Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@loola80 aj nas simoma supinky na hlavicke a aj v oboci mal, ja som len po kupkani narela obocko infadolanom a zrazu po par dnoch to same zmizlo ani som si neuvedomila ze uz to nema a hlavicku som tiez take 2 hodky pred kupanim namastila infadolanom, potom vycesala hrebienkom a okupkala..este mu trocha ostalo, urobim to este raz..dost mu z toho smrdela gebulka..tak skus...drzimpalce...
@neposedna..ahoj mozem sa spytat preco chces zacats prikrmami tak skoro? ved plne kojne deticky zacinaju po 6 mes?
@monik1 děkuju moc 🙂
Tomášek spává v kočárku většinou ty 2 - 2,5 hoďky, jakoby od jídla do jídla...ale ne vždycky...někdy se i v kočárku budí a kouká...ale nebrečí 😉 Jinak doma si vždycky dopoledne jen párkrát zdřímne třeba na 15 minut a pak vyžaduje pozornost, ale odpoledne, ať už v kočárku nebo doma, spí pěkně... No a večer po koupání a krmení ho položíme do košíku, necháme ho usnout s náma v obýváku a pak ho šupnem do ložnice...v noci se budí jednou až dvakrát, ale hned po krmení zase usne... Takže si nestěžuju 🙂
@kostri hm, tak to by som aj ja plakala ale neni kedy..hm som rozmyslala preco ti nehaja, simkomi tiez prve tyzdne vela nenaspal ale zase ani vela neplakal a ked som ho zacala davat von, pekne haja na balkonezrazu, aj 3-4 hdky alebo vo vetranej spalni..sem tam ho sice zobudi prdik ale dam dudu ahaja dalej, niekedy dokonca on skor zaspi len tak ze nevozim, len odlozim na balkon, akoby mu vozenie vadilo, ale dnes spal inak ako spava tak som chcela uspat tak som vozila na balkone skoro som zmrzla, a on sa jedoval, tak som sla do spalne rozbalila tie vrstvy a za chvilku zaspal, asi nemoze kopkat kedprdka...neprdka a nebudi sa ti vtedy?ich to niekedydost zaboli ked si fuknu...sakrazobudil sa🙂a to spavaaj do3 rana niekedy ale vacsinou do polnoci ako vy a nadranom byvame casto hore:(no musim ist dat milkshake🙂
tak mi máme zase nějakou vyrážku,trochu pupínků má na čelíčku a taková sušší místa u oušek,ale nejsou to podlité pupínky jako u potniček,tak to snad zmizí
@neposedna tak to jsme na tom podobně 😀 Na prsou jí to taky jde 😀 😀 Akorát tu hračku zatím neeee. Ona když je na bříšku, tak roztáhne ručičky do svícnu a odráží se nožkama, ale hlavičku teď už zvedat skoro nechce. Ale jak jí mám na sobě, nebo přes rameno či poloze jak jsem předtím psala, tak to jo. To drží krásně a kouká. A v tu chvíli ji nesmím položit na zádička, to je potom pláče 🙂 Ale ti koníci nám prostě nejdou 😒
no viete aka som hlupa?????? tak ja od porodu cakam,ze kedy ten moj drobec bude spat aspon 6 hod vkuse,aby som sa vyspala.vydrzal maximalne 5.a tuto noc spal 8 hodin!!!!!! netusim,co mu bolo.a viete co som robila ja?lezala som a divala sa na neho.normalne som nevedela co robit.taka som truuuuba
tak se prisli od jednej babinky, maly tam uz bol nervozny a placlivy a muz,, nie a nie prist pre nas.. tak som malemu musela dat aspon 90ml pretoze nas cakalo este cvicenie, tak sme prisli, maly uz vyskereny,,, asi vedel ze je doma, nie ze by bolo u babinky zle. ale doma je doma. po prichode domov sme prisli na to, ze sa nam zas vypol kotol takze doma okolo 21 stupnov. cvicili sme v bodicku, nekupali sme sa, len sme sa poutierali vlhcakmi a teda dali sme este 90ml, historicky dnes je to den so 180ml behom hodiny a ideme spat,, no najskor sa muzovi nezdalo, ze je maly nejaky smrdlavy a on nalozil take krasne zelene....a tak sme sa prebalili pri prebalovani na mna slahol prud mocu takze sranda velika, a ukoncili sme to obrovskou grckou na maminkine tricko s usmevom na tvari sme sa ulozili a spinkame... 🙂
a zajtra nas caka navsteva babinky dva..
Tak jsme dneska přišli z návštěvy od babičky a prababičky,Miky byl moc hodnej a spokojenej,dokonce i pěkně spinkal.Rozdával úsměvy na všechny strany.Za to když jsme přišli domů,tak začal být nevrlý a plačtivý,ale teď už spinká,tak mu to snad vydrží.
@janula13 a ako sa vam to dari vycesat, nas nesmrdi, skor tam ma take biele supinky ako vysusena pokozka mi to pride, paradoxne mu to zacalo ked sme zacali pouzivat taku olejovu prisadu do kupela co nam predpisala dr. a este aj mast od dr. ktora smrdi a nezabera,,, ale pokozku na statnom tele ma z nej krasnu, len ta hlavicka nie a nie sa toho zbavit. vraj je na to dobre maslo. ale to nechcem robit lebo by som sa v tom okamziku pogrckala... 😒
@neposedna tak skoro chceš začať s príkrmamy, aj ja by som začala, lebo je malý hladoš, alebojím sa, aby som mu neurobila zle 😒 inak malý už koinečne začal v noci spávať tých 6-8 hodín prespí v kuse, cez den síce tolko už nenaspí, ale sám sa zahrá a pokecá si s hrazdičkou, tak si aspon niečo stíham porobiť. Ozaj, už si sám občas udrží fľašu, keď som to prvý krát videla, nemohla som uveriť, ale prikladám foto, keď ho kŕmila svokra
Holky, prosím vás, já už se týden pokouším malou naučit pít z flašky, vyměnila jsem už tři, ale ani jednu nebere...hrozně se u toho vzteká, teče jí to všude kolem, polyká vzduch a po chvíli začne tak srdceryvně plakat, že se na to vykašlu a jdu ji nakojit...nemáte někdo radu jak na to? Děkuji moc! (jinak tu flašu potřebujeme místo dvou kojení během dopoledne, kdy budu ve škole...to jen abyste věděly, proč blbnu s flaškou, když kojím 🙂

@loola80 Naše malá taky měla šupinky v obočí.....doktorka nám dala Optalmo septonex mast. Tím jsme to mazali a za pár dní to bylo pryč - naštěstí. Tak držíme palečky, aby se to nepotvrdilo a byli jste OK 🙂