icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
4. feb 2012

@mercymay ja som stihla navarit vcera vecer na dnes 😀
my sme akurat dojedli a poteram film s malou 😀

miskachrumka
4. feb 2012

@nessy jéj tak vy ste o dost velký mi ešte len budeme ,at tri teraz 1.3 😵 😵 😵 ideme aj do skolky už teraz mám mindráky z toho ako to bude zvládat 😨 my sme mali prvú obyčajnú a druhú samozrejme Mq queena 😕 čo iné asi a teraz bude asi smetiarske autičko 😀 😀 😀

nessy
4. feb 2012

@miskachrumka neboj dobre bude,malej sa paci v skolke len zostala dost drza 😖

mercymay
4. feb 2012

@miskachrumka tak ja som vcera bola v praci...🙂

mercymay
4. feb 2012

@nessy jaaaaaaaaaj zeny sikovne ste, ja som dneska len polievku lebo zajtra pride svokra na navstevu tak druhy chod bude az zajtra...
A nejaka mi je zima doma ci co...a to kurim. A co kukate?

nessy
4. feb 2012

ale kde sikovne,tatino pride domov hladny jak vlk tak som musela 😠
zato dnes som nevaarila,az zajtra.pozerali sme tovaren na cokoladu a teraz harryho,nic sa mi nechce,som nejaka ospala a teraz aj snezit zacalo a strasne fuci...boze nech uz je teploooo

miskachrumka
4. feb 2012

@nessy to sa ešte načakáme ! mi sme sa boli prejst a veru hned je teplejšie ked nám snežííí juchú !

miskachrumka
4. feb 2012

baby viete ešte nejaké tabulky na pohlavie ? 🙂

miskachrumka
4. feb 2012

kždú tu má tabulky podla presnej ovulácii 🙄 a to je niesom ! 😖

kattey
4. feb 2012

Ahojte baby, rada by som sa k vám pridala a trošku pozoznamovala 🙂 Ešte neviem ako to tu presne chodí. Aj mne termín vychádza na 5. augusta.

apoloma
Odpoveď bola odstránená
miskachrumka
5. feb 2012

Bože kočky čo ste pomreli zas :(

koviivana
5. feb 2012

@kattey ahoj
ja mám termín 6.8.:)

kristinah
5. feb 2012

@miskachrumka Ahoj miskachrumka, ja som bola vcera cely den totalne KO. Odtrpela som si riadnu migrenu, ale dnes nastastie fungujem. Aj som konecne pozehlila milion veci. Ako tak citam, tak ake ste tu sikovne zienky... ja sa posledne tyzdne ledva zmozem na vlozenie riadu do umyvacky. Varim asi tak raz za tyzden, ostatne dni vypomaha moja mama, este ze ju mam. A musim pochvalit aj manzelika, lebo ten mi tiez riadne vypomaha. To prve tehotenstvo bolo o dost jednoduchsie v tom, ze pri tych mojich nevolnostiach som sa starala len sama o seba, ale teraz mam na starost aj trojrocne dietatko. Ako som vyrozumela z tvojich prispevkov, tak tvoj muz je pracovne odcestovany. To sa asi musis riadne otacat, aby si sa o vsetko postarala sama. Ale aspon ti je asi doma veselsie, ked mas pri sebe maleho, ze?

mercymay
6. feb 2012

@kattey ahoj a vitaj, ja mam termin 2.8. 🙂 prijemne tehulkovanie. 🙂

miskachrumka
6. feb 2012

@kristinah no ešte že ti má kto pomoct 🙂

lonelyfrog
6. feb 2012

ahojte baby mam jednu otazocku posielal neiktoru z vas lekar na amnio??

nessy
6. feb 2012

@miskachrumka no mne je zima aj ked snezi :(

nessy
6. feb 2012

@miskachrumka a ty mas ake?ja som nasla na nete nejake dve,jedna ze podla rokov kolko preslo do pocatia ci jak to bolo a druha ze podla krvy,ze vraj sa kazdych 7 rokov meni,podla tej krvi mi vyslo ze prva bola baba co sedi a druhy ma byt vraj chlapec a ten druhy je diskutabilny lebo neviem ako to mam ratat,lebo cinsky novy rok zacina nejak inak a ja som vtedy otehotnela v januari tak neviem ako to ratat :/

nessy
6. feb 2012

@lonelyfrog ahoj,mna nie ani neviem co to je :D

katka_1983
6. feb 2012

@lonelyfrog
mne to navrhol...kvôli čomu ťa posiela?

lonelyfrog
6. feb 2012

@katka_1983 ahoj mna iba kvoli vysokemu NT nameral mi az 4,7 mm inak sa mu zdalo vsetko uplne v poriadku nosova kosticka je uhol kosticiek tvare v poriadku hlavicka sa zda tiez v poriadku aj chrbtica rucky nozky brusko srdiecko vsetko je ok aj pupocnik len to hlupe NT.teba posiela kvoli comu?j mam za sebou iba prve odbery vraj ale tie neukazu ak nieco nie je ok az tie druhe v 18tt co mi je cudne lebo na amnio mam ist skor ako budu vysledky krvi.

katka_1983
6. feb 2012

mala som PAPP-A pod hodnotou...
amnio som odmietla. v 20 tt idem na morfologická UTZ do BA, tam mi všetko skontrolujú.
načo riskovať amniocentézu, keď stačí obyčajný UTZ???

nessy
7. feb 2012

naaa de ste vsetky 🙂

miskachrumka
7. feb 2012

@lonelyfrog však ti musel povedat dovod prečo ideš na amiocentézu 😒

miskachrumka
7. feb 2012

@nessy ahoj no ten podla krvy by si mi mohla poslat 🙂
som zvedavá ! ináč tiež som si robila len tie podla roku a mesiaca a splodenia 🙂 a vyšla veru baba 😵 😵
a ako sa máte ?ako ste víkendovali ?

@lonelyfrog sorry neskoro som si prečítala druhý príspevok !

monculka
7. feb 2012

ahojte baby...ja len ze mam strasne nevolnosti a nemozem nic zjest aj teraz som uz len zlc zvracala a to asi neni dobre v piatok idem do poradne tak asi by som to mala povedat doktorovi,ze? 😒

miskachrumka
7. feb 2012

@kristinah však aj ja som mala prvé tehu super 99%som prespala 😀 😀 😀 no teraz si to pri Dadkovi nemožem samozrejme dovolit !je dost živý a musí byt stredobodom pozornosti ! 🙂 mi budeme mat teraz o 2 tyždne 3 ročky 😵 😵 ako to letíííííííííííííí
a ano muž mi pracuje v zahraniči v intervaloch 5t preč a 2t doma !dá sa to nejak vydržat tu na sk sa nedá ked sa človek chce mat dobre 😉
a ideme do školky od 4.3 tak mám už teraz velký strach čo ztoho bude ? 😔 neviem čo náš čaká :(
ja len dúfam že si zvykne a bude dobre lebo on je taký naš miláčik málo koho si oblúbi 😒

miskachrumka
7. feb 2012

@monculka no mala by si to skor riešit ako až v piatok toto teda nieje sranda ................ ☹
ja by som hned volala gynekologovi a povedala mu čo sa deje ešte dnes!

nessy
7. feb 2012

@monculka ahoj,myslim ze by si to urcite mala povedat,lebo ked sa vracia nad mieru tak to treba sledovat,poznam baby co ani vodu neudrzali a museli chodit na infuzky.ja by som to urcite povedala