icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
29. júl 2011

@petrakm ahoj! jen pro můj klid. malá není v rizikové skupině! ted už to má v poho a zahojené. očkovali jsme cca před dvěma měsíci.

haniula
29. júl 2011

@petrakm šli jsme po 3.hexe...

haniula
29. júl 2011

Holky, děkuji za rady!!! TBC pupínek je ok!!!!! malé zaschl a pak se i kupkala ve vaně... už není tak hnisavý...

haniula
29. júl 2011

Už jsme v poho doma!! Malá si to velmi užívala, hlavně cestu vlakem!! Album mi zablokovali, tak snad ho po promázání některých fotek opět odblokují!!!

lavazza
29. júl 2011

@sova33 brambory sem ještě nedávala,náš Miky a zácpa,ani náhodou,kolikrát nestačím přebalovat a hlavně převlíkat,protože pořád podělanou až kdovíkde

haniula
29. júl 2011

Takm mám album odblokované. https://www.modrykonik.cz/fotoblog/haniula/albu... Měla jsem tam foto vlaku, psa se mnou a grilu a bylo mi to stopnuto. Směšné!!!!!

haniula
29. júl 2011

Malá dnes dostala dvě cukyny ze zahrádky a dvě velké filety lososa od babiček. No mám zas na dlouhou dobu co vařit a kombinovat. Jinak už jsem ji zkusila dát těstoviny a snědla je bez odporu. Bude asi po mamince a tatínkovi 😀. Po dovo zkusím i rýži, tak uvidíme.

seminkads
29. júl 2011

prvý polrok úspešne za nami... 🙂

vikaki
29. júl 2011

@haniula nasa hviezda vsetko zje 😀 hlavne ze sa na nas nemusi pri jedeni len pozerat 🙂

sjussi
30. júl 2011

@haniula no nam ryze nechutnala vubec 😒 ale bylo to asi tim ze to bylo docela huste,priste ji zkusim v polevce,ty u nas docela frci 🙂

lavazza
30. júl 2011

To naše dítě se nám pěkně rozkecalo,jestli bude po tatínkovi a mamince,tak se máme na co těšit 😀

ivetkatka197808
30. júl 2011

dakujem vam za rady

kostri
30. júl 2011

ahojte prndosky 🙂
citat nestiham,nieto este pisat
mam teraz par minut,tak som k vam nakukla
par dni davam uz aj ja kasu,ale zuzanka byva aj tak hore 2-5krat..s motorikou sme na tom biedne,jak sa uz pekne otacala a aj zacinala davat nozicky pod brusko,tak sa vratila naspat o tri mesiace,pretoze len lezi na chrbte a ked jej spadne hracka,tak sa rozplace 😖 vsetko sa nam to pokazilo po minulom vikende,ked mala vysoke horucky tri dni
tak teraz trenujeme,je to vacsinou s placom a nijak sa jej do toho nechce
uz sa ucime aj "papa" a "aj tak tak vselijak" a "taptap" 😅 ohromne ju to bavi,lebo pri tom sedi a nemusi lezat ani na chrbte ani na bruchu 😝 😅
cez den papame 3-4krat,rano kolo 6mliecko,potom kolo 8 kasicka(lebo pecivo bojkotuje,teda okrem sladkeho-kolace a tak)asi o hodinu zas mliecko.naobed-zelenina s maskom,po hodine mliecko,kolo stvrtej ovocie(nie vzdy,niekedy mliecko) a vecer kolo siestej kasicka,pred spanim mliecko
este stale sa dojcime,nedavno jej vysiel osmy zub,takze obcas ma aj kusne a ked je to zrovna v noci,ked pri dojceni driemem 😅 tak to neni bohvieaky zazitok 😀
vsetkych si vas tu pozdravujeme a zelame vela zdravicka a radosti 😵

kostri
30. júl 2011

nedavno sme este riesili problem s kakanim,ale uz je to ok,vlastne to aj bolo ok,ja som sa len bala,ze ked kaka len kazde tri dni,tak ju zapeka,ale dr povedl,ze pokial jej to ide samej,ze jej nemusim pomahat a ked pri tom neplace,tak je to v poriadku.inak uz od pol roka kakame na serbliku,iba asi raz z 10krat sa mi stane,ze ju nestihnem dat,ale to vascinou len ked nie som pri nej ja,lebo ostatni clenovia to este nerozoznaju,ze ked zacne rozhadzovat s rucickami,tak sa jej chce kakat 😅
kocik pouzivame sportovy uz davno,ale zapada prachom,lebo doma ju nosim na rukach a von na prechadzky nechodime,kedze ked je ona hore,tak hanka spi a ked hanka je hore,tak spi zuzka 😝 😅 ale sem tam si vyjdeme,do obchodu,ked sme v dobrej nalade 😉
tak pajte 😉

lavazza
30. júl 2011

U nás je hnusně že by ani psa člověk nevyhnal,je tady šíleně,to je zas léto,půlka prázdnin pryč a chudáci děti si nic neužily.Snad bude zítra líp,už mě to doma nebaví 😠

louisiana
30. júl 2011

ahojte vsetci, my mame veeelky problem. neviem zohnat cumlik pre šimiho-mala som znacku od dm, aleuz ju nemaju-vyradena so sortimentu 🙄 ☹
prosim vas, maju u vas este nikde taketo cumle?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=43280379&tab=1
len by sme uz potrebovali velkost 2 a hlavne musia byt latexove ako na obrazku. prosim, ak by ste tieto cumle zohnali, potesili by ste mna aj šimiho!!! samozrejme zaplatim aj postovne!!!!!!! vrela vdaka

haniula
30. júl 2011

Dnes jsme se úspěšně sbalili, zítra dobalíme a v pondělí směr Vrbno pod Pradědem. Snad se počasí umoudří. Cestovní taška velikosti bernadýna, malá cestovka a batoh!!! Hrůza!!!!

elzu
30. júl 2011

Ahojte maminky, z mojí Johanky se během 14ti dnů stal totální mamánek, máte s tím taky někdo zkušenosti? protože to je masakr, nenechá se nikým vzít do ruky, nenechá se ani na minutu položit, sotva co odejdu z pokoje, pláče... No, tak doufám, že ji to přejde...

sova33
30. júl 2011

@elzu Není to tak strašné, ale taky se to občas u nás stane. Ale nedělej si z toho hlavu, myslím si , že je to přirozené. Tím, jak se děti zvládají víc pohybovat, nastavila to příroda tak, že si svou matku o to víc hlídají. Může to souviset třeba i s dalšími věcmi, jako jsou zoubky apod. Každé dítě je jiné, některé to zvládne víc některé méně v pohodě 🙂 Náš malý je na mě už taky opatrnější.

kostri
30. júl 2011

@elzu ano,aj u nas je to tak,je to takzvane obdobie separacnej uzkosti.objavuje sa v druhej polovici prveho roka zivota,dieta si viac uvedomuje vsetko naokolo a aj to,ze maminka zmizla z dohladu 🙂
http://www.ratolesti.sk/index.php?option=com_co...

ellahop
31. júl 2011

@elzu no, pokial ja viem, tak je to uplne normalne, a je to dolezity medznik vo vyvine. pretoze dieta si doteraz myslelo ze ono a matka su jedna osoba. teraz si zacina uvedomovat samo seba. preto ta uzkost. vtedy sa deti upnu na maminu a napriklad aj deti ktore zaspavali same, vtedy vyzaduju zaspavanie s maminou. boja sa, ze sa uz mama nevrati, jednoducho ze ked sa vzdiali ,tak zmizla. o taky mesiac budu vediet ze vsetko je ok, ze mamina sa vrati. a to bude dalsi dolezity krok, vediet, ze veci a osoby, hoci ich nevidia existuju dalej. lebo teraz si myslia, ze to co nevidia neexistuje. mas super emocionalne vyvinute babo.... lebo pokial viem, takuto uzkost prezivaju deti okolo 8 mesiaca, preto to niekedy nazyvaju odbornici aj uzkost osemmesacnych. 🙂

elzu
31. júl 2011

@sova33 Děkuju, mně na tom nejvíce překvapilo, že se to u ní objevilo tak najednou, od jejích 8mi týdnů k nám chodí teta chůva hlídat, abych mohla chodit tu a tam do školy, měla ji hrozně ráda, smála se na ni občas více než na mě, pak najednou u nás deset dní nebyla, přišla a ani omylem...řev jak tur a natahovala se ke mně 🙂

@kostri Uf, je to fakt tady, separační úzkost...nějak jsem ale nečekala, že to přijde takhle brzy...jediné štěstí je, že bere aspoň tatínka, u něj nepláče, kdyby ani u něj nechtěla být, tak to už fakt nevím, co bych dělala...asi bych měla ruce vytahané jak orangutan 🙂

@ellahop Děkuju moc, hrozně pěkně jsi to napsala...vypadá to, že bude asi po mně, sama si občas se svýma emocema nevím rady, tak uvidíme, jak to bude zvládat ona 🙂 a doufám, že se to fakt zlomí, protože od října mi zase začíná škola a kdyby takhle plakala, tak nevím, co bych dělala... Nejhorší jsou teď ty rady jako že "nech ji řvát"...to mi úplně rve srdce, když mi to někdo radí...My se tento víkend zrovna stěhujeme, včera jsem musela definitivně všechno dobalit, s Johankou v ruce to ale dost dobře nejde, že...tak jsem ji položila na deku na zem 🙂 a ta spustila pokaždé, když jsem šla pro něco do vedlejší místnosti...pak vždycky přestala, když jsem přišla...no, ale pak jí nestačilo už ani to, že jsem na druhé straně místnosti a plakala, že chce na ruku...věděla jsem, že jí nic není, nakojená byla, na bříško to nevypadalo, tak jsem ji tam nechala, abych to mohla definitivně dobalit, než přijdou stěhováci...a brečela půl hodiny vkuse...totální hysterie, vztek, kopala ručičkama, nožičkama...no...ty vogo...nikdy více...takže jsem si aspoň ověřila, že u nás žádné "nechej vyplakat" nefunguje...ona by se totiž asi uřvala než abych byla chvíli vklidu sama.... 🙂 no...tak mi nezbývá než doufat, že se teď jako malá vyřve a pak z ní bude hodná holčička...i když nebím, nevím, jestli bude zlobit po tátovi a emoce mít po mně, tak se máme na co těšit... 😀 uf, to jsem se nějak rozepsala...promiňte holky... 🙂

haniula
31. júl 2011

Holky, já už mám depku z toho, jak Vám děti lozí, plazí se a staví se na nožky. Ta naše leží stále jako placka a to bude mít 8měsíců, max se přetočí přes pravou ruku na břicho a kope nohama. Když je na bříšku, tak se otáčí kolem svojí osy jako hodinové ručičky. Jediné co jí jde perfektně, tak si vyndat a nandat dudlík!!!!! Cvičíme sice Vojtovku, ale výsledky moc nevidím. ☹ ☹

kostri
31. júl 2011

@haniula Hani,nasa zuzanka to iste,len lezi,uz sa ani na brusko neda od minuleho vikendu 😒 jedine na bok sa otoci 😒 toje cele 😝

kostri
31. júl 2011

@elzu v tomto naozaj nepomoze nechat vyplakat,ona sa ta potom bude dozadovat este viac.radsej sto krat k nej pridem a pohladim,aby sa uistila ze pridem a ked naozaj moc place,tak ju berem na ruky,do satky,ku mne do kuchyne do kocika..a tak 🙂 verim,ze si mala toho dost,ked ste sa balili,my sme sa stahovali pred 2mesiacmi

haniula
31. júl 2011

@kostri aspon v tom nejsme sami... je to fakt deprimující...

kostri
31. júl 2011

@haniula no som aj ja z toho nesvoja,cakam,co bude dalej,trenujeme trenujeme,ale ked ju to nebavi,place pri tom 😖 a to som sa tesila,aka je oproti hanke rozpohybovana,s hankou sme museli chodit na RHB a dufam,ze so zuzankou nebudeme musiet zacat 😒

haniula
31. júl 2011

@kostri ona je jako placka od začátku... cvičení ji nebaví a řve při něm... tady děti od ostatních jsou tak pohyblivé... ☹

vikaki
31. júl 2011

@kostri jeeej pekne fotky 😅 a ja som si z dialky myslela ze to blondave dievcatko je babika.......krasne

dannaniella
31. júl 2011

@haniula neviem ako si to myslela s tým lososom..asi že to dáš už svojmu dieťatku. Napíš mi prosím reakciu ak nejaká bola..my tu dávame lososa až po uplynutí 1. roka. Priateľka dala svojej 1,5 ročnej dcére a malá alergickú reakciu, také červené flaky na tvári a po telíčku. je to dosť silná rybka 🙂