icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luuca1
21. mar 2011

@sjussi moja ja tiež odkedy bývam s priateľom tak tiež kočíkujem sama nikoho tu nepoznám a okrem toho tu bývajú väčšinou starí páprdovia 😒 😒 😒

misag23
21. mar 2011

@haniula U nás je taky krásně, tak jsme po obědě vyrazili na procházku, teď jsme se vrátili, napapali, malýho dám zase chvilku do lehátka a půjdu žehlit. Hlásí takhle celý týden a na víkend zase ošklivo ☹

haniula
21. mar 2011

@misag23 a o víkendu jedu zase pryč... to je všechno naschvál!!!

vikaki
21. mar 2011

babky tak uz zas kojim,nie naplno,ale mala sa uz zas prisaja na prsia.....uz som zacala uvazovat o tom,ze to ma nejaku suvislost s menstruaciou....lebo kym som menstruovala,nechcela prsia ani vidiet,az ju napinalo a po menstruacii sa v pohodicke zas da nakojit

cufinka
21. mar 2011

ahoj mamči dneska sme byly v poradně Nelí je dnes 2 měsíce a 4 dny a váží 5480g a měří 60cm 😀 máminka má asi smetanu místo mlíčka 😀

vikaki
21. mar 2011

@cufinka asi sa velmi pohybujes a mliecko sa v prsiach mixuje na slahacku 😀

cufinka
21. mar 2011

@vikaki ak tohle mě nenapadlo 😀 si mě rozesmála 😀

ellahop
21. mar 2011

@luuca1 my sme sa pristahovali pred 3 rokmi a to do bytovky kde je vekovy priemer 60 😒 no a prave tym, ze chodim kocikovat som sa zoznamila s dvoma maminkami a je to fakt ovela lepsie. napr. dnes som bola sama a nevedela som tam vydrzat, tak som sedela v parku na lavicke, mohla som si zobrat aspon nieco na citanie... a maly.... ten sa po vikende nevie dospat. spi uz od pol druhej a stale sa nevie prebrat. 😉

louisiana
21. mar 2011

toto pocasie je uplne uzasne!!! maleho som mala doobeda na terase a poobede sme boli vonku 😉 proste nahdera!
teraz sa nakojil, dala som ho do sedatka a brnka si do hraciek 🙂 ja neviem ci mam zehlit, vytriet podlahu alebo najest sa? 😀

vikaki
21. mar 2011

@louisiana u nas babenky je dnes otrasne veterno a dost chladno....v poslednych dnoch mate asi na slovensku fakt lepsie pocasie.....dnes sme mali rodicovske zdruzenie a ucitelka mi povedala,ze Pia v skole problemy nema akurat ze si myli slovenske pismena s greckymi...a to ju este slovensku abecedu pisat neucim=schvalne aby sa nemylila ...a to tu bola maminka u nas po porode a lustila krizovky a vysvetlovala Pii ze slovenske B je krecke V a ona si to hned zapamatala a teraz sa v skole myli....no ale sranda,ze uz chodim aj na rodicovske zdruzenie ako matka...to mi je take divne,,,kedysi som sa triasla,ked isli nasi na zdruzko 😀

janettan
21. mar 2011

Dnes sme si to krásne počasie asi všetky užili ... 😀

janettan
21. mar 2011

@vikaki Aj u nás na Kysuciach bolo chladné počasie, cez víkend aj trošku snežilo, až dnes je konečne teplejšie a preto som aj na prechádzke stretla veľa mamičiek s kočíkmi

misag23
21. mar 2011

@haniula Taky se chystáme poprvé na víkend s prckem pryč. Táta slaví narozky i svátek, tak jsem na to zvědavá. Dneska jsem objednala cestovní postýlku, tak snad do pátku dorazí.

markysek2
21. mar 2011

koukám že nejsem jediná která chodí na procházky s kočárkem sama( teda pokud nejdu s manželem)..většinou chodím k tchánovi na vrátnici do nedaleké průmyslové zony, nebo s manželem k práci a pro něho do práce ..a i to už mě nebaví..ono by se našla i spřízněná duše....ve vesnici bydlí paní, která byla se mnou v porodnici ( teda potkaly jsme se tam), ale ted jak na potvoru ne a ne se potkat 😀 😀 😀 ...jinak ted porodila holčina u nás v ulici tak budu muset vyčíhnout a asi začít chodit na procházky s ní...a nebo začne zahrádka a malý bude spát v kočárku a na procházky nebude čas...taky řešení... spaní s kočárku který stojí už mu docela jde, jen občas stačí trochu pohoupat

a někdo nám Kubíka asi vyměnil..točí se na bok a rozčiluje se a je spokojený až tehdy kdy je na bříšku a zvedá hlavičku jak divý.. a bez televize :o)

včera se mi stalo, že malý seděl na lehátku a hrál si..já u něj jedla banán a měla jsem pocit že s té sedačky vyleze a sní mi ho jak mě hltal očima a úplně si zapomněl hrát jak ho to zajímalo

haniula
21. mar 2011

Ted jsem dala pár fotek na fotoblog z víkendu... Tyhle jsou jen malá ochutnávka 😀

haniula
21. mar 2011

@misag23 my už jedem na druhý a zas má být hnusně!!! je to jak naschvál!!!!! 😠

ajkalc
21. mar 2011

@markysek2
@cara.m aj ja som mala čudny sen.rano som manzelovi pri ranajkach hovorila,ze sa mi o nom snivalo,krasna romantika,ze ma bozkaval.a on,ze to nebol sen.ze ked siel spat,tak sa kumne pritulil a dal mi pusu na dobru noc.a ja ze som na neho vrcala,ze som unavena a ze furt mysli na sex. 😀 😀 no,tak takto som prepasla peknu noc 🙄 🙄

ajkalc
21. mar 2011

@louisiana mala si relaxovat 😉 😉

ajkalc
21. mar 2011

@kostri ani nam Maxik nechce ziadny dudlik.reve ako by ho z kože drali,ked mu ho dam.ked sme v kociku,tak niekedy mu ho dam do pusy.vonku ho chce.ale aj to tak,ze mu ho dam do pusy a ja idem vedla neho a drzim mu ho,aby ho nevyplul.a ked zaspi,tak ho vypluje.a uz mu ho nedavam,lebo by sa prebudil.no ale dnu ho nechce ani za svet.a asi tyzden si zacal cmulat pasticku.tak na nej mlaska..... ale to asi len preto teraz cmula,ze ju objavil.myslim,ze ho to prejde.či?

louisiana
21. mar 2011

uff, no maly mi dal dnes vecer zabrat 😝 od asi 17:00 rev, a to ho kupem o 18:30. ale nedalo sa nic robit, sup s nim do vane uz o siestej a o stvrt na sedem sme sa uz kojili - sal 4min a zase rev, utisil sa len na rukach a musela som mu spievat pokym nezaspinkal. dala som ho do postielky -rev. no ale to som si uz necitila ruky, tak som este pozbierala vsetky moje nervy, co mi zostali a nechala ho v postielke. samozrejme ze som mu spievala a hladkala ho. nakoniec anjelik zaspinkal 😀
@ajkalc teraz idem relaxovat 😀
teda uvidim kedy sa zobudi - bol uplne hotovy, taky unaveny uz davno nebol a to sme maly obycajny den, nic zvlastne sa nestalo, co by ho mohlo vyviest z miery...

kostri
21. mar 2011

@ajkalc 😀 aj mne sa snivalo,ze ma manzel bozkaval..ale to ozaj bol len sen 🙄 😅 som sa minule k nemu pritulila asi na dve minuty,zacala zuzanka plakat z izby ,tak som letela tam,no a uz sme potom nepokracovali,lebo hanka nas zamestnala 😅 no si ma pobavila s tym drzanim dudlika 😀 a jak ti teda zaspava vnutri?si pisala ze v kociku a neplace ti pri tom,ked nema cumlik?a v noci zaspava tiez bez cumlika?zuzanka si tiez zacala pasticky zut ,ja to nejak neriesim,asi ju to ukludnuje,tak nech si zuzle 😉
@haniula no keliska vypada ohromne spokojne na foteckach 🙂 😀 podarena baba 😉
@louisiana no presne aj ja sa niekedy cudujem,ze mame pohodovy den a mala vecer nie a nie zaspat..a ked mame taky kadejaky,tak zaspi relativne v pohode..no nie vzdy je to pravidlo samozrejme 😉 snad uz tie vecerne revy tych nasich detureniec skoncia,sak uz sa blizime k trom mesiacom 🙂 ja si pamatam,jak sme sa s hankou zabavali,kym sa sla kupat,hadzala som na nu vankus,zakryval som ju s nim a ona sa vykopavala a rehotala sa jak diva 😀 to sme mali vecerne cvicenie 😅 a vzdy sa tak prebavila az do kupania a bola pohoda 😵

haniula
21. mar 2011

@kostri že jo!! taky se ji tam až moc líbilo!! každý na ní dělal ťuťuňuňu... víš, jak to chodí u rodiny... 😀

crca
21. mar 2011

@kostri ¨tak to jsem ráda😀

haniula
21. mar 2011

@cufinka fíha!! pěkná váha!!!!! co papáš?? takové husté mlíčko!! ty asi baštíš jen šlehačku a smetanu... nebo kravské mléko piješ?? 😀

ajkalc
21. mar 2011

@kostri my zaspavame bez dudlika.len co ho polozim cez den do kocika,tak hned je kludny a spokojny.a vecer trosku v postielke pošomre a zaspi.on by mohol sutazit v discipline vyplutie cumla na dialku.

kamusek
21. mar 2011

Musíme se pochlubit. Dneska se nám konečně povedlo pást koníčky 😀 Je to naše šikulka 🙂

misha8
21. mar 2011

@ajkalc aha a čo tvoj natiahnutý sval??, 😲
@cara.m ja už hlavičku moc neriešim lebo mi ju počas dňa krásne točí na obe strany len na tom brušku 😖

haniula
21. mar 2011

@ajkalc ta naše taky... a nejradši ho plive po chodbě a schodech, když někam jdeme 😀

haniula
21. mar 2011

@kamusek šikulka!!!!!!!!!!!

misha8
21. mar 2011

@haniula pekná nová fotečka 😉
@kamusek no super baby 😉