icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katuskaaa29
2. jan 2012

@fide ja som teraz v 22 tt, ak len proadnu mas tak nebues pit, lebo keby si mala, tak by si musela ist do lekrane kupit si glukozu, a v to rano to zamiesat s 3 dcl vody, zobrat to tam, ist na lacno, ze vraj potom sa zoberie krv, potom sa vypije ta voda a musim tam cakat 2 hodiny zase sa zoberie krv a potom mozem ist domov, napit sa a najest 🙂 Inak sestra moja uz to ma za sebou, a ze to nebolo nic hrozne.

mirkave
2. jan 2012

@kinka555 diky 😉
@danculka24 jezkove oci ☹ davaj si velikansky pozor .az sa mi chlpy zjezili 😨 brrrrrr

dnes sme si kupili zvlhcovac vzduchu.ja ledva dycham a mam sucho v krku furt a simonka tak isto,no ved to sa neda v tych vykurenych bytoch.uvidim,ci to pomoze.

danculka24
2. jan 2012

@mirkave davam veru teraz pri každej zástrčke som opatrná, ja som si zvlhčovač kupila pred dvoma mesiacmi, ja som sa v noci stale budila a nevedela dychať, mne velmi pomohol, ja si puštam radiator na noc a vtedy si dam aj zvlhčovač a super, mne pomohol velmi

mirkave
2. jan 2012

@danculka24 akurat aj ja inhalujem 😀 normalne sa mi odvalil nos a dycham 😨 😀 vyzera to nadejne

oxiba
3. jan 2012

@katuskaaa29 ahoj mna to čaká 18.1. 🙂 aspoň dáš vedieť ako ti chutila sladká voda... fuj pri predstave presladenej vody je mi už teraz zle, radšej by som pila morskú vodu 🙂 😖

katkamiki
3. jan 2012

Baby, tak dnes som bola na poradni, ale nerobil mi sono, objednal ma na buduci tyzden na genetiku, tak tam mi bude robit sono, ale tie problemy s bruchom mi povedal, ze to bude asi koli zapche, ktoru mavam a dal mi nejaky olej Laktuloza. Tak uvidime, ci pomoze 🙂 A Objednal ma na dalsiu poradnu 31.1, to budem v 24
3 tt a nepovedali mi nic o tom sladkom sirupe, ze si mam kupit, tak neviem... dokedy to maju robit?

katuskaaa29
3. jan 2012

@oxiba OK dm potom vediet, sestra moja povedala, ze nic moc to nebolo, bez problemov sa to da vypit. Ja skusim na to nemysliet a uvidime, ale na sto percent ze budem mat pri sebe aj mineralku a akonahle povie sestricka zoberie tu druhu davku krvi a povie, ze mozem ist domov, potom sa napijem klasickej vody 🙂

katuskaaa29
3. jan 2012

@katkamiki ahojko, no neviem dokedy sa to ma robit, ja budem vtedy v 24 tt, presne to bude 23+3 tt

katuskaaa29
3. jan 2012

@danculka24 odporucam zvlhcovac aj ja, my sme to kupili vlani, kedze dost casto som bola chora, mala som problemy s dychacimi cestami, a niekedy som sa ani nadychnut nevedela, okrem toho v cinziaku mame strasne suchy vzduch men to velmi pomohol

petra1209
3. jan 2012

Baby kedy sa chystáte začať kupovať postieľku a výbavičku? 🙂

petka296
3. jan 2012

@petra1209 Ahoj, ja uz mam potielku doma a vybavicku si pomaly kupujem, na vianoce som toho dost podostavala 🙂 na konci januara chceme ist kupit kocik,neviem sa dockat 😀

petra1209
3. jan 2012

@petka296 šikulka 🙂 už asi veru začnem aj ja s postupnými nákupmi 😉

petka296
3. jan 2012

@petra1209 postielku som dostala od sestry po synovcekovi, uz aj stoji v spalni, lebo sme kupovali matrac do nej a nevedeli sme rozmer, tak moj muz ju postavil- odmerali sme a potom sa mu ju uz nechcelo rozlozit 😝
mna kupovat vecicky lakalo uz od sameho zaciatku 🙂

danculka24
3. jan 2012

@petra1209 dobra otazka, ja vobec neviem, stale som taka opatrna a hovorim si že je este skoro

nena13
4. jan 2012

@petra1209
@petka296 Ja nakupujem priebežne,lebo na poslednu chvíľu budem brať za cenu aká bude-takto som už krásne ušetrila.Kočík mám už vybratý ,ale pôjdeme poň do Poľska v máji aj po postieľku🙂(A to som trošku poverčivá)🙂

alenaba
4. jan 2012

Ja zatiaľ nenakupujem, ale niečo mám po švagrinej. My ešte čakáme, nevieme či budeme mať dievča alebo chlapca.

lunnka
4. jan 2012

my sme si kocik uz objednali ale dali sme si ho doviezt az v aprili 🙂
vybavicku po-ma-ly zacinam kupovat- teraz su dobre zlavy

cobhan
4. jan 2012

@nena13 ahoj, my nekupujeme nic a ani nebudeme. Vsetko uz mame slubene od znamych co maju deti v rozmedzi 6 mesiacov - 3 roky a potrebuju sa tychto veci zbavit, resp. poslat dalej. Vacsina je sice chlapcenska, ale myslim, ze miminu do 6 mesiacov je uplne jedno ako farbu ma na sebe 🙂 a navyse my sa dozvieme co to bude az o dva tyzdne 😝

katkamiki
4. jan 2012

@lunnka prosim ta, to sa da, ze sa teraz objedna koci a dovezu ho az neskor? ale uz ste ho asi zaplatili, ze?

petka296
4. jan 2012

@nena13 ahoj nena,presne tak,teraz a radsej si zvazim kde sa mi to viac oplati aby som za userene mohla kupit nieco dalsie 😝 My chceme ist tiez do Polska ale koncom januara

petka296
4. jan 2012

@cobhan ja mam tiez chlapcenske po sestrinych 2syncekoch, ale to vobec nevadi. Babu jeto jedno a k doktorke alebo na prechadzu budeme mat tiez zopar veci.

nena13
4. jan 2012

@petka296 Ja si tiež hovorím aj keď peniažky mi chválabohu nechýbaju-ale to čo ušetrím a nie je to malo-využijem na niečo iné.Nebudem predsa podporovať nenasytnosť niektorých predajcov🙂

nena13
4. jan 2012

@cobhan To máš dobré,mne nemá kto dať-u nás a dosť vo veľkej rodine 17 rokov dieťa nebolo-predsa už mam 37,ale zas mi určite nakúpia-len to ja už budem mať dávno pokupené🙂

petka296
4. jan 2012

@nena13 presne tak. A niektori predajcovia nas klamu s tym co naozaj potrebujeme.

lunnka
4. jan 2012

@katkamiki objednavali sme cez svet kocikov a tam sa da vsetko online chatom dohodnut, pani bola velmi ochotna, do poznamky v objednavke sme zadali kedy presne chceme aby nam ho doviezli.. plus mame trocha zlavu. Este sme neplatili, len sme zadali objednavku. Akonahle zaplatime zacne plynut zarucna doba co by sme radi co najviac oddialili. Pytala som sa ci sa da keby sa nedajboze nieco stalo objednavka stornovat a ze ano bez poplatku, takze maximalna spokojnost 🙂

cobhan
4. jan 2012

@petka296 ved to, decku je to uplne jedno 🙂 a nam to znami sami nukaju, ze uz nemaju kde skladovat veci..a k tomu este babinka nazhavila ihlice, takze sa nebojim, ze by bolo malo 😝

cobhan
4. jan 2012

@nena13 nam rodina neda nic, vsetko je po znamych, co nakupili svojim detom a teraz sa im to hromadi. Tu sa to tak nejak vsetko posuva od jedneho k druhemu, kociky mame slubene dva 🙂. A mne je luto kupovat nove, ked viem, ze niekto to ma doma v krabici a potrebuje sa toho zbavit. Navyse ked pojdeme na SK tak tam su veci este po mne, co mamina skladovala pre pripadne vnuca. Aspon budem mat dovod konecne prehrabat pivnicu 😝

petka296
4. jan 2012

@cobhan take to mame podobne 🙂 a kocik idete kupovat? my koncom januara v Polsku

cobhan
4. jan 2012

@petka296 nie, uz mame slubene dva 🙂, nie darovat, ale prekupit, lebo to tiez nebola lacna zalezitost..ale oba su po jednom dietati, takze pohoda. Pozerali sme aj nove, ale co ja viem...tie dobre boli len cierne a ten zvysok bol sice pekny farebny, ale horsia kvalita..a cena vlastne rovnaka 🙂

michalienka25
4. jan 2012

Baby, cítim sa ako balón. Ja fakt každým dňom rastiem...Ledva dýcham, ku koncu si asi kúpim dajaký fúrik, aby som mohla bruško na ňom voziť 🙂.