icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

sarias
6. apr 2011

@chirabell tak ja mam terza 31, november minuleho roka. Myslim ze do 35 v pohode s detickami, aj my chceme tri...ked to pojde takto dalej tak to aj stihneme do tej 35 s tym ze urcite 3 roky po tomto druhom porode by som chcela mat pauzu lebo to bude narocne a chcem sa venovat detickam ..potom uvidime a snad sa podari aj benjaminek 😀

jenis
6. apr 2011

Ahojte rada by som sa k vam pridala. Nemam to sice potvrdené ale podľa testov som trhu a mal by to byt december. Som s s dcérkou na liečení tak neviem ist k dr. A ked savr atim tak dr bude niekde mimo takže potvrdené to bude az o 2 týždne. Dúfam ze do vtedy bude vsetko ok.
Inak všetkým gratulujem. Drzte sa.

andu1
6. apr 2011

@sarias uplne ta chapem, ze mas obavy ako to zvladnes, aj ja mam a moj syn je trosku starsi, ale...mame jednu vyhodu...nevyjdeme z cviku, plienky, kupanie, kojenie - ziaden problem 🙂 a kym sa druhe narodi, prvorodene uz bude od teraz o osem mesiacov starsie a rozumnejsie aj samostatnejsie. No a je uzasne, ze mas podporu v rodine, aj mne manzel pomaha ked pride vecer z prace, to je velka vec! 🙂 Takze, neboj, zvladneme to. Ja uz sa pomalicky dostavam do rovnovahy a nadobudam optimizmus, totiz mne nic nie je okrem vacsej unavy, tak sa uz dost tesim ze budeme styria 😀
pre ostatne zienky zelam vela sil od Boha alebo v co verite a teste sa z pritomnosti aj ked niekedy to nie je lahke...rychlo nam ubehne tych par mesiacov a bude tu maly uzlicek, niekto bude mat aj dva 😀

andu1
6. apr 2011

@jenis fajn ze si tu 🙂 nestresuj sa ze nejdes hned k doktorovi, ja som pri prvom sla az v desiatom tyzdni a ani teraz sa nechystam hned teraz, niekedy je lepsie neponahlat, ked sa citis dobre, lebo to je nadolezitejsie. Ved babetko ked je v brusku, tak neujde- az o devet mesiacov 😀

andu1
6. apr 2011

@nemko som si precitala status ze mas zimnicu....ja som pri prvom chodila dobre ze nie v kozuchu, podla mna v pohode. Dvojita nadielka je cool 🙂 nech sa vam dari v zdravicku. A Btw. mas super nick...nemko...ja si stale vymyslim meno pre drobca v brusku a teraz mojho cerstveho osidlenca uz dva tyzdne volam "Maly Nemo" - ta rybička z rozpravky 😀

adetka
7. apr 2011

mat dve deticky tak rychlo po sebe bude urcite narocne, ale aj krasne... na Mirke vidim, ako jej chybaju deticky... a taha ju to aj za 2-rocnymi (ma 4 roky)... my sme sa zacali snazit ked mala Mirka dva roky... mno snazit: tolko, kolko dovolilo dieta 😀 ... pri dietatku do jedneho roka sa da lahsie snazit 😉

adetka
7. apr 2011

o tej ziarlivosti: zalezi od povahy dietata... poznam kolegynku, ktorej deti boli od seba starsie o 18 mesiacov... a starsia dcera viac neskutocne ziarlila na mladsieho.... hadzala po nom hracky 😅 ... ja dufam, ze Mirka (bude mat 5 rokov) uz nebude ziarli, ze bude rozumna... ale na druhej strane... dost sme ju ju rozmaznali 😅

mandm
7. apr 2011

@lucia8688 vobec sa mi nepaci kolko z nas si uz preslo potratom ☹ ale teraz nam to uz musi vyjst, vsak? 😉
mne tiez doki nasadila duphaston - pre istotu. a dnes mi rano mi bolo fakt zle takze snad je to na dobrej ceste 😵
drzim palceky 🙂

mandm
7. apr 2011

@chirabell verim, ze sa ti to cakanie zda dlhe. ja pojdem az buduci piatok na sono lebo teraz este nebolo nic vidiet 😒 ale vlastne som ani velmi necakala, ze by uz bolo viditelne ale doktorka chcela skontrolovat ako to zvnutra vyzera 😀

sarias
7. apr 2011

@chirabell ahoj ako sa citis vsetko ok? kedy mas najblizsiu kontrolu a beries nejake vitaminiky? Ja zatial nic iba kyselinu listovu 😀

lucia8688
7. apr 2011

@mandm no určite výjde 😉 No mne nieje zle vôbec, až mám z toho strach, ale pri Patrikovi mi tiež nebolo bohvieako zle, tak fakt neviem 😒 ale zato zuby ma bolia kvalitne ☹ tak isto ako pri prvom. Takže vyzerá to zase na chlapca 🙂

vika34
7. apr 2011

ahojte
aj ja sa pridávam to tejto témy ak môžem ,mne termín vychádza koncom novembra-začiatkom decembra,ešte som si nezmenila profil,nechcem to ešte zakríknuť,lebo už som viac razy o bábo prišla,už som dva razy aj zakrvácala ,včera som sa vrátila z nemocnice,našli mi hematom,preto to krvácanie ,ale bábo je o.k.,srdiečko bije
@nemko
ja som mala na 13 deň po KET ,hcg 520 a na 14 deň to bolo už cez 830 a čakám jedno bábo,ty si mala tých 1000 na ktorý deň?

nemko
7. apr 2011

@vika34 ja som mala 2000 a to 18 den po et

vika34
7. apr 2011

@nemko
aha až 2000?,tak to budú asi ozaj dvojky
a kedy ideš na UTZ?

nemko
7. apr 2011

@vika34 tak asi budu ked to povedali dvaja lekari z car 😀 sono mam zajtra

vika34
7. apr 2011

@nemko
tak držím palce
mne dávali tiež 2 ,ale kedže ja už mám dcéru a hlavne už nie som najmladšia ,som rada,že je to iba jedno,nezvladla by som to tehotenstvo,dúfam,že tento raz to už dobojujem do konca a to prajem všetkým

nemko
7. apr 2011

@vika34 dakujem, aj ja drzim palce, mne nedavali dve ale tri 😉

vika34
7. apr 2011

@nemko
uff,tak neviem či by si sa tešila keby boli až 3,neviem koľko toho máš za sebou,ja som bola teraz na 6 tom transfere a v podstate som bola pomaly na konci ,už sa venujem oplodnovaniu strašne dlho,ale teraz verím ked už som videla srdiečko že bude všetko o.k.
tak sa zajtra ozvi ,koľko bubliniek našli 😕

nemko
7. apr 2011

@vika34 ja som bola pripravena na 3 preto som podpisala ich transfer 😉 vedela som do coho idem aj ake rizika to prinasa 😉

atima
7. apr 2011

ja beriem dufaston a samozrejme calibrum, dnes sa citim dosť zle tak dufam, že je všetko ok, v pondelok idem k dokimu tak dufam, že srdiečko bude biť 🙂

vika34
7. apr 2011

@nemko
samozrejme ti prajem aby ti to vyšlo ako si predstavuješ 😅

komisakpd
7. apr 2011

baby pridavam sa k vam.... 🙂

adetka
7. apr 2011

do utorka je tak strasne dalekooo 😅 ... dalsi testik som si urobila... manzel ze: "tehotnejsia uz nebudes" 😀 ... ale co robit, ked mam zle skusenosti 😒
so tu najstarsia? 😕

nemko
7. apr 2011

kocky ja mam zajtra sono tak som zvedva co uvidime a ci uz vobec nieco uvidime 🙂

komisakpd
7. apr 2011

@adetka ake zle skusenosti...

vika34
7. apr 2011

@adetka
najstaršia si myslím som tu ja jedine že by si mala nad 40,tak potom by rozhodovali mesiace 😀

adetka
7. apr 2011

@komisakpd ... dva spontanne potraty pred Mirkou... a jeden po nej...
@vika34 ... tak dobre... si najstarsia ... mam "iba" 37 😅 😉

komisakpd
7. apr 2011

@adetka v kto si bola tyzdni

vika34
7. apr 2011

@adetka
a zistili ti prečo potrácaš?
ja somn teraz 8 raz tehotná a iba raz sa mi podarilo porodiť,o všetky ostatné som prišla,všetky vyšetrenia sme mali v poriadku,nikdy na nič neprišli

jania023
7. apr 2011

Kocky pockam este do soboty a mozno sa pridam sa ku vam,dnesny testik pozit.tak sa uvidi v sobotu ci bude silniet