icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
19. máj 2011

este som zabudla napisat,ze kolo obeda tiez spala pol hodku a tiez som ju potom dala na prsko a na postel a uz uz spinkala,ale samozrejme sa pokadila 😒 takze zo spanku nic nebolo 😒 niekedy neviem,ci sa mam smiat,ci plakat..kazdy den mame nieco take 🙄 😅 ☹

albao
19. máj 2011

@kostri ja ju tiez nijak neutisim, ked ma tento "rapel". Prsnik odmieta, na rukach place tiez, ... proste jej "prepne" a ja sa mozem aj zblaznit, lebo absolutne nic nefunguje. Ale vzdy som aspon pri nej, tulim si ju, aj ked po takej tristvrte hodine by som si uz radsej vopchala stuple do usi ☹ Je to hrozne, ale fakt neviem. Ani moji rodicia nechapu, vraj my sme boli uplne zlate deti, nevieme si vysvetlit, co sa tej malej dusicke deje ☹

sjussi
19. máj 2011

jeeee my uz spime,sem zvedava jak dlouho 😒

albao
19. máj 2011

@sjussi aj my 😕 Dnes sa Hanka naucila pistat, tak nam tu cely vecer pistala. A kedze dnes zase odmietla podvecerny spanok, tak bola poriadne utahana, uplakana a konecne zaspinkala 😵

sjussi
19. máj 2011

@albao Maty ten se naucel pistet minuly tyden a od te doby jen pisti a pisti no hruuuza 😀 az mne nekdy boli hlava 😀 http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video... snad ti na to pujde na to mrknut

cara.m
19. máj 2011

@kostri taky to znám, vže prostě nejde a nejde utišit a je to hrozné ☹ jak jsem četla ten Tvůj dnešní příběh, tak vidím jak jednodušší to máme my, co máme jedno dítě a to mi to přijde někdy složité. Myslím si, že žárlí 😒 Ale myslím, že to všichni starší sourozenci.

cara.m
19. máj 2011

Holky v čem ukládáte teď děti na noc? Já mám Adíka ještě v celoročním vaku (měl by být do 20 st. 😒 ), ale dala jsem mu jen bodyčko s dl. rukávem a ponožky. Teď je v ložnici 23 st., ale zase si myslím, že v noci to klesne, tak jsem měla strach, že by mu byla zima, kdybych mu dala třeba už krátký rukáv.

sjussi
19. máj 2011

@cara.m my mame bodynko s kratkym a overalek s kratkym a bez nohavic a ponozky

cara.m
19. máj 2011

@sjussi jééé tak snad se mi neupeče, budu větrat a větrat 😔

sjussi
19. máj 2011

@cara.m ono je to hodne o zvyku a taky u nas bylo cely den vedro.Byli sme venku jen s kratkym rukavem a taky my mame loznici kde cele odpoledne sviti slunce,takze tam mame v lete a v takovych vedrech strasne,navic v takovem teple ani poradne nevyvetram tak je tam docela dost stupnu si myslim,no 100% tepleji nez obvykle

kostri
19. máj 2011

@albao presne tak je to aj u nas ☹ moja mami sa neska len divala na mna ,co s nou stvaram,hupala som ju na vsetky smery,spievala sto pesniciek..tulila som si ju..a ona len pistala a vrestala ☹
spala potom hodinu,nastastie opravar TV prisiel tesne potom jak sa zobudila,bola asi hodku ok a potom zase nerviky,hryzenie,jedovanie.. 😖 teraz uz spinka

kostri
19. máj 2011

@cara.m aha,tak vidim,ze nie sme sami 😒 ..citim sa hrozne,ked ju neviem nijako utisit ☹

kostri
19. máj 2011

som si inak presne hovorila,jak som tu pisala naposledy same vesele smajliky,ze nieco sa stane,ze som nejak moc optimisticky naladena 😝 😀

kostri
19. máj 2011

@cara.m ja davam este overalcek a vak,ale nezapinam jej ho,len vrchne dva gombiky,ked sa mi vidi ze ma v noci studeny nostek,tak jej ho zapnem

kostri
19. máj 2011

zozrala som velkonocnu kacicu 🙄 z bielej cokolady 😅 na nervy 😀

sjussi
19. máj 2011

@kostri taky bych si dala neco sladkeho,ale bohuzel nic tu nemam,ikdyz mozna i tak dobre 😀

kostri
19. máj 2011

@sjussi @albao takze aj vy pistite?mne to usi drape 😀 nepamatam si ze by hanka hentak pistala 😕
zuzanka pisti,ked sa jej nikto nevenuje,ked sa uz nudi,inak sa vie chvilku zahrat aj sama,zatial vacsinou upratujem,alebo sa obliekam,umyvam..a neska sa zas naucila paradne vykrikovat 🙄 😀

kostri
19. máj 2011

@sjussi zarob si kyslu smotanu s grankom 😀

cara.m
19. máj 2011

@kostri já mám taky na něco chuť a nic tu nemááááám.
Hele já to znám a fakt je to hrůza, ale prostě někdy na ně neplatí nic 😒

kostri
19. máj 2011

@cara.m myslim si aj ja ze ziarli,lebo ona neni rozmaznavana(teda len babka ju rozmaznava 😉 )my sme na nu dost prisni si myslim,teda tolko kolko treba..lenze ona si dost vynucuje pozornost a ja uz to niekedy nezvladam,niekey chudatko sedi aj hodinu pred rozpravkami 😔 sak jej to nevadi 😅

sjussi
19. máj 2011

@kostri my pistime prave hlavne kdyz se hrajeme a to kdyz vstanem v 5 tak ho to bavi nejvic,sak co by spali ostatni kdyz on je vzhuru 😀 nemam ani smetanu ani granko,praveze mam doma velke kulove na sladke 😀

kostri
19. máj 2011

@cara.m myslis aj ty ze je to z unavy?

sjussi
19. máj 2011

@kostri asi si upecu buchtu 😀 na to tu veci mam 😀

kostri
19. máj 2011

@sjussi ty kokso,to by som nemohla,nemat nic sladkeho doma 😕 😀 sak zato aj tak vypadam 😝

cara.m
19. máj 2011

@kostri někdy nevím z čeho, někdy prostě brečí a nevím proč, ale většinou si myslím, že je to z únavy, že už jsou přetažení a nemůžou usnout a z toho jsou rozčarovaní

cara.m
19. máj 2011

@kostri Adík je poslední dobou strašně zvědavý a když ho kojím a někdo promluví, přestane pít a točí hlavičku na něj. Včera tady byla 5 letá neteř a mluvila pořád, tak jsme hráli hru na Bobříka mlčení a ani to nepomohlo 😀 Tak fakt smekám, když máš už druhé dítě a fakt si nedokážu přestavit, až budu mít druhé já 😖

sjussi
19. máj 2011

@cara.m souhlasim s tebou

kostri
19. máj 2011

@cara.m no vidis!a ja som si to dokazala predstavit a vobec to neni podla mojich predstav 😒 😀 takze ty to budes mat ukazkove 😎
no ono to niekedy,ten plac vypada,jak keby ju nieco bolelo..na chvilu aj prestane,na par sekund,potom sa zas strasne rozplace,ked na nu pozrem,tak ma take cervene uplakane ocka 😒 ale tiez si myslim,ze je to z unavy
zuzanka toto tiez uz zacala robit pri kojeni..chodim na tiche miesto,na dome budem kojit uz iba v spalni a dufam,ze mi tam hanka nebude lozit,jak lozi za nami teraz 😅 lezime,zuzka papa a hanka vleti na postel a opyta sa:co jobite,mami?? 😕 😀 ale zas je krasne,ked ju obime a povie:maminka,ja zuzanku tak velmi lubim!aj ona mna,ze? 😵

cara.m
19. máj 2011

@kostri tak tomu snad sama nevěříš, že tam za vámi Hanka nebude chodit 😀 😀 😀 Já to zatím moc neřeším, říkám si, že pokud má hlad, ta se o mlíčko nepřipraví 😀
A to je krásné 😵

cara.m
19. máj 2011

@sjussi 🙂