Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@zuzik28 dakujem! Tak teda zacnem omyvat plienockou ten nas jediny vzacny zub 😝 😀
Inak ja ju prave neposadzujem, ale vsetci do mna hudu, ze uz musi predsa sediet. Tak som ju skusila par razy a teda nic moc 😀 Ale za to plazenie jej ide uzasne a mame doma torpedo. Aj na 4 sa pekne vzpiera, takze asi bude coskoro stvornozkovat. Len tym sedenim ma okolie trochu zerie 😖
Čaute, postavu nijak neřeším, váha se mi sama vrátila na tu před otěhotněním (ale je fakt, že před pár lety jsem shodila 15kg a váha se mi drží). A kdybych si nedopřávala sladké, možná už bych měla i svoji vytouženou váhu. Ale berte to tak, že těhotenstvím a porodem se tělo holt změnilo. A když se podívám na to naše spící zlatíčko, nikdy bych neměnila 😵
A na náš 1,5 zoubku jsem koupila tohle http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11144&... Měli to v Globusu i s kartáčkem se slevou 50%.
@albao S tím sezením s tebou souhlasím, já malého posadím leda sobě na klín nebo do polohovatelného lehátka na jídlo apod. Děti mají sedět, až si samy sednou. Náš prcek je starý jako ten tvůj a ještě ani neleze, jenom se točí dokola a trochu couvá. Zvedá sice zadeček, tak si myslí, že se brzo rozpohybuje, ale není kam spěchat. Takže svému okolí klidně řekni, že je úplně v normě 🙂
Proč je proboha zas tahle diskuze přejmenovaná🙂 Někdo nemá co dělat nebo co?
Tak dnešní noc proběhla kupodivu dobře na to jak začala,Miky se probudil ve 2:30, nakrmila sem ho a zas usnul a spal do 6:45.
ahojte baby malá už má dva spodné zubky vonku ale je hrozne uplakaná nespí poriadne a stále plače, dnes ma aj teplotu tak som dala panadol, ale zatial sa neulavuje,
super den ramo 37,7,stupalo na 38-dali sme nurofen,a za hodinu 38,2 :(potom jej to kleslo na 37,6 a za dve hodiny uz zasa 38,8,mam pocit ze nas caka super noc :(((
ahojte mamičky, prosím o radu.. môj malý má 7 mesiacov a neviem či už môže papať aj nejaké jogurty.. vy už dávate svojim bábatkám? ak áno aký druh mu môžem dať? ďakujem za rady.. pekný deň 😉
dovolenka bola super, az na to, ze sme museli vcera navstivit pohotovost, pretoze mal mal teplotu 39.3 a prehanalo ho.. dr. zistil ze sa mu tlacia dalsie zuby a co je najhorsie ma vraj anginu. takze teploty pokracuju, maly je placlivy a samozrejme dostal aj antibiotika. najhorsia bola cesta domov. dnes ked bolo okolo 30 stupnov sme cestovali asi 4 hodiny, maly sa v aute 2 krat pokakal a nenormalne potil. teplota mu zase stupla na 38.8 a tak davame nurofen a tie antibiotika. chudacik moj malinky
ahoj, chtěla bych se k vám přidat.V lednu 2011 jsme o miminko přišli a teď čekáme v lednu 2012 chlapečka Marečka
@gargamelka Ahoj 🙂 S tím prvním miminkem je mi to líto, ale blahopřeju k počatému Marečkovi. Když budeš něco potřebovat, klidně se ptej, myslím, že můžu říct za všechny, že se rády o postřehy podělíme 🙂
@danilka Ahoj, ja davam jogurt uz dva tyzdne a aj ked to vela ludi odsudzuje, davame uz aj pribinacka a je to za par minut zjedene....🙂 Jogurt davam obycajny biely, zmiesam to vzdy s piskotkami a ovocim a len tak sa po nom zaprasi...🙂
@ellahop Juuuj, chudatenko malinke....☹ nech je co najskor v poriadku.....drzime palce....🙂
@gargamelka Ahoj, je mi luto co sa ti stalo, ale urcite vitaj medzi nami....🙂
ahojte dievcata, sutazime s Teom v nasej prvej sutazi, velmi by nas topanocky potesili, prosime o Vas hlas. vopred velmi pekne DAKUJEME.
treba dat Paci sa mi na profile Kožené capačky a potom Paci sa mi na nasu fotku c. 13.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=13798154...

@sirael hmmm to poznam...ja som si stiahla zumbu a skusala cvicit a potom ma z toho tak bolelo koleno ze som ani spat nemohla=to z tej vahy=zataz po vyskakovani 😒