u mňa sú cykly od pôrodu 40dňové, tak ťažko určite presný dátum oplodnenia. Mám to už potvrdené od lekára, bola som u neho ešte začiatkom decembra (ale obávala som sa k vám priadať), kedy na utz bolo vidno len vačok, no prepásla som kontrolný utz, lebo lekárka mala už od 19teho dovolenku. Takže kontrolu máme 5.1. to by sme mohli byť nejaký 8-9tt, i keď mi trošku ustúpili nevoľnosti, stále dúfam, že je všetko OK.

Pozerám, že tu poznám trošku jednu osôbku @spajky ahooj, cez inzeráty ak si na mňa spomenieš, ohľadne vetrovečky 😉 a aj @mojalili čítala som sem-tam júlovky, tak si mi tiež trošku povedomá 🙂 A vidím, že mám skoro rovnaké detičky 😉 Som rada, že ste tu aj mamičky s rovnako starými detičkami, neobávate sa ako to budete zvládať, ako to vezmu tie naše "babätka" ?
Tak vás všetkých pozdravujem a verím, že to všetky dotiahneme do zdarného konca so zdravými bábätkami v náručí...

spajky
28. dec 2011

@zuzla80 ahoj tak vitaj medzi namij a este cakam na potvrdenie od lekarky uz nech je 10 preco ma objednala tak neskoro ja uz t chcem mat iste 😒 😒 😀 😀 😀 😀

zuzla80
28. dec 2011

@spajky to čakanie je najhoršie, poznáme všetky a vlastne tie začiatky sú najhoršie aspoň pre mňa, lebo pokiaľ sme sa dopracovali k našej malej, tak sme si prešli dosť strastiplnou cestou, ale to tu nechcem písať, za to tento drobček v brušku k nám prišiel nečakane, neplánovane a šokovane pre nás 🙂
Spajky ale zase ber to z tej lepšie stránky, aspoň už toho 10teho budete niečo vidieť aj na utz a budeš kľudnejšia 😉

spajky
28. dec 2011

@zuzla80 ved viem preto ma objednala neskor aby to uz bolo vidiet tak blahozelam k takemu prekvapeniu nasa mala bola chcena a podarilosa nam otehotniet na prvy sup toto druhe babo si dalo nacas az na 6m sa to podarilo ale mam taku radost ako pri Eminke len nech je zdravucky anjelik maly 😀

janinka25
28. dec 2011

@zuzla80 ja si to neviem predstavit ked pridem ´domov s babom, ako ten môj bude reagovat 🙂 teraz je stale so mnou ani hrat sa este nevydrzi dlho sam musim byt s nim, hocikedy sa pride pomojkat, no uvidime ale tak hadam si zvyknu

zuzla80
28. dec 2011

@spajky aj my sa hrozne tešíme, to vieš, že hej, veď je to také šťastíčko, vieš koľkých poznám, čo by dali za to aj neviem čo, aby sa im takéto šťastíčko podarilo - pre nás to bolo šokom preto, že sme na malú Ninku čakali dlhých 5rokov a teraz mi to prišlo až také neuveriteľné, že sa to podarilo, takže musím sa opraviť, že to bol pre nás príjemný šok 😉

@janinka25 veru, ani ja si to neviem predstaviť ako to malá vezme, a možno budeme prekvapené, že to nakoniec bude absolútna pohodička z ich strany 😉 Aj Ninka je také mojkadlo, a je viac naviazaná na mne ako na manželovi, ale to je asi normálne, keďže s nimi trávime viac času...Tak verme, že to zvládneme 🙂

spajky
28. dec 2011

@zuzla80 tak to muselo byt hrozne cakat 5 rokov ☹ ☹ ja som inak tiez zvedava ako to mala vezme ale ona je chvalabohu velmi aj za ocinkom ked pride z prace ja akoby som uz ani neexistovala co je super kedze to male babo bude potrebovat asi dost pozornosti ale aj sa tesim na surodenca pre malu uz zacina byt rozmaznana tak sa jej celkom hodi delit sa o pozornost s niekym inym 😀 😀 😀 😀

zuzla80
28. dec 2011

@spajky tak s tým s tebou absolútne súhlasim - tá rozmaznanosť sa začína rapídne prejavovať aj u nás 😀 😀 😀