Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
baby, taka otazka,,,, placu vase deti uz aj slzicky? nas tominko nie, viac menej on ani neplakava, len krici a hneva sa pri cviceni. tak neviem, ako su na tom ostatne deticky.
Teď jsem normálně štěstím bez sebe, že spí!!!! Celý den je protivná, ubrečená. Nic jí nebavilo ani šátek!!!! Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Měli jste dnes totéž???
dneska sem byla v kiku,měly nové zboží a kolik toho měly i na kluky,koupila sem krásnou mikču a tepláčky a kolik toho měli na holky i na ty nejmenší miminečka,já chci druhou holku 😉
Konečně se mi ji podařilo natočit!!!!! Přeskočte si na 1min... Musela jsem sedět s foťákem a čekat, až začně kecat... Jsem tu skoro jako paparazi...
https://www.youtube.com/watch?v=6eH8-CjGcP8Holky, prosím o radu. Malé se před pár dny udělal malý hnisavý vřídek po TBC - tudíž pozitivní test. Dnes se mi ho po koupání podařilo strhnout. Tak jsem ho ošetřila betadinou v masti a přelepila, aby se do něj nedostala infekce. Udělala jsem správně????? Děkuji za rady!!!
maminy ako robievate tie kase co sa zarabaju vo vode?lebo mne sa tam stale robia hrudky 😒 co robim zle?
@haniula mne lekarka kazala iba vydezinfikovat (liehom, dettolom) a prelepit iba na kratko, ak uz to je suche tak hned odlepit nech sa to hoji samo. Pocitaj s tym ze sa to este niekolkokrat zopakuje, az kym to uplne nevyhnisa to lozisko.
Ahoj,rada bych se k vám pridala,pokud je to ok,taky máme lednacka,akorát 6 m a týden;))toto leti..koukala jsem,ze uz dáváte kaši..ja začínám na mrkví a teda nic moc..ale nesmím mu dat ovoce,to uz by mi nikdy nesnedl ze zeleniny nic😢jsou to vykutalenci..a jak bojujete vy?
@petrakm Ahoj, my jsme začali před dvěma týdny s mrkví a po pár dnech ji nechtěl. Tak jsme přešli na koupenou skleničku dýně s bramborami, to mu docela chutnalo, tak jsem do toho hned druhý den zase přidala mrkev a jedl to. Včera jsme zkusili cuketu s mrkví a bramborou a taky docela dobrý, uvidím dneska 😀 Kaši jsem začala dávat asi třetí den po mrkvi a taky dobrý 🙂
Dnes chci odpoledne zkusit trochu podušeného jablíčka.

@lavazza musíš mít ale o kousek větší, abys pod to narvala svetr či štrample a netlačilo ho to... 😉