Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
k vyvoju-na brusku pasieme,pasticky este zatvorene,inak otvara,sama do ruky este nechyti nic,ale drzi,ked jej to tam vrazim 😅 neska som jej dala kruzky hrkalkove na nozicky a do kazdej ruky hrkalku,no hrkala si sama,jak sa miglovala 😀 😅
inak pekne drzi hlavicku vo zvislej polohe a ked na mne sedi,tak pekne drzi aj chrbatik a hlavicku si neopiera 🙂 a sama sa dviha od pasa-cize ako na mne lezi v takom pololahu,tak sa dava do sedu 🙂
baby som zúfalá malá mi dnes dostala horúčku 38,5 velmi sa bojím, doktorka nám dala panadol a povedala že piť tekutiny neviete či jej môžem dávať dojč. vodu prevarenú a koľko???
A v jakém oblečení je máte? přemýšlím, že mu dám body a mikču, bude tam horko ne? Já už tak půl roku nikde nebyla tak nevím jak tam je 😀
@cara.m Pokud máš v sedačce fusak, tak určitě. Já jsem Domču oblékala jak na ven, ale nemáme fusak v sedačce, jenom deku a tu jsem ji v obchodě sejmula. A když bylo moc horko, tak i čepku. Jak kde. Ale radši až v obchodě, protože když se přechází z auta a tak, tak hlavičkou prý odchází nejvíc tepla.
JJ čepičku dám a v obchodě sundám. No chci ten fusak sundat, ve vnitř by mu v tom kožichu bylo asi vedro. Přemýšlím nad dekou na přechod za podezmíno parkoviště do obchoďáku a pak sundat.
@cara.m jejda to si ani nedovedu představit.. budou se to muset naučit.. jak bude pěkně a zahrádky budou otevřené tak někde určo zakufruju. taky se potřebuje člověk občas vykecat a venku na zahrádce u něčeho dobrého.. no už aby to bylo.. tak ted jen doufat že se naučí spinkat v kočíku když stojí.. 😀
@vilca Ja ti nevím - náš malý kaká v pohodě tak je to asi zbytečný. On je na kombinaci MM a UM již od porodnice tak si na to asi zvykl a nedělá mu to žádny problém...naštěstí moc netrpí ani na prdíky ani na blinkání 🙂 Ja ted už druhý den jedu pokus že nekojím pouze odstříkávam každou 1,5 -2 přes den a 3-4 hodky v noci ale je to bída ☹ Žádne zázračne nalití prsou se nekoná 😠 Odsaju tak cca 200 ml za den 😢 No strácim pomalu ale jistě víru že se mi povede to mlíčko rozjet...no aspon neco odemně prcek má.
Holky - zaklánějí vaše mimča taky hlavičku hodně dozadu? Kvido se hrozně často prohýba v krku a hlavičku dáva fakt hooodně moc dozadu až mám pocit že se jednou zalomí 😠 Začal tak i spinkat, že se překulí na bok a vykroutí krk 😕
Nevíte někdo čím to je ?
@luuca1 a co ti hovorila dr?ake tekutiny?
http://www.choredieta.sk/index.php/caste-proble...
@kostri nič nepovedala a v tých nervoch som sa zabudla opýtať... tak som jeej zatial dala pred kojením asi 30 ml prevarenej lucky ved ublížiť by jej to nemalo...ale chúda aj tak všetko vyvracala aj mliečko aj panadol ale bojím sa jej dať znovu panadol a teraz neviem či jej v brušku nejaký zostal
@verca84 mile, teda to v lekarni...no ale aj mne povedala magistra ked som kupovala nutrilon prvykrat ze sa mam snazit co najcastejsie kojit a nechat malu na prsniku... ale darmo by ona cuckala ked nic jej nejde po chvilke, nie? takze nielen u vas ale aj u nas preferuju to kojenie a ked to akoze "vzdas" a "nebojujes stym" tak pozeraju na teba ako keby si bola z marsu 😠 a ked sa to mliecko ozaj netvori? nepomozes si... a kolko ti mala spapka najedenkrat?a asi kolko krat denne?
@monik1 snazili sme sa ju tak naucit 🙂 tak drzim palce aby sa aj vam coskoro podaril tolko spinuskat...
@haniula aj my mame najmensiu velkost...ale ono to asi tak proste vyzera vsak aj nas dudel je cez polku tvaricky 😀 😀 😀 vid foto 🙂 a inak aj nam v poslednej dobe trva dlhsie krmenie, najprv sa natali nataha poriadne a potom sa usmieva spod dudla 🙂 mame smejkov doma 😀 a pekny vylet prajem...
@kostri no tvojej svokre sa to teda s tymi rucickami podarilo 🙂 fakt schuti som sa nasmiala 😀 😀 😀
my sme sa dnes v tomto uprsanom dni vybrali na navstevu k sestranici co ma maleho o styri dni mladsieho... no bolo super,ked sa tie nase deti navzajom zaregistrovali, skoro im oci vypadli 😀 a matko je oproti natalke taky veliky, malinkej som terat zacala davat 62 a on uz pomaly nosi 68-74... zaujimave, nie? aky rozdiel... a hned som od sestranky vyfasovala MM co nacapuje popri kojeni, tak aspon sem tam ma mala este MM ked mne konci... no bolo mi povedane ze to moze to stracanie mlieka mat daco spolocne s tym mojim menzesom....
krásny víkend 😀

@monik1 my do Shoppingu 😒 Potřebuju projít LIndex, HM a CA, ve Futuru myslím Lindex není že?