Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Natka tiež nemá ani jeden,ale už z toho hádam čoskoro dačo bude 🙂
Kéž by sme už taky měli,sou tam na pohmat,ale jen se proříznout.Protože ty noci sou děsný.
jeeej, tolko este nema zubky? No super 😵
Holky jsem as blbá, ale co je TP????? Je to v novém názvu skupiny.
Tušíte některá proč nám změnili název? Ještě že to mám v oblíbených, jinak bych vás už asi nenašla 😖
@albao Kryštof má jeden trošinku proklubaný a vypadá to, že hned vedle se klube druhý.
Co se týká fusaků, tak loni si maminky docela chválily tenhle http://www.detskyruzek.cz/prodej/produkt/1009-f...
Ale asi to zase bude o kompromisu, najít takový co nestojí majlant a při tom je funkční (nesjíždí ze sporťáčku, je teplý a "odolný").
ano nas tomino ma veru 7 zubov,, ale, zeby vedel co s nimi???? hm, su iba v predu 4 hore a 3 dole. vie s nimi odkusnut ale potom sa mu jedlo dostane do zadu, kde zubky nema a vacsinou to konci ze sa drhne.. a tak na neho teraz musime pri papani davat velky pozor a hlavne aj tak vsetko papa po malych kuskoch... 🙂
Ahoj 🙂 Ani jsem se včera nestihla pochlubit, byli jsme po 4 týdnech na vážení a máme 8110g, takže přírustek 880g za měsíc, což je dvojnásobek než předchozích 5 měsíců 😀
Holky poraďte co nechat koupit rodinu malému k svátku, bude ho mít za měsíc a to mu bude 8měsíců. Nějak mě nic nenapadá, jsem ráda, když dám dohromady tipy na vánoce a narozky.
Hmm, oblečení si asi netroufnou (naposledy dostal na jaře punčocháčky, velikostně by mu byly v létě), plínkama sme se zásobili ještě když sem chodila do práce. Viděla bych to na nějakou tu hračku, ale potřebovala bych nějaký tip (v manželově rodině to totiž funguje tak, že se musí říct úplně přesně co koupit, protože kdo by si chtěl namáhat hlavu, že;o)
@sova33 tu už s používáme. Teď jsme ji měli na dovče a mrňous v ní zvládl i cestu lanovkou (v půlce cesty usnul 😎 ) Takže můžu vřele doporučit 🙂
A jestli vás to pobaví tak o jídle - byla akce na skelničky 4+2 zdarma, tak jsem volala mámě, že když chce malému pořád něco kupovat, ať nám jich teda šest koupí. A dopadlo to tak, že jich koupila asi 8balení po šesti a všechno jen od 8měsíce. Mají přeci trvanlivost skoro dva roky, tak to sní (neměla jsem sílu vysvětlovat něco o různých konzistencích) 😝
@lavazza Téda, tak to máte všechno hezky za sebou. My máme aspoň svátek v květnu.
@sirael Jj, fusak je super. V hluboké korbě jsem s ním byla maximálně spokojená, tak snad bude dobrý i ve sporťáku. Přišel nás asi na tisíc korun, ale zase ho využijeme minimálně dvě zimy a ještě bude i pro druhé dítko.

ahojte 😉
Dost vas nestiham, ale ma tak napadlo - kolko maju vasi drobci zubkov? My len jeden a aj ten vysiel az teraz 😅 😝