Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ahojte, mozem sa k vam pridat? termin mam 21.8. 🙂
No baby, mne je dnes zasa tak zle, och :( a to som rano vzdy na sucharoch, no dnes sli von aj tie, neskor som si dala jablko, to mi trosku pomohlo, polievka sa tiez drzi, no teraz mi je zasa uplne hrozne, stale mam v zaludku ako kby daku gucu a nemozem do seba nic dostat, a to iste aj v hrdle. Dr mi predpisala dake cipky, Torecan, matie s tym niektora skusenost? pomohlo? ja sa ich bojim dat, bo ked som studovala pribalvy letacik tak sa tam pise, ze sa neoporucuju pri nizkom tlaku a ja mam dost nizky tlak, tak sa ich bojim dat :(
lenkaks nechodim k dr. Kubalovej ale k dr. Kotlebovej 🙂
mne zase nie je zle rano ale vecer, od 18 do pol noci zhruba. Pijem iba vodu ale papat sa neda, stale ma napina. Dufam, ze to coskoro prejde. Pri prvom tehotenstve taketo nic nebolo ... uf. Hlavne ze mozem ranajky a obed 🙂
@19vierka84 ty si presne ako ja super zpriaznená duša my sme tiež 20.11 a sme 8tt 4den 😉
@19vierka84 a máš prve sono či ešte nie my meriame len 1.8 cm a mne sa to zdá malo ale dr hovorí že je to okej 😕
@vcielkamaja samozrejme vitaj 🙂
@miskachrumka moje male meralo 1,8cm v 8tt+3 (cize v 9.tyzdni). a doktorka povedala ze to je presne ako ma byt. takze nic sa neboj;)
@miskachrumka dakujem za privitanie 🙂
Vsetkym prajem krasne dobre ranko. Ked Vas tu tak citam, tak si v duchu vravim "vdakabohu, ze mi nebyva zle". Obcas, ale aj to iba malokedy, mam trocha tazky zaludok, ale nezvraciam. Som v 9tt+3, v pondelok mi lekar robil sono a malinke malo 2,439 cm. hotovy obor ... 😀 v pondelok som dostala aj tehotensku knizku. minuly tyzden som si 5 dni polezala v nemocnici, lebo som zacala krvacat a dostala krce v podbrusku, ale aj to nastastie preslo. A tak som skoncila na rizikovom. Mam problem s tlakom, v pondelok som mala 150/84, vcera 134/74. Povinne si musim kazdy den zapisovat tlak do debilnicka...
Pevne dufam, ze vsetko dotiahneme do uspesneho konca a budeme sa tesit z nasho drobca 🙂
@miskachrumka
mám kamošku čo bola na tom tak isto ako my, len o štyri roky skôr, ale malý sa jej narodil až v septembri, tak uvidím ako dopadnem aj ja.
zatiaľ mi robila len vnútorný ultrazvuk, ale uvidím čo bude dneska, lebo idem na kontrolu, potom určite napíšem ako som dopadla.
@vcielkamaja
ani mne našťastie nebýva zle a nezvraciam, ale jeden týždeň som mala perný, od rána do večera mi bolo zle, ale nezvracala som. najhoršie na tom bolo že som nemohla vôbec nič jesť a ked som aj niečo zjedla, tak to bolo nasilu, vďaka bohu za vitamíny, ešte že sú,aspoň v takomto prípade.
@vevuska1 ahoj ja som na tom podobne, torecan neberiem lebo ešte kojím dceru, chvílu mi pomáhala cola, teraz zase nič,
velmi dobrý na nevolnost je zazvor, bud čerstvý zaliat horucou vodou , alebo si rovno kup v lekárni čaj-ja mám s príchutou citronu , a maju aj zazvorové lízatká v lekárni ktoré vraj velmi pomáhaju, tie som neskusala lebo mi absolutne nechutí sladke...
rovnako su aj zazvorove tabletky tie som kupila a skusam 🙂
@mamacat ahoj dakujem my sme tak isto bola som poradni pondelok a to bol presne 8tt +4 čiže tiež 9tt 😉a malé má 18mm ideme o tri tyždne zas tak sa teším kolko podrastie a sono mám robené zatial len od spodu !
nas caka poradna az 13.2., doteraz min tiez robili sono iba odspodu 🙂
je vy idete ako my tiež ideme 13-teho 😉 pondelok a čas o tretej poobede nemáme aj čas rovnaky 😀
@saranata no tak musim daco z toho vyskusat, o tom zazvore som pocula aj ja, ze pomaha, ale nechcela som tomu nejak verit, ale uz som taka zufala, ze vyskusam 🙂 tym torecanom sa mi moc napchavat nechce, v letaciku dokonca pisu, ze nie je ani vhodny pre tehotne, ale co som citala tak ho vsetky nastavajuce mamicky veselo beru 🙂
@miskachrumka objednana som tusim o 12.15 🙂 musim sa este k ocnej objednat, kazal mi doktor. lebo mi pred vyse 2 rokmi operovalo oci, odstranovali dioptrie, tak ze si mam ocny tlak v poriadku. ci mozem rodit spontanne alebo nie.
Ahojte. Ak mozem, pridavam sa, termin mam 06.08.2012. Rada si s Vami pokecam. Pri prvom mi vobec nebyvalo zle, teraz mi byva skoro kazdy den, ale lepsi sa to. Vraj pri dievcatku byva mamickam nevolno. Nemate nejake skusenosti? 🙂
@koviivana ja si myslím že je to jedno či je to baba či chalan každé tehu je iné !
@koviivana Ahoj 🙂 tak mne pri prvom tehu nebolo az tak zle ako mi je teraz a prve mam dievcatko, do 3 mesiacu som nevedela ani ze som tehu az potom mi zacalo byt trosku, ale skor iba nizky tlak, lebo s tym mam roblemy trosku, ale nevracala som skoro vobec, iba par krat a vacsinou v aute, to som vracala aj v 7 mesiaci, alebo este ked som sa prejedla, teraz trpnem uz len ked sa idem napit vody ci nepojde hned aj von. Ja som tie pocula, ze pri dievcatkach byva zle, no mne ani nebolo. Mam kamosku a tej bolo zle cele tehu hned od zaciatku a ma chlapca 🙂 takze ja tomu az tak neverim 🙂
@koviivana ahoj 🙂
tiez tomu moc neverim, ze ked zene byva zle, caka dievca a ked chlapca, tak jej zle nebyva. Pozeram na nete kociky, studujem recenzie. S manzelom sme si stanovili cenovy strop 300 eur, +/- par eur, ale najst take kocik vobec nie je jednoduche. U nas v Nitre su kociky dost drahe, ale to asi vsade...
zdravim, tak aj ja sa k vam pripajam. termin mam 5.8.
😀
@vcielkamaja to sú všade drahé my sme pri malom mali kočik drahý stál nás až 485E čo je dost maly nam v pol roku už nechcem byt vo vaničke lebo mola už mala ☹ a z športovej tiež rychlo vyrástol ! 😒 a kočik za kopec penazí teraz som si povedala že je to zbytočné na čo takí drahý dala som si sumu do 300E aj menej ! 🙂 uvidíme ale už nechcem niečo extra moderné su tie kočíky aj nešikovné 😠
@vcielkamaja ahoj vcielka, neviem ci si ma pamatas,na fore mojasvadba.sk sme kedysi debatovali ale to bolo uz par rockov hadam aj....takze pozeram ze mame rovnaky osud, tehotne...moc drzim palceky, nech sa tlak ukludni a zvladate to v pohode... 🙂
baby ak bude baba tak sa mi tento lúbi velmi aj cena je super 😵 http://www.kocikovo.sk/product/baby-design-atla...
@saranata
ahoj, ja som si kúpila homeopatiká coculine, ktoré sú na nevoľnosť a sú vhodné aj pre dojčiace maminky, zo zázvorového čaju mi bolo zle, ale počula som že sú dobré aj pastilky Rennie.
@miskachrumka
ahoj, tak som sa teda u doktorky nedozvedela koľko meriame, len mi urobila ultrazvuk z vnútra a povedala mi, že srdiečko bije, uvidím nabudúce. Ale som v 9 tt, aspoň tak mi povedala, ešte musím ísť na odbery a potom už na kompletný ultrazvuk, kde sa pôjde možno kuk aj moja polovička, ale žubrienka sa má k svetu, tak sa tešikujem 🙂
čawte babenky, možem sa k vám pridať???ja mam termin 5.8. :- )
@19vierka84 ahoj díky, mne však všeobecne homeopatiká nezaberaju, tiez mi nie je dobre z toho zazvoroveho čaju tak si asi tie tabletky kupim a mám pokoj, a možno to už každu chvílu prejde dufam teda 🙂
@lienka297 jasne vitaj 😉
Damy prepacte, ze sa vam hrabem do temy. Ale vyplnte dotaznik a mozete vyhrat uzasnu testovaciu sadu TimeWise Zazracna sada ... mne pocas tehu aj po pomohla k peknej pleti, a je na prirodnej baze.

@uzabytobolo ja tiež nemám ideálnu váhu... mám tiež podobnú nadváhu... dnes som sa vážila, od začiatku tehotenstva som pribrala cca 2 kg