icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
13. feb 2012

@nessy dakujem za radu 🙂

cicimon
13. feb 2012

@lucia3006 mozno 🙂 citam, ze ti vychadza o 8dni skor.... podla mojej dr je dieta o 4 dni starsie ako podla MS, ale termin porodu urcuje podla MS, ale zas este bude morfo a tam sa to moze upresnit...a nakoniec to aj tak moze vyjst inac 🙂)

19vierka84
13. feb 2012

@loralo
ja som si kúpila vitamíny so živou probiotickou kultúrou, lebo som plakala každý tretí deň na wc, tak zabijem dve muchy jednou ranou. trochu mi to pomohlo,ale aj som upravila raňajky 🙂 Počula som, že pomáha dať si každé ráno dve sušené slivky.

19vierka84
13. feb 2012

@bobi3
asi hej, ale nepociťovala som to, tak aj možno hej, veď stať sa môže hocičo a bála som sa či je všetko v poriadku, veď v stredu sa tam vrátim aj s meraniami a uvidíme čo mi povie 🙂

saranata
13. feb 2012

@lucia3006 tak to je najkrajšie samozrejme, ale pokým si tehotná tak su tieto usg zábery krásne, mám aj dvd doma z 4D ultrazvuku a to je tiež zažitok 🙂

@lucia3006
@cicimon
sa nám tam stretne viac augustoviek🙂

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091 a nemáš foto ved máš nie ? či ? ano mne fotku robil aj v 8tt aj 11tt

loralo
13. feb 2012

@19vierka84 a ktore presne?

loralo
13. feb 2012

dnes mam den otazok 😀 cvicite teraz v tehotenstve? ja mam doma elypticky trenazer, myslim, ze ako to nebudem prehanat, ze by to mohlo byt na nom ok. potrebujem pohyb lebo mam sedave zamestnanie a aj to je dovod tej nestastnej zapchy

bbubinkaa
13. feb 2012

@bobi3 ja mam tiez vzdy vysoky tlak pred kontrolou zo strachu, ci je vsetko ok..🙂

monika1091
13. feb 2012

@miskachrumka ja mam fotky z ultrazvuku ale teraz v 12-tom tyzdni sa nedalo urobil fotka lebo vkuse sa hybalo.... 🙂 a cmulalo si prst.....🙂

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091 aj naše sa mrvilo ale stačilo počkat na moment a odfotit 🙂 a podarilo sa naše nohami hmírilo ako keby chcelo aby sme išli preč 😀 😀

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091
@bbubinkaa ja na to že som baculka mám strašne nízky tlak aj dnes 80/60 😒 hned ma dr upozornil že dávat pozor !

nessy
13. feb 2012

@monika1091 2kg.bud rada.neboj este naberies🙂 cim menej tym sa to lahsie zhadzuje potom 🙂

monika1091
13. feb 2012

@miskachrumka no vidis to... dufam ze nabuduce sa uz da odfotit....... ale nabuduce mi vraj bude robit nejake vysetrenie ....v 12tt mi brala krv za kt som platila 15 ečka vraj sa to robi v tonto tyzdni tehotenstva ....... ale teraz by som mala platit 30? za dalsie vyzerienie......aj nejaky vyter ci co uz neviem.... ... niesom si ista.....

monika1091
13. feb 2012

@nessy no ako brusko uz aj by bolo trosku vidiet ale vaha je rovnaka ... mne nejde o to zhadzovanie len nieje to zle ze nenaberam?....

bbubinkaa
13. feb 2012

@miskachrumka fuha, tak to je riadne nizky, inak sa vravi, ze je to lepsie mat v tehotenstve nizsi ako vyssi, ale toto je naoézaj mega nizky... :( ja mam 145/95, ked idem na poradnu :D normalne iba 117/75 a podobne... 🙂
Davaj si na seba pozor

monika1091
13. feb 2012

@miskachrumka ja tlak mam nizky vzdy som mala nizky tlak....... len na to ze malo vazim :( len ci to nieje enjaky problem ......

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091 yle preboha to vážne ja mám súkromníka a už mam testy prve za sebou aj s krvným obraz. a nič ani len cent som neplatila aká si poistovna ? a chodiš do súkromnej či normálnej ?

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091 lepšie je mat nizky ako máme mi ako vysoký !

loralo
13. feb 2012

ja neviem, ja ked idem na poradnu, nemam strach, skor manzel ma. tlak mam klop klop zatial idealny 🙂

miskachrumka
13. feb 2012

@bbubinkaa je velmi nízky aj gyndoš ppovedal nieže nikde odpadnem ☹
no mavam rano hlavne mdloby
a tebe čo hovoria na tlak ?
a ako si víkendovala ? mi super 😵

monika1091
13. feb 2012

@miskachrumka som dovera...a tiez sukromna je to gynekologicka...... a som s nou spokojna........ ani nejde o peniaze ale nech je to zdrave... to je na prvom mieste

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091 ja len že je to čudné ale hlavne že to tebe nevadí !a že si spokojná 😉

miskachrumka
13. feb 2012

@monika1091 a aj ja som dovera veru 🙂 teraz je to dovera +apollo dokopy

bobi3
13. feb 2012

@19vierka84 tak budem držať palčeky, aby sa to zlepšilo 😉 my ideme v stredu a ja už sa teraz bojím 😀 predsa len človek nevie, čo to malé v brušku robí 😒

monika1091
13. feb 2012

@miskachrumka ale vraj aj ze je to o tom s kym na podpisane zmluvy ci jej to budu predplacat ci co aspon neico taka spominala v rychlosti nepocuvala som ju..... lebo som bola nadsena ze som videla baby.... 🙂

bbubinkaa
13. feb 2012

@miskachrumka tak nie, ze niekde odpadnes!! vela pi vody. Mne nehovoria nic, lebo si mam kazdy den domamerat a ked ukazem tie vzorove merania doma, tak su spokojni 🙂
vikendovali sme uzasne, na chate, s priatelmi, bez signalu 🙂)) v kope snehu.. ja som sice dodrziavala kludovy rezim, ale oddychli sme si v prirode a vy?

miskachrumka
13. feb 2012

@bbubinkaa mi víkend s dedkom a starkou tak super v sobotu rodinná oslava a v nedelu sankovačka tulačky po lese potom čajiky a tak a večer sme boli na večeru všetci no lepšie nemohlo byt no starký išiel zas do Tal. tak zas budeme spolu asi až na velkú noc 😢 😢

miskachrumka
13. feb 2012

No idem baby začal mi panelák a to sa musí kukat 😅

nela258
13. feb 2012

@loralo mne nic nepomahalo ale teraz si davam kapustovu stavu a funguje 100%, len si treba odsledovat kolko si jej denne das, aby nebol opacny problem 🙂