Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@brego My máme tyto: http://www.nej-ceny.cz/290727/philips-scd525-00... Už od narození malé. Pracovala jsem v tomto obchodě a dostala je od kolegů, když jsem odcházela na mateřskou. A jsme moooc spokojeni. Používám je denně, hlavně když jsem třeba venku a malá spinká uvnitř v postýlce. Fakt velká spokojenost. Jsou opravdu citlivé, takže jde slyšet všechno 🙂
@brego my mame videochuvicku a neviem si to vynachvalit, malu vidim aj pocujem, je to fakt super, ci uz doma, alebo na cestach-to sme dost casto. Mala kludne spi na hoteli a my mozme s manzelom kludne sediet na teraske 🙂 . Keby som ju nevidela, kludna by som teda nebola. Ja dost totiz stresujem,na cesty berem stale aj monitor dychu 🙂 .
@luuca1 no ta je sikovna, moja teda tiez este nestoji,ale zacala si sadat, zatial len ako zabka 🙂 .
@brego - já jsem teď koupila jenom obyčejné od Sencoru za 200 Kč, použité. Používáme je jenom, když chceme posedět venku a jsou v pohodě. 😉
@sova33 - s tou teplotou nevím, já jí malý neměřila. Ale poslední dni je taková ukňouraná, pořád vyžaduje pozornost a společnost a jakmile se od ní vzdálím, tak řve. Tak to bude asi horkem nebo zuby.
Jak jste tady řešily ty příkrmy a nejedení,tak Mikuláš jedl krásně,až sem tomu nechtěla věřit.Ale tak poslední týden mi moc nechce jíst masozeleninový příkrm.Měl zeleninu s bramborem a telecím a sní mi trošinku,většinou to spíš do něho dostávám,pořád si při jídle dává ručičky do pusiny,to dřív nedělal.Ale když sem mu zkusila dát samotnou mrkev,tak papal pěkně.Mám strach,aby mu stačilo aspoň mlíko ode mě.
A navíc když jsou taková šílená tepla,tak mi nechce pít.
Hrozím se dnešní noci,protože je fakt šíleně dusno a Mikuláš už se asi po 4 vzbudil a usne mi jen v náručí.Nechala sem mu jen body a ponožky,tak mu snad nebude v noci zima.
@sova33 @kamusek @babetkarka @knedluska Díky moc za zkušenosti. Už asi 2hodiny čtu recenze na netu a vyhrává Philips SCD 525 🙂 Tak do ní půjdeme 🙂
@lavazza Jse na tom stejně, já jsem před chvílí myslela, že malý má nějaký záchvat nebo co. Ječel, nebyl k utišení, pít nechtěl ani ode mě..... a pak se podívám na teploměr - 29 stupňů!!!!!!!!!
Jsem z toho úplně hotová, protože tady je to tak všude. A to mám přes den zabedněno, jenže sem zrovna praží slunce naplno. Ach jo ☹
@babetkarka skus lipovu a daj vediet ci zabrala 😉 vidis, susienku som sa bala dat, ale skusim, vo vyzive alebo jogute tiez nechce. rozok niekedy rozmrvi len v rucicke, do pusy si ho da len malokedy. je to hroooza
@sova33 Nám do ložnice hicuje od oběda,mám zatažené žaluzky,jenže to stejně nepomáhá.Je to šílený,jednou je 15stupňu a pak se zas teplem nedá žít.Špatně to snáší dospělý,natož takový prckové.
A to jedu zítra busem do Litomyšle za kámoškou,budem cca 45minut v buse,předem se hrozím toho tepla.
@lavazza To tě úplně chápu, já jsem z toho už na mrtvici. Od neděle jsme zavření doma, protože venku se skoro nedá dýchat. A okna máme jako vy od oběda tam paří, navíc je tu plechová střecha, tak si to dovedeš představit. Mám zatažené žaluzie a zatažené závěsy. Ještě před pár dny to stačilo, ale teď už to fakt není možné ☹
Tak teď sem koukala na teploměr a je asi 25stupňů,fakt krize.Na to jak bylo celej červenec,tohle už je dost.
@sova33 Když sme byli sami,tak sme pustili větrák,ale teď to nejde nebo by byl Mikuláš marod.Sousedka pod námi má skoro 4měsíční holčičku a ta je od narození skoro pořád marod.
A to můžu být ráda,že nejsem někde v 7patře,to musí být hrozná výheň.Jako holka sem bydlela v bytě, kde jsme měli okna kde celý den pražilo a ještě hned pod střechou.
@lavazza
@sova33 My máme doma taky šílené horko a Domince to vůbec nesvědčí. V tomhle je hodně po manželovi, strašně se potí...včera jsem ji asi 4krát převlíkala, protože byla úplně mokrá. A to měla jen bodyčko s krátkým. V noci spí taky v body a protože se odkopává, tak ji dávám do letního spacího pytle. A i když mám přes den zatřeno a večer otvírám okno a mám ho otevřené celou noc, tak je v ložnici okolo 26stupňů - šílené. Tak ji tam teď pouštím na chvilku větrák - otočím ho úplně na druhou stranu pokoje, než ona spinká, vůbec to na ni nefouká a přitom tam je příjemněji. A taky u toho hezky usíná - četla jsem totiž někde, že je to dobré k usnínání - říká se tomu "bílý hluk" a u nás to fakt funguje 🙂
Pomooooc!!! mozete mi prosim povedat co si myslite o tomto: beriem HAK microgynon30, uz par mesiacov, vsetko ok, v sobotu som dobrala poslednu tabletku a mala by mi prist menzes, ale stale nic a uz je streda. Vcera som si robila test a vysiel negativny. V nedelu by som mala zacat brat znovu prvu tabletku ale co ak dovtedy stale nedostanem menzes, mam si ju dat ci nie???
Tak já musím zaklepat, my máme v obýváku odpoledne kolem těch 27 stupňů, zato nahoře v podkroví je to fakt síla. Naštěstí tam máme klimošku, tak jí pouštíme a běží celou noc. Ven vůbec nechodíme, včera jsme se šli zchladit ke tchánom, ty mají starý barák a tam úžasný chládek. Takže vás, co musíte trpět v paneláku fakt lituju.
A jak tak koukám s tím jídlem, tak naše malá je asi žroutík. Ta si dá k obědu 200g masozeleninového příkrmu, večer 200 g kaše. 😅 Zato ale nechce moc kojit. Nejradši by jedla jenom lžičkou.
@stanulka551 - a co si zkusit zavolat na gyndu nebo do lékárny?
@stanulka551 Ja by som v nedelu tabletku zobrala, kedze by tam nemala byt dlhsia pauza ako je tych par dni. Kedze ti vysiel negativny test, tak aj tak by som urcite zavolala gynekologovi pre istotu......
@sova33 - prosím tě, jak to máte vy teď s jídlem? Mě řekla dr., že od 7. měsíce jí mám dávat ovoce. Takže máme ráno kojení, dopoledne kojo, poledne masozeleninový příkrm, odpoledne tedy ovoce a večer mléčnou kaši a kojo. Tak mám zase strach, aby toho kojení měla dost, ale ona ho fakt moc odpoledne nechce a to se jí ho snažím vnutit každou chvíli, když ho nechce 😅

Můžu se zeptat, jestli používáte dětské chůvičky a jak jste s nimi spokojené? My zatím doma žádné nemáme, protože máme dvoupokojový byt a prcka slyšíme hned, i když jen zakníká. Ale na cesty a k babičkám už je potřebujeme... Budu ráda za vaše názory....