Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no ja som tiež mala to začiatku take tlaky na maternici dost neprijemne to bolo...ja som po cisarskom aj ta jazva ma dost bolela ale prešlo to potom...ale spomenula som to hned na prvej navšteve u dr.tak vravela že je to normalne že sa maternica roztahuje a že niekedy ta bolest je večšia...mi predpisala kyselinu listovu...
Ahojte 🙂 No s tou kavou neviem, pri prvom tehu mi doktorka povedala, ze az po tretom mesiaci si mozem dak kavu, lebo aj pri prvom tehu som mala nizky tlak, dokonca taky, ze mi ho sestricka nevedela ani zmerat na tom el. tlakomery, teraz sa to opakuje, ale dako skor ☹ ani navarit neviem bez toho aby som si kazdych 5 min. nesadla, inak by som sa asi niekde zosypala, s tou kavou asi este chvilu pockam.
No ja som tiež po sekcii ale ja mám jazvu od pupka po podbruško !kvoli komplikáciám pri klasickom porode ☹ a ono to nieje ako bolest to vobec nie ale tlak v bruchu ako by ma tam niečo strasne tlacilo :( už si fakt nepamatám či som to mala aj pri malom netuším 😖 ale dúfam že bude všetko okej chceme ešte jedno bábo a po tichučky dufam že ked už mame chlapčeka že bude baba ale hlavne nech nam je to zdravé 🙂 😉
Baby s tou kávou by som tiež neprehánala ani v prvom tehu som ju nepila a teraz vypijem prinajlepsom 3v 1 alebo capuccino 🙂 ale nescu alebo zrnkovú nie !
ahojte buduce mamicky 😉 aj ja mam termin koncom augusta. druhe baby ale poviem vam prve tyzdne tohto tehotenstva su uplne ine. je mi strasne mdlo, som unavena, len by som spala a jedla stale. no snad tieto pocity onedlho prejdu.
Čaute baby.... kedže mám termín v auguste rada by som sa k Vám pridala ... Termín mám zatiaľ na 28.8. lekár povedal, že ho ešte upraví....po ďalšej kontrole (to bude už moja tretia) tak dúfam, že v tom už budem mať jasno....posúdte sami.V júli som prestala brať antikoncepciu, odvtedy som mala nepravidelný cyklus 38,43,24 Posledný menzes som mala 7.11.11, test som si robila 16.12.11. na prvej navšteve u lekára som bola 19.12.11. potvrdil mi tehotenstvo v 6/7 týždni o dva týždne som sa mala ukázať u jeho kolegyni to bolo 2.1.12, kt. mi povedala, že som v 6+6 čo je mi trochu komisch, lebo som sa tesila, že máme ďalšie dva týždne za sebou a zase som len v 6. Ináč bolo všetko o.k. srdiečko bilo ....Ďalší termín mám 25.1. tak som zvedáva, lekárka mi povedala, že to už upresníme naisto. Cítim sa v pohode, len mam citlive, bolestive prsia.....
ja
@zuzka1980 ako by si mna opisovala 😉
@ivankask1 ahoj ,malo by to byt v pohode, aj ked sa neodporuca lietat v prvom a poslednom trimestri idealny je ten stred ale doktor ti moze dat lieky pred letom aj pocas ktore mozes brat pre istotu ,najlepsie je sa doc. poradit ale pokial si v pohode(nemas spinenie ani bolesti ) myslim ze sa nemas coho bat 😉 vela bab lieta v prvom trimestri lebo este ani nevedia ze su tehu a na letisku mozes odmietnu scanner a mozes poziadat o osobnu prehliadku asi bejby neoziarovala zbytocne 🙂 my sa v aprili chystame lietadlom na dovolenku tak tiez riesim letecke spolocnosti ...co kde a ako 🙂
ja som z tých opatrných a mňa by do lietadla nedostali v žiadnom štádiu ...tu neide o to ako sa cítiš ale o turbulencie a ked chytíš takú že lietadlo spadne aj 12 m tak neviem kde tam niekde kde priletíš budeš hladať gynekologa aby tio pozrel či sa ti placenta neoddeluje ...
ja by som to neriskovala ... tých pár mesiacov bez lietania sa dá vydržať
@kalifa28 Gratulujem!!
@nikinka1111 Vitame Ta v klube :D
@miskachrumka aspon nie som sama 🙂
@bbubinkaa ďakujem za privítanie. ja idem na kontrolu 31.1. neviem ako to dovtedy vydržím 🙂
@nikinka1111
@zuzka1980
Viem, ze su to nervy babulky, ale nejako to predsa vydrzime, este sa nacakame, kym nam to na rukach zaplace 🙂)
Ja idem zajtra na genetiku, neviem, preco ma tak skoro poslal dr, ale aspon sa tam dohodnem, co a ako. Mne lekar este ani nebral ziadnu krv, myslim gynekolog, tak snad bude vsetko ok.
Ten liek na stitnu som brala, ked som bola pubertiacka... ale uz mam iba chronicky zvacsenu, uz sa neliecim.
Tak zatial pa, dame si vediet.
PS: 25 a 31 -ho je to co by dup... hladkajte si bruska.. a teste sa!! pa
@miskachrumka ..aj mna :D
@bbubinkaa ja mám ísť na odberi, budú mi robiť prvé testy a tiež som dostala ampulku na ranný moč 🙂 . prvé foto fazuľky som dostala ešte pred vianocami 🙂
ahojte, aj ja idem na kontrolu az koncom januara, 30.1. ale to rychlo ubehne, ved uz je skoro polovica januara.
My buduci vikend oslavujeme rocik nasho prveho drobca, tak to bude dost stres... ale snad to zvladneme... 🙂
@nikinka1111 Tak dovtedy hadam i ja absolvujem tiez krv a moc 🙂 dame si vediet 🙂 Ale fakt to rychlo ubieha, neboj. Inak Tvoje tehu prebieha skoro obdodne ako u mna 🙂 tak sa tesim :D
@bbubinkaa je fakt, že to rýchlo uteká 🙂 . mne už normálne vykúka bruško 🙂 . ale to vidím asi len ja
@nikinka1111 to je super..maternica sa zvacsuje.. tak si ho pohladkaj 🙂 Ja som taky bruskovy model.. ja mam brusko stale :DDDD, takze ja to zatial nevidim, ale i to je dobre... len nech somna odjeda malinke :D
@bbubinkaa no veď ani ja nie som modelka 🙂
@nikinka1111 😉 vsetky sme modelky :D
..potom po kontrolach podebatime o nakupoch, oki.. 🙂
@bbubinkaa jasne 🙂
jaaaj, baby, mne ostalo brusko po predchadzajucich tehu a teraz sa este trochu zvacsilo, tak vyzeram ako v piatom mesiaci 😕 😵 no a co, hlavne, ze sme zdravi 😀 ale uz uvazujem, ze pohladam tehu nohavice, lebo vsetko mi pada pod brucho
@ktore amnio ti odporucia, ale donutit ta nemozu. je to tvoje rozhodnutie.

@miskachrumka ahoj je to normalne aj ja som to mala, nemusis sa bat 😉 🙂