icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
10. mar 2011

@kostri bych to neřešila 😉 já to kdysi chtěla řešit, vzít plínku k doktorce, manžel na mě koukal jak na blázna, tak jsem ji zase vybalila 😀 a je ok 🙂 až budou příkrmy, to teprve bude 😀

kostri
10. mar 2011

@cara.m sak minule som jej tam krcila nozky 😖 co mam posunuty fusak? 😕 😅 musim to zajtra kuknut 😀

cara.m
10. mar 2011

@kostri vypadá krásně, ale já myslím, že přeháníš a klidně se do korby vejde 😀 nevěřím, že je menší než teutonka

cara.m
10. mar 2011

@kostri asi jo 😀 hele nepruď nebo se zvednu a půjdu dolů do zmrzlé chodby přeměřit tu naši korbu 😀

kostri
10. mar 2011

@cara.m 😀 s tym smradom si chcela cakat v cakarni?? 😀 😀 by sa divali asi na teba trochu,nie? 😅 😀 ze,hentej co,nohy smrdia? 😕 😀 😀 😀

kostri
10. mar 2011

@cara.m ja ju zajtra odmeram,neska uz nie,lebo kocik je tam,kde spi zuzanka..teda pokusa a spat 😖 neska nam to nejde,stale tam beham,raz prsko,raz dudlik 😖

cara.m
10. mar 2011

@kostri 😀 😀 😀 😀 😀 nám zatím hovínky nesmrdí 😀 😀 😀 😀 😀 jen prdy 😀 😀 😀

cara.m
10. mar 2011

@kostri jak mám jinak poznat, zda má normální hovínko? 😀 ale při pohledu manžela jsem to přestala řešit 😀 hele tvůj výtvor taky nevypadá pořád stejně ukázkově ne? 😀

louisiana
10. mar 2011

@kostri ked sme boli na kramaroch koli zapalom priedusiek, tak som veru lekarke ukazala plienku - vtedy mal este inu stolicu a boli tam take kusky...ako ty vravis. a vraj to je v poriadku.

cara.m
10. mar 2011

@kostri 😀 😀 😀 😀 😀 chi jsi mě pobavila s tím pokouší se spát 😀 i když já vím, to není směšné, ale pobavilo mě to promiň 😀 a nepolevit, zrovna včera bylo v Sama doma o uspávání a pediatr říkal, když se poleví, je to běh na dlouhou trať a tyrani nás zničí 😀

cara.m
10. mar 2011

@kostri běž změřit tu korbu, po tmě to zvládneš ne? Jsem zvědavá na ten rozměr

kostri
10. mar 2011

@cara.m tak toho tvojho by som teda chcela videt,jak sa tvaril,ked si si davala to hovienko do kabelecky 😕 😀 😀 😀
nesmrdia?zuzke niekedy poriadne 😝 😀

louisiana
10. mar 2011

tak nam teda smrdia prdy neuveritelne....to sa fakt neda vydrzat. a hlavne ked sa vratime z prechadzky a ja otvorim fusak - ma tam naprdene, normalne ma ten smrad ovali 🙂

cara.m
10. mar 2011

@kostri dávala jsem ho do přebalovací tašky, tam by se to ztratilo 😀
ne ne nesmrdí, čekám, že začnou až budou příkrmy 🙂

cara.m
10. mar 2011

@louisiana jo jo prdy nám smrdí taky děsně, ale hovínka ne 😀

cara.m
10. mar 2011

@louisiana 😀 😀 😀

kostri
10. mar 2011

@cara.m tam nejde o tmu,ale o to,ze to musim rozobrat,vybrat fusak..atd a to budem buchat a zuzke staci ked sa tam suchne a uz zaciti,ze je tam niekto...hovoris tyrani? 😅 musim si to pozriet v archive..co este hovorili?

cara.m
10. mar 2011

@kostri najdu ti, v které je to minutě 😀

kostri
10. mar 2011

@louisiana 😀 😀 😀 teda taky smrad ze sa dal aj krajat? 😅 zuzka casto prdi,ked ju kojim a mamina sa potom na mna kuka 😕 a neveri,ze som to nebola ja 😅 😀 ked to spravi niekde v restike... 😕 😅
tak hovoris,ze povedali,ze stolica normalna?tak teda ok 🙂 dik 😉

kostri
10. mar 2011

@cara.m frela fdaka 😎 😀

kostri
10. mar 2011

ja uz idem,za chvilu zacina ordinacia 😎 dobru nocku 😉

cara.m
10. mar 2011

@kostri http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/114849974... tak je to z předvčerejša a cca 55:57

cara.m
10. mar 2011

@kostri tak boru, já už půjdu tedy taky

haniula
10. mar 2011

@cara.m my jsme na UM, takže smrdíme strašně!!! hovínka i prdíky!!!! já bych byla cítit na sto honů s kabelou...

kostri
10. mar 2011

@cara.m a ty v noci kojis z oboch prsnikov?alebo len z jedneho?a maly zaspava s dudlikom?

kostri
10. mar 2011

@haniula 😀 😀 😀 😅

cara.m
10. mar 2011

@haniula 😀

cara.m
10. mar 2011

@kostri jak kdy, většinou jsem kojila z obou, ale poslední dobou pije spíše už jen z jednoho. JJ nakojím, dám do spacího vaku, donesu do vyvětrané ložnice, dám dudlík, zazpívám, pustím kolotoč, pohladím a odcházím. Pak chodím nahazovat dudlík a jak usne, dudlík odstraním. Většinou na něm leží 😀

albao
10. mar 2011

@misha dakujem!!!
@ajkalc dakujem!!!

misha8
10. mar 2011

@luuca1 kojené by mali každý den 😒