icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
16. jún 2011

@zuzik28 Takze fakt je ten cukor len o tom, aby si nan nezvykli a neboli z nich mackovia...🙂 No ja som tiez nasla len dve vyzivy zatial, kde je ze bez obsahu cukru, co je nic moc, ale tak zasa ze nemaju sa davat jahody a detska vyziva jahodova od 4.mesiaca.....:-) Je to take divne, nema sa davat to, hento, tamto, ale vsetko to tak vyrabaju, ze sa tomu clovek velmi nevyhne...🙂

louisiana
16. jún 2011

@janula13 aku ste mali noc? teplotoval šimino? druhe ockovanie babatka asi horsie zvladaju, teda aspon u nas to tak bolo a maly prereval 3dni ☹ v tej lekarni na kratkej som ete nebola...ale asi si pojdem tiez vyzdvihnut tie pohariky 😀 😀 😀

louisiana
16. jún 2011

@misha8 Laurinka este hnackuje? ci je to uz lepsie? kedy sa vidime? 😉

louisiana
16. jún 2011

@jarka_ch ja som uz ziadala 😉

misha8
16. jún 2011

@sirael ved to su len dva druhy tak som bola nutená davať už aj s cukrom neda sa všetko predpisovo 🙂
@tereza79 diky
@jarka_ch ja ano lebo mam matersku do 14.7. 😉

misha8
16. jún 2011

@louisiana jaaaaaj my hnačkujeme od rana už 6 krát ☹ a doki ma dovo tak som volala zastupujucej doktorke poradila banan lenže ten mi vygrcala a mrkvový odvar alebo ryžový....a kulišek... tak kuliškujeme a ešte k tomu 30 stupnov 😠 a mali sme isť na pohreb tak si vieš predstaviť kytice vybrať objednané vezeme našich ..... no nič musela som zostať s malinkou doma 😖

misha8
16. jún 2011

baby na brutalne vyštipanú riťku???? čo je dobré mame z hnačky 😠 davam sudocrem bohužial nemôžme byť na holo bo kadíme v kuse 😠 😠 😠

ivv
16. jún 2011

@misha8 imazol krempasta 😉

misha8
16. jún 2011

@ivv tak ked dojde sudocrem skusim 😉 lebo mam len vzorku 🙂sudocremu , ja som maximalne spokojná s rybilkou doteraz ani raz zaparená riťuša len tato hnačka je mrcha 😠

ivv
16. jún 2011

@misha8 ten imazol je prave super na ritusu vystipanu od riedkeho kaka.. rybilka je taka mastnejsia, imazol (ale krempasta nie krem, ten je taky riedky) aj vysusi to vystipane aj prelieci.. 🙂 skus, urcite pomoze 😉

misha8
16. jún 2011

@ivv dakujem 🙂

kamusek
16. jún 2011

@jarka_ch Já už jsem taky žádala. Už mi totiž 9. června skončla mateřská. Včera mi už přišely ze sociálky papíry...

tereza79
16. jún 2011

@sirael kupované poháriky s jedlom nechce,varím doma a mixujem mrkva, karfiol ,petržlen, zemiak, špenát, tekvicu ,kaleráb a papá aj výživy aj banánové mlieko mu robím lebo roztlačený banán nechce a dnes som kúpila broskyňe,dám mu zajtra.

tereza79
16. jún 2011

@misha8 my sme tak boli po antibiotikách takú mal chudák riťku vyštípanú,tak,som dávala púder a indulonu lebo sudocrém nepomáhal

iwusa14
16. jún 2011

Ahojte, neviete mi poradit kedy mi konci materska? Maly sa mi narodil 13.1.2011 a neviem kedy mam ist vybavovat tych 199eur. Akurat vcera mi este normalne materska prisla, bola uz posledna? 😕

misha8
16. jún 2011

@iwusa14 väčšinou sa ide 6 až 8 týždnov pred planovaným terminom porodu tak si to musiš vypočítať 😉

iwusa14
16. jún 2011

...ja som bola 6 tyzdnov pred porom bolo to posledny novembrovy tyzden. Som z toho jelen normlane...neviem kolko ju budem este dostavat....a kedy ist vybavovat 199eur.

sirael
16. jún 2011

@misha8 Urcite ten Imazol Misi - nam to aj lekarka predpisala, ked mala mala raz ritku vystipanu a okamzite pomohol. Sudocrem nam na to uz nezaberal....

sirael
16. jún 2011

@iwusa14 Ja som na materskej od 1.12. a mala sa narodila 25.1, cize 34 tyzdnov mas matersku, ja mam do 26.7. od 27.7 mi zacina rodicovska. Ale oni ti na socialke povedia presne - mne presny datum tam povedali.....🙂 Len pozor, mne sa tetuska pomylila, lebo ma mala v PC zapsanu od decembra a vtedy sa brala materska kratsiu dobu a zabudli ma preklopit, tak mi chcela ukoncit matersku uz v juni! Tak si daj pozor na ten datum - urcite aspon cca si ho vyrataj...🙂

iwusa14
16. jún 2011

@sirael Ja som na matersej od 23.11. a my sa narodil 13-ho ...tak asi kedy zhruba? Lebo na tyzdne to aj mne vychadza, ze by som mala dostavat do jula a teda za jul by som posledne peniaze mala dostat v auguste. Ja som bola totiz dobrovolne nemocensky poistena a mala som 660eur mesacne. Ale urcite tam pojdem daky den, ked bude mat priatel poobedne aby bol s malym ..akurat dnes v noci nas sopliky zacali trapit, tak nechcem ist vonku aby sa mu to nezhorsilo... 😒

sirael
16. jún 2011

@iwusa14 No si na materskej o tyzden dlhsie ako ja, takze tak do polovice jula si myslim, ze by si mala mat este matersku. Ale hovorim, presny datum ti tam ta teta na socialke povie...🙂 Len tam ti daju asi najprv nejake papiere na vypisanie, lebo ja som tam bola uz s vypisanymi papiermi, ktore mi len potvrdili (teda mama tam bola)

iwusa14
16. jún 2011

@sirael ..dakujem velmi pekne za odpovede...urcite tam skocim po papiere a hned ich aj vypisem 😉 .

sirael
16. jún 2011

@iwusa14 Neda sa to ale ze ich vypises priamo tam, lebo viem, ze som potrebovala na nejaky papier pre nich aj podpis "otca dietata" ...🙂 Potom napis ako si pochodila...🙂

iwusa14
16. jún 2011

@sirael Aj ked nie sme zobraty? Zijeme spolu ako rodina ale nie sme zobraty...aj tak treba ten podpis?

janula13
16. jún 2011

@misha8 simino mal tiez, kedsa to troskuusali tak samozrejme vetrat, inak ja som davala repikovy odvar, umyvat len vodou, aj ked ja som utierkami ale pouzivam neparfumovane, sudokrem som davala tiez ten pouzivam normalne ale na noc ale aj na den tenku vrstvu imazol pasty, vraj by sa mala 2x za den ale ja som davala aj 3x ..mas doma?keby nemas skoc k nam:ň ryzovy odvar keby potrebujes mam presny recept aj mrkvovy mam od dokiny dietu pre dojcata pri hnackach..samozrejme vea vody a tiez mam doma od hipp taky napoj mrkvovo ryzovy...poslem ti tc do Ip pre pripad...
banan si jej mixovala? a je dobre aj nizkolaktozove mmlieko, ja som kupila a simo akurat prestal hnckovat🙂vyhodenych 16E ale ved ked zase bude aspon mam doma🙂

janula13
16. jún 2011

@louisiana dakujem za opytanie noc ako ine, teplotka, dala som cipok a dnes ok:ň ale sa mi nepaci ze on sa ked zaspi vecer aj 5x zobudi sice staci dudu dat a spi dalej ale to nerobil a vcera otras zaspavanie chudak bol 4 hod hore vonku mi nezapal a potom ani za..sa ulozit ani na rukach, nakoniec sa podarilo po 40 min mi odkvacol na rukach chudacik moj🙂

louisiana
16. jún 2011

@misha8 ked mal šimi ritusku po antibiotikach vystipanu, v nemocke mu na to dali ten imazol a aj pytiol. normalka v lekarni kupis. pozdravujeme laurinku nech jej to co njskor prejde, posielame aj pusinky 🙂

sirael
16. jún 2011

@iwusa14 Ani my nie sme zobrati....🙂 Ale musel to podpisat....🙂

louisiana
16. jún 2011

@janula13 vies, oni asi tazko znasaju tie injekcie...tiez sa šimi budil, neboj to sa spravi 😉 hlavne nech nie je teplota.

iwusa14
16. jún 2011

@sirael ...aha tak fajn...najprv pojdem po papiere a ked budu vyplnene a podpisane pojdem ich odovzdat 😀