icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

alohim
29. dec 2011

@katkamiki Tiez mam podobny "zapchovy" problem, najma na Vianoce to kulminovalo...zabera Acidko, Activia, vela ovocia (susene slivky a figy) a pohar teplej vody. Som rada, ze sa to zlepsilo.

Inak nic nove, akurat moje babatko je posledne dni menej aktivne - predvcerom som ho vobec necitila kopkat. Uz som mala stresy, no dnes rano sa trocha ozvalo 🙂 Snad je len prispate :D

mirkave
29. dec 2011

@alohim inac aj my mame taky utlm ☹ nejak menej sa hybe drobcek.tiez predvcerom ani tuk ☹ ,tiez som sa zacinala plasit,ale dnes nejake tmolenie a presuvanie bolo,tak je snad vsetko ok.

tinci
30. dec 2011

asi boli Vianoce zaberakom nielen pre nas ale aj nasich drobcekov,tiez sa musia z toho spamatavat a oddychovat 😉

nena13
30. dec 2011

Dobré ránko.Tak čakám chlapčeka(po sto rokoch v našej rodine chlap)Ešte rozdýchavam príjemný šok🙂
Aj ja som pribrala asi kilečko cez Vianoce,ale dokopy asi tak 3 kg-kedže je ma aj tak dosť,tak sa vytešujem🙂Hlavne že bábenko ma hmotnosť ako má mať🙂

kocica43
30. dec 2011

@katkamiki ja mam tak isto vytoky ktore nesvrbia ani nestipu a tak isto mi povedal, ze vsetko je ok. tak dufam, ze obidvaja sa nemylia.

kocica43
30. dec 2011

ahoj. patrim medzi vas. ale co tu citam, tak kazda len trosku pribera. ja som uz pribrala dobry 7 kil. a brusko mi uz vidno neviem odkedy. ked som bola minuly tyzden v poradni, tak doktor mi povedal ze mam velke brusko. hotovy bol z toho.

stvura
Odpoveď bola odstránená
kocica43
30. dec 2011

@stvura nie ja si z toho nic nerobim.

katkamiki
30. dec 2011

Baby, dakujem za kazdu radu 🙂 v utorok poviem vsetko doktorovi a uvidim 🙂

ss225
30. dec 2011

@mirkave
@alohim baby to sa aj mne stalo, presne den pred uzv a v den uzv som ju necitila vobec a uz som sa zacala bat a na uzv sa neprestala hybat a davat kopanceky ktore som ja vobec necitila, lekarka mi povedala, ze je to normalne, ze este nie je taka silna aby som citila kazdy kopancek a mozem mat dni ,,utlmu,, to ale neznamena ze sa nehybe, len ja ju nemusim citit, takze kliiiid uz sme v polke 😎

petra1209
30. dec 2011

@stvura no baby tak to asi len ja tu tak rapídne priberám 🙂 🙂 🙂 Pred otehotnením som mala cca 50kg a teraz 60,5kg no pekne 🙂

kisasonka83
30. dec 2011

@petra1209 ahoj nie si sama aj ja som pripad ako ty ☹ aj ked jem normalne a nezerem ako sa hovori tak mam skoro 7-8kg hore a som nestatstna ☹((( pri dcere som nabrala skoro 30kg u syna to bolo cca 16kg ale jak som znova otehotnela 3mesiace po porode tak som z toho co mi ostalo navyse po porode syna nic nezhodila a teraz naberam znova a strasne ma to depta a som nestastna,no ale co uz.K tomu sa liecim so stitnou zlazou uz asi 5rokov no des,len dufam ze neskoncim na cca 90kg ☹

petra1209
30. dec 2011

@kisasonka83 hmmm no uvidíme ako to bude pokračovať 🙂 ale čo no hlavne že sú drobci zdravučký 😉

kisasonka83
30. dec 2011

@petra1209 tak tak 🙂 este vediet co cakam a budem spokojna 🙂

petra1209
30. dec 2011

@kisasonka83 no veď my len dúfame, že pri najbližšom sone sa nám ukáže až vieme čo sa tam skrýva 🙂 Tiež sa nevieme dočkať

mirkave
30. dec 2011

@nena13 gratulujem ku chlapikovi 😀
@kocica43
@kisasonka83
@petra1209 ktovie ako skoncim na vahe o par tyzdnov (alebo dni)ja.ale akoze ma to nejak extra netrapi 🙄 .po porode sa nezastavim a uz teraz som si dala predsavzatie,ze budem cvicit kalanetiku 😀 .po simonke mi ostalo dost kil navyse,ale pekne krasne "silou vole" sli dole.ale v tom mojom chudnuti boli aj ine veci......jeden den som sa sekla a povedala som si,ze musim s vahou dole a cvicila som.a ked mi moj tatino povedal,ze kde som zabudla kufre...ojojooooooj vtedy som vedela,ze to ma zmysel 😉 😀 .po simonke som mala 80 kilo a padla som s vahou na cca 63,ked sla simka do skolky.teraz mam 75 ale to su na mne aj kilecka z letnej dovolenky ☹ ,aj z pravidelnejsej a vydatnejsej stravy......a konecne aj kilecka z tehotenstva 😀 ......a co mam stale,bez rozdielu vahy?-stehna ☹ tie budem mat asi vzdy silne jak cernoska 😅

nena13
31. dec 2011

@kocica43 Ja som síce pribrala malo,ale bruško mam jak pred pôrodom🙂A papáš nejaké vitamíny?
@stvura Ved to, my sme 3 sestry,mamina 4 sestry, mám 15 sesterníc a 2 bratrancov,tak si vieš predstaviť🙂
@petra1209 Vidíš moja ja som 60 nemala ani pre tehu 😀 😀 😀 Teraz som pribrala niečo okolo 3 kg,ale váhu mam bombasticku 76-a to ma nik za tučnu nepovažoval,hoc som drobná-som skôr taká ubitá...Ja hovorím sám sval 😀 😀 😀 😀 -srandujem
@kisasonka83 Netráp sa -aj mi kulturistky v objemovke sme krásne 😀 A tá štítna žľaza narobí veľa s váhou...
@mirkave Ďakujem-ani mňa váha netrápi a ako sa poznám ja bez pohybu nevydržím ani sekundu,tak to hadam zhodíme🙂(Len teraz mám kľudový režim, tak sa čudujem ,že som už nie rozliata na celú posteľ🙂

katuskaaa29
31. dec 2011

Ahojte baby, kazdej vam zelam krasneho silvestra a potom STASTNY NOVY ROK aby sa nam splnili nase sny v buducom roku, a aby sme o rok mohli oslavovat s nasimi babatkami 🙂

mirkave
31. dec 2011

no a ja som dnes skoncila na pohotovosti 😢 v noci som sa dusila kaslom,rano som nemala ziaden hlas.tak mam teraz lieky ☹ snad mate krajsieho silvestra
na druhej strane mam krasny den,lebo sa drobcek v brusku dnes hybal a vrtel a pokopkal trosku 😀

nena13
1. jan 2012

VŠETKO dobré do Nového roka žienky-nám všetkým a naším miláčikom v bruškách🙂
Včera som výnimočne vydržala do 1 rána a užili sme si prípitok pri ohňostroji-na dedinu bol fakt veľkolepí-bolo to také pohladkanie pre moju dušičku-len to moje malé drobčiatko dúfam nezažívalo šoky z toho buchotu. Čo varíte dnes? Ja asi urobím niečo z kapustičky🙂
@katuskaaa29 Šťastný Nový rok aj Tebe🙂
@mirkave Dúfam,že sa už cítiš lepšie.

suzan1111
1. jan 2012

@katkamiki ahojky..zapchy mavam aj ja..papam aspon lyzicku psylia denne..je to vlaknina,kt.vytvara gel v crevach a pimaha s vylucovanim..keby si ju nedavam adi prasknem..hocico zjem..brusko mam nafuknute ako v 7mesiaci..niek.mam pocit ze prasknem..krce v podbrusku mavam ked prudko vstanem alebo ked idem cikat a tak po vycikani mamvam nuekedy taky stah v podbrusku..ale po chvilke to prejde..ako citam mame vsetky podobne problemy..tak drzim palce

suzan1111
1. jan 2012

@mirkave ja som mala takyto kasel a hlas min.tyzden a teraz este papam penicilin.neboj zlepsi sa to do tyzdna

mirkave
1. jan 2012

@suzan1111 @nena13 penicilin mam aj ja.citim sa o nieco lepsie.len keby som stale ten nos nemala taky upchaty ☹ a z neho vsetko ostatne.najlepsie bolo,ked mi mg v noci otvoril dokoran okno na par minut.ja zababusena v paplone-jeeeeeeeeeeeeeeeeej ako sa mi dobre dychalo 😀 ,dobre som zaspala....uz sa zas tesim na spanok 😉

katkamiki
1. jan 2012

@suzan1111 Presne, take to mam aj ja.. Teraz som poriadne nebola na velkej asi tri dni, vcera minimalne, to ani neratam, mam z toho nervy :( na zaciatku tehu som skusala to psylium ale nepomahalo, uz ho ani nemam doma, zajtra si ho skusim kupit. Vzdy mi zaberala na lacno lyzicka olivoveho oleja, ale teraz uz ani to... Uz som z toho na nervy. Neviete mi poradit, ci si mozem dat cipky? v utorok idem na poradnu a chcem prist vyprazdnena, lebo budem mat asi 5 kil naviac s tym nakladom :D

danculka24
2. jan 2012

Ahojte, želám všetko dobre do roka 2012, verím že bude skvelý

fide
2. jan 2012

@kisasonka83 Neskoncis neboj sa ...ked sa budes zdravo stravovat a hlavne pit vela tekutin a bude sa ti dat dojcit tak vsetky tuky ktore sa na teba nalepili pojdu pre dietatko. Ja som tak pri Eliske zisla na povodnu vahu ale ta bola riadna baculka... 😎

danculka24
2. jan 2012

@mirkave skoré uzdravenie prajem, ja som skončila na pohotovosti 28. v noci, som žehlila a ako som už vyberala kabel zo zastrčky, tak mi začal horiet v ruke, som chytila šok, som si ani nepamatala, ci ma to potriaslo, tak pre klud som radsej chcela nech nás skontroluju, bolo všetko ok nastastie a pani doktorke sa zdalo že to je baba tak uvidime 😀D možno budeme mat malu elektrikarku

katuskaaa29
2. jan 2012

Ahojte babulky, dnes som bola v poradni vsetko OK, 17. januara ma cakaju testy na cukrovku. 🙂

kinka555
2. jan 2012

ahojte, ja sem sice nepatrim, ja som rodila v maji minuleho roka...ale chcela by som vam popriat vela zdravicka, lebo to je pre vas ako aj pre babatka najdôlezitejsie 🙂 🙂 🙂

fide
2. jan 2012

@katuskaaa29 ahoj super ze je vsetko v poriadku ja od svojej idem vzdy taka vytesena...V ktorom si tt ? teda som zvedava v ktorom mi asi bude zle z tej vody 😎 Ja som tiez na 17.1 objednana na poradnu tak dufm ze uz nebudem pit ...ale to by mi asi povedala ma sa tam asi nalacno ist ze???