icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
20. feb 2012

@miskachrumka Ináč dnes došiel jeden z darčekov pre Dadka na narodeniny 🙂 objednala som muzas oblečenie som zbláznená do vecí 😅 krásne veci mju na jednej stránke 🙂 a ešte sme zvedavý čo donesie tatino 😉

nessy
20. feb 2012

@miskachrumka mam foto,ale nemam doma skener,stary ho zobral do kancelarie tak to musim ist k nasim,mozno zajtra.dnes som ko,cely den na nohah,som bola v nemocnici s otcom

nessy
20. feb 2012

@miskachrumka no my zaciname zajtra 15tt podla PM a ma velkost 9,19cm co mi prislo ze aky velky 🙂))

miskachrumka
20. feb 2012

@nessy fu tak nie bohvie čo 😒
mi sme dnes boli na vzduchu poobede 🙂 no malý vstal nejaký omrnčaný 😔 tak ej to snim teraz tažko
a ani náhodou si sa nepytala čo to bude ? len pre zvedavost ?!

miskachrumka
20. feb 2012

@nessy fu tak velký 🙂 teda vazne ! moj malý bool strasne maličký mal 3,5cm v 13tt a pri porode mal skoro 3500g a 50cm 🙂 a to v 38tt 🙂

miskachrumka
20. feb 2012

@miskachrumka mne napr doktor povedal pred týždnom ked sme boli že máme teda 11tt 🙂 tak ja už neviem a ale vsak uvidime neskor hlavne nech je vsetko okej 🙂

miskachrumka
20. feb 2012

to je niečo popisane o 15tt tehu http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli... velmi rada tuto stranku čítam 🙂

nessy
20. feb 2012

@miskachrumka no pytala som sa kedy mi to prezradia a povedal ze najskor sa to da v 18tt ze medzi 18-20tt tak musim cakat ☹

miskachrumka
20. feb 2012

@nessy no tak sa dočkáš 🙂 mne je to už nejak casom jedno čim dalej tím mi je to jedno už hlavne nech je to zdravučké a spokojnučké !

nessy
20. feb 2012

@miskachrumka no mala mala 2950g a 49cm v 36tt ale zapisali to ako 38 lebo ze mala velkost na 38tt,ale podla mna to bola chyba,lebo bola skor narodena to povedala aj neurologicka

nessy
20. feb 2012

@miskachrumka presne,nejak ma ten osial presiel.ja som hlavne chcela srdiecko vidiet,tak to mi ukazoval ako bije 🙂

miskachrumka
20. feb 2012

@nessy je to veru krásne toto kopkalo nožičkami ako by chcelo povedat dajte mi pokoj spím 🙂

miskachrumka
20. feb 2012

No mna nejak začalo boliet spodok brucha ako na menzes asi sa roztahujem

katja_
20. feb 2012

@miskachrumka rozpiiina sa nam to tam, mne tak cez vikend prislo

nessy
20. feb 2012

@miskachrumka moje hlavou kyvalo 🙂))

katja_
20. feb 2012

@nessy he he nase malo ruky na hlave dajte mi pokoj asi...

saranata
20. feb 2012

@koviivana rodila si v Ružinove?

nessy
20. feb 2012

@katja_ mna asi pozdravilo 🙂 ze serus moja 🙂)))

miskachrumka
20. feb 2012

@nessy ty budeš mat nejaké dirigenta 🙂
a
@katja_ a to tvoje asi nebude chciet nič počúvať 🙂
a to moje bude asi do všetkeho kopať asi footbalista 🙂

miskachrumka
20. feb 2012

@katja_ joj ale to nebýva často len občas a teraz riadne ale už to prestáva chce viac miesta krpec 😉

monika1091
20. feb 2012

ked som prvorodicka .......a mam male brusko .... je mozne ze sa mi zvadsi a bude velke? 🙂

miskachrumka
20. feb 2012

@nessy
@katja_ ste zlaté teraz som sa zasmiala ked katja napisala že si držalo ušká asi ste boli hlučný 😉
a chcelo buvat !
ináč dnes som zjedla tolko červeneho hrozna že koniec čerevne zvyšuje cukro v krvy tak mne to aj prospeje 🙂

katja_
20. feb 2012

miskachrumka @nessy
takze to co mi mama hovorila je pravda ze to zdedi tie najhorsie povahove vlastnosti z oboch ...

xevulax
20. feb 2012

@miskachrumka Myslim, ze to ziadna znacka nie je (mozno je, neviem🙂). Kocik bol kupovany v polsku, ma nieco na sebe napisane,ale nepamatam si to. Nepozerala som na to ci to je alebo nie je znacka, hlavne pre mna je ze je perfektny na manipulaciu, maly je tam spokojny a hlavne ma gumenne kolieska ktore nevrzgaju. Kamoska kupila na SVK kocik a nakoniec zistila ze dovezeny z Polska, dobre som s azasmiaa kedze tu dala o 200 eur za neho viac🙂 Ty ams uz vybraty?(ak si nahodou uz pisala babam, tak prepac, nesitala som celu komunikaciu🙂)

xevulax
20. feb 2012

@miskachrumka citam, ze ta pobolieva spodok brucha. Mna doteraz nic nebolelo, ale v poslednych dnoch mam aj ja bolesti-nie je to nic strasne ale neprijemne. Tak som rad aze nie som sama, uz som zacinala stresovat🙂

bbubinkaa
20. feb 2012

@aduska_ba ahoj, ja som bola na skrining.. celkom sa zatial k nemu neprihlasila..preco?

koviivana
20. feb 2012

@saranata
ano, v júni 2009

bbubinkaa
20. feb 2012

@xevulax aj mna pobolieva..skoro stale.... pokial je ine vsetko ok, tak je to v poriadku...

katja_
20. feb 2012

xevulax @miskachrumka
aj ja mam to iste, to je normalne ...dve kamosky to bolelo celych prvych 5 mesiacov skoro kazdy den

19vierka84
20. feb 2012

@nela258 ešte nie, ani som poriadne nepozerala, nejako ma to zatiaľ nelákalo, lebo keby som zbadala taký čo by som strašne chcela, tak by som asi neodolala a kúpila by som ho 🙂 toto je môj najväčší problém, tak budem pozerať až keď budem v šiestom mesiaci približne 🙂