Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Miky mi dneska před obědem vypil skoro půl hrnečku,já mám takovou radost a on měl taky,sice byl dost mokrý,ale sme na dobrý cestě🙂
Ahojte!!!! Dlouho jsem tu nebyla. Malinko nestíhám!!! Malá ted oslavila roček, k tomu se plazí rychlostí blesku. Máme konečně dva zuby!!!!! Papáme skoro vše, co jde sníst. Chodí spinkat po obědě na hodku až dvě. Je hrozně šikovná!! Zatím stále v rahabilitacích pokračujeme - nacvičujeme ted chůzi po 4 a vysoký klek s oporou.
@haniula jojo už začne plejáda narozenin,já už mám i dárky zabalený,sem to vzala rovnou i s vánočníma 😀 ,no u nás v rodině se to pěkně rozrodí zas na jaře,manželovi sestřenice dvě čekají obě v květnu,tento rok se narodil nám Miky a manželův strejda se stal poprvé otcem ve 41letech v září,už je to síla když se sejde tolik lidí 😀
Miky už umí sám slést z gauče a do roka snad začne chodit sám.Snaží se si stoupnout z kleku a čemu se musím smát,že dělá jako bych chtěl udělat kotoul.Jde na všechny 4,hlavu si opře o zem.Chtěla sem to vyfotit ale nestihla.
Tak jsme s Mikym objednaný na 18.1. k zubaři,zrovna na jeho první narozeniny 🙂
@lavazza - jejda a kolik má Miky zubů? 🙂
A Miky je teda fakt šikula, ta naše potvůrka si ještě nestoupla. I když nevím, ona praktikuje to samý, co popisuješ, že dělá Miky, na všechny 4 a vystrčí prdku. 😀 Tak to nevím, jestli se počítá za postavení. 🙂
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/knedluska/al...
@knedluska jé vy už máte culíčky,to je paráda 🙂 ,já se těšila jak budu holčičce dělat taky culíčky a koupíme sponečky a berušky a pak nám ve 22tt řekli,že tam je kluk🙂
Miky zub ještě nemá ani jeden,ale trápí nás dásně už dlouho,má dost nateklý a často,ale doktorka říkala že už ho chce po novém roce vidět,aby si zvykl,že se mu někdo kouká do pusinky
Ahoj holky, právě jsme dodělali s mužem fotoknihu o Kvidovi pro naše rodiče...ufff..to je neskutečny!!! Z takového malinkatého stvořeníčka je teď chlap jak hora 😀 co už moc dobře ví, jak to v tom jeho světě chodí. Normálně žasnu, jak jsem teď projela všechny fotky od narození s jakou rychlostí se to všechno děje 😵
Mejte se všichni moc fajn a užívejte si první advent s mrňouskama - za rok už nám možná budou pomáhat vykrojovat linecký 😀
my sme dnes skusili vianocne menu. pangasius trosku olivoveho oleja, maslo,,, a posypany takou koreninovou solou z lidla.{ morska sol. citron a rozmarin,,} vo velmi malom mnozstve, k tomu zemiaky varene a brokolica to som varila spolu a tiez to po uvareni trosku omastila maslom, malemu chutilo a aj mne, len som si to este dosolila.... 🙂
Miky je od pondělí nemocný,snad bude do vánoc OK.
Tak jsme obě nemocné!!! Taťka jako jediný zdravý člen domácnosti lítá kolem nás a po nákupech. Jsme si fakt vybrali dobu!!!! ☹
Miky začal lézt po zadu,máme doma raka🙂,ale chodit sám to ne...

@lavazza Jo, mě tu taky začala usínat u oběda, tak jsem jí přendala do kočárku a spí. 🙂
Ty jo a s tou holčičkou, to je teda síla. Ale slyším to dost, že se děti takhle chovají a rodiče jim ani nic neřeknou. 😒