Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
k prikrmom-ja som nikdy nemixovala,len roztlacila,aj maso.iba hovadzie masko som mixovala,lebo to som mohla varit kolko som chcela a aj tak to hanka nevedela uzut 🙄 uvarila som viac,rozmixovala,naporcovala do malych vreciek a dala zamrazit
@kostri no on spl jen půl hodinu ráno v sedm. Pak jsme jeli kolem desáté na nákup, usnul v autě ale jen na pět min., to ale nepočítám jako spaní. No a pak už prostě neusnul. V obchodě ani náhodou a doma taky ne 😒 uspala jsem ho v šest. Ale nebyl zase tak šíleně mrzutý. Jen nemohl usnout, ale klasika. Bývá to i horší a na to že nespal to bylo zlaté. Ale jinak se vzbudil v půl deváté. Tak jsem ho jen převlíkla do spacího, nakojila a dala spinkat. Teď byl mrzutý celkem dost, ale už spí uff snad bude ok noc. Jinak teď dvě noci se zase budí co dvě hodiny. Možná je to tím, že už je velký a má častěji hlad? Nevím 😒
Holky přemýšlely už jste nad golfkama? Je ještě čas, ale už se pokukuju po nějakých a čtu recenze a diskuze. Mám už favoritky, samozřejmě zatím dle videa. Až bude čas na koupi, tak se na golfky zajedu podívat do obchodu. Vy už jste se koukaly?
@misha8 Aj ja mam taku ohrievacku, takze to zajtra skusim s tou mrkvickou - cely poharik tam dat a uvidim pokial to bude a je to vybavene...🙂 A vdaka za tie jahody - tak nieco z toho spravime a zmrazime a uvideme, kedy pride spravny cas...🙂 Ale dakujem...🙂
@neposedna Jahody uz nasla misha8......ale aj tebe dakujem za hladanie...🙂
@cara.m golfky som este nekukala
@ajkalc som 🙂
@cara.m zuzka tiez ked zaspi v kociku a ideme na nakup,tak sa na prvy tuk zobudi v obchode 😒 minule sa mi tak zobudila,ked sme sli s hankou do potravin uz tu na dome a nezaspala uz,potom zacala byt mrzuta,tak som ju chcela niekde dokojit,ale nebolo kde 🤐 tak sme cestu domov preplakali ☹ a hanka mi potom rozpravala jak ju to mrzi..zlata moja 😵

@cara.m normalne ze cely den naozaj nespal?? 😲 ty brdo 😲 bol mrzuty moc? 😒