icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

hoogy
2. dec 2011

ahojte kocky, vy sa bavite uz o vybavicke ? 😉 ja mam vacsinu po malom kociky som si odlozili aj postielku. teraz si chcem kupit tak vychytavky :D ako siet pre babatka, a latkve plienky chcem nakupit lebo veru pri prvom to kvantum co sme minuli a to sme rychlo nocnikovali.

hoogy
2. dec 2011

@kukujka fuha to ich budes mat dobre po sebe. 😉

mima21
3. dec 2011

@abriela na tom kupovani bolo dobre asi to ze sme sa dohodli ze jej peniaze dam na 2x ale kedze sa stalo to co sa stalo a kocik vyplateny nebol tak som ho mohla vratit. Kupovala som ho od bratrancovej zeny a jeho mamina je moja krstna, tak to pochopili a kocik vzali spät.

evikaba
3. dec 2011

dobre ranko :(...dalsi testik negativny a to som si kupila taky kvalitny :( uz zacinam verit ,ze tehu nie som :(...drzim VAM palce nech VAM to vijde

hviezdicka2024
3. dec 2011

ahoj, tak ja mam na teste slabučku čiarku, dufam, že opravnene sa k vám "registrujem" 🙂 snád ano, príznaky by aj boli 🙂 tak uvidime, či nám to gyn. potvrdí 🙂 držte sa!

mima21
3. dec 2011

@evikaba a MS si este nedostala?

evikaba
3. dec 2011

©mima@21 stale nic 🙂....ale testik dnes ukazal negativ :( a ty ako moja?

hviezdicka2024
3. dec 2011

haha 🙂 myslela som, že mám aj tu druhú čiarku, testovaciu, aj keď je slabšia ale je tam 🙂
Je to super!!! 18.11 sme videli hviezdičku padnúť, tak zjavne sme si priali obaja to isté! 🙂
na začiatku ma pobolievalo podbruško, vyskytla sa aj zápcha, dva večere poriadnej vyčerpanosti a pálenie záhy, čo som myslela, že prichádza tak ku koncu tehotenstva...tak dnes rano mi to testik potvrdil...
ešte predtým som si robila 6 dní po ovulacii test, ten bol negativny, dva dni nato daľši, tiež neg. tak som si povedala, ze najskôr si ho spravim, az max. v den, ked ma prist MS a včera neprisla a dnes uz to testik potvrdil! Teším sa, verím, že aj vám to dobre dopadne augustovky 🙂

chirabell
3. dec 2011

Ahojte, nechcela som povodne nic pisat, ale neda mi to po precitani tychto 5 stran...zienky, ktore mate tehu testiky s // alebo uz potvrdene tehu gynekologom, zo srdca gratulujem a ostatnym by som chcela par slov...prosim vas, neupinajte sa na tehu hned kvoli par priznakom, ktore mozu byt spravne, ale aj nemusia, je tu vela tem, kde sa toto rozobera, lebo ak by priznaky boli falosne, tak budete iba sklamane a to nie je dobre, miminka chcu stastne maminky. Nasa mysel je kuzelnicka a dokaze nam priznaky navodit len preto, ze po tehu velmi tuzime, ani to nemusi tak byt...testovat nema vyznam skor ako 10dni po ovulacii, lebo vajko potrebuje par dni aj ked je oplodnene na to, aby prislo do maternice a zahniezdilo sa, az potom sa zacina produkovat hcg hormon, na ktory reaguju tehu testy, cize to moze byt 6-10 dni. Ak by to bolo 6 dni, nejaku dobu trva kym hcg dosiahne pozadovanu vysku, takze ten 9-10den po ovulacii mozete mat sice pozitivny test, ale slabunko a este nic nie je vyhrate. mam kamaratky, ktore sa snazia dlho a aj mne sa to par krat stalo, ze test bol slabo pozitivny a mrcha nakoniec prisla, aj ked s meskanim 1-3 dni...jednoducho, vajko sa sice oplodnilo ale nedostatocne zahniezdilo....a potom prichadza zbytocne ku sklamaniam.
Navyse, ak si niekto presiel potratom, ci uz spontannym alebo zamlcanym, tak prve 2-3 cykly moze ovela intenzivnejsie vnimat hormonalne zmeny v tele a klamlivo mat pocit, ze tehu sa vydarilo...
Neberte to v zlom, chcem vam len v dobrom poradit, pretoze ked so snazenim zacinate, je to vsetko lahke, ale ked sa niekto snazi o miminko dlho, vedel by vam rozpravat, ako je lepsie neriesit priznaky a neupinat sa na to az do terminu mrchy, alebo az kym nemeska a potom testovat.

Tak...vsetkym snazilkam drzim palce, aby patrili k tomu mesiacu po ktorom tuzia a tehulkam bezproblemove tehulkovanie 🙂

evikaba
3. dec 2011

@chirabell nadherne napisane a pravdive

mima21
3. dec 2011

@evikaba ja etse cakam, v utorok by mala prist MS tak vyckavam 😀

hoogy
3. dec 2011

:@chirabell krasne si to napisala. my sme skusal pol roka a teraz sa nam podarilo. tiez som si povedala ze sa neoplati moc skoro testovat. tak som testovala az na 36DCa potom 37 🙂 a oba pozitivne. a veru stalo sa mi pocas toho pol roka ze som aj mala priznaky a nakoniec z toho nic nebolo.treba byt trpezliva a moc nestresovat ani to nie je dobre 🙂

chirabell
3. dec 2011

Dakujem zienky za pochvalne hodnotenie...ja len, ze my sme so snazenim zacali vo februari a za tu dobu sme presli od negativnych testov, cez slabopozitivne s negativnym koncom, az po zamlcany potrat na konci 12tt a tak isto som tu spoznala vela fajn ludi (priznavam, ze prevazne v sukromnych temach, verejne len obcas daco napisem) a osudy tychto zienok su podobne alebo aj tazsie od toho mojho, takze viem, ze tuzba je velka, ale umerne velke je potom sklamanie a to nie je dobre na psychiku, lebo prave ta musi byt v pohode, aby miminko prislo...aj ked docielit tu pohodu nie je vzdy lahke 🙂

adina7
3. dec 2011

Ahooj vsetci...tak ja sa s vami chcem tiez podelit o radost a pocity..aj ked si stale pre istotu nechavam zadne vratka a drzim sa pri zemi...Dnes rano mi vysiel pozitivny mamatest..som sice len 26DC ale dufam,ze to je ono..ciarocky su celkom silne ale este uvidime po par dnoch...ale uz som aj zvrackala a od 23 do 25DC som mala pichanie vo vajecnikoch a slabuliiinke spinenie a uz to prestalo...tak to mohlo byt uhniezdovanie..len to nechcem vsetko zakriknut a som opatrna...len som sa chcela pridat,ze tu mozno s vami stravim nejaky ten mesiac 😉

adina7
3. dec 2011

@chirabell Ahooj...Napisala si to velmi pekne a pravdivo. O tych falosnych priznakoch by som mohla rozpravat aj ja. Pobolievalo ma podbrusko,boleli ma prsia,bola som unavena a podobne...Tento mesiac som to vobec necakala a zda sa ze to vyslo..teda aspon dufam..stale to hovorim len tak potichucky...
Naozaj...netreba sa na to sustresit a hlavne si to uzivat..nam pomohol romanticky obed,kino a vinecko...a ked to najmenej cakate tak to pride...

hoogy
3. dec 2011

@adina7 presne aj u nas tento mesiac sme to najmenej cakali 🙂 cely november sme boli v takej pohode tak mozno preto sa nam podarilo🙂 drzim palce nech aj dalsi test je pozitivny 🙂ja som mala dva viac uz nebudem robit pojdem za dva tyzdne k dr.

adina7
3. dec 2011

@hoogy My sme sa mesiace pretym snazili okolo ovulky vzdy ked sa dalo a tento mesiac som ani nevedela presne kedy bola ovulka a ani sme namali cas sa tolko snazit a vobec som si nemyslela ze by sa mohlo chytit...a aha..mame tu 2 //... na kedy ti vychadza termin?

hoogy
3. dec 2011

@adina7 na 4.8 ja som si robila test az 36 a 37DC. nejak som nechela skor lebo som si myslela,ze je to malo pravdepodobne 😀

adina7
3. dec 2011

@hoogy Ja som estelen 26DC ale pri predoslom tehu som si robila test tiez takto a vysiel spravne tak som to dnes riskla...to predosle tehu bohuzial nedopadlo najlepsie a v 7tt srdiecko prestalo bit. Teraz sa nam postastilo po pol roku konecne...uz som aj prestala dufat...su to strasne pocity ked cakas ci ta mrcha pride alebo nie...a tie sklamania su este horsie...Tak ale dufam,ze tentokrat to uz vyjde... Mne by vychadzal termin na 14.8....ale to je este dalekoooo 😀

adina7
3. dec 2011

@hoogy
chirabell Baby este som sa vas chcela opytat....nemate niektora z vas bolesti alebo lepsie povedane pichanie vajecnikov? Ja neviem ci to moze byt este tym uhniezdovanim vajicka alebo niecim inym? A picha ma ja brucho..pri pupku...Ake mate vy priznaky? diiky moc 😉

adina7
3. dec 2011

@chirabell Baby este som sa vas chcela opytat....nemate niektora z vas bolesti alebo lepsie povedane pichanie vajecnikov? Ja neviem ci to moze byt este tym uhniezdovanim vajicka alebo niecim inym? A picha ma ja brucho..pri pupku...Ake mate vy priznaky? diiky moc

hoogy
3. dec 2011

@adina7 aj mna tak picha pri lavom vajecniku. a ked som cakala maleho tak cele tehu ma pichalo presne tak isto. ako keby v lavom boku. takze podla mna je to v pohode 🙂

chirabell
3. dec 2011

@adina7 @hoogy pri prvom tehu mi lekar povedal, ze take pichanie a tahy su normalne, roztahuje sa maternica a zvykne v zaciatkoch pichat aj v tom vajecniku, z ktoreho bola ovulka, lebo laicky povedane sa dietatko vyzivuje zo zlteho telieska v zaciatku tehu a to vznika na mieste uvolneneho vajicka...tak nejak zjednodusene povedane 🙂

manamani1
3. dec 2011

@hviezdicka2024 ake mas priznaky? Ktory DC si?

manamani1
3. dec 2011

@hoogy ahoj, tebe vysiel pozi test az na 36DC??

hoogy
3. dec 2011

@manamani1 ano na 36🙂a potom som druhy den robila druhy lebo to bolo dvoj balenie,ale ciarka uz na prvom bola velmi silna. bola to 10 test.

hoogy
3. dec 2011

@chirabell aj ja som si to tak myslela. 😉

manamani1
3. dec 2011

@hoogy ja vcera 29DC robila, a bol negativny (nie z ranneho mocu), mozem byt este aj napriek tomu,ked sa prirovnavam k tebe?Preco tak neskoror?

hoogy
3. dec 2011

@manamani1 preco som si tak neskoro robila? lebo som si chcela byt ista uz som vela vyhodila za testy 😉 pockaj este a rob si z raneho. a este mavas pravidelny cyklus ? drzim ti palce

manamani1
3. dec 2011

@hoogy nie, posledny moj cyklus bol 53Dc, tak ale som zacala brat clostilbegyt, s ktorym som mala 17DC ovulku, tak by mal byt cyklus cca. kratsi.