icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monik1
16. mar 2011

ahojte holky, jdu vás pozdravit a trošičku se pochlubit, že konečně krásně spinkáme v noci (snad to nezakřiknu) už v pohodě usínáme ve 21 hodin (bez velkého řevu - možná teprve po 14 dnech zabraly ty kapky BioGaia - kdo ví) a jednu noc jsme se vzbudili až v 1hodinu, druhou noc až v 1,30 hodin a dneska v noci dokonce až ve 3hodiny ráno 😵 Takže to začíná být super 😵

misha8
16. mar 2011

@vikaki ani ja som nekojila dlho nedalo sa ale presne ked nebudeš psychicky ok ani babo si neužiješ ...takto sme sice na UM ale bez stresov 😉 a to je podstatné 😵

sjussi
16. mar 2011

@monik1 jeeej zavidim,my sme vstavaly po 2,5 hodkach a sme zpatky na 1,5 ale usiname dobre,taky bez revu tak kolem 20-20:30

cara.m
16. mar 2011

@monik1 super!
My dnes měli rekord, kojení bylo kolem 19:15 a pak vstal až ve 4:30 😨

lavazza
16. mar 2011

@misha8 kdybys viděla jak ten náš měl podrápaný nosánek a když se mu to zahojilo,tak si to zas rozdrápal,takový prcek a jakou má sílu

haniula
16. mar 2011

@monik1 tak to gratuluji a držím aplečky, at to vydrží!!!

kamusek
16. mar 2011

@monik1 Super Moni! No vidíš, říkala jsem ti, že se to uklidní a i tvůj prcek bude hezky spinuškat 🙂 A bude to jen a jen lepší! Nám dává ještě pořád trochu zabrat to usínání. Malá hezky spí během dne a pak je asi vyspaná a v postýlce večer je vysmátá a ne a ne zabrat 🙂 Ale už se to lepší, tak věřím, že bude jen a jen líp. Když totiž usne, tak pak krásně spinká až tak do 3 do 4 (snad to nezakřiknu). V sobotu měla rekord do půl 6, jsem myslela, že mi jde špatně budík 😀

haniula
16. mar 2011

Holky, nejsem praštěná, když balím dva dny dopředu?? O víkendu jedem k manželově babičce a ta bydlí v takové díře, že mám strach, abych něco nezapomněla... Některým asi Osoblažsko něco říká... A taky jsem při tom vytřídila malé věci... Malá fakt porostla, odkládáme konečně newborn a bereme větší...

misha8
16. mar 2011

@silvia0111 babatka na UM 2 mesačné môže 100 ml na celý deň ja davam HIPP spokojné bruško

haniula
16. mar 2011

@silvia0111 my používáme fenyklový od sunaru... dej vždy cucnout před krmením nebo po něm...bude ti lepší kakat...

misha8
16. mar 2011

@cara.m zasa vas pichali ???? menia nožičky??? pri pichaní????
@janula deti na UM by mali každý deň kakať prikrmované podľa mna tiež teda podľa toho či davaš viac Um alebo MM

luuca1
16. mar 2011

no baby už aj nám dala pediatrička Nutriton aby sme po papkaní neblinkali.... ☹ ☹ ☹ snad to pomože, ktorá s tým máte skúsenosti, pomohlo vám to ako rýchlo??

misha8
16. mar 2011

@luuca1 ahoj aj ja to mám ale zatiaľ jej to nedávam lebo to zvykne zapekať tak sa nezlakni a moja má problém s kakaním 😒 ale mne deckár povedal že ak mam davať nie jednu odmerku ale len polovičku a nie každé krmenie ale len 2 krát za den .... ved vyskúšaj čo to s nou urobí ... a vylučila teda reflux???

luuca1
16. mar 2011

@misha8 ty kokso nesranduj ved moja mala mi kaka raz za 4 dni aj to chúdatko s problémom a potom sa mi preserie na onen svet.... no ked nebude kakať tak ma drbne už tak má bruško celý deň jak kameň...no mne povedala na 35 ml a presne podla návodu ale dnes som jej to dala a husté je to jak hovado... a dosť vela je tých 35 ml, no ale snad jej to pomože a vykaka sa ...

luuca1
16. mar 2011

baby ked sa možem opýtať kolko ste dostali tie príspevky a príplatky za narodenie dieťatka??? ja som z toho jeleň,

stanulka551
16. mar 2011

caute zienky, mate niektora skusenost s HA cerazette???Ja nekojim ale dala mi ich doktorka lebo mam vyssi tlak a ze ked to ma len jeden ten hormon tak je to bezpecnejsie. Musim sa priznat ze som citala na nete komenty a teda ziadna slava, tak by som povedala ze 80%negativne

stanulka551
16. mar 2011

Nam robili testy na mlieko kvoli tomu exemu a nepotvrdilo sa to, uz ma pokozku lepsiu, pouzivame specialny olej do vane a aj krem po kupani. Rebecca uz spinka tretiu noc kraaasne budi sa len raz za noc okolo 2 -3 a potom spinka az do 6 - 7 tak sa tesim dufam ze bude v tom pokracovat.

cara.m
16. mar 2011

@misha8 jj zase nás píchali ☹ jj mění, minule to bylo do levé, včera do pravé. Včera měl po Prevenaru chvíli reakci, začal šíelně brečet, tu nožičku měl kolem vpichu červenu chudáček. Brečel tak tři hodiny ☹ pak jsem ho uspala a po vyspinkání už to bylo ok

silvia0111
16. mar 2011

@haniula
@misha8 dakujem za pomoc 😉

louisiana
16. mar 2011

@kostri tak noc bola o nicom... zaspinkal krasne na prsiku uz pred 20:00 ale zobudil sa o 1:00 a potom o 2:00-to som mu dala len dudel, potom o 3:00 -kojil sa 3min, a potom o 4:45 to som ho nakojila a vzal si ho ocinko, ktory je dnes s nami doma 🙂 takze super den 🙂
dnes spinkal vonku od 9:15 do 12:30 potom sa kojil a teraz kuka na hracky na hrazdicke. parada
aky mate den?

louisiana
16. mar 2011

chodite s babatkami von aj ked prsi?

louisiana
16. mar 2011

@luuca1 ak malu zapeka skus miesto nutritonu sirup gastrotus. ten nezapeka a co je este vyhoda, davas len 2,5ml, to je na lyzicke, mala to prehltne ako nic 😉

kostri
16. mar 2011

@ajkalc zuzka tiez v poslednej dobe len tak pol hodku vydrzi 😕predtym hodinu,hodinu a stvrt.. maximko vydrzal uz aj dlhsie,ci od narodenia spinka tak casto?a dnes ako papate?

kostri
16. mar 2011

@louisiana chodim za kazdeho pocasia,aj ked prsi 😉

kostri
16. mar 2011

@cara.m na tom vasom super spani ma velky podiel aj to pekne zaspavanie 😵
@monik1 parada 😵 nech vam to vydrzi,aby ste boli obaja spokojni 😉
@haniula co by si bola?! 😅 len sa pekne pobal,nech nic nezabudnes a ja si zvyknem robit zoznam a odfajkujem si ,ci mam vsetko zabalene
@louisiana no my sme mali taketo noci nedavno a este okrem toho vstavania casteho sa niekedy aj tri styri krat pokakala cez noc 🙄 teraz celkom pohoda,budi sa po troch hodinach.den je dnes akysi mierne lepsi,o deviatej sme sli von,ale spala len pol hodku,tak sme sa len prechadzali,potom ale znervoznela,tak som mylsela,ze bude spinkat,no kocikovanie nezaberalo,tak som ju vybrala(esteze som ju mala zabalenu v deke)a nakojila na lavicke 😅(bolo 10hodin) potom zaspala,ale az ked som jej do kocika fukla k hlave plienku,co mam na kojenie 😉 sli sme dovnutra,tu este pospala do tej12stej,ale bola som jej zo dva krat dat dudlik 🤐 akurat som varila bryndzove halusky,no 😕 😅 no a potom zaspinkala o pol jednej v kociku,ale tiez zabrala,az ked som jej dala tu plienku k hlave.hanke som zvykla davat do postielky moje tricko 😅 😉 no teraz este spi,obcas si tam mrnka,tak snad je spokojna

kostri
16. mar 2011

@cara.m joj maly adamko ☹ bakana injekcia 😠 😒 a aj si mu dala nieco na upokojenie?hanka nemala nikdy reaciu na ockovanie,so zuzankou idem az okolo 28meho na prve.

kostri
16. mar 2011

inak ako ste davali dnes detusky do kocika?u nas je chladno,fuka,tak som dala naspat fusak a malu som mala v tielku,bodynku s dlhym rukavom ,tenkych teplackoch ponozkach a ciapke zabalenu do tensej malej deky,myslim,ze jej bolo akurat,aj teraz je tak pri okne

annmarie
16. mar 2011

@kostri 🙂 ako o zubarke ja doma ani vraviet nemozem, pretoze vtedy mala tiez vyhlasi strajk, ako keby sa bala ze sa vratim od zubarky strbava 😀 no ale hadam sa niekedy dostameme k zubarke 😀 😀 😀

luuca1
16. mar 2011

@louisiana no ved uvidíme čo bude a ked to bude s kakaním problém tak jej zavolám, ale zase nekradnem ved to stálo 10€, 10€ bioGaia, 4,2€ espumisan ved to neni možné, im drbká s tými liekmi aké sú drahé.... hlavne že znížili rodičovský príspevok chuji....ja som tento mesiac pre malú len za lieky zaplatila 30 €

haniula
16. mar 2011

@kostri já mám seznam dlouhý jak telegrafní drát!! a do takové díry se nic nesmí zapomenout!!!!