Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 nasa mala ma asi tiez reflux, nikto mi to tu nepotvrdil samozrejme, ale viem lebo mala take priznaky presne od narodenia, grckala mliecko, ja som nasla v tescu tu v Anglicku SMA stay down sa vola, je hustejsie a je pre deti s refluxom, tak som jej ho kupila a midwife som to povedala az neskor, a oni na to nic, ze fajn 😅 . Po tom mliecku je jej lepsie urcite len jej este chcem kupit gaviskon pre deti je to na palenie zahy, lebo mam pocit ze ju to dost trapi po papani.
pri refluxe je dolezite mat v postielke vyvyseny matrac, to nam Dr prizvukovala. asi aby ucinkovala aj zemska pritazlivost a mliecko sa mu tak casto nevracalo ale zostalo dole v brusku, tam kde ma 🙂
@louisiana aj moja papa len kratko 😕 akoze mala som taky trosku vytok,ja som take mavala aj pri hanke a vsimla som si,ze sa to cyklicky opakuje ako menzes,bola som aj nervoznejsia vtedy...tak som to brala ako cyklus,ale menzes mi zacal az po 8mesiaci.moze to byt aj z toho?alebo ze by ozaj tie zuby?ja som myslela na zuby,lebo mi aj dudlik stale vypluva a vtedy sa hovori,ze idu zuby,ze jej dudlik v pusinke zavadzia...
@kamusek tak to sa malej paci,ked spinka na mieste kde mamina aj tatino spinkavaju 😵 a ta moja asi aj za to nechce moc spat,lebo ja som ani cez den ani v noci toho v tehotenstve moc nenaspala 🙄 nedalo sa mi.v noci som nevedela spat a cez den som nemohla,koli hanicke 🙂
Někdo se tu posledně ptal, jak vkládat dítě do koupacího kbelíku... tak přidávám video, jak to děláme my...
baby ktore kojite, šupete si ovocie, napr. jablko? ja to robim od Šimiho narodenia, ale uz ma 2mesiace a 2 týždne, tak rozmyslam ze s tym prestanem...
@kostri no neviem uvidim, vytok zatial nemam a nepapame dobre uz od pondelka. akoze on sa na prso vrhne, saje ako blazon ale vydrzi len 3 min a potom sa rozplace. tak som skusila odsat a davat mu to lyzickou co ho dost pobavilo, len mliecko vypluval 😠
zuby Dr vylucila, vraj mu nejdu.
a ako dlho to zle papkanie u Zuzanky trvalo?
dudlik nahadzujeme tiez, maly ho chce, len si ho nevie dlho udrzat...ale zaspinkava casto len s dudlom, ked zaspi natvrdo tak mu vypadne 😉
Jinak děkuji všem za rady!!! Nestíhám moc dneska psát a ani moc číst!! Malá tu dělá kongo!! Pláče i v houpačce a to je už co říct!!!!! ☹
@stanulka551 u nás na tu žáhu su tie Bio Gaia kvapky aj na trávenie sú super 😉

@annmarie fuj ze mastne vlasy 😝 a skola ako? 🙂