Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mercymay to bolo tebe 🙂
@mercymay tam že je vek o dva roky nižší či co som pocula ja už neviem teda 😒
@mercymay no ináč čím dalej tím si viac všímam že moja plet je viac vysypaná a premnožená pupáčikmi čo som ja ani v puberte nemala nie to ešte teraz 😕 som v šoku aj vlasy mám strašné pri malom som mala 9mes krásnuu hrivu a žiarili mi očká ludia vraveli že už z dialky vidno že žiarim 😅 a teraz je to opak pripadám si špatnejšia a vlasy mám strašné aj plet 🙄 ale možno sa to ešte zmení
@miskachrumka tak to bude dievcatko 🙂))), hovori sa to nie? Ja mam cistu plet, vlasy ok...🙂) takze celkom sedi na chlapca. 🙂))))))))))
@mercymay uvidíme 🙂 počua si otom teste akutát to študujem ale zas sto ludí sto skuseností 😒 http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php?t=101717
@miskachrumka nepocula, ale ja pravdupovediac nie som az tak fanatik do tychto veci. Ja si pockam, bud nam to ukaze na fotkach alebo si pockame pri narodeni 🙂)).
@mercymay je tak to ta obdivujem ja už teraz nemožem vydržat 😀
@miskachrumka tak a co sa budem stresovat? 🙂)) Idem sa vypnut, musim este porobit par veci a pojdem domov. Tak ti zelam pekny vikend. papa
ahojte aj ja mám termín v auguste presnejšie 18.8. a moooc sa tešíme 🙂
ako to vidím tak v auguste bude toho moc pre pôrodníkov. Aj 4 moje kamarátky ktoré poznám pomali od narodenia majú termín v auguste a to je už dobrá nálada. Ako vidím podľa tvojej foto tak už čakáš 2 bábo však?
ahojte baby aj ja mam termin v auguste,trocha som citala co ste tu popisali a co sa tyka tej pleti,ja som pri malej mala krasnu plet,kazdy hovoril ze ako som opeknela ze to bude chlapec a bola to baba 🙂))
a teraz som vyhadzana a ovela viac mi vlasy padaju....
ahojte, mne vychádza baba, aj podľa tabuliek, ale aj podľa veštenia prsteňom, podľa ktorého budem mať pôrod v 28 rokoch, čo sedí a bude to baba. Priateľ si myslí, že chlapec, tak sme sa stavili, že kto bude mať pravdu, tak som zvedavá, ale najhlavnejšie aj tak bude, nech to je zdravé, pohlavie mi je v podstate jedno, aj tak to bude potápka 🙂
@nessy každá máme to tehu iné ty možeš mat krásne vlasy a plet pri dievčati a naopak pri chlapcovi zas ja som mala pri chlapcovi krásnu plet a vlasy a teraz je to uplne opačné tak ja aj verím aj cítim že bude babula 🙂 ale ako pišete každa hlavne nech je to zdravé a nech všetko dobre dopadne !!!! 😉
@19vierka84 manžel by tiež chcel dalšieho chlapa asi chce futbalový tím 😀 no ale aj ja túžim robit vyrkočiky a kupovat šatičky 🙂
Ahojte baby 🙂 ja som tiez augustovka a termin mam na 13.8.2011...uz sa neviem dockat... 🙂
@miskachrumka
ja ťa chápem, na tvojom mieste by som asi tiež chcela mať dievčatko. mne to je zatiaľ v podstate jedno, lebo toto je moje prvé a určite budem chcieť aby to druhé bolo opačného pohlavia. Inak keď chceš, tak ti môžem napísať ako sa to dá zistiť s tým prsteňom, že čo to bude. Kamoške to vyšlo tri krát a v správnom poradí, dokonca aj roky pôrodu jej vyšli správne.
@monculka
Ahoj, moja sestra sa narodila 13.08., ani ja sa už neviem dočkať, ešte že nie som slon, lebo to by ma asi hrablo, keby som na to mala čakať dva roky 🙂
@19vierka84 Ahojky no pekne.Uz by som chcela mat velke brusko 🙂 joooj...a inac ako to prezivas?mas nevolnosti?lebo teraz mojim najlepsim priatelom je cista voda z vodovodu...je mi zle ked vstanem z postele...napijem sa a utekam na WC ale potom pocas dna sa to nejako zlepsi...dufam ze coskoro prejdu tie nevolnosti... 🙂
@19vierka84 napíš som zvedavá dakujem 🙂 čakám tu 😉
@cucuriedka aj ja mam presne 14. 🙂)
@miskachrumka ja viem ze vsetko je ine,kazde tehu je ine,uz som si to vsimla,ja toto druhe prezivam dost blbo.Ale netrufam si tvrdit ze to bude chlapec,neviem,aj ked som pocula ze vraj ked mas taky silny moc co citit tak mas mat chlapca,to su take veci,milion ich je kedy to ma byt to alebo ono :D
@19vierka84 vidite ja som chcela vzdy dievca a chlapca ale teraz ked mam prvu babu uz by som chcela aj druhu babu 🙂
aj koli tym krasnym vecickam ktore po malej zostali 🙂))) ale viem ze muz by chcel uz chlapca
@19vierka84 tak to by aj mna zaujimalo ako sa to robi,mozes napisat aj mne? aj o tych tabulkach nic neviem
🙂))
diky
@dorotka82 hehe super 🙂 inac mne trocha robia obavy letne horka... predsa len rodit v auguste, a predtym cele leto s velikanskym bruskom sa pachtit... oj oj
@cucuriedka niesi jediná komu to robí nočné mory 😀 😀
Ahojte. Aj ja mám termín v auguste 2012. Konkrétne 26.08. Aj keď je to tak na hranici verím, že to tak bude a nie až v septembri. Veľmi sa teším.

@miskachrumka ano ale tato tabulka je nejaka s tym lunarnym vekom, na webe mas ich vela, staci vygooglit tabulka na urcenie pohlavia dietatka...a mas x moznosti..ale moc tomu nevenujem pozornost. 🙂 Necham sa prekvapit. 🙂