icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

brego
23. jún 2011

@sjussi Jj, dnes jsme válčili zas - jedno kojení úplný bojkot, 4 kojení tak půl napůl a jedno kojení úplně v pohodě.
@louisiana homeopatika mě ani nenapadly, možná zkusím. A je fakt, že bobek pije taky čím dál tím kratší dobu, má holt větší sílu a rychleji si to vysaje. Ale ten poslední týden saje tak 20-30vteřin a pak je to boj🙂
Každopádně už mám doma jedno UM a když bude nejhůř, tak ho halt uřvánek dostane 🙂
@ellahop Tý jo, tak my máme trpaslíka - v 5měsících 6,7kg a 67cm 🙂

sesilia
23. jún 2011

my mame presne 5 mesiacov a 8160 g a 67,5 cm. Uz papame bananik, dnes sme skusili cerveny melon, teda iba stavu z neho a mimoriadne chutilo. Adam odmieta pit akukolvek vodu alebo caj jedine co mu chuti je voda zo zeleniny, ked mu na obed varim polievku, to vypije aj 1dcl. Tak mozno je to inspiracie pre ostatne mamicky, ktorych babatka nechcu pit cajik a vodu.

lavazza
23. jún 2011

@brego neboj trpaslíka máme my,sice ho sestra v poradně neměřila ale vážili sme v 5měsících 5800g,ale dlouhej je podle ostatních dost,zítra ho musím změřit

janula13
23. jún 2011

@ellahop fiha a ja ze nas simo tu bude najvacsi🙂 krasa, bucino jeden, masco nosit veruaj ty, simo mal v 5mes 8000 rovnych🙂

janula13
23. jún 2011

@brego menzes moze vadit, vtedynniektore deturence vobec nechcu , tak vydrz, on sa mozno popravi🙂

sjussi
24. jún 2011

Ahoj posli nam hlas.Napred musis dat to se mi libi na https://www.facebook.com/pages/Foto-Michajela-P... a potom https://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?... nezabere to moc casu a nam to pomuze aspon trochu se priblizit k vyhre.Dekujeme 🙂)

ellahop
24. jún 2011

@janula13 tak to nas hravo dobehnete 🙂

ellahop
24. jún 2011

ozaj dievcata, lekarka mi povedala ze pomaly mozme skusit papat chlebik, len neviem aky mu mam dat, biely?? alebo tmavy??? urcite nie so semienkami 😉

sesilia
24. jún 2011

@ellahop my papame zatial biely rohlik. Po pol hodine mame z toho v kociku plno struhanky, tak neviem, ci sa da vobec hovorit o papani. 🙂 Ale je to super zabavka. Babatka by nemali jest celozrne,grahamove pecivo,chlieb. Urcite radsej biele.

vilca
24. jún 2011

@sesilia ahoj, já už jsem taky uvažovala o tom, že bych dala malýmu rohlík - nemyslím na jídlo, ale spíš na zabavení...ale trošku mám strach, že si náhodou kousek "ukousne", i když nemá zuby, a bude se dávit... 😅

louisiana
24. jún 2011

@janula13 @ellahop šimi ma v 6mes 8100g 🙂 oproti vasim mackom je to chrust 🙂
najskor sa zacina bielym pecivom, nemali by sa tym zadusit, oni to aj tak najskor cele dostatocne oslintaju. my sme sice zatial skusili len mrkvu a zemiak, no na roztek sa chystame tiez, aj ked trochu neskor 😉

misha8
24. jún 2011

@vilca toho sa bojím aj ja mne sa minule drhla mrkvou a to ju mala rozmixovanú 😖

misha8
24. jún 2011

@louisiana dodatočne prajeme všetko najlepšie k pol ročku 🙂 a ako chutí vám??? ako chodíte teraz von ???

vilca
24. jún 2011

@misha8 Tomášek se ještě nedávil, ale vždycky si vzpomenu, jak se jednou Evička dávila rohlíkem, a to jí bylo nějakých 10 měsíců...ale tak asi si ukousla velkej kus a nezvládla to požvýkat a hned to polkla...no ale v tu chvíli, když se nemohla nadechnout, jsem trošku hysterčila... 😅 Ale asi je fakt, že ti malincí ještě neumí kousat, tak si to pořádně ožužlají...no zkusím to..to zase bude v kočárku bordýlek 😀

vilca
24. jún 2011

Holky, odkdy se vlastně můžou takový ty kukuřičný křupky (takový ty velký, nesolený)? 😕

ellahop
24. jún 2011

@vilca no to mna tiez zaujima, u nasich by mu ich uz najradsej dali, a myslim, ze by mu to neuskodilo....len sa bojim ze sa tiez bude dusit.... no ale cez vikend asi skusime,, aj ked to je take papanie, ako my ked mame chipsy alebo slane palicky, cim viac jes, tym viac chces..

vilca
24. jún 2011

@ellahop jj, přesně 😀 pak už je budou chtít pořád 🙂

petah82
24. jún 2011

@sesilia tak to sme skoro rovnaki, mali sme 5m a vazime 8180 a meriame 72, my sme dlhy od narodenia 🙂

sjussi
24. jún 2011

@vilca ja je davam presne od 6m 🙂

kamusek
24. jún 2011

@vilca Já malé taky dávám na zabavení rohlík. Ale ona ho opravdu nepapá jenom žužlá.....sem u ní já nebo někdo jiný dospělý, takže když už to má hodně ožužlané, tak jí to buď otočím nebo vezmu 🙂 Je nadšená, že může papat jako my 🙂

vilca
24. jún 2011

@kamusek to věřím 🙂 Tomášek bude zase pěkně vykulenej, co mu to dávám za novinku 😀

kamusek
24. jún 2011

@vilca No my to jednou zkusili, když jsme snídali a malá nechtěla být v sedačce a plakala. Tak jsem jí dala do ruky rohlík a byla z toho úplně hotová 😀 Myslím, že jí to vůbec nemůže ublížit, protože z toho opravdu skoro nic nespolkne 🙂 Jen to celé ocucá 🙂

ajkuska
24. jún 2011

ahojte tiež patríme do tejto témy 🙂
@sesilia pekne vážite to my sme skôr na dĺžku meriame 73 cm a vážili sme pred týždňom 7.250 g a máme začať s príkrmami tak uvidíme ako to pôjde 🙂

janula13
24. jún 2011

@misha8
@louisiana ahojte babule nechystate sa na karneval v meste? my asi pojdeme ak nebude prsata uvidim kedy vstanu draci ale kedze dnes boli vyradeni uz o 12 tak snad by sme stihli, simi spi zase na balkone, doobeda dal 2 hodky a teraz o 14 som ho dala do postielky ale storcoval sa reku skusim kocik ked je tak fajn chladno a isla som si zaliat kavu a on zatial zaspal ani heglat netreba🙂
zeby som vas konecne osobne videla..mna lahko spoznate jeden zeleny dvojickovy kocik alebo len pobehujuce dvojicky a zelena trojkolka simova🙂

jarka_ch
24. jún 2011

@ajkuska my sme na tom podobne podla mojich odhadov,ale v utorok mame poradnu tak budeme mudrejsi 🙂

sesilia
24. jún 2011

@petah82 a co vsetko uz papate, ci iba kojite?

ameliejulliette
24. jún 2011

@brego Ahoj, vidím, že řešíš, co my už po několikáté 😉 Mně teda takhle prázdný prsa způsobí i ovulace, takže to máme co 14 dní 😀 Nejhorší to bylo na konci 3. měsíce, když se to plynule spojilo se spurtíkem. Ale zvládli jsme. Dávám mu napít tak často, jak si řekne, piju hodně melty, beru homeopatika a v záloze mám UM 😉 a proto nejsme ve stresu, hlady by neumřel a buď to zvládnem nebo ne. Zatím jsme to zvládli. Homeopatika udělaly jediný rozdíl - když znovu mlíko najede, tak s homeopatiky je ho tak 1 den fákt hodně. Ale najede zpátky i bez nich. Držím palce, hlavně se nestresuj, kojila jsi doteď a to je super 😉

ellahop
24. jún 2011

stale menej a menej spi, teraz sa v postielke rehoce a vykrikuje a pritom vidim ze je unaveny, to ze za nim beham a akoze ho hresim je pre neho deesna sranda... lapajko...

louisiana
24. jún 2011

@misha8 jeeeej, dakujeme 😉 papal uz mrkvu a chutila, papal aj zemiak a ten som mu robila jak fucku, odstriekala som si trochumlieka a pekne papal 😉 nemozem sa stazovat.
vonku chodime skoro rano, no a dnes je mrzko tak sme sli aj na obed. prave sme boli kukat z balkona na karneval, šimimu sa pacilo 😉 ale vecer cestujeme na helpu k svokrovcom, najmenej na yzden, takze tu dlhsie nebudem ☹ potom uz musime hodit dake stretko, ved Laurinku uz ani nespozname 😅

louisiana
24. jún 2011

@janula13 to verim ze vas lahko spozname 😉
inak, stale zavidim ako ti tvoj šimi dlho spinula 🙂 sa mas.
na karneval uz nejdeme, citaj co som pisala miši 😉