icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
10. mar 2011

@annmarie fuj ze mastne vlasy 😝 a skola ako? 🙂

stanulka551
10. mar 2011

@misha8 nasa mala ma asi tiez reflux, nikto mi to tu nepotvrdil samozrejme, ale viem lebo mala take priznaky presne od narodenia, grckala mliecko, ja som nasla v tescu tu v Anglicku SMA stay down sa vola, je hustejsie a je pre deti s refluxom, tak som jej ho kupila a midwife som to povedala az neskor, a oni na to nic, ze fajn 😅 . Po tom mliecku je jej lepsie urcite len jej este chcem kupit gaviskon pre deti je to na palenie zahy, lebo mam pocit ze ju to dost trapi po papani.

kostri
10. mar 2011

@ivda ked papate cez den kazde dve hodky,kolko maly spi?uz si tu pisala? 😅 sa mi to pletie 😅 a v noci sa budi kazde dve hodky tiez?

louisiana
10. mar 2011

pri refluxe je dolezite mat v postielke vyvyseny matrac, to nam Dr prizvukovala. asi aby ucinkovala aj zemska pritazlivost a mliecko sa mu tak casto nevracalo ale zostalo dole v brusku, tam kde ma 🙂

misha8
10. mar 2011

@ellahop zaujímavé 🙂 ale viem že su veľmi účinne 😉

misha8
10. mar 2011

@cufinka dakujeeeeem 🙂

misha8
10. mar 2011

@verca84 no my sme pri prechode mali problém pretože UM je oveľa ťažšie na strávenie ako MM , a tým sa aj mení kakanie, viac zapeká ....preto ten čajík 😉 držím vám palčeky 😉

misha8
10. mar 2011

@verca84 dakujem po maminke aspon niečo 😀

kostri
10. mar 2011

@louisiana aj moja papa len kratko 😕 akoze mala som taky trosku vytok,ja som take mavala aj pri hanke a vsimla som si,ze sa to cyklicky opakuje ako menzes,bola som aj nervoznejsia vtedy...tak som to brala ako cyklus,ale menzes mi zacal az po 8mesiaci.moze to byt aj z toho?alebo ze by ozaj tie zuby?ja som myslela na zuby,lebo mi aj dudlik stale vypluva a vtedy sa hovori,ze idu zuby,ze jej dudlik v pusinke zavadzia...
@kamusek tak to sa malej paci,ked spinka na mieste kde mamina aj tatino spinkavaju 😵 a ta moja asi aj za to nechce moc spat,lebo ja som ani cez den ani v noci toho v tehotenstve moc nenaspala 🙄 nedalo sa mi.v noci som nevedela spat a cez den som nemohla,koli hanicke 🙂

haniula
10. mar 2011

Někdo se tu posledně ptal, jak vkládat dítě do koupacího kbelíku... tak přidávám video, jak to děláme my...

https://www.youtube.com/watch?v=OOpq6bsiG9Q
kostri
10. mar 2011

@haniula marketka nevypluva dudlik? 😕 a ako sa mate?dufam,ze neplackate 😒

louisiana
10. mar 2011

baby ktore kojite, šupete si ovocie, napr. jablko? ja to robim od Šimiho narodenia, ale uz ma 2mesiace a 2 týždne, tak rozmyslam ze s tym prestanem...

haniula
10. mar 2011

@misha8 gratuluji a malá je nádherná!!!!!!

haniula
10. mar 2011

@kostri jsem už napůl hluchá, ale ted mi zaspala na rameni ☹ ... dudlík plivá o sro šest, ale my statečně nahazujem, dokud neusne... někdy usne i bez něj...

louisiana
10. mar 2011

@kostri no neviem uvidim, vytok zatial nemam a nepapame dobre uz od pondelka. akoze on sa na prso vrhne, saje ako blazon ale vydrzi len 3 min a potom sa rozplace. tak som skusila odsat a davat mu to lyzickou co ho dost pobavilo, len mliecko vypluval 😠
zuby Dr vylucila, vraj mu nejdu.
a ako dlho to zle papkanie u Zuzanky trvalo?

haniula
10. mar 2011

@verca84 no právě... pak si to budem vyčítat celý život, že jsme ho nedali.... já půjdu asi do mephacentra v porubě... mají tam přímo kalmetizační místnost a očkují každý čtvrtek od 13-15hod...

louisiana
10. mar 2011

dudlik nahadzujeme tiez, maly ho chce, len si ho nevie dlho udrzat...ale zaspinkava casto len s dudlom, ked zaspi natvrdo tak mu vypadne 😉

kostri
10. mar 2011

@luuca1 potom mi daj vediet,co povedala dr na tu stikutku,lebo zuzka ju mava tiez,obcas si aj grcne,ale hanka tiez mavala stikutku a dr mi na to nikdy nic nepovedal 😨 nezabudni potom na mna 😉

haniula
10. mar 2011

Jinak děkuji všem za rady!!! Nestíhám moc dneska psát a ani moc číst!! Malá tu dělá kongo!! Pláče i v houpačce a to je už co říct!!!!! ☹

kostri
10. mar 2011

@misha8 spokojna fesanda 😉

kostri
10. mar 2011

@louisiana nesupem si jablka..iba take co maju hnusnu supu 😝 😀

kostri
10. mar 2011

@haniula presne ako ta moja 😨 ale ja jej vobec necitim,ze by sa jej tlacili zubky 😨 marketke pusinku na bolacku ☹ 🙂

ajkalc
10. mar 2011

@misha8 on nam navonok nezvrackal.on mal len skryty reflux.ale dnes,ked sme dali menej antirefluxneho mlieka na skusku,tak grckol po kazdom papani.aj cez nostek.tak sa vraciame naspat k odskusanemu pomeru.

kostri
10. mar 2011

@louisiana no ona prave teraz tak papka 😕 napapa sa z jedneho prska,o hodku jej davam zas to iste,o pol hodku zas a to uz sa jeduje,tak ju prehodim na druhe,tam sa mixuje,vselijako potahuje,ale napapa sa,lebo potom vydrzi trebars dve hodky 😕 😅

haniula
10. mar 2011

takhle ted vytuhla...

haniula
10. mar 2011

@kostri a to mažeme tím gelíkem... a nic... chvilku je klid a pak nanovo... a to brečela i u mě... dnes od té páté ranní spala cca 2 hodky...

misha8
10. mar 2011

@stanulka551 u nás na tu žáhu su tie Bio Gaia kvapky aj na trávenie sú super 😉

ajkalc
10. mar 2011

takto krasne drzime hlavicku.....a vydrzime aj jednu minutu

misha8
10. mar 2011

@haniula dakujeme 🙂

misha8
10. mar 2011

@haniula žeby žuby??? 😠