icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
25. júl 2011

@lavazza musíš mít ale o kousek větší, abys pod to narvala svetr či štrample a netlačilo ho to... 😉

ellahop
25. júl 2011

baby, taka otazka,,,, placu vase deti uz aj slzicky? nas tominko nie, viac menej on ani neplakava, len krici a hneva sa pri cviceni. tak neviem, ako su na tom ostatne deticky.

sjussi
25. júl 2011

@ellahop nene,do urciteho veku miminka ani slzicky neplacou 🙂 ale do kdy presne to nevim 🙂

lavazza
25. júl 2011

@haniula to já vím, ale bundička je velká,byl pak jak strašák do zelí

haniula
25. júl 2011

@ellahop @sjussi Markétka mnohdy nějakou tu slzičku uroní... ale to už je mega řev...

haniula
25. júl 2011

Teď jsem normálně štěstím bez sebe, že spí!!!! Celý den je protivná, ubrečená. Nic jí nebavilo ani šátek!!!! Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Měli jste dnes totéž???

lavazza
25. júl 2011

dneska sem byla v kiku,měly nové zboží a kolik toho měly i na kluky,koupila sem krásnou mikču a tepláčky a kolik toho měli na holky i na ty nejmenší miminečka,já chci druhou holku 😉

haniula
25. júl 2011

Holky, můžete porovnat. První fotka 3 měsíce, druhá nynější. To je rozdíl ve vlasech??? Co???

lavazza
25. júl 2011

@haniula mě už taky kolikátý den brečí a taky chodí v poslední době dlouho spát a pořád se budí,prostě krize ☹

ellahop
25. júl 2011

@sjussi aha, no vidis, a ja som rodila s jednym chlapcekom a jeho maminka mi hovorila ze malicky uz place normalne... tak som sa zas zlakla ze zas nieco nieje v poriadku,,,, 🙂

sova33
25. júl 2011

@ellahop Ahoj, náš malý už slzí několik měsíců. On teda zase moc nepláče, ale když už, tak je to i se slzičkami. Neejhorší to byo, když se učil sám spát. 😒

ivkaj
25. júl 2011

@ellahop náš mrňous když se rozpláče hodně, tak už mu slzičky tečou.

sirael
25. júl 2011

@ellahop Nasa mala place slzicky uz od nejakych dvoch mesiacov. Ale neboj, ze mu netecu slzicky si myslim, ze je este v normale....🙂

lolelole
25. júl 2011

@ellahop Kvido plakal se slzičkami snad již od porodnice - naštěstí ale pláče fakt výjmečně 😉

kamusek
26. júl 2011

@ellahop Naše Domča sem tam taky slzičku uroní, ale to už musí být fakt řev a to se stane málokdy. Ale teď asi tím počasím to je taky víc protivná, v noci se častěji budí, ale zase přes den více spinká, takže to má pro i proti 🙂

haniula
26. júl 2011

Konečně se mi ji podařilo natočit!!!!! Přeskočte si na 1min... Musela jsem sedět s foťákem a čekat, až začně kecat... Jsem tu skoro jako paparazi...

https://www.youtube.com/watch?v=6eH8-CjGcP8
haniula
26. júl 2011

Holky, prosím o radu. Malé se před pár dny udělal malý hnisavý vřídek po TBC - tudíž pozitivní test. Dnes se mi ho po koupání podařilo strhnout. Tak jsem ho ošetřila betadinou v masti a přelepila, aby se do něj nedostala infekce. Udělala jsem správně????? Děkuji za rady!!!

jarka_ch
26. júl 2011

@haniula krasna,keby som ju nevidela myslela by som si ze pocujem Oliverka 😀

jarka_ch
26. júl 2011

maminy ako robievate tie kase co sa zarabaju vo vode?lebo mne sa tam stale robia hrudky 😒 co robim zle?

haniula
26. júl 2011

@jarka_ch já to šlehám šlehací metličkou.....

maova
26. júl 2011

@ellahop tak naše Nelinka pláče i slzičky. Když se jen vzteká, tak slzy taky nemá, ale když jí asi trápí něco víc, tak má slzy až v uších, jak jí tečou.

maova
26. júl 2011

@jarka_ch já jí ještě promačkám přes sítko, abych tam ty hrudky neměla 😉

sova33
26. júl 2011

@jarka_ch Já je normálně rozmíchávám vidličkou, přidávám po troškách, takže se to krásně rozmíchá.

ellahop
27. júl 2011

@haniula ja by som to nemastila. my to tu vacsina sloveniek mame stale.. vriedky, ktore vyschnu a odpadnu a potom znovu vystupia, a tak dokola... to je ockovanie proti tbc... 😒

kvojtanikova
27. júl 2011

@haniula mne lekarka kazala iba vydezinfikovat (liehom, dettolom) a prelepit iba na kratko, ak uz to je suche tak hned odlepit nech sa to hoji samo. Pocitaj s tym ze sa to este niekolkokrat zopakuje, az kym to uplne nevyhnisa to lozisko.

petrakm
27. júl 2011

Ahoj,rada bych se k vám pridala,pokud je to ok,taky máme lednacka,akorát 6 m a týden;))toto leti..koukala jsem,ze uz dáváte kaši..ja začínám na mrkví a teda nic moc..ale nesmím mu dat ovoce,to uz by mi nikdy nesnedl ze zeleniny nic😢jsou to vykutalenci..a jak bojujete vy?

petrakm
27. júl 2011

@haniula
Ahoj mohu se zeptat na TBC?rada bych synovi taky dala,vy jste měli hned záhy kvůli riziku nebo jsi taky nechala dat pro tvůj klid?Děkuji,kdy se přesně dává ,čekáme na 3.hexu

ivkaj
27. júl 2011

@petrakm mrkvička opravdu není chuťově nic moc (ani mě moc nechutnala). Teď zkoušíme samotnou cuketu a ta je moc dobrá (chutná i mě), pak chci vyzkoušet dýni a pastiňák. Tak uvidím jaký bude úspěch.

sova33
27. júl 2011

@petrakm Ahoj, my jsme začali před dvěma týdny s mrkví a po pár dnech ji nechtěl. Tak jsme přešli na koupenou skleničku dýně s bramborami, to mu docela chutnalo, tak jsem do toho hned druhý den zase přidala mrkev a jedl to. Včera jsme zkusili cuketu s mrkví a bramborou a taky docela dobrý, uvidím dneska 😀 Kaši jsem začala dávat asi třetí den po mrkvi a taky dobrý 🙂
Dnes chci odpoledne zkusit trochu podušeného jablíčka.

sova33
27. júl 2011

@ivkaj Já musím za sebe říct, že mně ta mrkev chutnala. Máme domácí, je fakt slaďoučká. Ale je asi pravda, že každé dítě je jiné a my máme každá také jiné chutě 🙂