Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@jk77 no aj ja som rodila prvé sekciou po 16hod trápení tak aj ja mám slubenu sekciu tak máme teda vela spoločneho a prečo skor ? 😕 a moj je marec 2009
Baby aj Vám býva tak neskutočne zle? Mne vadí asi všetko. Dokonca aj vôna šamponu na vlasy.
ahojte dievčatá, pridávam sa ku vám, zrejme tu budem patriť k starším mamičkám, ak nie som najstaršia 😉 , tehotenstvo sme neplánovali, no ale pritrafilo sa 😉 ale zatiaľ všetko v poriadku, uvidíme ako to pôjde ďalej
Ahojte, aj sa sa k Vam pridavam 😉 Som v 10.tyzdni a dufam, ze sa dockame mimca okolo 28.augusta 😉 Bude to nase prve 🙂)) A dufame, ze pojde vsetko dobre, lebo mam uz za sebou jeden potrat, tak sa dost bojime. Momentalne som PN a zatial sa citim ako tak (asi ako vy vsetky 😉 Tesim sa na "vymeny pocitov"....😉
Ahojte 🙂 Dlho som vam tu nic nepisala, ale dako nebol cas, musim sa pochvalit, konecneeeeee po 3 tyzdnoch mi je 3 dni uplne dobre 🙂 konecne som mohla vybehnut aj niekde von bez toho aby som sa nebala, ze sa niekde povraciam. Ale citliva na vsetky vone a pachy som stale, vtedy ma trosku natiahne, hlavne silne vonavky a cigarety a pach z kuchyn, ale musim zaklopat, ze konecne sa citim fajn. Dufam, ze uz mi ani nebude tak zle ako mi bolo, a ako sa citite vy? a co budete varit dnes, hladam daku inspiraciu 🙂
no baby takže, v piatok mierne tmavohnedé špinenie, vyplašená hneď na pohotovosť, našťastie bábo je v poriadku, že zrejme krvácal deciduálny polyp na krčku, dali mi duphaston, nariadili pn (ale to som aj tak), tlak sm mala cez 140 za čo ma hned aj zvozili, ale po informácii, že bábatko žije, som mala doma naspať 110/75. odvtedy však cítim nejaké tlaky v pošve, resp.pri konečníku, dúfam, že to nie je nič vážne. Na margo špinenia mi povedali, že je to pomene bežné, jedná sa o starú krv, a zároveň dodali že niektoré bábatká jednoducho prežijú a niektoré nie...vraj rozhoduje len čisto príroda, veľmi sa bojím o maličké
@bodka70 moja mamka mala o rok menej ako ty ked som sa narodila, zato surodencov som mala o dost starsich (13 a 17r) ako bude mat tvoje dietatko...tiez neplanovali, aj ich odhovarali...ale mamka sa nedala...a mozno to v mojom detstve mali tazsie ako mladsi rodicia, teraz su radi, lebo pri mne omladli a ostali dlhsie vitalny nie len fyzicky ale aj mentalne...ked ich porovnam s rovesnikmi, tak posobia o 10 rokov mladsie 🙂 verim ze aj u vas bude vsetko v poriadku a dietatko vam prinesie vela vela radosti 🙂
Ako ste sa rozpísali 🙂 ináč na farbenie vlasov nikto nič som rada 🙂 čítam, že každá to máme úplne ináč ja sa teda cítim dobre mám momenty dnes kedy si rada lahnem mám nával vyčerpanosti a ležím aspon pokial nepočujem maminka vstávaj pod sa hrat ale cem pit cem cikat 🙂 ......... 🙂 teraz momentálne búva tak som sem nakukla
máme tu aj krásne počasie až na zimu ,ale to je asi všade ved máme v podstate február !
Vstredu máme oslavu tak sa tešim a musím sa bránit slanému musím si zalepit oči :/ a povedat si nesmieš ! 🙄
@mercymay , no vek nie je prekážkou, ale predsa len po 40. je to väčšie riziko, hlavne čo sa týka vývojových vád, no uvidíme, ako dopadnú tie triple testy a ostatné veci, na amiocentézu nechcem ísť. Plus ja som po dvoch cisárskych rezoch, už po druhom pri doktor vravel, že tretie mi už neodporúča, lebo tá rana na maternici bola na konci už veľmi tenučká. Takže ktovie, či to vôbec potiahnem až do augusta, budem rada, keď to za optimálnych podmienok dotiahnem až do 38. tt a potom samozrejme idem na sekciu. Ale týždňovo patrím sem, tak som tu nakukla 😉. Zatiaľ sa cítim OK, ale od polovičky tehotenstva zrejme pôjdem na rizikové, kvôli tým 2 sekciám. Ja som účtovníčka, teraz makám na uzávierke, našťastie bábo si to dobre vypočítalo, že ešte stihnem aspoň do marca urobiť uzávierku. 😉 😀
@miskachrumka pri prvom tehu som sa bala farbit vlasy, ale potom som sa rozpravala aj s jednou znamou co ma kadernicky salon a vravela, ze tie dnesne farby nie su take skodlive ako boli kedysi, dokonca vela farieb vobec uz ani vlasy tak nenici, pokial sa nejedna o daku blond 🙂 takze v pohode aj ja ked budem ako strasiek si zafarbim 🙂 a nechty si robim gelove sama, ale to uz sa mi ozaj nehce, tak rozmyslam uz nad tym ze dam dole 🙂
@bodka70 no alebo mozno pocas tehu by nebolo zle si davat iba sampon farbiaci, ale myslim ze teraz tie farby nie su take agresivne 🙂 takze kludne mozme farbit, to ja mam sedivych vlasov uz cele hafo a to mam v marci iba 27 rokov, ale asi som to podedila po mame ta mala uz v 18 sedive vlasy 🙂
@vevuska1 no ja som si včera farbila a aj som sa cvakla 😎 no soma le odvážna teda 😅 ale čo dorastú len mi bolo aj lúto 😒 a myslím že to nejak mimi nezasiahlo ja tie farby mávam aqj tak na hlave aj sa nanašaním 15min 😀 ja somsi dala teraz hnedú 🙂 no blond by somsi nedala asi predsa to velmi vyžiera aj pokožku a tam je peroxid silný je to iné ako hnedé a čierne farby si mylím ja !
No baby ja budem mat teraz v stredu 24r. a tiež nájdem nejaké biele šedivé vtierky vo vlasoch 😀 to ide s dobou ale moj chlap má už dost šedivých a to má 25 ale on je murár a vkuse pracuje v uzavretých priestoroch prach a špina robia svoje ☹
@miskachrumka no ved, blond nie je moc dobre asi davat, to je agresivnejsie urcite ako ine farby, ved to aj poriadne nici vlasy a to iste aj melir
@vevuska1 som rovnakého názoru ! 😉
ahojte. baby prosim vas, neviete mi pomoct? nemam sople, ani kasel, ale nonstop mam hrozne zahlienene hrdlo, uz som zufala. bola som sa opytat v lekarni, ci na to nieco nemaju, povedala, ze do konca prveho trimestra mi nic take nemoze dat a ze ani nevie, co by mi na to odporucila, ze sa mam poradit s lekarom. Neviete mi nieco poradit?
no mne je teraz aj zo sladkeho zle 🙂
@miskachrumka ahoj neviem co si sa pytala ohladom farbenia vlasov ale mne doki povedal hned na zaciatku ze rpve tri mesiace urcite nefarbit a ked nemusim je lepsie aj potom,tak ja chodim z vyrastenymi 🙂))) aj termin u kadernika som zrusila
@nessy ja som zas teraz par seknud čitala veeeela mamičiek čo si farbia !aj pri prvomaj pri druhom dietati a farbili si aj v prvom trimestry !tak 100 ludi sto chutí ale ja už mám zafarbené a nelutujem vyzerám konečne ako človek a popravde si ani enviem predstavit život bez farbenia aspon raz az 3mes milujem ked vyzerám dobre rada si farbím vlasy rada si davam robit nechty rada sa malujem 🙂 niektore pišu že obližuje aj to 😅 😅 to ma už dostalo 😀 ved tehulky nemusia vezart ako mátohy tehotenatvo je krásne a nie choroba !a mne dr nič nehovoril o farbení !každý máme iný nazorako na vychovu detí a tak isto na tehotenstvo !🙂
@nessy ináč nikto mi tu nenapísal ešte presný dovod prečo sa nemou farbit vlasy rada by som to chcela vediet 🙂

@miskachrumka Ahoj, ano, tiez som si vsimla.Tak si aspon porovname pocity. My ale pojdeme rodit skor, mala som prvu sekciu, tak uz mam slubenu aj na teraz 😉 . Aj prve babo mame rovnaky rok, ze??