icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
20. mar 2011

@petah82 prejde to urcite,len to trosku potrva..hanka mala taketo obdobie presne okolo tretieho mesiaca,po polhodine sa uz jednoducho nevedela ulozit,len plakala v kociku,nepomohlo ani vozenie,nic..potom sa naucila spavat aj dlhsie,spavala aj tri hodiny doobeda a tri poobede v stojacom kociku,iba trochu som ju povozila,odstavila a bolo a budila sa bez placu,len som videla,ze sa mrvi a pocula som ze si tam nieco vyklada 😅 😉 takze treba vydrzat,aj ja to viem,ale niekedy mam z toho mis mas,hlavne,ked este musim ladit den s hankou,ktora je tiez narocna na pozornost.
my sme vcera boli u svagrinej,doobeda sme sli na aute,prelozila som zuzku potom z vajicka do kocika a kocikovala ju svokra,ked postal kocik,tak sa budila samozrejme..takto prespala dve hodiny,ja som sa medzitym presunula k tej svagrinej,lebo hanka isla u babky spat a kedze babka ma len jednu miestnost,nemali by sme tam kde vsetci byt.u svagrinej sa zuzka zobudila za chvilku jak postal kocik,vybrala som ju,trochu sa pousmievala na vsetkych,pokalala,prebalila som ju,napapala sa,zas sa trochu pokukala,pousmievala a uz bola unavena,tak som s nou zas sla von.celkom dobre sa vcera ulozila v kociku,nebolo to s takym placom,myslim,ze jej viac vyhovuje.ze je zababusena,takze ja by som chcela este aby snezilo 😅 lebo ked je zuzka len v svetriku tak sa uklada na spanok trochu tazsie 😒 no ked to bude pretrvavat,mozno vyskusam sportak,tam nech sa kuka naokolo a mozno zaspinka..uvidime.
vozila som ju asi pol hodku,sak strasna zima bola 😖 dala som ju do chodby a chodili sme ju hontrlat 😀 kazdu chvilu,raz sa ulozila aj na asi dvadsat minut 😅 😀 no a potom sme ju zas chodili hontrlat..tak zas spala dve hodky,vybrala som ju,zas pokukala,napapala sa,prebalila,zas pokukala a zas sme sli von...no zas tak isto sme ju chodili do chodby hontrlat az do siestej hodiny,potom som ju prelozila do vajicka a sli sme domov,aby sme stihli kupanie o siedmej.este sa napapala predtym,okupala,potom uspavanie 😖 zaspala pomerne dobre,nebol az taky dlhy plac.spala od 19:20 do 1:30 😲 a potom sa zobudila az o piatej a potom az o 7:30 🙂 😎 paradna noc,akurat ze ja som sa neyspala,lebo som vecer zjedla dva rizky 😠 a snivali sa mi take bludy ze az 😝 😀

elzu
20. mar 2011

Tady vám posílám na ukázku Johanku v 6.týdnu, když měla premiéru v šatičkách 🙂

kostri
20. mar 2011

zuzka ma take supinky v oboci,ja jej to vyskrabkavam 😕 skusim jej to teda ponatierat 😉

kostri
20. mar 2011

a niekto sa tu pytal,kolkiatky plienky..tak my davame 3ky

lolelole
20. mar 2011

@elzu mně se moc osvědčila flaška od MAM - mají ji v DMku - je trochu dražší ale má super savičku a dobře se sterilizuje...zkoušeli jsme i aventky ale z té pít nechtěl
Jinak malá je krásna princeznička 🙂 🙂 🙂

ajkalc
20. mar 2011

@vikaki preto truba,ze som si to zelala odkedy a ked sa to stalo,tak som bola mimo a vobec som si to neuzila,nevyspala sa.
@misha8 neboj.dnes v noci mi to vratil 😀 😀 do polnoci spal ok.potom sa zobudil.dala som mu kus caju.potom o jednej mlieko.o tretej caj.o piatej mlieko.a vstaval o pol siedmej,ale to ho zobral manzel a ja som spala este do pol deviatej.a ked som sa zobudila,tak maly zas uz spal 😝 😝 mne nevadi,ked sa budi v noci tak casto na cajik,lebo on si cucne kus a zas spi.trva to maximalne 3 min a uz je zas tvrdy.ale predsa je to ine,ako spat 8 hod vkuse.

ajkalc
20. mar 2011

@kostri treba si dat vypisat od doktorky excipial krem.my maleho len tym natierame.cele telo.aj tie supinky.a do kupela mu davame balneum hermal F.je to mastne,taky olejcek.my inu kozmetiku nepouzivame.len tieto na predpis

kinsli
20. mar 2011

@elzu toto je flaška pro kojené děti, fakt výborná 🙂

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=42179584&tab=1

kostri
20. mar 2011

@ajkalc excipial mam,myslis,ze s tym jej to mam natriet radsej?skusim 😉

kostri
20. mar 2011

@elzu s tou flaskou ti neporadim,my nepouzivame.malinka je nadherna 😵 😵 😵

kostri
20. mar 2011

@janula13 teraz mam malu pri sebe v kociku,predpokladam ze pol hodku bude spat nepohnute,potom sa zobudi,bude kukackovat a bud nanovo zaspi,co pochybujem,alebo ju budem vozit po kuchyni,alebo ju vyberiem..ale budem sledovat ci nema prdiky a ci ju tie nebudia,lebo to inak neviem zistit,bo je vo vedlajsej izbe,ked chcem aby spinkala v kociku,bo v druhej izbe sme my s hankou.no teraz hanka spi,tak ja budem kukuckuvat,co robi zuzka 😅 😉 potom podam hlasenie 🙂 tebe maly spinka v kuse?netreba ho vozit?mne ani hanka nechcela v tychto mesiacoch spavat bez pohybu a vzdy po pol hodke bola hore.inak ona vacsinou spavala na rukach 😒

kostri
20. mar 2011

@janula13 inak aj zuzka niekedy vyzaduje aby som ju nevozila,len ju dam do kocika,dam dudlik plienku a odidem,chvilku sa tam pojeduje a je tichucko,ale niekedy zas placka,ked ju nevozim 😒 no kedy ako.

kostri
20. mar 2011

@louisiana dakujem 🙂 faldiky veru ma,ale ona zas az taky tucko nie je,to sa len hentak tvari jak chrcek ked sa napapa 😀

kostri
20. mar 2011

@zuzkaro sikovny chlapisko a tusim cela maminka,nie? 🙂

sirenita
20. mar 2011

@elzu Ahojky, my používáme už od začátku - Antikoliková kojenecká S-lahev ULTRA Difrax - a jsem s ní spokojená.
http://www.difrax.cz/s-lahve/
A mám s malou i dobrou zkušenost, třebas to ale flaškou není..., bříško nás trošku zlobilo jen jednou a to po propuštění z porodky, jinak ne.

JInak se chci zeptat, s malou stále bojujeme ohledně pasení, na ručičkách se nezvedne, spíš se trošku prohýbá v zádičkách. Nožičky většinou ve vzduchu, ručky jak kdy...dnes po dlouhé době se malá snažila a podařilo se mi jí v rychlosti zachytit. Je v dobré poloze při pasení?

sirenita
20. mar 2011

Jo a ještě to foto:

kostri
20. mar 2011

@luuca1 ako sa mate?uz dufam neteplotujete! 😒 😉

kostri
20. mar 2011

@cara.m aky cumik pouzivate?

ajkalc
20. mar 2011

@kostri hej.my len tym excipialom cele telo.aj obocie

ajkalc
20. mar 2011

@elzu zlatunka je.a ten klobucik na tej autosedacke,ako by ho ona mala na hlavicke 🙂 🙂

cara.m
20. mar 2011

@kostri ze začátku ten nejmenší od MAM a teď Suavinex silikonový s fyziologickou hlavičkou, ostatní pliveme 😀

elzu
20. mar 2011

@kinsli Děkuju moc, vypadá dobře...a máš s tím zkušenost, že to funguje? Koupila jsem totiž TommeeTepee, psali tam taky samou chválu, jak to napodobuje matčino prso a ty savičky jsou tak brutálně tvrdé, že je malá ani nescucne, aby jí něco vyteklo :(
@lolelole Dík, flašku od MAM jsme zkoušeli, vypila 10ml a řvala...tak já nevím, co ji na tom štve...asi ví, že když začne řvát, tak nakonec dostane prso...
@kostri děkujeme...ani jsem nechtěla věřit, že je to ona, když jsem ji viděla 🙂 my máme totiž většinu oblečení po mém malém bratranci, takže je skoro furt v modrém a vypadá jako kluk 🙂 a najednou z ní byla holčička, jsem měla pocit, že ani není moje 😀
@sirenita TAky moc děkuju.
@ajkalc Děkuju. Jééé, vidíš, to jsem si ani nevšimla 🙂 nejvtipnější mi přijdou ty punčocháče na nohách, koupila jsem 62ky, protože všechno už má 62 a jsou jí úplně mega, ta jedna noha vypadá jako hokejka 😀

monik1
20. mar 2011

Ahojte holky, hezkou neděli přeju 😉 Co podnikáte? Dominiček mi spinká v mé posteli, snad tam chvíli vydrží a nebude z toho nějaká desetiminutovka 😝 Dopoledne ho vozila babička 2 hodinky, tak paráda. Včera jsme slavili dědovy 75.narozeniny, tak Dominik byl středem pozornosti a nestačil kukat na tolik lidí, byl moc hodný 😀

@cara.m @kamusek My byli v pátek ve Futuru, zkoušela jsem si bundu na jaro, ale nic jsem nevybrala 😔 a pak nákup v Tescu a dědovi nějaký dárek na ty narozky, jinak jsme už valili domů, malý začal fňukat. Klári, co vy jste hezkého koupili? 😉

monik1
20. mar 2011

@elzu My zkoušeli flašku Avent a tu teda vůbec nechce (ale můj malý nechce ani žádný dudlík) takže já jen kojím a uvidíme jak to pak s nějakou flaškou v budoucnu zvládneme, když mu strčím něco jiného do pusy, tak řve jak tur 😝
Malinká je krásná 😵 tak ať se ti daří ve škole, obdivuju tě, jak to zvládáš 😵

cara.m
20. mar 2011

@monik1 Nakoupili jsme Adámkovi bodyčka, kalhoty a botičky v 68. Zrovna se to všechno suší 😀

lolelole
20. mar 2011

@elzu každé mimčo jiné - náš prcek jede v značce MAM - dudlíky i flašky má od nich nejraděj 🙂

lolelole
20. mar 2011

Musím se pochlubit - byla jsem si poprve od porodu zacvičit v posilce 😵 😵 😵 je mi hned mnohem líp 😀 Chodíte některá běhat ? Nebolí vás u toho prsa ?

haniula
20. mar 2011

Ahojte!! Tak jsme zpět!!! Malá je úplně redy a pěkně rozežraná... Samé ručičky a nošení... Počasí bylo hnusné a škaredé!!!!!!!!! Venku sotva 3 stupně a v chalupě v kuchyni 30 stupnů 😠 !!!!!!!!! Babička topila jak šílená, protože ji byla zima a my ostatní zdechali horkem 😠 😠 😠 ... Malá má po celém těle potničky. Bobek můj malý není zvyklý na takové horko!!! Jinak bylo fajně, fotky dodám potom... Pokusím se Vás dočíst, ale moc si nefandím 😀 ... Jinak jsem zahlédla pár fotek a jsou překrásné ode všech!!!!

verca84
20. mar 2011

@elzu ahoj,a zkoušela jsi lahvičky od Tommee Tippee? Mají dudlík (savičku) uplně jak prso.. sestřenka měla ten samý problém, kojila, ale malý už má 7 měsíců a začla mu dávát čajíky, a nechtěl ani jeden z 7 druhů saviček a lahviček.. tak sem ji poradila toto a malý to vzal hned.. 😉