icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

hoogy
4. dec 2011

@evikaba asi ta nepotesim ale taketo stavy som mala ja v auguste.totalne mi bolo zle uplne priznaky tehu a tehu som nakoniec nebola. proste hormony sa zblaznili. no neviem 10 test by ti uz mal ukazat tehu v case menzesu.

hoogy
4. dec 2011

@manamani1 drzim ti palce nech sa ti postasti na buduci mesiac.

manamani1
4. dec 2011

@hoogy dakujeeem🙂

evikaba
4. dec 2011

@hoogy dakujem :(....skusim este zajtra a potom uz kaslem na to 🙂

hoogy
4. dec 2011

@evikaba dobre 🙂 ved uvidis raz to pride uvidis🙂 uz sa dlho snazite?

chirabell
4. dec 2011

@evikaba no ak si mala ovu 19.11. tak to si uz vcera bola 14 dni po ovu (dnes 15) a to by aj zodpovedalo prichadzajucej mrche...a test by ti uz v takomto dni mal ukazat aspon slaby naznak. A podla coho vies ze si vtedy mala ovu? testovala si alebo merala BT? a nebrala si predtym antikoncepciu?

chirabell
4. dec 2011

@evikaba presne ako napisala @hoogy raz to pride, ale nesmies sa na to uplne upinat, lebo vela robi hlava a vacsina bab co poznam otehu prave vtedy, ked to najmenej cakali a riesili 🙂 drzim palce

mima21
4. dec 2011

ahojte baby, ja som momentalne v takom stadiu ze ak mam byt tehu tak budem a ak nie tak si pockam dalsi cyklus, nejak mi je to jedno.....nechcem sa zbytocne tesit. Augustovkam gratulujem a moznym augustovkam drzim palce. 🙂 🙂 🙂

hviezdicka2024
4. dec 2011

@manamani1 ..prajem veľa šťastia pri ďaľšom ovulku! 🙂 držím palce "septembrovka" 🙂

manamani1
4. dec 2011

@hviezdicka2024 🙂))..Ďakujem Ti, si zlatá🙂))

zabka1124
4. dec 2011

Ahojte babenky🙂!Boze moj, to uz tu je august 2012, ako to rychlo leti:(!!Uvidime ci pride mrcha , dufam, ze do 2020 to stihnem🙂🙂!!Drzkajte sa tehulky a tie co ste si este neni 100%iste drzim prsteky nech to vyjde🙂

mariposita
4. dec 2011

Ahojte, mozem sa k vam pridat? Tiez mi vysli 2 ciarky a dufam ze vsetko dobre dopadne 🙂

hviezdicka2024
4. dec 2011

Baby chcem sa spýtať, riešili ste Dobrovoľné nemocenské poistenie? Ja som sa prihlásila 28.júla 2011, tak neviem, či to nebolo zbytočné, teraz som v 4tt.pozerala som tu blog DNP ale neviem, či si mám platiť dalej, či sa bude ochranná lehota vzťahovať aj na mna, či nie, ked este nemám 270 dní poistenia to bude až niekedy v apríli...najlepšie by bolo zavolať do SP, aj keď uz pri uzatváraní zmluvy som sa stretla s veľkou neochotou zamestnancov :( myslím, že ony sami nevedia vo veľa prípadoch ako a čo...Vaše skúsenosti? rady? Ďakujem 😵

emilia25
4. dec 2011

ahojte ako sa mate vsetky a ako sa citite?

lucinka1104
4. dec 2011

@evikaba ahoj skus ešťe rano test ja som mala pravdepodobne 18-tehteho a dnes som na jednom z dvoch testov našla // tak uvidíme čo z toho bude 😀

lucinka1104
4. dec 2011

@lucinka1104 inak som staršne unavená, podraždená pichá ma v podbrušku nafukuje a občas rano omíňaju prsia

hoogy
4. dec 2011

@mariposita ahoj pridaj sa🙂 ani ja som este nebola u dr. len dva testy potvrdili. a hlavne priznaky :D a kedy mas asi termin ?
@hviezdicka2024 fu vidim ze toto vela bab riesi. tak drzim palce nech sa ti to oplatilo platit.

hoogy
4. dec 2011

@emilia25 ahoj no ja sa mam tak vselijak papat mozem len po malych davkach ale aj tak ma napina 😖 a ty si ako na tom? kedy robis test?

hviezdicka2024
4. dec 2011

@hoogy no veľa báb, uvidíme čo s nami bude, sme si mohli radšej do vankúša pchať 🙂
mne zatial nič nevadí ani jedlo ani sa mi chute nezmenili, len už dnes sa mi zda, že mam bruško väčšie a prsia ma bolia, pradavky mam veľmi citlivé, čo som nemávala ani pri MS, riešim, že kedy by bolo vhodné ist k doktorke, asi este počkat daky týžden teraz som len v 4t.3dni...vy už ste objednané?

hviezdicka2024
4. dec 2011

@emilia25 ja za seba sa cítim uplne vpoho, ako keby som nebola ani tehu- je to moje prvé, tak všetko je pre mna nové 🙂 rada si nechám poradiť 🙂 a mi napadlo, beriete kyselinu listovú alebo nejaké vitamíny?

katkav
4. dec 2011

@hviezdicka2024 myslim, ze ked uz si tehotna, tak si to budes moct platit, kym dosiahnes 270 dni poistenia, je tam ochranna doba tusim 8 mesiacov, matersku dostanes, ak si to budes platit 26 tyzdnov v kuse 😉 gratulujem. Myslim si, ze septembrovych a oktobrovych mamiciek bude buduci rok vdaka DNP velmi vela 😉 tak tento a buduci mesiac musia vsetky baby snazilkovat, aby sa im platenie DNP vyplatilo. 😉 ale nie som odbornik, urcite ti potom na socialke poradia lepsie, ked uz budu zaskoleni.

hoogy
4. dec 2011

@hviezdicka2024 ja som este neni objednana lebo musim poriesit ze co s malym tak v pondelok budem volat.chcela by som este do vianoc ist. nech sa mozme tak naplno uz tesit 🙂 ja som si pri malom platila a bolo to fajn dostavat celkom pekne peniaze.skoda ze to zrusili.

hoogy
4. dec 2011

@hviezdicka2024 no ja zatial neberiem ale teraz si kupim asi femibion neviem popytam sa v lekarni 😉

hviezdicka2024
4. dec 2011

@katkav Dakujem za odpoved, určite si to overim na sociálke, aj ked mam pocit, že niekedy sa tu dozvie človek viac ako od pracovníciek na sociálke a este s tou ich ochotou! 🙂 tak snad sa ma to este bude týkat, ked nie, tak svet sa nezruti, hlavne nech je babo zdrave a vsetko dobre dopadne! Určite sa bude viac báb snažilkovať zvlásť tie, ktoré si to platia dlhodobo!

hviezdicka2024
4. dec 2011

@hoogy no ja tiez nie, chcela by som mozno do vianoc ale asi zajtra zavolam a spytam sa doktorky, čo mi povie, ci mam prist na krv, alebo uz pockame a pojdem rovno aj na sono, uvidim, snad sa mi bude dat zavolat z roboty, tam to tiez este nechcem velmi "roztrubovat" . Určite je fajn, takto si pomôcť a platit si DNP, ved ked si to človek predstavi, že pribudne další clen rodiny, matka prichádza o prácu a ten príjem rodiny sa rapídne zníži, sme tu malý čarodejníci, že dokážeme vyžiť s tych par eur čo zarobíme a ked mame možnosť, ktorú vláda schválila a zaviedla do praxe nas neskôr osočujú, že sme "špekulantky" čo nám ponúkli, to sme využili!
a k tym vitaminom ja som si kupila babyplan tak ten užívam 1x denne -večer a začala som ešte plus kys.listovu 1x-rano, tak snad to nie je vela...možno doberem babyplan a uz budem jest len kys.list.

hoogy
4. dec 2011

@hviezdicka2024 davaj si len jedno to staci. ja tiez uvazujem len nad cistou kyselinou listovou je aj najlacnejsia aj najpotrebnejsia. no ved to ze dali tu moznost a potom sme spekulantky. ako nevyjadrujem sa. nam to vtedy velmi pomohlo.

hviezdicka2024
4. dec 2011

@hoogy mam tam este asi 4 tabletky v babyplane, tak to doberem a budem asi len kys.list. jesť, spytam sa potom prípadne este doktorky, čo mi odporučí! A tu kys.list. je najlepšie jest prvý trimester? či kratšie?

emilia25
4. dec 2011

@hoogy
@hviezdicka2024 ja sa tiez citim dobre sem tam na tiez ponapina,vajecniky citim sem tam aj nejaka chut na jedlo pride no uvidime v utorok mi ma prist ms tak hned rano si testnem tak uz budem vediet na com som.dufam ze vijde pozitivny.inac ziadne vitaminy neberiem ja som ich uzivala pred otehot. a otehotnela som ale zle tak som ich uz nebrala ani pri prvom synovi ani pri druhom.

hviezdicka2024
4. dec 2011

@emilia25 tak budem držať palce aby to v utorok vyšlo, teda potvrdilo sa!!! príznaky ale teda máš zjavné, tak snad sa len nebláznia hormony 🙂 no ja som vitaminy začala užívať pred otehotnenim a jem ich, ale neprikladam tomu nejakú vahu, čo sa má stať, to sa stane...je to určite aj marketingovy ťah a ak sa človek dobre stravuje, ma zastupene všetky zložky potravy tak to nemusí umelo doplnať...no je to na každej z nas, a tiež na skusenosti 🙂

chirabell
4. dec 2011

@hviezdicka2024 ahoj, ak chces ist k dr na potvrdenie tehu, tak na konci tohoto tyzdna uz bude vidiet bublinku (gestacny vak) ale ak chces ist az ked bude srdiecko, tak este tyzdne pockaj minimalne...ale zas nenechavala by som to na 10tt ako v niektorych krajinach najma z dovodu, ze ak by bolo mimomaternicove, ked sa to objavi skor, vedia podat lieky na vstrebanie, ked neskoro, tak sa uz neda zachranit vajecnik a v krajnom pripade to moze ohrozit aj tvoj zivot, ak by doslo k prasknutiu...cize uz rozhodnutie je na tebe ako to citis 🙂