icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
17. mar 2011

@sjussi no bylo to hrozné -já myslela že má hlad -tak honem sem šla sní do kojícího koutku ale ona řvala a řvala a řvala ,papat nechtěla tak jedině mě napadlo to bříško -no plakala asi 10 minut a pak plakala i u dr ☹ naštěstí dr byl zlatíčko 🙂 -já jí takhle dlouho slyšela plakat poprvé ☹

sjussi
17. mar 2011

@cufinka ja sem si prave taky myslela ale nechtel prso ani videt 😀 tak sem ho rozbalila tak byl chvilku klid a skrcala sem mu nozky a nakonec sem ho nejak unosila a ted spi

misha8
17. mar 2011

@sjussi asi zabudla že aj ona mala plačuce deti 😠 😠 😠
@cufinka tak to poznám v poradni reve tak , že nepočujem dr 😲 😲 😲 a bud rada ja by som tak potrebovala upratovať 😝 ale nespíííme

misha8
17. mar 2011

baby aj vám sa zdá že máte malý byt ???? včera som konečne upratovala skrinu vyradovala malinké vecičky a nemám to kam dávať 😠 😠 😠

louisiana
17. mar 2011

@cufinka šimonko je radostne dieta, ale v poradni reval minule tak silno, ze tentokrat som poprosila segru aby sla so mnou, lebo ked reval doktorku som vobec nepocula a potom som jej volala ze co mu to mam davat ☹

sjussi
17. mar 2011

@misha8 no mne se zda ze tu mam straasne malo misto a ze nemam kam davat veci a ze se tu ani poradne uklidit neda 😀

sjussi
17. mar 2011

@misha8 a k te tchyni-nevim jestli jak ona ale ja se nepotrebuju zbavovat maleho jen proto ze place,prave proto ze place tak ho nebudu nikomu davat a budu ho konejsit ja,prcci vzdy potrebuji nejvic rodice

vikaki
17. mar 2011

@misha8 mne doktor povedal,ze keby som kojila aj postava by sa mi upravila,ze by som zhodila nadbytocne kila sama od seba.....no,nedalo sa ,tak co uz narobim.....musim sa posnazit sama a lukia je na UM spokojnejsia,lebo som ju uz prestala trapit,ku koncu ju uz z prsnika aj napinalo,tak si zvykal na flasu....asi moja vina,mala som ju prikrmovat striekackou,ale mala som mlieka tolko malo,ze by som dokrmovala striekackou 3 odmerky=90 ml a to trva pol hodinu a vlastne koli 30 ml MM sa neoplati babatko trapit....teraz si tych 30 ml radsej odsajem odsavackou a dam vo flaske....uz len cakam kedy mi skonci menzes ,lebo mam hormony este aj koli mlieku a do toho aj menstruacia tak som cely den jak na ihlach a furt mi je do placu....chcem sa uz dostat do normalnej psychickej pohody 🙂

neposedna
17. mar 2011

@kostri ahoj 😀
rezim este budujeme, ale rysuje sa:
rano vstava kolo siedmej-osmej, prebalit, papat, tak hodku je hore, pozera, potom zacne mrncat, ide do kocika, da si hod. slofika, ja akurat sa najem a umyjem riad, umyjem seba a prezleciem, potom si zas cucne trochu, pebalime a kolo desiatej ideme von do cca 12tej, zhruba do jednej si pospi, papame a prebalit, zas je hore hodku, pak na rukach uspim 🙂 , spi do cca stvrtej, pak papat, prebalit a ked je dobre, ideme von, pripadne sa manzel venuje, ak ideme von, tak spi do siestej, ak sa venuje, tak hodku je hore, pak uspavame v kociari..... o siedmej kupeme, pak papame a spi.................do tetej-stvrtej v noci, papa, prebalit a spi do rana siedme-osmej
dnu moc nechce spat, len na rukach uspim a chodim nahadzovet cumlik, ani sama v kociku nechce spat, musime trosku vozit a drglovat 😀 😀 😀 😀
a uz som zistila, ze jej nestaci papat z jedneho prsnika, uz aj z druheho 🙂 🙂 🙂
mame 2,5 mesiaca, 63 cm a 6060 gramov 🙂 🙂 🙂
vcera som pri nej jedla presnidavku, tak som jej trosku omocila cumlik, to bol pohlad 😀 😀 😀 😀 uzsa tesim, ked ukoncime treti mesiac a skusime mrkvicku na lyzicke 😉

vikaki
17. mar 2011

@misha8 mne sa nezda ze mame maly byt=140 stvorc.metrov......ale skor mame malo ulozneh priestoru...zial nam uspory stacili len na nutny nabytok a tak by sa nam zislo viac skrin a policiek a suflikov....tiez tie vecicky nemam kde ulozit

vikaki
17. mar 2011

@neposedna a kedy ty prosim ta pri tom zhone varis a upratujes?....inak mate uz krasne miery

sjussi
17. mar 2011

@neposedna my budeme zkouset od konce 4 mesice 🙂

haniula
17. mar 2011

@cufinka u nás je to naopak... když je pěkně, tak spí jak dudek... a dneska bantuje od rána a spala snad jen dvě hodiny...a zase tu řve a řve... je protivná a ospalá a nemůže usnout... 😠

haniula
17. mar 2011

@misha8 taky se mi zdá, že je nějak malý... ano, je to keliška v přestrojení... 😀 😀 😀

haniula
17. mar 2011

Takhle na všechny kukala v úterý v tramvajce...

vikaki
17. mar 2011

@haniula jeee zlata je s tou dudkou obrovskou 🙂 ...nasa mala zas cele dne a noci prespi,budi sa len na mliecko a kakanie...ani si ju nestihneme uzit,hned spi

misha8
17. mar 2011

@vikaki hej aj ja mam pocit že tie hormony so mnou občas mávajú 😀 😀 tak to ti tých 140 m závidim to by som potrebovala aj ja 🙂
@haniula jeje zlatunká ako kukučkuje 😎

misha8
17. mar 2011

@vikaki aj Pia je bubatko zlatunké

vikaki
17. mar 2011

@misha8 hmmmmm.....niekedy sa 3 spalne zidu,hlavne ked tu furt mame niekoho na navsteve alebo ak chrape manzel.......ale upratovat to,to ti teda poviem 😢 ....+mame vsade balkony,takze aj okna,zaclony,..... 😒 ufff

vikaki
17. mar 2011

@misha8 dakujem a ty kedy nahodis foto s babulkou?

haniula
17. mar 2011

@vikaki jééééé!! ta je krásná!!!!!! bud jen ráda... keliškaleží vedle mě a kraválistuje...na rukách s ejí nelíbí, v houpačce se jí nelíbí, v postýlce taky a nic ji nebaví a nezajímá... hrůza!!

monik1
17. mar 2011

tak jsem byla na deštivé procházce a malinký v chodbě krásně spinká, doma by mi takhle neusnul, nevím proč se mu přes den doma tak špatně spí, chjoo 😝
@vikaki Malinká je krásná, ona ti fakt tak krásně spinká i přes den? závidím 😵
@sjussi Zuzi, u nás je to s tou tchyni stejné, když tu byla, tak malinký hrozně plakal, tak jsem ho nosila a ona na mě, že ona ho ponosí, no mě to fakt tak nas----, když moje dítko pláče, tak ho snad dokáže nejvíce utěšit maminka... takže chápu. My ještě na to bříško koupili krom BioGai ještě Baby Calm 😉

misha8
17. mar 2011

@monik1 a čo je to to Baby calm???

sjussi
17. mar 2011

@monik1 no jako mne to dokaze dycky tak vytocit,chodi si tu bez zaklepani(i do loznice) a to ji uz muj rikal asi3x ze ma klepat.A porad ho chce nosit,no ok je to babicka at ho nosi ale ja sem jeho mama tak si ho chci taky uzit.mne uplne nas.. to ze ho chtela jeste k tomu vzit dolu k nim 😲 mi taky mame bio gayu ale baby calm nam moc nepomahal tak mame sab simplex

vikaki
17. mar 2011

@haniula vraj deticky ako babatka ak su dobrucke,budu zivsie ked narastu a naopak 😖 ...ale kto vie?

sjussi
17. mar 2011

@misha8 to sou kapky na prdiky

misha8
17. mar 2011

@vikaki no po mne nohy mať nebude mám 160 cm 😀 😀 😀

vikaki
17. mar 2011

@sjussi tak to s tebov sucitim...my ked sme mali Piu malu=byvali sme u svokrovcov a pri kazdom zaplakani sa prisla svokra opytat preco to babo place a co sme mu urobili,ze place 😒 no a teraz byvame zvlast ale na spodnom poschodi a to tu mam svokru na dennom programe....ale nie ze by pomohla,len chodiu otravovat 😒

misha8
17. mar 2011

@vikaki tak naša bude andel 😀

vikaki
17. mar 2011

@misha8 ja mam tiez 160 cm...ale manzel 187,takze deti su po nom