Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
byt uprataný... mala sa vozí.... periny vyvešanééééé..... ešte rýchlo navarím a šup von je kráááásne 🙂 🙂 🙂 🙂
@misha8 jemu se dělá zle,hned ho to natahuje jen co to vidí,kdybys viděla jak nese plínku 😀
Manžel má mladší ségru a ta když byla v kočárku a pozvracela se a on to uviděl,tak ji nahodil taky,tak mě upozorňuje jestli nechci uklízet ještě po něm,tak ať nechci přebalovat 😀
Některým chlapům to nic nedělá,byla sem v práci a malej se potentoval,bylo mi blbé před kolegama přebalovat a chlapi hned,přebal ho na stole,tak sem se divila.
Dneskatu byla moje mamka a donesla malé plno pytlovinek chrastících a kousacích... Prostě babička no 😀 ... Venku je pěkně, tak se půjdem projít... Malá ještě za dnešek skoro vůbec nespala!!!! 😠 Ted spala půlhodku a už zase bantuje!!!
@haniula tu je taky zvyk,ze cela dedina pride po sestonedeli pozriet babatko...uuuuuf.....kazdy den mam navstevu=susedky ,kamosky,svokryne zname,rodina.........atd.....mam zasobu bonbonier a vseliakych keksikov atd na ponuknutie ku kave....a stale musim kolaciky vypekat...ani nemam cas poriadne vyjst s malou von....inak u nas je hrozny vetrisko,takze radsej sedime doma..........a este tu zvyknu babatku davat pod vankus nejake drobne=1-2,5 euro....vraj aby babatko malo zelezne zdravie.....no a zvacsa nam vsetci donesu ruzove dupacky.....sa mi uz ruzova zunovala a hlavne dupacky,lebo mam po starsej dcere hotovu garderobu,uz ani neviem kam s tym
@haniula hahahaaaa...........keby si bola blizsie,aj by som ti poslala..ale sak vy aj tak nosite vacsie cisla,ste ovela starsi.....no nas postar ukradol pred casom peniaze z posty a usiel s jednym egyptanom=sa pohlavne preorientoval 😀 a tak nemame momentalne ani postara v dedine 😀 😀
no mamulienky idem poupratovat...lebo o 17 hod zas cakam navstevu=svokryna kamoska s dcerou a vnukom...ten ma 2 roky aa je to strasny sibal,len neplechu robi...uuuf,zase si to uzijeme 😝 🙄
ahoj maminky - jak se máte ? My jsme dneska krásně spinkali - od 8 do 1 a pak od 2 do půl 6 - paráda 😅 Pak už měl drobec povídací náladu až do 8 🙂 ...bude z něj hrozně upovídana kecka když to tak půjde dál 😉 Jinak přijde mi že už začíname konečně dostávat nějaký pravidelní rytmus...teďka drobec spinká, tak stíham i pracovat. Dneska je venku krásně, tak asi taky vyrazíme ven na prochajdu až se vzbudí. Jinak jak se o tom včera psalo - ja taky chodím sama 😢 , maximálně vytáhnu muža..my bydlíme na vsi, takže na kočárkování docela nuda po vesnici, tak chodíme do lesa...jsem zvědavá, kdy potkáme divočáka 😀
baby dávate niektorá nutriton na grcanie? ako to podávate a ako rýchlo vám to zabralo?
@kostri Taky mám jizvu pořád trošku červenou a dost často ji ještě cítím, i když to není nic hrozného (oproti tomu co jsem si s ní zažila). Ale cvičit se zatím bojím, stačí mi každodenní kočárkování 😀
@kostri @lolelole Úžasný fotky 🙂 Ten náš se taky naučil vyplazovat jazyk a hrozně se u toho chechtá 😀
Před chvilkou jsem se koupala s malou ve vaně. Nic kouzelnějšího jsem nezažila!!!! 😵 😵
@haniula ja som urcite za nosicku, raz sme tak boli na ture a stretli sme tam dve maminky s 5 mesacnymi babatkami, vraj su turisti a tiez by im bolo zatazko vzdat sa tejto zaluby a velmi si to pochvalovali, na ture mali nutrilony, cajiky, dokonca na lavicke prebalovali, aj ja nad tym rozmyslam, a este nad satkou lebo maly bude mat v lete 7 mesaicov a urcite stravime vela casu vonku u maminky a tam su macicky a sliepocky a kedze ho to bude urcite zaujimat tak klokanka to bude istit, nebudu maminku ruky boliet,,, 😀

@misha8 Domča už zjistila, že když dá po sebe ruce, tak to jde líp 🙂 Ale taky řvala a vztekala se, ale doktorka říkala, že jí mám nechat. Že možná tím si uvědomí, že když to udělá, tak bude mít klid a necháme ji být 😀 A asi fakt, dneska už ani neplakala ani se nevztekala, už se jí to začíná asi líbit 🙂