icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

knedluska
20. mar 2011

Ahojky 🙂
Pravidelně vás při kojení dočítám, ale už mi chybí ruce, abych mohla psát. 😅

@sirenita - naší malý se taky moc co pasení nechtělo, flákala to. A doktorka mi poradila, že jí mám rukou zatížit pánev - takže dlaní tlačím na zadeček, pak se jí tak nezvedají ty nožičky a přitlačit ručičky k tělíčku a hned jí to jde líp. 😉

@elzu - tuhle flašku, co sem dávala odkaz kinsli, používali i u nás v porodce na dokrmování. 😉

monik1
20. mar 2011

@verca84 Verčo, dá se ta lahvička koupit v DM drogerce? abych doma měla nějakou co jednou vezme 😉

Teď bobišek usnul v lehátku u televize.. začlo se mu líbit v tom lehátku Fisher Price, je tam během dne už víc než dřív.. tak se celkem bojím jestli se mu v tom nekřiví zádička, teď v ní chviličku spinnká.. jsou v tom lehátku vaše děti taky často??

cara.m
20. mar 2011

@kostri jj tyhle a teď jsem mu objednala ještě tyto tak jsem zvědavá http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... . ale silikon
a co dudláte vy? 😀

verca84
20. mar 2011

@monik1 Já jsem v DM koukala, zda tam najdu nějaký výrobek od Tommee Tippee.. ale bohužel tam to není.. Tak sem něco objednala přes net - tam jsou dobré ceny ( http://tommee-tippee.heureka.cz/#utm_medium=cpc... - přímo ti porovná kde je nejlevnější.. někde ušetříš i 100Kč.. 🙂 ) + ještě tato: http://www.zbozi.cz/?forceScreen=products&r=hin...
pak jsem ale zjistila že tyto výrobky mají v Sambaby v Ostravě.. a za super ceny.. tak se tam chystám znovu.. potřebuji lahvičky s držátky, mističky.. já mám lahvičky jen od nich.. (naučla se mi na nich pít z prsa.. předtím nevěděla co stím)

verca84
20. mar 2011

@monik1 a jedny ty lahvičky mají i takovou rourku, která je modrá a když je to moc horké tak zčervná.. to je super věc.. když ohřívám, tak mám vychytáné zbarvení a pití je akorát.. i lžičky takové máme.. ta je růžová a jak je to moc horké tak zčervená... 😀 😀

cara.m
20. mar 2011

@monik1 Moni já lahvičky Tommee Tippee mám, dokonce 4 - dvě byly u sterilizázoru. Nemám je vůbec používané, můžu Ti je poslat, dala bych je samozřejmě levněji 😉

sirenita
20. mar 2011

@knedluska díky za radu, určitě budu na to více myslet. Ono ty ručičky jdou ztěžka, ona se brání. Ten zadeček půjde 🙂

ellahop
20. mar 2011

@elzu ahoj my mame tiez mam flasky, su lacne a celkom fajn, no jedine na nich chybne, ze ked sa prevaria tak su take cele obielene,,,no ale v zdravotnej poistovni sme dostali flasku lovi alebo iovi, a tam sa mi zda ten dudlik ako bradvaka, tak mozno to by ti pomoholo. ja to poznam, tiez chodim do skoly lenze ja nekojim, takze nas maly cestuje od jednej babicky k druhej a nakrmi ho kazdy. lebo papa rad.. 🙂 jaj a tie flasky lovi ked sa prevaria, tak su krasne cire,,,

markysek2
20. mar 2011

@sirenita já jsem zkoušela podložit našemu hrudníček rukou(nezvedat jen podložit) a trochu srovnat ručičky a už se mu začíná na bříšku taky líbit....někde jsem četla...že by to mělo prý pomoc posílit ty svaly který k tomu pasení potřebuje...jo a pak je ještě prý dobrý dětičky pokládat tak aby viděli na televizi ( u nás to funguje pase koníčky při simpsnech 😀 😀 ..i kamarádka tak malou naučila pást koníčky) 😀 😀 😀 😀

markysek2
20. mar 2011

já mám láhve nuk...a jsem spokojená..ted chci koupit mam..když mám tu slevu z pojištovny a DM..a chci zkusit i jejich dudlík.. ty zatím máme aventy a ty jsou super..myslím ale že náš dá do pusy asi vše..když ne podaruju švagrovou:o))))

ajkalc
20. mar 2011

my sme presli tiez na Avent.vsetko kupujeme od nich.a sme spokojni,lebo su antikolikove.a neocerneju. a dnes som bola na kolieskovych korculiach.dostala sa mi noha na blato a strasne som spadla na chrbat.natiahla som si sval na nohe.hovadsky to boliiiii.a tak som potom vecer na zumbe iba tak polovicato hopkala.tak som to dohnala 400 sklapackami.zajtra sa iste nebudem vediet ani smiat,co budem mat taku svalovku. a ako pojdem zajta behat?mam taky dojem,ze v noci mi ten sval este opuchne.aby som este vobec vedela chodit...... a to som si kupila pol kilove zavazia na nohy na beh.naprd mi teraz budu.... ☹ ☹ ☹ ☹

janula13
20. mar 2011

@ellahop nepouzivas nahodou do kupela oilatum, ja ano, potom netreba babo natierat..ja som tak robila aj pri dvojkach..je to super..simo ma supinky take zltkaste nie biele, tak neviem ci je to toiste unho je to seborea myslim,je to ked sa spoti a mazove zlazy privela produjkuju, nic vazne..ja to namastim, necham tak 2 hodky a detskym hustym hrebienkom jemne vycesavam....moze byt z toho trosku cervena hlavicka ale to sa skludni, simnko nemal, natieram obycajnym infadolanom...mozno vy mate nieco ine...

misha8
20. mar 2011

@ajkalc 400sklapačiek??? nebláznii 😲 😲 😲

janula13
20. mar 2011

@kostri...tak ako? prdikuje? ti poviem ze predminula noc otras ak som spala 2-3hodky tak vela neviem co to bolo uz som mysela ze spln, rano som bola grogy..a min noc zazrak,on ju v podstate prespal celu, od20-5.30 rana, to som sa zobudila ze si vyprava v postielke a smeje sa, ani neplakal, on ani neplace od hladu, ja mokra kosela od mlieka🙂 to bol pocit tak dlho a bez prestavky spat, to sa asi uz nezopakuje mala by som si zapisat do kalendara🙂ale zase ani sa necudujem, cez den bol mrzuty a spal malinko a spomenula som si na teba, lebo nijake take ze si da svoje tradicne 3hodky a bez kocikovania, len po polhodlkach pospaval, a len drglovatv kociku a ked sme prestali bol hore alebo malinko spal..blby den, a aj dnesmoc nedal len 2hodky konecne o 14 na balkone bez vozenia, ale zaspal aspon skor a zatila chrni🙂som zvedava co bude zase za noc...takze drglujem uz aj ja ked treba...ale dnes sa aj pekne prehral pod hrazdickou, smeje sa vyprava jej🙂

janula13
20. mar 2011

toto je moj fesacik🙂nech viete s kym mate tu cest🙂

misag23
20. mar 2011

My máme nejraději lahvičky i dudlíky od Aventu. Na čajík máme ještě Bébé Jou a taky nám nevadí. Zkoušeli jsme ještě lahvičku Nuk, ale z té pít nechtěl, přitom dudlík od nich cumlal.

@monik1 Moni, my jsme v lehátku taky docela často. Taky už jsem přemýšlela, jestli mu to nevadí na zádíčka. A dáváš mu to jako na houpačku nebo to máte zapřený? A líbí se mu vibrování? My jsme tam ještě nedali baterky, tak nemáme vyzkoušeno 😉

sirenita
21. mar 2011

@markysek2 😀 to není špatný nápad 😀 Zkusíme. Možná dám před ní zrcátko větší, prý já tak pásla nejradši 😀

ellahop
21. mar 2011

@janula13 ano mame oilnatum, ale este aj nejaky zarabany krem, lebo tominko mal velmi suchu pokozku, vsade to pomohlo ale na tej hlavicke nie, tak ja tiez, mazem, natieram, vycesavam,,, uz to nieje zlte ale skor biele vysusene, takze uz to len treba odstranit, ale je to fuska

cara.m
21. mar 2011

Holky jak polohujete hlavičku, když spí mrňata na zádech? Adík ji ve spaní točí pořád na jednu stranu ☹ Když mu ji přetočím na druhou, za chvíli ji má zase zpátky ☹

ajkalc
21. mar 2011

@misha8 a ved 400 sklapaciek nie je vela. ja to robim na tej koliske,co sa predava.vies,co myslim?no tak na nej das v pohode 400 a ani to necitis.je to fakt relax.nie je to trapenie.neboli ta vobec chrbtica a ani krk.a robim len take polovicne,pri ktorych su svaly napate cely cas.len potom svalovka je na druhy den.ale to nevadi.ked som robila bez tej kolisky,tak som spravila maximalne 200,ale to bolo trapenie,bolest.strasna zataz na chrbticu.ale do tej kolisky sa oplati investovat.fasa vec

ajkalc
21. mar 2011
lolelole
21. mar 2011

@ajkalc ty jo ty jedeš ! máš muj obdiv ! 😉 ja jsem byla cvičit poprvé po porodu včera a bylo to super..tatínek bude muset hlídat častej 😀 Nebolí te u běhu prsa ?

ajkalc
21. mar 2011

@lolelole ja nedojcim,tak ja nemam problem s prsiami.a po porode mi ostalo 13 kg.tak sa musim snazit.ale uz som dala dole 7 kg k dnesnemu dnu.ked sme planovali otehotniet,tak som kus pribrala.tak ak sa chcem dat na povodnu vahu,tak musim dat este aspon 11 kg.ale som nastartovana,tak dufam,ze to pojde.

lavazza
21. mar 2011

Tak jak píšete o tom lehátku,tak Miky tam je od narození a je tam spokojenej,nedávám ho tam často,třeba jen když jíme nebo si ho potřebuju přendat z prsa na druhý tak si ho odložím i když teď v něm spinká,asi by tam neměli být často,ale když píšou,že je od narození,tak to nemůže škodit.V bříšku byli taky schoulený.

kamusek
21. mar 2011

@cara.m Já Domči dávám na jednu stranu složený malinký polštářek, doporučila mi to tak doktorka, protože malá už měla na jedné straně trochu sleženou hlavičku. Takže ji hlavičku otočím "násilím" na druhou stranu a na tu na kterou se pořád točí ji vložím polštářek (nevím jestli to jde pochopit 🙂)! Mamka to tak bráchovi taky musela dávat. Dávám už to asi 3týdny a malá už si zvykla a už se tak moc netočí...

cara.m
21. mar 2011

@kamusek Děkuji, teď to tak zkouším. A nezaboří si ten nos do toho polštářku? Teď bojujeme kdo z koho 🙂

kamusek
21. mar 2011

@cara.m No ze začátku se snažila, tak jsem ji víc hlídala, pak si zvykla. Nebo mu to tam zkus dát, když už bude spinkat tvrdě 🙂 "Násilím" otočit na druhou stranu a vložit tam ten polšťářek. Ještě líp to jde, když jsem malou posunula na kraj postýlky, aby se ten polštářek neuměl posunout dál.

misag23
21. mar 2011

@lavazza Krásný fotečky, Miky je frajer 🙂 Nám se v lehátku líbí, jsme v něm docela často. Teď v něm zrovna sedí vedle mě. On už totiž nechce přes den moc ležet. To jedině když je fakt unavený a usne, jinak v košíku nebo v postýlce řve. Tak si buď hrajeme na dece nebo jsme v lehátku nebo jedeme na procházku.

Holky myslíte, že můžu s prckem ven, když má trošku rýmu? Ráno i maličko zakašlal, ale teď se mi už zdá dobrý. Teplotu nemá.

ellahop
21. mar 2011

dva vikedove dni, dve dlhe navstevy u babiciek, kde bolo super, len maly to musi teraz dospat a je dost upistany dneska.. a aj u babiciek bol, ked padlo 6 hodin vecer, zacalo pistanie, samozrejme vsetci chceli chrustika vtedy nosit, ale ono mu islo len o to, aby si uz trosku oddychol a bol sam.. u mojej maminy som mu musela dat aj jest lebo ona povedala ze mu nedame....a preto place,,, 😒 no ale ved sa dame zas dokopy. mame na to tyzden 😀

monik1
21. mar 2011

@cara.m Klári, já ještě kuknu v DM na ty lahvičky MAM a když tak bych si od tebe vzala ty Tommee Tippee, děkuju 😉 Brácha vzal malého ven na procházku, tak mám teď pohodičku a jdu vytírat 😝
@ajkalc ty jo, cvičíš jak drak 😀 můj malý by to zatím beze mě asi nevydržel, kdbych se ztratila během dne na dvě hodiny (to jedině jak spí - a to zas spí jedině v kočárku tak dlouho), no taky potřebuju zpevnit tělo, jinak se v létě neukážu nikde v plavkách 😝 😝
@lavazza @misag23 Náš malý ze začátku v tom lehátku nechtěl být a teď si zvykl a už tam chce být časteji (ale hračky tam nemám - toho se bojí), takže se jenom houpeme a když usne, tak to dám výš (zapřu to o tu spodní nožku), doufám, že jim to nemůže uškodit, taky spoléhám na to, že to je kvalitní výrobek. Jinak my to máme z mimibazaru a taky jsme ještě nepořídili baterky, takže taky nevím jak to vibruje 🙂