icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
14. júl 2011

@sjussi tak to mi se s ním jezdí dobře, ale je to taková velká "kráva" a chtěla jsem ještě prostě něco decentního a aby se s ním lépe manipulovalo když ho převážíme autem atd. atd. a taky jsem chtěla leh a polohovací nožičky. To mám u obou. Myslím, že i když děti sedí, tak když spinkají, je to pro ně v leže pohodlnější 😉

sjussi
14. júl 2011

@cara.m tak to mame taky takove problemy jako ty+my mame na vic to ze se s nim spatne jezdi 🙂 jj mas pravdu ze ikdyz spi tak je lepsi je dat do lehu 🙂 a co si kupovala za ten sportak?

cara.m
14. júl 2011

@sjussi mám ho v albu 😉

sjussi
14. júl 2011

@cara.m ja bych asi spis potrebovala vetsi kolecka,protoze bydlim na vesnici tak abych projela snehem 🙂 ale je krasny,ten zelenkavy se mi libi vic jak ten co si chtela 😀

cara.m
14. júl 2011

@sjussi děkuji, no já mám z těch koleček taky trochu obavy 😀 ale říkám si, že na velký sníh mám ten druhý, ten jsem kupovala do terénu a plní to fakt dobře, jeli jsme s ním hrůznými cestami a všechno zvládnul 😀 děkuji, mě dostal ten původní tou barvou - jsem na takové holt ulítlá, ale obtelefonovávala jsem co se dalo a prostě nejde sehnat. Teda jde, ale jeden jediný a to vystavený z prodejny a to tedy nechci 😝

sjussi
14. júl 2011

@cara.m ja bych taky brala s malyma ale protoze s tim nasim se fakt neda jezdit tak musim myslet i na tohle 😒 a proc nechces vystaveny 😀 ??

kinsli
14. júl 2011

@haniula písni prosím jídelníček 😉 Koukala jsem, že jste začali s jogurtem. Jaký kupuješ??
Já chci asi Holandii a Choceňský 😉 Začneme od 7m
pak od 8m je myslím, kubík, bobík?? Je to něco jak pribinák, ale pribinmák to není, ten je od 9m co si pamatuji od Kačenky. jíte už červené maso??? My začali s masem až teďtakže zatím je na kuřeti ( romixovala jsem s vodou a zamrazila do kostek 😉 ) Až to zbaští tak snad seženu někde králíka, takže červené zhruba až od 7,5-8 m. Od kdy je prosím bílek?? od 7m?? To už si nějak nepamatuji.

Teď máme: mléko, přesnídávka, oběd, kaše, mléko, mléko, kaše

cara.m
14. júl 2011

@sjussi protože se někteří lidi co si na prodejně kočárky zkouší k ním chovají ne zrovna hezky. A nechci aby něco bylo s podvozkem příp. škrábnutý apod. Nějakou dobu tam stojí, x lidí ho zkouší ...

sjussi
14. júl 2011

@cara.m jo taaak tak to mne nenapadlo 🙂

albao
14. júl 2011

@kinsli bielko je myslim az od 12m 😉

lavazza
14. júl 2011

@ivkaj u nás ve vchodě je mamina co má dvouměsíční holčičku a je stějně velká jako my v 6měsících 😀 ,už je jí malá vel.68 jako nám

kamusek
14. júl 2011

@kinsli JJ, chápu, ale jak píše cara.m, taky bych nedostala najednou tolik volna (teda pokud se tam vrátím 🙂)

eunomia
14. júl 2011

@haniula uz sa tesim, kedy my zacneme. Dnes sme boli na poradni a ockovani a o tyzden mozme. Mozno pockam az do ukonceneho 6 mesiaca, co je za 2 tyzdne. Mne ale nechce ani vodicku ani cajik a tak stale len kojim a prehovaram ho, ze aspon trosku vodicky by mohol 😉

lavazza
14. júl 2011

Ten náš rarach se pokouší lézt po zadu 😀

haniula
14. júl 2011

@kinsli Náš jídelníček: 1. dávka: 175ml mlíka, 2. dávka: 175 ml mlíka, 3. dávka: oběd, 4. dávka: 175 ml mlíka, 5. dávka: 200ml kaše... a sem tam kdybych dala kaši třeba už v šest večer, tak jí dám mezi to ještě ovoce a pak kolem sedmé půl osmé tu kašinu.... jogurt jsme zkusili activii a jak vidíš, šmakuje!!! k tomu 4 sušenky Sunarka...

lavazza
14. júl 2011

My budeme začínat o víkendu s mrkvičkou, no sem zvědavá co na to bude říkat.

haniula
14. júl 2011

@kinsli červené maso měla jen ze skleničky... měla telecí, jehněčí, vepřové, králičí... jinak i krůtí a kuřecí... vše ze skleničky....

haniula
14. júl 2011

Dnes jsme byla u svoji babičky, Markétčiné prababičky, a navštívila nás i moji kámoška a spolužačka a nechtějte vědět, co malá dostala - žížalu Julii. Maras!!!! Od té doby ji nepustila z ruky, i do kočáru ji chtěla. A po obědě spala dvě hodiny s pradědou v ložnici. Kouzelné dítě!!! Doma Julču taky nechtěla pustit. Už je celá poslintaná. 😀 😀 😀

petah82
14. júl 2011

@lavazza mam doma to iste, iba cuvame a dopredu nam to nejde, tak sa strasne jedujeme... 🙂

sova33
14. júl 2011

@eunomia Ahoj, nám doktorka taky říkala už před 14 dny, že můžeme začít s příkrmy, ale já jsem si počkala na ten konec 6. měsíce. Malý byl pořád spokojený, nepřibral sice tolik, ale krásně spí a naučil se dokonce i sám usnout, takže si myslím, že jsem ho nijak neochudila. Dnes jsme měli poprvé mrkev a docela mu chutnala. Vodu taky moc nepije, dávám mu ten učící hrníček od NUKU, tak občas něco vypije, ale doteď byl vlastně jen na kojení.

sova33
14. júl 2011

@kinsli Bílek je opravdu až po roce, ale žloutek je už od těch sedmi měsíců, myslím.

eunomia
14. júl 2011

@sova33 ja mojmu tiez davam hrncek, neviem ci je to ten isty ako ty, ale ma taky silikonovy sosak, cez ktory nekvapka, iba ked potiahne, resp. stlaci dasienkami, no len sa s nim tak hrajka 🙂, ja uz sa aj celkom tesim, lebo sa mi zda, ze ten moj je hladosko, ale to bude aj tym, ze mu treba tekutinu, tak si stale pyta. Mozem sa spytat, ake mate miery? Moj ma uz 73 cm, 7900 g a 5 mesiacov a 14 dni 🙂 .

sova33
14. júl 2011

@eunomia Ten můj má na délku něco přes 70 cm (dlouho jsem ho neměřila) a na váhu dnes přesně 7230 g. Včera mu bylo přesně 6 měsíců. A ten hrníček bude asi ten stejný 🙂

misag23
14. júl 2011

@cufinka My máme x-lander trojkombinaci a zatím jezdíme v hluboké korbě a jsem s ním moc spokojená 🙂 Na golfky jsem ještě nekoukala.
@kinsli Já jsem zatím s x-landerem taky moc spokojená 😉 Uvidíme, co sporťák.

misag23
14. júl 2011

Holky a jak je to přesně s proplácením dovolené? To se o to musí zažádat? A není to povinné, záleží na zaměstnavateli?

misha8
14. júl 2011

@vikaki jeeej ahooooj 🙂

misha8
14. júl 2011

@haniula čo sa vahy a vyšky týka predčasniatka dobiehaju okolo roka rovesníkov tak to je ok 😉

kinsli
14. júl 2011

@haniula Tak to má slušné dávky mléka. Mě Vojtík vypije 90 ml a to jen ráno jinak tu 90-ku má na 2x
( vypije třeba 50 ml, a zytek mu dám třeba po hodině dopít, no než jde spát a to chodí většinou hodinu a čtvrt od probuzení 😉 Jen po prvním probuzení je vzhůru jen cca 45 min. a večer naopak má zase delší pauzu. Takže přes den spí tak 5x.

kinsli
14. júl 2011

@sova33 Jo napsala jsem to špatně uvědomila jsem si ho až pozdě, samozřejmě žloudek 😉

kamusek
15. júl 2011

@kinsli Co? Opravdu Vojtík vypije tak málo? Asi chce být model 😀 To naše Domča stáhne večer i 210ml 🙂 A přijde mi, že někdy by si ještě dala 🙂 No taky podle toho vypadá že 😀 Včera jsme měli půl roku a má už přes 7kg 🙂