icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
25. mar 2011

@ellahop hej aj my slinime brutalne rozmyšlam že jej dam podbradník na krk 😀 😀

misha8
25. mar 2011

@louisiana pozerám že si zo senca 😉 aj ja , mohli by sme kočíkovať spolu 🙂

haniula
26. mar 2011

Dobré ránko!!! Tak za pár chvil odjíždíme na víkend pryč. Všem přejeme krásný víkend!!!!!!

skubanekka
26. mar 2011

@haniula Hlavně si to pěkně užijte, ale pozor, prý má být zimina:o), tak neprochladněte! Papa a krásný víkend s Markétkou:o)

skubanekka
26. mar 2011

@louisiana jojo byly jsme s Terkou včera venku 3x🙂 - ráno chladno, tak jsme měly ještě zimní fusak🙂, v poledne to docela šlo a odpoledne už zase nic moc...:o/ - já jsem venku s malou moc ráda, páč je tam potichu a spinká vždy tak po 20 minutách a když zastavím třeba v parku (nejezdím po těch děsných nerovnostech na chodníku..) a zrovna spinká, tak by spala i 2 hodiny🙂)... Ale víkend vidím na zimu zimovatou..:/

ellahop
26. mar 2011

zajtra sa meni cas, tak dufam, ze to nase babatka nerozhadze

misag23
26. mar 2011

@ellahop Na to jsem taky zvědavá. Konečně jsme začali mít trošku pravidelný režim a teď to bude určitě zase jinak.

lolelole
26. mar 2011

@neposedna ahojky prosím te projevovala se Terezce ta rekoartace nejak ? Nebo se na to prislo az na echu ? Kvido začal být hodne udýchaný tak mám strach zda to neni tím ☹

louisiana
26. mar 2011

@ajkalc 😉 pod babycook som mala na mysli nieco podobne http://www.originalbabyshop.eu/main.php?action=...
existuje to od roznych znaciek, u nas v lekarni maju od avent-u
presne davky poznam, to sme hamali este ako deticky 😀 tiez ich budem Šimimu davat

louisiana
26. mar 2011

@misha8 jasneeeeeeeeeeeeeee, velmi rada!!! a ja som uz prehladavala forum, ze ci nie je nejaka tema "senec" ale nenasla som 😒 a ze stretnem niekoho na kocikovanie tu, tak to by som neverila!!!

louisiana
26. mar 2011

@skubanekka 3x? tak to uz hej. Šimi bol predobedom na terase, a poobede sme sli na prechadzku, ale o uz bolo tak teplo, ze sa mu nedalo dobre spinkat a bol iba v bodycku s kratkym, ponozticky a bavlneny overalik. v kociku mal fusak bez vlozky a samoska ze capicu 😉

louisiana
26. mar 2011

idem varit, ale moc sa mi nechce 🙄

lavazza
26. mar 2011

@lolelole to je blbí,u nás se to dělá i na vesnicích,ale divím se,že vás nepozvou,když spadáte pod město

monik1
26. mar 2011

Kojící maminky - může se bramborový salát?? Budem ho mít zítra na oběd, tak nevím zda si ho dát či nedat, děkuji 😉

skubanekka
26. mar 2011

@monik1 také jsem jej už jednou měla (dala jsem si raději malo) a malá to snášela v pohodě - nevím tedy z jakých ingrediencí jej budeš mít🙂 - my děláme jen - brambor, okurka, salám, vajíčko a vše pak smícháme majonezou... (jen nevím, zda-li je ta majoneza to nejlepší...)

misha8
26. mar 2011

@ellahop no dufam hlavne že nebude hore rááno namiesto o 4 o 3 😲 😲
@louisiana je tu tema senec ale nenašla som podobne staré babetko 😒 lebo to sa potom nedá moc dohodnúť ,my mame približne rovnako staré 😉 pošlem ti IP 😉

vilca
26. mar 2011

@monik1 taky už jsem měla bramborový salát, jen jsem vybírala hrášek 🙂

vilca
26. mar 2011

@ellahop
@misag23
Děti nevědí, že se mění čas, tak to budou mít stejně jako doteď, ne? 😀

ajkalc
26. mar 2011

@misha8 ja ho mam v kresielku.a dnes som dala na ine maminy a dala som mrkvicku.nenormalne mu chutila.spapal lyziciek.a iste by bol aj viac.to papal o desiatej.a o tretej som mu musela zobudit,aby som mu dala mliecko.mal papat o dvanastej,ale bol este z tej mrkvy asi napapany,lebo zaspal okolo 12:30.keby ho nezobudim a nedam mu mliecko,tak neviem....ved jedol naposledy o osmej rano.tak aspon prikrmy,ked mi mliecko velmi uz nechce.aj sme fotili,aj sme kamerovali.vecer dam foto,ako bastil mrkvu

ellahop
26. mar 2011

@vilca no ved prave, ale mne sa o piatej stavat nebude chciet..... takze chce ci nechce mily tomasko, bude sa musiet dostat na ten moj cas... 🙂

ellahop
26. mar 2011

@louisiana no ja veru taketo parne veci kupovat nebudem, uvarim to v hrnci a usetrim 100 eur.

knedluska
26. mar 2011

@monik1 - jo, klidně jí nechám brečet. Někdy teda pomůže, když se jí věnuju. Takže mě to spíš připadá, že si tím řevem vynucuje pozornost, než že má hlad.

knedluska
26. mar 2011

@kostri - položím jí do kočárku, chvíli drncám a spinká. 🙂

vilca
26. mar 2011

@ellahop já si pamatuju, že jsem z toho s Evičkou byla taky tenkrát nervózní, ale brzy se to zase ustálilo tak, jak jsem potřebovala 😉

cara.m
26. mar 2011

@monik1 já nevím, na Vánoce jsem si ho nedala kvůli cibule atd.Ale pokud neodoláš, můžeš trochu zkusit, já zatím odolala.

cara.m
26. mar 2011

@vilca já zase hrášek můžu, malému nevadí. Ono je to u každého mimča prostě jinak 😒
@monik1

cara.m
26. mar 2011

@louisiana já se právě rozmýšlím, zda koupit babycook nebo jen parní hrnec. S babycookem bude jednodušší příprava, ale bude jen na chvíli. Parní hrnec by byl na dýl. Jak to vidíš ty?

ajkalc
26. mar 2011

prikladam foto z naseho prveho prikrmu.mrkvicka mu nenormalne chutila

skubanekka
26. mar 2011

@ajkalc Ty máš ale roztomilé dítko!!! 🙂 - kolik, že vám je???

vikaki
26. mar 2011

@ajkalc babky ja som cela prekvapena ze uz take male babatka prikrmujete,kedze sa odporuca az od 5.-6 mesiaca,predtym len pre deti ktore sa nemozu nasytit mliekom=teda ak maju potrebu pit viackrat denne=12 a viackrat v priebehu 24.hod......ono je to uz aj preto tak zariadene od prirody,lebo take malicke babatka este nevedia ani sediet,aby sa mohli spravne prikrmovat