icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
12. feb 2012

@lucia3006 jasne vitaj a gratulujem 🙂

nessy
12. feb 2012

@bonninka ja som malu v 17tt a tvrdili ze dost skoro a vraj od prveho kopu treba prirat teraz neviem kolko dni a vtedy budes rodit.teraz 13tt a este nic necitim:-/

nela258
12. feb 2012

@lucia3006 jasne 🙂

obycko
13. feb 2012

@lucia3006 máme rovnaký termín pôrodu 🙂 . Vítam ta.

monika1091
13. feb 2012

:D ...... no ja som tiez endockava...... ale to v kt mesiaci sa ti zacne menit pupok ci do vnutra ci vonku?........

monika1091
13. feb 2012

@saranata no ano ale ak clovek je nedockavy?..... 🙂no skoda ze to tak vela stoji ten test na urcenie pohlavia dietatka.....

saranata
13. feb 2012

@monika1091 ved sa to zachvílu aj tak dozvieš tak to je jedno, chlapec... dievča hlavne nech je to zdrave 🙂

monika1091
13. feb 2012

@saranata ved to mas pravdu.......uz by som chcela aby bolôo vidiet brusko vedsie.... 🙂 .........

bodka70
13. feb 2012

ahojte dievčatá, ale ste toho za víkend nakecali 😉 . Ja teraz menej stíham, lebo robím v práci na uzávierke, celkom dobre si to bábo premyslelo, teraz idú tie vraj najlepšie týždne tehotenstva, tak sa môžem sústrediť aj na robotu a v lete mám v práci voľnejšie, takže nebude tak vadiť, že sa ledva budem gúľať 😀 😀 😀.
Chcem byť v robote čím dlhšie, dokiaľ sa bude dať. Jednak peniažky sa zídu a aj čas tak rýchlejšie ubieha a človek nemá čas sa stresovať a pozorovať a rozmýšľať čo bude ako bude, či bude všetko v poriadku 😉.

miskachrumka
13. feb 2012

Baby dnes poradňa sa bojím aj velmi teším dost ma nalakalo všetko čo som sa za tíe 3 tyždne tu načítala ☹ ☹
ale už nečítam !!!!!!!!!!!!
cítim sa strašne dobre !!!až sa mi to nevidí :(
je tu mamička čo sa citi fit ani ako keby nebola tehotná ?

bodka70
13. feb 2012

@miskachrumka , neboj, všetko bude dobre. Ja sa práveže na poradňu teším, ale mám ju až koncom februára. Bude ti robiť aj ultrazvuk, dáš si natočiť? Mala by si pekný darček pre muža k zajtrajšiemu Valentínovi. 🙂 🙂 🙂

bodka70
13. feb 2012

@miskachrumka , ináč ja sa tiež cítim úplne v pohode, dokonca ani bruško mi ešte veľmi nevyrástlo, normálne chodím do práce, žiadne nevoľnosti či niečo podobé, tiež sa veľmi necítim tehotná, skôr len tak psychicky to prežívam. 😉

mercymay
13. feb 2012

@miskachrumka vitaj v klube 🙂)))))))))))))))))))))))))) a neboj sa poradna bude ok, vsetko je v poriadku.

vcielkamaja
13. feb 2012

@miskachrumka ja sa tiež cítim fajn, už som aj zabudla, že som mala hematom či som bola v nemocnici, všetko je v pohode. a dúfam, že mi to dnes potvrdí aj lekár. moc túto diskusiu nečítam, iba sem tam, skôr pozerám fotoalbumy. a ked vidím , aké velké brušká majú niektoré mamičky v 13 tt, tak premýšlam, či je u mňa všetko v poriadku, či malé rastie tak ako má...no proste mám chrobáka v hlave...ale už som si zakázala pozerať fotoalbumy, ale vydržím to asi tak jeden deň. a darmo si hovorím, že každé tehotenstvo je iné, každá žena je iná...chrobáka budem mať až pokial nebudem u lekara

vcielkamaja
13. feb 2012

v ktorom týždni mi lekár zistí pohlavie dieťaťa?

bodka70
13. feb 2012

@vcielkamaja , tak zhruba od 16tt by už sa to malo dať spoľahlivo zistiť, závisí to aj od kvality UTZ prístroja, skúsenosti lekára a toho, ako je bábo natočené.

mercymay
13. feb 2012

Babeny neblaznite, ved predsa vela ludi vela podob tehotenstva, to je normalne. Podstatne je to co mamev hlave a teda viera, ze babatko je ok. 🙂) Mame este vela tyzdnov pred sebou a nebojte sa ako to male naberie na vahe, az sa budeme cudovat. 🙂

lucia3006
13. feb 2012

@saranata @nela258 ďakujem 🙂 a kde budete rodiť kočky? ide niektorá rodiť aj na Antolskú v BA?

lucia3006
13. feb 2012

@obycko zdravím, jej supeer 🙂 som zvedavá, či nám ten termín výjde presne, lebo že málokedy sa trafia presne na deň 🙂

saranata
13. feb 2012

@lucia3006 hej na Antoslku, ja som tam rodila už dva krát, naposledy pred dvoma rokmi tak sa tam znova teším 🙂

lucia3006
13. feb 2012

@saranata na tú nemocnicu počúvam iba samé pochvaly, aj kamoška tam rodila... ty máš kedy termín? ja som tam bola teraz na NT utz a boli tam také milé mladé doktorky a sestričky ( ale to bolo v tej časti polikliniky)

cicimon
13. feb 2012

@saranata heh, aj ja som rodila takmer pred 2r a mozno sa stretneme 🙂)

cicimon
13. feb 2012

@saranata kedy si rodila?

saranata
13. feb 2012

@lucia3006 ja zatial 22 august, ale zajtra idem na NT , nejdem na Antosku , ale k svojmu lekárovi , má vykonný ultrazvuk tak ho už robí sam, tak uvidím ako to bude s tým termínom po zajtrajšku
ja na Antoslku krive slovo nepoviem čo sa týka porodnice, mám rozdiel medzi detmi takze som tam rodila dávnejšie a aj teraz dva roky dozadu a je tam všetko ok.
a hlavne ja som toho nazoru ze ked chce niekto problemy urobí si ich nech je kdekolvek🙂
lekári v pohode a nemala som nikdy ziadneho zazmluvneneho

@cicimon to sa teším , mozno sa nás tam viac stretne , august bude plodný🙂obe deti som porodila pred termínom tak snád sa mi tento trend nezmení🙂

saranata
13. feb 2012

@cicimon 16 marec 2010

cicimon
13. feb 2012

@saranata hej, moja sa tiez narodila 17dni pred terminom 🙂) tak aj teraz by som nieco podobne prijala, mozno nie az tolko 🙂
tak ja 3.4.2010

lucia3006
13. feb 2012

@saranata supeeer tak to si ma ukľudnila ... tak nech všetko dobre dopadne na NT utz 🙂

saranata
13. feb 2012

@cicimon no moja prvá dcera 10 dní pred, a druhá len 4 dni pred, ale stále to bolo skor, takto by mi to stačilo , lepšie ako prenásat a ešte v lete uff

tak sme sa minuli, ja som išla 20 marca domov🙂

saranata
13. feb 2012

@lucia3006 dakujem 🙂 zajtra dám vediet, idem az večer

cicimon
13. feb 2012

@lucia3006 a ja mam v plane tiez antolsku 🙂