icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
21. mar 2011

jeeee venku je tak kraasne,uz se tesim az pujdem na prochajdu.Skoda jen ze tu nikoho tak neznam a nemam s kym jit tak chodim sama 😒

crca
21. mar 2011

br.kaši s kuřecím plátkem na přírodno,baby karotku a polívka je králičí s těstovinama 😵

luuca1
21. mar 2011

@kostri ahoj no už máme len 37,3 tak neviem či mám ešte dávať panadol lebo sa neviem dovolať lekárke ale malá má hnačky stále...

crca
21. mar 2011

Jééé sorry holky,já se uklikla 😀 😀 to mělo patřit do jiné diskuze 😀

misag23
21. mar 2011

@monik1 Moni, nám se hrazdička s hračkama taky nejdříve nelíbila a bál se jí. Ale teď už si zvykl a nejvíce se mu líbí ta kulička, do ní pořád bouchá a směje se. Dělám to přesně jako ty, když usne, tak mu to zapřu, ale jinak se chce houpat.
To je teda pohodička - vytírání 😀 Ale včera jsem to měla stejný. Luky šel s Fílou na procházku a já jsem uklízela 😒

@sjussi Taky nemáme v okolí žádnou maminku s kočárkem, tak chodíme většinou sami ☹ Jedna kamarádka bydlí na druhém konci města, tak spolu jsme byli zatím jen jednou. Až bude tepleji a bude se dát nakrmit třeba v parku, tak už to bude lepší, to nebudeme muset spěchat domu na jídlo. Takhle když se sejdeme na půli cesty, tak jezdíme chviličku a už zase musíme jít papat.

sjussi
21. mar 2011

@misag23 maminky tu mam ale o hoodne starsi,skoro o 10 let tak nejak si s nema vetsinou nemam co rict ☹ a kamosky sem nechala doma,njn ti co se stehujou to maji vzdycky o neco horsi 😀

sjussi
21. mar 2011

@luuca1 mne dr rikala ze kdyz maly bude met lehce pres 37 tak nemusim davat nic,Maty ma vetsinou 37,1.Ikdyz ja mu ji vetsinou merim az po tom co ho nosim a tak a to je zahraty ode mne

misag23
21. mar 2011

@luuca1 @sjussi A není ta zvýšená teplota u miminek trošku jiná? Nám říkali v porodnici, že až od 37,5 je zvýšená. Ale nevím, jestli jen u těch úplně maličkatých. Tak teď v tom mám zmatek 😒
My jsme měli včera 37,3. Ale myslela jsem, že to je teda ještě v normě. To jsem teda matka ☹

cara.m
21. mar 2011

@kamusek budeme bojovat, ale začíná se pěkně vztekat 😠 No snad to půjde, děkuji 😉
@monik1 jasně, kdybys potřebovala řekni a hned Ti je pošlu 😉

luuca1
21. mar 2011

@misag23 ale ano moja dobrá si matka mne tiež lekárka povedala že do 37,5 je v norme a nemusím robiť paniku.... len moja má hnačky tak kvoli tomu som nevedela či ešte dávať panadol...

markysek2
21. mar 2011

holky mě normálně už z toho nočního vstávání pěkně hrabe..včera mě probudil křik že máme hlad v 5 a já vylítla že už tak brečí od 1 hodiny( normální doba kdy se budí)...samozřejmě že jsem ho krmila,i ve 2 ..no a dneska taky šok nejdřív se mi zdálo že mi malý spadnul a to jsem se ve snu přesvěčovala že to byl sen, a jiné osoby že ne ..to mě probudilo, samozřejmě všechno ok....a pak v 6 křik tak jsem vystartovala k postýlce a malý pohodička úsměvy na všechny strany..tak nevím co se mi to zas zdálo....malý měl asi taky nějakou špatnou noc protože pofnukával ze spaní...asi ten hloupý měsíc co nám svítí do ložnice i přes žaluzie..to po mě podědil pškně blbou vlastnost 😖 😖 😖

cara.m
21. mar 2011

@sjussi taky chodím sama 😒 a taky bych někoho brala. I když před týdnem se nám narodil kamarád, tak snad to bude veselejší brzy už.

cara.m
21. mar 2011

@markysek2 to znám, já taky někdy zase slyšela pípat monitor ale nic nepípalo, takže pak jsem přemýšlela, zda už mi hráblo nebo se mi to zdálo, nebo to byl fakt a přestalo to 😒

lavazza
21. mar 2011

@monik1 já tam nemám baterky,ale u tchýně nechala švagrová to samé lehátko a tak sme to zapli a docela to vibruje,ale Miky na to moc nereagoval

louisiana
21. mar 2011

@misag23 my s malym chodime na prechadzku vzdy, aj ked ma sopliky. teda on ma sopliky stale - ma nejakeho bacila, ja mu na to davam len homeopatika, ale dr nam radila, davat ho von pri kazdom pocasi. Ked bola moc zima, tak som mu mala len otvarat okno a jeho zababusit. teraz je tak krasne, nemusis sa bat a chod s nim von 🙂

lavazza
21. mar 2011

Taky bych ráda chodila s nějakou maminou na procházky,okolo mě je většina mamin s velkými dětmi a nebo kamarádek bez dětí.Takže chodím sama i když sousedka bude rodit v květnu,tak už možná nebudu sama.

kostri
21. mar 2011

@cara.m no mala ma NUK,ale ona nevie chytit ziaden dudlik,setky pluje,najlepsie chyti tento,ale predstavovala som si,ze jej ho dam a ona ho bude dudlat a sa uspokoji a zaspi,ked na prsku sa nevie uspokojit,len napapat..ale ja jej ho musim drzat chvilku kym ho chyti 😔 ale tu v obchodoch som ten vas nenasla,iba od MAM podobny ako si teraz dala link,neskoseny,ken taky obly...tak neviem.a tiez len silikon dudluje

cara.m
21. mar 2011

@kostri my vyzkoušeli tak osm dudlů a ze začátku vzal jen ten MAM START a teď ten fyziol. Suavinex. Zkus ji nabídnout ještě nějaký. Já zkoušela a zkoušela a pak se chytil 😀 A teď mu právě při usínání dám dudlík a on s ním usne.

kostri
21. mar 2011

@janula13 no my sme mali noc podobnu ako vy 😖 zobudila sa o jedenastej,dala som prsko a spala som dalej 😀 az som sa zobudila na strasny plac,neutisitelny krik ja som narychlo nevedela co s nou,nechcela prsko,ani dudlik,tak som natriasala,ale nepomahalo,tak som ju polozila nabok na postel,dudlik prichytila plienkou,zakryla a capkala po rituske,ako ju zvyknem vecer uspavat..potom som nevedela zaspat od laku,ze co jej bolo,ked tak plakala!potom sa zobudila o druhej a zaspala az o pol stvrtej!dovtedy len sermovala rukami,oci zavrete a stale vzdychala 😕 tak som ju tiez prelozila na druhy bok,zakryla,dala dudlik,zaspala sama,zobudila sa uz o tristvrte na pat 🙄 napapala sa a spinkala do siedmej 🙄
vcerajsie prdiky vobec neboli v kociku a nebolo ani spanie 😖 ani tu pol hodinu neodspala kludne 😖 stale som ju vozila,asi hodinu po kuchyni,lebo hanka spala v druhe izbe,po tej hodine sa asi na dvadsat minut ulozila tak,ze som nemusela kocikat a potom som zas kocikala,az kym sa nezobudila na hlad..no dnes som s nou bola vonku hodinu,prespala to cele,sem tam sa pomrvila a spi aj teraz dnu pri okne,bola som tam len raz dat cumlik..takze kazdy den aj noc je ina a aj ja som dnes jak zbity pes,ale zas bude hadam lepsie 😉

kostri
21. mar 2011

@cara.m sak toto by som chcela aj ja,ked mi prsko odmieta a sama len tak nezaspi 😔

kostri
21. mar 2011

@janula13 vlasaty frajer navonany 😀 😉

kostri
21. mar 2011

@cara.m zuzka si tiez dava hlavicku len na lavu stranu..davam ju teraz vacsinou spat na bok a menim strany

cara.m
21. mar 2011

@kostri ☹ nějaký dudlík si musí oblíbit přece ☹ chjo, snad Ti začne usínat lépe 😒
no on už na boku spát nechce, takže jsem teď s ním bojovala a dala jsem ho do košíku a ten bok jsem vycpala plínou a spinká celou dobu teď dobře. Ale ten začátek než usnul byl boj 😒 No snad se to zpraví

janula13
21. mar 2011

@kostri neboj vsetko raz prejde prve 3 mesiace su najhorsie potom sa utrasu babatka, teda ja si tak vravim🙂dnes uz chrni od 12 na balkone ale siel tam s krikom, ale myslim ze bol az prilis uneveny...doobeda dal len nejaku 45minutovku a bolo...a hore je od 5.30 chuda aj by spal, ale ja sa presuvam s nim k dviňojkam ked mm ide do prace a vtedy sa zobudi a nezaspi..trosku este slofol ale vypraval a kecal a som rada ze dvojky to nezobudi...inak spal fajn zaspal pred 20 a 1x som kojila o 3rano🙂aspon to len keby ja koza idem skor spat, nie sediet do polnoci pri pocitaci🙂)))

kostri
21. mar 2011

@luuca1 uz nedavaj panadol,jedine keby mala nad 38,to je dobre,ze ste to uz zrazili!ako sa citis? 😕 a mala ako sa ma?ako ste to zvladali?

kostri
21. mar 2011

@crca 😀 😀 😀 neva,mame aspon inspiraciu 😀

kostri
21. mar 2011

@cara.m najradsej by som bola,keby dudlik nepotrebovala a len tak zaspinkala spokojne..ale bohuzel 😔

luuca1
21. mar 2011

@kostri no teraz som ja zase marod dostala som včera hnačky a cítim sa uplne na prd....fuj aj pulz mám zvýšený tak snad sa mi nevráti moja PP...

haniula
21. mar 2011

Mě normálně trefí!! Vidítě to počasko venku?? Tady pere slunko od rána a je docela teplo. Nemohlo tak být o víkendu?? Jak dnes prožíváte den? My se byli dopo projít a ted trávíme odpo doma... Malá se tu trochu rozčiluje, ale jinak je hotové zlatíčko 🙂 .

haniula
21. mar 2011

@lavazza já myslím, že mu to neuškodí, neboj!! a je nádherný!!! krásně se směje!!!