Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 já se na to dnes zaměřila a přes den má tendenci taky ji točit spíše nalevo ☹ Když spinká přes den, zkoušela jsem mu tam strčit ten polštářek, ale přes noc mám strach mu ho tam dát, protože se mu ta hlava někdy stejně podaří přetočit a má nos zabořený v něm, tak ať se mi neudusí, když v noci budu spát a nebudu ho hlídat. Tak nevím 😒
@haniula, @misha8 - No holky, byl to celkem boj a toho vztekání, ale stálo to za to 😀 Museli jsme ji nechat i trošku vyplakat a vyvztekat a pak už se jí to i líbilo 🙂 Ale ještě ji musím trochu tlačit na dupku, aby jí to nutilo hlavičkou zvedat 🙂 Ale už zjistila, že když si pomůže rukama, tak to jde líp 😀
holky, chtěla jsem se zeptat jak dorovnat slehlou hlavičku??? mám podkládat tu více slehlou část plínkou??
@kinsli aj my to mame, ale aj sa snazim dat ho na noc tak, aby lezal na tej nezlezanej strane, ale ono su to uz vacsie deti, tak si hlavicku krutia ako sa im zahce.. dokonca sme ho aj v postielke pretocili na inu stranu, davame mu tam rozne hracky, farebne vankusiky nech sa za nimi otaca, ale skor to nepomaha ako ano 😒
Dobré ránko!! Dnes ráno jsem si po krmení dala malou do postele a zadřímali jsme ještě spolu. Vzbudil mě šílený smrad. Tak čichnu k malé a ta se na mě medové usmála 😀. Můžete hádat 3x co měla v té plínce. Ale ten úsměv byl fakt jedinečný 😵 😵 😵 !!!
@cara.m ked sa mala o tretej zobudila a napapala,tak som ju polozila jak zvycajne,este si vypytala cumlik,prikryla som ju a odgulala som sa na druhu stranu postele,uz som driemala,ale zuzka este stale tak dychcala a skrabkala o vankus,reku co je? 😕 kuknem a ona si spokojne drieme na brusku a hlava zaborena do vankusa 😲 😀 ale nedusila sa,lebo ten cumlik jej vytlacal vankus tak,ze nostek mala volny 😉 no ale aj tak som ju dala nabok,podoprela zpredu aj zozadu duchnickou a spali sme 😉
baby ktore dojcite uz aj cvicite? ja by som aj chcela zacat ale sa bojim ci to neurobi daco s mlieckom a este sa mi aj nechce ale ak sa donutim tak hadam zacnem. a ak cvicite tak co? brusaky alebo behate?
Holky,co si myslíte o nošení v nosičce?? Mám vyztužené záda a hlavu si má o co opřít.... Nevím, zda jsme to tu už neřešili... Ale jedem příští víkend na horskou chatu a nevím, jestli tam bdu moct vytáhnout kočár na tůru... A nechce se mi zůstavat v chatě ☹ .... Děkuji za názory!!!
@zuzkaro ja som skusala brusaky,ale sekli sa mi krize 😝 😀 odvtedy necvicim,okrem toho mi minule zacala cervenat rana po cisarskom,takze s cvicenim mam padla 😖
a zacali mi padat vlasy 😖 dost intenzivne 😒
tu je nieco o cviceni a dojceni 🙂
http://dojcenie.wordpress.com/2010/04/18/cvicen...
@kostri Tak to i mi začali padat vlasy. Taky hooodně. Měla jsem to tak i na začátku těhu. Pak to přestalo a teď znova. Zrovna včera jsem byla u kadeřníka a ta mi říkala, že bych si měla koupit nějaké ampulky v lékárně (ale zapomněla jsem jak se to jmenuje - musím to zjistit) a že bych neměla moc foukat a žehlit vlasy a taky používat jen šetrné přípravky. A prý to okolo 4 měsíců po porodu přejde. 🙂
@misha8 ani mne by sa nechcelo.ale odfotila som sa a mam to ako pozadie na pacitaci. 😀 😀 ale hlavne zumba ma pozitivne naladuje.hlavne ked pridem po hodine zumby domov a nejdeme s babami este do šenku na doplnenie tekutin,tak vtedy som tak nabudena,ze este doma dam hodinu cvicenia.takze po 2 hod cvicenia su iste kalorie spalene ako hrom.niekedy som aj ja unavena strasne.teraz mal 3 dni zlu noc.aj dnes v noci sa zobudil okolo druhej a vrcal ako lačny pes.nepomohlo ani hladkanie,ani lezanie namne,ani studeny caj z nocneho stolika.tak som ho prehodila na posteli zprava dolava.aby nebol medzi nami.pritulila som sa k manzelovi a zakryli sme si hlavy vankusmi.hned som zaspala.a ked som sa O 10 min zobudila,tak maly spal tvrdo ako poleno.sme to my ale za rodicia,ze?
@cara.m mne točila práve že stále doprava cez den som to riešila tým , že som sa zásadne prihovárala vľavo , motivovala hračkami, točila som ju v lebede tak aby sa musela pozerať zľava a podarilo sa 😵 v noci ju dávam aj tak na bok , ktorý mením ....
@kamusek ja s nou tiež bojujem 😀 ale chviľu skúša a potom reeeeeeeeeeeeeeeev 😲 😲 😲
@kostri my klasika o 4 hore o pol 6 pred telkou 😀 😀 😀 a mama zaspala na gauči mala pozerala TV 😕 😕 😕 ozi čo tvoja rana ????? ja som začala robiť brušáky a dúfam že vydržím !!!!!!!!!!!!!!!!

@misha8 zotavuje sa.natierame konskou mastou.ked dam v piatok elasticky obvaz,tak frcim na zumbu.inac este aj v noci si pospevujem tie chytlave pesnicky zo zumby 😎 😎