icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tereza79
11. nov 2011

my sme mali tento týždeň 39,4 teploty som mala iné bopo,potom sa vysypal takže šiesta choroba to istí pomedzi to mu vyšiel zub a ešte aj hnačkuje,má sa tiež niekto tak super ako ja? 😀 😀 😀 😀

seminkads
11. nov 2011

@tereza79 ja mam od piatku nadchu, k tomu sa pridal zapal dutin a od pondelka ma nadchu aj mala, vcera to vyzeralo ze uz budeme obe ok, lenze dneska sopliky nanovo ☹

tereza79
11. nov 2011

toto je riadne veselé obdobie táto jeseň 😀 😀 😀 len nech sme už všetci zdraví a hlavne detičky,ja som mala riadnu šokovku keď mu tak vybehla teplota,som sa bála ísť spať,lebo on spinkal nebudil sa len mu išla stále telota hore a hore,tak som si presne o polnoci uvarila kávu,a chodila merať každých 20 min,potom mu o 01,15 klesla na 37,7 tak som išla spať a o 4,30 sa malý zobudil.Teraz je už lepšie ale málo papá nejak mu nič nechutí,asi kôli zubom.Hádam to čochvíľa prejde.

seminkads
11. nov 2011

@tereza79 ze mu pri teplote nechuti je normalne,hlavne aby dostatocne pil, a namiesto jedla skus mliecko, u nas prvy den pri teplote len voda a mliecko a dr ze to nevadi, hlavne aby pila 🙂 nech ste rychlo bez teploty 🙂 @lavazza

lavazza
11. nov 2011

@tereza79 no já si myslím,že to má k zubům,měl dneska i trochu průjem,ale zatím sem mu žádný zub nenašla,teď už je OK,je z něj zas divoch,ale večer a k ránu sem měla dost nahnáno,večer hořel a špatně dýchal,hned sem ráno volala doktorce a sestřička říkala,že pokud už má jen zvýšeno tak už nic nedávat,jinak pokud to bude horší,teplota vysoká,tak nelenit a hned na pohotovost do nemocnice a dávat do vlažné vody a v pondělí se mám ještě ozvat

lavazza
11. nov 2011

@seminkads celý den sem se snažila aby hodně pil,sem si říkala jestli to není ta 6 nemoc,ale to by měl asi dýl teplotu a pak by se osypal

tereza79
12. nov 2011

ale nás strašia naši drobci tými teplotami a hnačkami čo?ja som bola teda riadne vyplašená,dnes som mu už dala čierne uhlie.lebo je toho hnačkovania asi už dosť,je síce na ňom napísané od 3 rokov ale doktorka mi povedala že mu ho mám kľudne dať keď neprestanú hnačky,som ho rozmrvila a dala mu na lyžičke,polovicu zjedol druhú vypľul a poroztieral okolo úst,vyzeral ako kominár 😀 😀 😀

sova33
12. nov 2011

Tak my máme taky rýmu jako hrom, navíc mu lezou tři zuby najednou (dvojka nahoře už se prořízla, druhá dvojka a jednička se prořezávají), tak toho má chudák plné kecky 😒

lavazza
14. nov 2011

Miky už od pátku pořád kadí,včera a dnes měl i průjem a má šíleně opruzený zadeček ikdyž umývám vodou a často přebaluju,chudáček malej,dnes sem koupila sudokrém,tak se mu to snad zlepší.

kamusek
15. nov 2011

@lavazza Jestli můžu poradit, tak si kup v lékárně Imazol. Je fakt super. Není ani moc drahý a nám strašně moc pomohl 🙂

lavazza
15. nov 2011

@kamusek ten sem kupovala na potničky,byl super,ale dala sem ho kamarádce,ten imazol mě nenapadl,díky

maova
15. nov 2011

@lavazza taky teď měla Nelinka nějaký opruzený zadeček a doktorka nám dala Imazol a poradila koupele z dubové kůry. Myslím, že ty pomáhají nejvíc 🙂

albao
15. nov 2011

Zienky, kolko razy vam cez den spinkaju deticky? Mne uz Hanicka zacina odmietat druhy spanok, uz mava obcas len jeden 😒

ajka82
15. nov 2011

@albao mne uz dlhooo spava len raz poobede a to hodinu-hodinu a pol max.
rano sa budi o osmej a zaspava o 22

albao
15. nov 2011

@ajka82 o 22 chodi spat? 😕 Teeeda! Tak to mam spachtosa oproti vam 😀

ajka82
15. nov 2011

@albao ano...skor mi nezaspi

tereza79
15. nov 2011

@albao matej spí doobeda okolo hodiny poobede zo dve a celú noc.

kamusek
15. nov 2011

@albao Malá zatím spí 2x.....chodí spinkat okolo 18:30 a spí do 5-6 ráno....pak usíná okolo 8-8:30 spí tak hodinku až dvě a pak odpoledne tak hodinku okolo 14:00 🙂

albao
15. nov 2011

@tereza79
@kamusek no presne aj ja mam rpedstavu, ze by mala takto spinkat, len to nejak nefunguje 😒 Poobede nezaberie.

lavazza
15. nov 2011

Rostou nám zřejmě 4zuby naráz,už aby se prořezali.Miky má strašně nateklý dásinka a pořád by se jen choval.

lolelole
15. nov 2011

Holky tak ten náš prďola už se postaví sám v prostoru bez držení 😵 Koukala jsem na něj jak jelen, co že to vyvádí a on se úplně v pohodě postavil, vydržal tak 10 vteřin a pak bác na zadek. A pak to opakoval s velkou radostí celý den 🙂 Jinak my spíme tak od půl 9 do půl 8 ráno a pak hodku dopo a hodku odpoledne takže paráda 😵 Akorát ta pitomá rýma zase... 😠

@lavazza držím palce aby se to rychle prořezalo..má ještě Miky průjem ?

lolelole
15. nov 2011

Jo a ještě se musím pochlubit - začli jsme asi před 3 týdny znakovat a dnes Kvido udělal první znak 🙂 Umí ukázat opičku..nejdřív jsem myslela že je to náhoda ale pak viděl v knižce obrázek opičky a hned začal ukazovat znak. Paráda. Ještě aby se naučil i pro život praktickejší věci než je opice 😀 jako třeba najíst, napí, bolí a pod..

maova
15. nov 2011

@lolelole tak to je Kvido fakt šikulka, že už ukazuje opičku. My znakujeme na Nelouška už dlouho, ale zatím neukazuje nic. Ale teprve začíná dělat pápá a takové věci, tak snad se časem přidá i další znakování 🙂

maova
15. nov 2011

A u nás Nelinka vstává mezi pátou a šestou ráno, potom spinká tak od 9 do 12 a pak jak kdy, někdy hned po obědě třeba ještě půl hodiny spí a protože je to brzy, tak spí i odpoledne a někdy jde spát třeba až ve čtyři a spí hodinu a večer chodí spát mezi sedmou a osmou.

lolelole
15. nov 2011

@maova my si vždy po obědě listujeme v takové knížce se zvířaty (kupovidu ho jako jediná baví - dětské knižky ho vůbec nezajímají ) a tam jsme si vždy ukazovali jaké zvíře co dělá a najednou mi to začal ukazovat při tom obrázku sám 🙂 no umíš si představit jakou jsem měla radost 😀 ale celkově jsem z toho znakování nadšená, máme o měsíc mladší sesternici, tak jsem zvědavá jak si budu prťata mezi sebou znakovat 😝

tereza79
16. nov 2011

@albao spáva doma alebo v kočíku?

albao
16. nov 2011

@tereza79 spinkava doma v postielke, uspavam ju co to da, len sa jej akoby nechce.

@lolelole no to je sikulka s tym znakovanim! Nam rpave nejde anin to "pa-pa", tak sa mi nejak nechce trapit ju este znakmi. Ale bola som tym nadsena

tereza79
16. nov 2011

ja som mala Jakuba voľakedy tak že jednu dobu spával len v kočíku cez deň v postielke ani za nič,potom sa to prehodilo tak sme z mesta utekali lebo driemal a ak som ho náhodou dala v kočíku ležmo tak reval ako keby ho z kože drali.Mateja v kočíku ani nedávam spať doma dám do postieľky dám pusinu a odídem tak zaspí sám niekedy za 5 min niekedy za pol hodinu ale sám,nechcem spraviť to isté čo pri Jakubovi a uspávať ho,už som sa poučila takto si skôr porobím čo mi treba 😀 😀 😀 😀

albao
16. nov 2011

@tereza79 no prave, ja viem, ze by bolo lepsie keby zaspavala sama, len sa nam to nedari a ja nevlazem pocuvat hodinovy rev ☹ Ale zavidim, ze vam to tak pekne ide 😉

tereza79
16. nov 2011

@albao pri prvom nešlo,my sme ho hladkali koľkokrát aj 2 hodiny kým zaspal,to človek potom nič neurobí...pri druhom som sa poučila 😀 😀 😀