Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo ale no a kolko máš rokov ?a odbor ?
@miskachrumka odbor TIS,maturovala som v r. 2000 a ty?
@19vierka84 z lamaca, sa tesim ze tu mame hned les za domom 🙂 a da sa ist az na zeleznu studnicku 🙂
@loralo to nieje možné 😀 ja som rovnaký odbor 😀 😀 😀
TIS -tech.infor.služby !ta strašná moda tam už bola aj v roku 2000:? 😅 😅 😅
@nela258 mi tu máme tolko zelene a pokoja že mi až lezie nikedy neuveritelne na nervy 😠 niekedy túžim kočíkovat medzi kopou ludí 😅 😅 😅
@miskachrumka tak v lete hlavne za zelezna studnicka je preplnena 🙂 takze z kazdeho nieco 😀
@miskachrumka takze ty si maturovala neskor?
ak myslis moda tohto odveci odboru, tak ano, uz vtedy. pockaj, ale mne sa zda, ze my sme boli posledni
@loralo veru skoro ale predsa sa TIS-ka ešte na jeden rok otvorila 🙂
@miskachrumka inak strasne rada sa vracima do BS, s byvalou spoluziackou tam podnikame vylety, ked sa nam zadari 🙂
@miskachrumka @nela258
ja mám tiež les za záhradou a za ním máme rameno, tak sem tam tam vybehnem hlavne v lete so psami, nech sa okúpu, alebo do Gabčíkova.
v lete bol problém zaparkovať pri železničnej studničke, neviem ako to tam vyzerá teraz, ale bola tam pred ňou krčma u Bila a tam, som sa zoznámila s terajším priateľom - neviem či tam ešte stojí 😀
@loralo super 🙂 BS je pekné mesto a hlavne nie také rušné 🙂
@miskachrumka cooo to by som nevydrzala 😀 ja som ich mala viac a bola som aj na 3D
@nessy ale však to škodí nečítala si ???????????? 🙂
a aj ja som bola ale mi ten pan doktor povedal že nieje dieta dobre otočné že by som vela nevidela 😒 že ma hned objedna o 12 dní 🙂 a ja že ok ale jedno vám možem povedat vyzerá všetko v najlepšom poriadku a vidím aj pohlavie a ja že no povedzte nám to bude to velký chlap 😵 😵 😵 😵 😵
auž som tam nepotrebovala íst 😀
@miskachrumka narazka na mna? 🙂
@nessy
v Šali ma priateľ rodičov a v Cabaj - Čápori ma tiež rodinu 🙂
@miskachrumka zase kolko ludi tolko nazorov,mne hovorili ze tie mesacne kontroly sona neskodia,pretoze sa to neprehana a je to v norme,tak neviem 😀 navyse som mala len to 3D,lebo som dlho nevedela co to bude,nedalo sa vraj vidiet,ale v irsku to nechcu hovorit tak som si zaplatila 3D
@19vierka84 mam pocit ze ty nas mozes vsetky stretnut 😀 😀 😀
@19vierka84 to je dobre ze ked mas cas mozes ist z lamaca tam a spat 🙂 a bez problemov s parkovanim 🙂
@nessy
počula som, že v irsku to je divoké, kamoška tam žila veľa roky a otehotnela - tam ti ževraj ani žiadne testy nerobia, až keď sa vrátila na Slovensko cca v 20 tt, tak jej všetko porobili. 🙂
@nessy ja si tiež myslím že to už fakt všetci prehánaju stím škodením :/ 😠
@nessy
s priateľom sa venujeme psom a máme aj Agility klub, tak sa dosť nacestujeme po Slovensku - tak aj hej, len teraz nás bude o jedného viac 😀
@19vierka84 pekné ja tiež zvieratá !
@miskachrumka
netreba sa tým zapodievať, ja si z toho hlavu nerobím, lebo by som sa asi zbláznila 🙂
v dnešnej dobe všetko škodí, ver tomu že ani tie bio potraviny nie sú až tak zdravé ako sa o nich hovorí, ak si to nevypestuješ sama, tak nevieš čo ješ. 🙂
@19vierka84 hej,hej.ocikala som doki test a povedala ze mi gratuluje a na kontrolu ides tusim len tri krat,ziadne testy lebo potraty su zakazane takze naco testy,musis porodit aj keby to mala 4 nohy-obrazne.
Ja som chidila na testy domov aj som sem prisla rodit lebo mne hrozil predcasny porod.a dobre ze som dosla,lebo posledny mesiac som lezala v nemocnici a aj tak som rodila o mesiac skor
@miskachrumka
budem mať doma štari pestúnky čo mi to postrážia len za misku granúl 😀
@nessy
oni sa vrátili s priateľom nastálo, nakoľko nevedeli tam zohnať podnájom. Nechceli ich zobrať kvôli tomu a kamošku tam ešte aj vyhodili, aj keď si vymysleli milión iných výhovoriek.

@miskachrumka aj ja na chemickuuuuuu 🙂