icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
12. aug 2011

ahojte 😉
Dost vas nestiham, ale ma tak napadlo - kolko maju vasi drobci zubkov? My len jeden a aj ten vysiel az teraz 😅 😝

brego
12. aug 2011

@albao Náš Ondra nemá žádný 😉

sirael
12. aug 2011

@sirenita Tie fusaky su fakt na nezaplatenie. Na zimu sme mali super kozusinkovy, kde som ju fakt tiez vobec nemusela nejak extra obliekat, len skoda, ze bol len do hlbokej vanicky....☹ Ale je to urcite lepsie ako deka, z ktorej sa raz-dva odkope......

sirael
12. aug 2011

@albao Saska nema este ani jeden....🙂

seminkads
12. aug 2011

Natka tiež nemá ani jeden,ale už z toho hádam čoskoro dačo bude 🙂

sirenita
12. aug 2011

@sirael to je fakt...

kamusek
12. aug 2011

@albao My ještě taky nemáme žádný zoubek 🙂

haniula
12. aug 2011

@albao my taky ne a to máme 8 měsíců pryč 😉

zuzik28
12. aug 2011

@albao ahoj, my máme dva zoubky venku a další dva už jsou prořízlé. Ale tuším je tady maminka od chlapečka (elahop?) a ten má 7 zoubků 😀

sova33
12. aug 2011

@albao Ahoj, my máme dva zuby (první cca před třemi týdny a druhý před týdnem).

lavazza
12. aug 2011

Kéž by sme už taky měli,sou tam na pohmat,ale jen se proříznout.Protože ty noci sou děsný.

albao
12. aug 2011

jeeej, tolko este nema zubky? No super 😵

albao
12. aug 2011

@zuzik28 sedem? 😕 no sranda 😀 To su fakt rozdiely medzi detickami 😝

haniula
12. aug 2011

Holky jsem as blbá, ale co je TP????? Je to v novém názvu skupiny.

albao
12. aug 2011

@haniula tiez som na to pozerala, ze kto nam zmenil nazov 😀 Podla mna TP=termin porodu 😝

sirael
12. aug 2011

@haniula Termin porodu? Myslim......🙂 Tak som si to teda prelozila ja....😀

haniula
12. aug 2011

@sirael @albao AHA!!!! Jsem koza!!

ivkaj
12. aug 2011

Tušíte některá proč nám změnili název? Ještě že to mám v oblíbených, jinak bych vás už asi nenašla 😖

@albao Kryštof má jeden trošinku proklubaný a vypadá to, že hned vedle se klube druhý.

Co se týká fusaků, tak loni si maminky docela chválily tenhle http://www.detskyruzek.cz/prodej/produkt/1009-f...
Ale asi to zase bude o kompromisu, najít takový co nestojí majlant a při tom je funkční (nesjíždí ze sporťáčku, je teplý a "odolný").

ellahop
12. aug 2011

ano nas tomino ma veru 7 zubov,, ale, zeby vedel co s nimi???? hm, su iba v predu 4 hore a 3 dole. vie s nimi odkusnut ale potom sa mu jedlo dostane do zadu, kde zubky nema a vacsinou to konci ze sa drhne.. a tak na neho teraz musime pri papani davat velky pozor a hlavne aj tak vsetko papa po malych kuskoch... 🙂

haniula
12. aug 2011

@ivkaj taky by mě to zajímalo, komu zas tady něco vadilo!!! album ti zablokují během pár minut, ale odblokování trvá i den... komentář či zprávu ti smažou... no maras!!!

sova33
12. aug 2011

Ahoj 🙂 Ani jsem se včera nestihla pochlubit, byli jsme po 4 týdnech na vážení a máme 8110g, takže přírustek 880g za měsíc, což je dvojnásobek než předchozích 5 měsíců 😀

albao
12. aug 2011

@sova33 teeeeda, to je riadny prirastok!!! Myslis, ze je to prikrmami? Mne sa zda, ze sa nam Hanicka zacina gulatit 😅 😀

ivkaj
12. aug 2011

Holky poraďte co nechat koupit rodinu malému k svátku, bude ho mít za měsíc a to mu bude 8měsíců. Nějak mě nic nenapadá, jsem ráda, když dám dohromady tipy na vánoce a narozky.

haniula
12. aug 2011

@ivkaj oblečení, plínky, nočník, jídlo či sunar (nevím, jak u Vás), nějakou interaktivní hračku,...

sova33
12. aug 2011

@ivkaj Já osobně bych si nechala přidat na manducu 🙂

ivkaj
12. aug 2011

Hmm, oblečení si asi netroufnou (naposledy dostal na jaře punčocháčky, velikostně by mu byly v létě), plínkama sme se zásobili ještě když sem chodila do práce. Viděla bych to na nějakou tu hračku, ale potřebovala bych nějaký tip (v manželově rodině to totiž funguje tak, že se musí říct úplně přesně co koupit, protože kdo by si chtěl namáhat hlavu, že;o)

ivkaj
12. aug 2011

@sova33 tu už s používáme. Teď jsme ji měli na dovče a mrňous v ní zvládl i cestu lanovkou (v půlce cesty usnul 😎 ) Takže můžu vřele doporučit 🙂

A jestli vás to pobaví tak o jídle - byla akce na skelničky 4+2 zdarma, tak jsem volala mámě, že když chce malému pořád něco kupovat, ať nám jich teda šest koupí. A dopadlo to tak, že jich koupila asi 8balení po šesti a všechno jen od 8měsíce. Mají přeci trvanlivost skoro dva roky, tak to sní (neměla jsem sílu vysvětlovat něco o různých konzistencích) 😝

haniula
12. aug 2011

@ivkaj podívej se na mimibazar na hrací hrnec od fisher pricu...

sova33
12. aug 2011

@albao Myslím, že to opravdu je těmi příkrmy 😀 Snad to nebude přibývat takhle rychle pořád 🙂

misag23
12. aug 2011

@lavazza Téda, tak to máte všechno hezky za sebou. My máme aspoň svátek v květnu.
@sirael Jj, fusak je super. V hluboké korbě jsem s ním byla maximálně spokojená, tak snad bude dobrý i ve sporťáku. Přišel nás asi na tisíc korun, ale zase ho využijeme minimálně dvě zimy a ještě bude i pro druhé dítko.