Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi děkuji, no já mám z těch koleček taky trochu obavy 😀 ale říkám si, že na velký sníh mám ten druhý, ten jsem kupovala do terénu a plní to fakt dobře, jeli jsme s ním hrůznými cestami a všechno zvládnul 😀 děkuji, mě dostal ten původní tou barvou - jsem na takové holt ulítlá, ale obtelefonovávala jsem co se dalo a prostě nejde sehnat. Teda jde, ale jeden jediný a to vystavený z prodejny a to tedy nechci 😝
@haniula písni prosím jídelníček 😉 Koukala jsem, že jste začali s jogurtem. Jaký kupuješ??
Já chci asi Holandii a Choceňský 😉 Začneme od 7m
pak od 8m je myslím, kubík, bobík?? Je to něco jak pribinák, ale pribinmák to není, ten je od 9m co si pamatuji od Kačenky. jíte už červené maso??? My začali s masem až teďtakže zatím je na kuřeti ( romixovala jsem s vodou a zamrazila do kostek 😉 ) Až to zbaští tak snad seženu někde králíka, takže červené zhruba až od 7,5-8 m. Od kdy je prosím bílek?? od 7m?? To už si nějak nepamatuji.
Teď máme: mléko, přesnídávka, oběd, kaše, mléko, mléko, kaše
Ten náš rarach se pokouší lézt po zadu 😀
@kinsli Náš jídelníček: 1. dávka: 175ml mlíka, 2. dávka: 175 ml mlíka, 3. dávka: oběd, 4. dávka: 175 ml mlíka, 5. dávka: 200ml kaše... a sem tam kdybych dala kaši třeba už v šest večer, tak jí dám mezi to ještě ovoce a pak kolem sedmé půl osmé tu kašinu.... jogurt jsme zkusili activii a jak vidíš, šmakuje!!! k tomu 4 sušenky Sunarka...
My budeme začínat o víkendu s mrkvičkou, no sem zvědavá co na to bude říkat.
Dnes jsme byla u svoji babičky, Markétčiné prababičky, a navštívila nás i moji kámoška a spolužačka a nechtějte vědět, co malá dostala - žížalu Julii. Maras!!!! Od té doby ji nepustila z ruky, i do kočáru ji chtěla. A po obědě spala dvě hodiny s pradědou v ložnici. Kouzelné dítě!!! Doma Julču taky nechtěla pustit. Už je celá poslintaná. 😀 😀 😀
@eunomia Ahoj, nám doktorka taky říkala už před 14 dny, že můžeme začít s příkrmy, ale já jsem si počkala na ten konec 6. měsíce. Malý byl pořád spokojený, nepřibral sice tolik, ale krásně spí a naučil se dokonce i sám usnout, takže si myslím, že jsem ho nijak neochudila. Dnes jsme měli poprvé mrkev a docela mu chutnala. Vodu taky moc nepije, dávám mu ten učící hrníček od NUKU, tak občas něco vypije, ale doteď byl vlastně jen na kojení.
@sova33 ja mojmu tiez davam hrncek, neviem ci je to ten isty ako ty, ale ma taky silikonovy sosak, cez ktory nekvapka, iba ked potiahne, resp. stlaci dasienkami, no len sa s nim tak hrajka 🙂, ja uz sa aj celkom tesim, lebo sa mi zda, ze ten moj je hladosko, ale to bude aj tym, ze mu treba tekutinu, tak si stale pyta. Mozem sa spytat, ake mate miery? Moj ma uz 73 cm, 7900 g a 5 mesiacov a 14 dni 🙂 .
Holky a jak je to přesně s proplácením dovolené? To se o to musí zažádat? A není to povinné, záleží na zaměstnavateli?
@haniula Tak to má slušné dávky mléka. Mě Vojtík vypije 90 ml a to jen ráno jinak tu 90-ku má na 2x
( vypije třeba 50 ml, a zytek mu dám třeba po hodině dopít, no než jde spát a to chodí většinou hodinu a čtvrt od probuzení 😉 Jen po prvním probuzení je vzhůru jen cca 45 min. a večer naopak má zase delší pauzu. Takže přes den spí tak 5x.

@sjussi tak to mi se s ním jezdí dobře, ale je to taková velká "kráva" a chtěla jsem ještě prostě něco decentního a aby se s ním lépe manipulovalo když ho převážíme autem atd. atd. a taky jsem chtěla leh a polohovací nožičky. To mám u obou. Myslím, že i když děti sedí, tak když spinkají, je to pro ně v leže pohodlnější 😉