Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kalifa28 super gratulujem máme rovnaký termín zatial 😀 😀 😀
@nikinka1111 rovnako gratulujem 🙂
@ivankask1 lietat možeš do 34 týždna gravidity aj to s potrvdením od lekára že nemáš žiadne komplikácie -možu to žiadat , od toho 34 týždna len na vlastne riziko a letecká spoločnost to može aj odmietnut, čo aj vo vačšine prípadov robí.
v prvom trimestri nie je problem letiet, pokial nemáš ine zdravotne problemy 🙂 síce sa uvádza že najlepšie na letecku dopravu je druhý trimester, ale ako píšem pokial nemáš problemy tak nič nehrozí, hlavne ked ide o takto krátku vzdialenost
Baby kde ste všetky ?čo ste sa postrácali :/ ja sem kukám každý den a nikto tu nikdy nieje 😒
@miskachrumka ahojky, nuz veru ja tiez kukam a nikto nikde 🙂))
Ahojte,
tak už to máme aj na papieri - dnes som dostala tehotenský preukaz...
@miskachrumka ahojte, kočky sú väčšinou v súkromnej téme August 2012, ak chcete napíšte chirabell a môže vás pridať.
@zuzanapd a to je ako možné ?ja som pri krpcovi dostala až v 11tt knižku ...........či už dávajú skor ? 😉
@miskachrumka ďakujem napíšem!
Já peermanentne citam ale v poslednom čase som taká unavena ze sa mi nic nechce 🙂
Baby, sukromka je tu https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/
prihlasit sa da bud priamo na tom linku alebo mi mozete poslat spravu, ale prosim vas v oboch pripadoch napiste ze chcete do augustoviek 2012 lebo mam este aj ine sukromky na starosti a bohuzial system mi neukaze kam chcete pridat, ak to nenapisete. NO a tiez pre urychlenie napiste predpokladany termin porodu, pretoze baby si odsuhlasili ucast v tabulke ako podmienku ucasti v sukromke, tak vas pridam rovno aj tam aj tam a v potvrdzujucej sprave dostanete potom instruktaz k vyplneniu tabulky a info o pridani 🙂 vdaka
@miskachrumka Ja som v 12tt a este nemam tehu knizku. Aj 2x Sono som absolvovala, 2x odbery, ... a furt nemam.
@lucyferia tak to je divné , ja už mám od 10 tt knižku , vtedy som bola 2xna sono ...a budúci týždeň idem 3 x...
@emulienka7777 snad mi uz daju na dalsej poradni. Neviem sa dockat 🙂
@lucyferia a to je ako možné ?
@miskachrumka Nuz ja Ti neviem povedat, ale chcela by som to vediet 🙂 Na poradni si ju uz vypytam.
ako vidim rozrastame sa 🙂 mne dali knizku hned, a to som bola v 5 tyzdni. Nie vsade davaju rovnako, mozno lekarka caka, kym prejde prvy trimester. Dnes som bola na kontrole, malicke je OK, ale sestricka bola dnes za upira 🙂 zobrala mi 5 skumaviek krvi 🙂) dufam, ze vysledky budu v poriadku. Dievcata prajem pekne tehulkovanie 🙂
Ahojte 🙂 prosim o radu. uz 3 dni mi je hrozne hrozne zle, skoro vsetko co zjem ide hned aj von, cely den to takto je iba vecer je trosku lepsie, dnes mi je dokonca az tak zle, ze ide zo mna aj voda ktoru vypijem :( nemate nejake finty ako lepsie znasat tieto nevolnosti? dakujem za kazdu radu 🙂
@vevuska1 nechcem strašit ale nemože to byt črevná vyroza?
ano ja mam termin na 25.8 2012 preco?
vevuska 1 mne pomahaju na nevolnosti Torecan cipky .nie je to prijemna vec tie cipky ale pomaha to skus tieto cipky gynekologocka ti ich da na predpis aj moja dava mne
To asi nie, ja iba vraciam a najhorsie to je cez den, takto vecer je to trosku lepsie, ale stale mam taku ako keby gucu v krku. Zajtra idem k doktorke tak uvidim co mi povie.
@vevuska1 napíš čo si vybavila ! 🙂
no kočky ja som dnes bola u gyndoša a zas bez všetrenia 😠 a to som tam už bola aj včera lebo som bola objednaná ,tak dnes zas pre istotu že berú len vážne prípady na oddelení a že sestrička príde za hodinu tak som hodinu stála na daždi a čakala na nu !aby som sa vobec mohla zas preobjednat 🙄 na pondelok!a už drahý od včera odomna pýta obrázok našho druhého krpca a márne mu vysvetlujem že som sa tam ani nedostala 😀 som zvedavá čo zas budú mat na dverách v pondelok 😕 už ma šlahne !a nieje to jednoduché chodit zbytočne už druhý den s 3 ročným chlapcom 😒 a ešte aj ked prsí 😠 😠 no kočky a to mi ešte povedala že mám príst pondelok na vyyšetrenie druhé a v utorok ráno zas na krv lebo pondelok ordinuju neskor tak to nestíhaju mam dost teda musím sa ukludnit 🙄 🙄
@miskachrumka to co mas za lekara? a nemozes vymenit? takyto pristup by ma teda nepresvedcil aby som unho ostavala...
zas nikto 😒
Tak vcera u dr. predpisala mi dake cipky na to vracanie, ale ke som si o nich citala tak neviem neviem ci si ich budem davat, tam ich neodporucuju na nizky tlak a ja mam teda nizky dost :( ale od vcera som nevracala, nastastie. Inak mame za sebou prve sono, srdiecko nam krasne bije este vo stvrtok na odbery, objednat sa na ekg a dalsie sono uz teraz. Inak ma dost sokovala, ze na Kramaroch v Bratislave uz neberu pacientky na sono? nemate s tym niektora skusenost? mi dala cislo na daku sukromnu kliniu kde ma bude stat to sono 20 eur :( Termin nam vypocitala na 29 augusta, tak uvidime 🙂
@vevuska1 tak super ked to prešlo !my ideme v pondelok až na sono konečne a odber krvy utorok ! 🙂 a tiež nám musí zpresnit termín !ja sa dost bojím aby to nezanedbal lebo aj maleho mi vypočítal o dva tyždne skor 😠 a dopovali ma vyvolavackami a on mal ešte čas !
Noo preslo jak preslo, zle mi je stale, ako keby som taku gucu kdesi v zaludku mala a v krku, ale aspon nevraciam, teda zatial ja uz ani nechceeem :( No mne sa mala narodila skor v 38 tyzdni, termin som mala na 9 aprila a narodila sa 21 marca, vsetko bolo ale ok. Okrem porodu no, ale na to radsej uz ani spominat nechcem, lebo potom sa bojim ako to prebehne vsetko teraz. Snad co najrychlejsie 🙂
No baby ja sa tu cítim ako doma ,ale mám pocit že v pondelok sa dozvieme že patríme k septembrovkám ! 😉 no uvidíme 🙂 ale rada by som tu ostala 🙂

určite to zvládnete 🙂, pri Tvojom vyťažení Ti to ubehne. A kedy sa Ti Tvoj vráti? no pracujem, len niekedy mi býva divne, čo pri práci trochu prekáža, ale vydržím 1. trimester a potom to určite bude lepšie 🙂