Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka mam foto,ale nemam doma skener,stary ho zobral do kancelarie tak to musim ist k nasim,mozno zajtra.dnes som ko,cely den na nohah,som bola v nemocnici s otcom
@miskachrumka no my zaciname zajtra 15tt podla PM a ma velkost 9,19cm co mi prislo ze aky velky 🙂))
@nessy fu tak nie bohvie čo 😒
mi sme dnes boli na vzduchu poobede 🙂 no malý vstal nejaký omrnčaný 😔 tak ej to snim teraz tažko
a ani náhodou si sa nepytala čo to bude ? len pre zvedavost ?!
@nessy fu tak velký 🙂 teda vazne ! moj malý bool strasne maličký mal 3,5cm v 13tt a pri porode mal skoro 3500g a 50cm 🙂 a to v 38tt 🙂
@miskachrumka mne napr doktor povedal pred týždnom ked sme boli že máme teda 11tt 🙂 tak ja už neviem a ale vsak uvidime neskor hlavne nech je vsetko okej 🙂
to je niečo popisane o 15tt tehu http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli... velmi rada tuto stranku čítam 🙂
@miskachrumka no pytala som sa kedy mi to prezradia a povedal ze najskor sa to da v 18tt ze medzi 18-20tt tak musim cakat ☹
@nessy no tak sa dočkáš 🙂 mne je to už nejak casom jedno čim dalej tím mi je to jedno už hlavne nech je to zdravučké a spokojnučké !
@miskachrumka no mala mala 2950g a 49cm v 36tt ale zapisali to ako 38 lebo ze mala velkost na 38tt,ale podla mna to bola chyba,lebo bola skor narodena to povedala aj neurologicka
@miskachrumka presne,nejak ma ten osial presiel.ja som hlavne chcela srdiecko vidiet,tak to mi ukazoval ako bije 🙂
@nessy je to veru krásne toto kopkalo nožičkami ako by chcelo povedat dajte mi pokoj spím 🙂
No mna nejak začalo boliet spodok brucha ako na menzes asi sa roztahujem
@miskachrumka rozpiiina sa nam to tam, mne tak cez vikend prislo
@miskachrumka moje hlavou kyvalo 🙂))
@katja_ joj ale to nebýva často len občas a teraz riadne ale už to prestáva chce viac miesta krpec 😉
ked som prvorodicka .......a mam male brusko .... je mozne ze sa mi zvadsi a bude velke? 🙂
@miskachrumka Myslim, ze to ziadna znacka nie je (mozno je, neviem🙂). Kocik bol kupovany v polsku, ma nieco na sebe napisane,ale nepamatam si to. Nepozerala som na to ci to je alebo nie je znacka, hlavne pre mna je ze je perfektny na manipulaciu, maly je tam spokojny a hlavne ma gumenne kolieska ktore nevrzgaju. Kamoska kupila na SVK kocik a nakoniec zistila ze dovezeny z Polska, dobre som s azasmiaa kedze tu dala o 200 eur za neho viac🙂 Ty ams uz vybraty?(ak si nahodou uz pisala babam, tak prepac, nesitala som celu komunikaciu🙂)
@miskachrumka citam, ze ta pobolieva spodok brucha. Mna doteraz nic nebolelo, ale v poslednych dnoch mam aj ja bolesti-nie je to nic strasne ale neprijemne. Tak som rad aze nie som sama, uz som zacinala stresovat🙂
xevulax @miskachrumka
aj ja mam to iste, to je normalne ...dve kamosky to bolelo celych prvych 5 mesiacov skoro kazdy den
@nela258 ešte nie, ani som poriadne nepozerala, nejako ma to zatiaľ nelákalo, lebo keby som zbadala taký čo by som strašne chcela, tak by som asi neodolala a kúpila by som ho 🙂 toto je môj najväčší problém, tak budem pozerať až keď budem v šiestom mesiaci približne 🙂

@miskachrumka Ináč dnes došiel jeden z darčekov pre Dadka na narodeniny 🙂 objednala som muzas oblečenie som zbláznená do vecí 😅 krásne veci mju na jednej stránke 🙂 a ešte sme zvedavý čo donesie tatino 😉