icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

oxiba
5. jan 2012

@cobhan tak držím palce, nech to vyjde ako to cítiš 🙂

tiuska77
5. jan 2012

Ahojte, baby pridavam sa k Vam, aj ked trocha neskôr, pozeram, že už ste tu dosť rozbehnute 🙂 Pokiaľ chodím do práce tak nemam čas na net, teraz bolo troška viac voľna. Včera som bola na uzv a všetko je ok tak mi odľahlo, som po jednom mimomaternicovom tehu a jednom potrate, verim, že do tretice to bude ok. Chcem sa opytať uživate nejaky vitamíny? A ak ake? Ja som brala, ale kvôli štitnej žlaze mi doktorka zakazala, že skoro vo všetkych je vysoky obsah jodu, čo može uškodiť...alebo dopovať len nejaky konkretny vitamin?

fide
5. jan 2012

@katuskaaa29 Ja som uz raz pila sladku vodicku 😉 pred 2 rokmi tak viem ze je to dlhy proces ale si nepamatam zeby som si kupovala glukozu v lekarni ...uz si nepamatam v ktorom tt sa to robí..dakujem

fide
5. jan 2012

@tiuska77 Ahoj ja som zacala mamavit ale na poradni mi rd. kazala femibion koli rizikovemu tehu. je omnoho drahsi ale obsahuje metaholin ...co sa tyka jodu mas pravdu aj ten obsahuje 😒

mirkave
5. jan 2012

😖 a mam antibiotika ☹ penicilin nezabral ☹ a este nejake pirulky.snad to zabere a na 3D pojdeme zdravi 🙄

mirkave
5. jan 2012

@danculka24 dufam,ze budes ok 😉

cobhan
6. jan 2012

holky aj vy ste take unavene a nic sa vam nechce? Alebo je to len moja lenivost co ma posledne dni zoziera? 😀

suzan1111
6. jan 2012

@katkamiki tak po vcerajsom 3D vsetko ok a je to chlapcek 😀 foto este dneska nahram..jaaaaaaj tak sa tesim baby..hned som pokupila aj par veciciek 🙂

tinci
6. jan 2012

@oxiba aj to uzivam lebo mi vecer velmi trpnu nohy ze by neviem co s nimi, davam si po jednej tabletke rano aj vecer, dufam ze to nie je vela ale bez toho by som jednoducho nevedela zaspat...

tinci
6. jan 2012

....inak zacinaju tu nejak prevazovat chlapcekovia, nie? Nieco take by som aj ja chcela mat v brusku aby sme mali parik a hlavne pre potesenie manzela ktory tuzi po chlapcovi 😉

petka296
6. jan 2012

@cobhan to jelen dobre, ze papas vela mieka a mliecnych vyrobkov.Ja som nikdy nezjedla ani lyzicku cisteho bieleho jogurtu a vceranaraz jednym hltom 400g 🙂

petka296
6. jan 2012

@cobhan ja som tiez unavena, najma poobede ked sa najem. Vcera som spala 4hodky,ale cele dopoludne som behala po meste po doktoroch...

cobhan
6. jan 2012

@petka296 ahoj, no ved to, ze pridem domov, rychlo si spravim nejaky obed, najem sa a zobudim sa okolo 6-7mej 🙂. A najhorsie to je v robote, len srotujem co mi pod ruku pride a potom som unavena a mimo. Najlepsie je, ked sa pozeram na svoju robotu a netusim co s tym, lebo mi nejak nezapaluje 🙂 a vsetko mi strasne dlho trva.

katuskaaa29
6. jan 2012

@fide mne kazali kupit 75 g glukozy stalo to 1,38

mirkave
6. jan 2012

@suzan1111 gratulujem ku chlapikovi 😀
@cobhan cely den prelezany v posteli sa povazuje za unavu? tak potom som aj ja unavena 😀

fide
6. jan 2012

Mamicky prosim vas neviem nikde na nete najst info v ktorom tt sa dá zachránit dietatko v pripade potreby porodu pri rizikovom tehu..dakujem

mirkave
6. jan 2012

@fide pri tomto som plakala 😢 .pisu o chlapcekovi 25 tyzdnov tehu http://ozene.zoznam.sk/cl/100284/259582/Mate-sy...
snad nemas nejaky problem? ☹

danculka24
6. jan 2012

@cobhan mne sa tiež nechce nie si sama 😀D

danculka24
6. jan 2012

@suzan1111 gratulujem

cobhan
6. jan 2012

@danculka24 tak ono je to este aj nakazlive 😀

katkamiki
6. jan 2012

@suzan1111 Tak ti gratulujem.. Super, tesim sa s tebou 🙂 Ja pojdem na 3D az 18.1. ale v stredu idem na normalne sono, tak uvidim, mozno tam bude vidiet, hned aj ja potom nakupim nieco 🙂

suzan1111
6. jan 2012

@danculka24 dakujem 😉

suzan1111
6. jan 2012

@katkamiki vdaka..tak sa tesim aj na tvoje spravy 😉

adikasala
6. jan 2012

ahojte kocky sem tam ku vam prispejem ja sa tesim z dievcatka v brusku....tak skore sa vyrovnava 🙂

danielka1982
6. jan 2012

babenky neviem či sa ponáhľam alebo už meškám...Znova sme nakupovali,veci sme odložili do skrine.Kedy bude vhodný čas ich oprať a vyžehliť?Zo žehlenia mám vlasy dupkom už teraz ale niektoré baby mi tvrdia,že mám prať a žehliť vecičky až nejaké 3 týždne pred pôrodom aby dovtedy nezožltli.Ako ste na tom vy?A aký prášok je najvhodnejší?Možno blbá otázka ale som mimo z toho ako do mňa naokolo každý hustí čo už treba chystať a čo má ešte čas.

ss225
6. jan 2012

tak aby som to tiez dorovnala tak my to tiez vidime tak na ruzovo 🙂 ....cize DIEVCATKOOOOOO!!!! 🙂

alohim
6. jan 2012

Prajem všetkým šťastný nový rok 2012..zdravé bábätká, milujúcich partnerov a oteckov, nech sa vám splnia všetky vaše sny a priania 😉

@suzan1111 Supeeeer! Gratulujem k chlapčekovi;) my ideme s manželom v pondelok...sa veľmi teším, máme ciťák, že to bude tiež chlap, hoci nám všetci tipujú dievčatko (moja zhoršená pleť, menšie okrúhle bruško...no to sú len povery). Ale je nám to jedno, hlavne nech je v poriadku;)

@michalienka25 Preesne;) Ja sa tiež cítim za posldné dva týždne rovnako, ako balón, ani som nejak nepribrala ale bruško sa riade vydúva, narástli sme a v noci tlačí, prehadzujem sa,plus zápchové problémy a popichávani pri pupku...veru fúrik sa zíde 😉

mirkave
6. jan 2012

@danielka1982 ja zehlenie z duse nenavidim.ale take tie mini vecicky ma strasne bavili zehlit 😀 a plienocky sa zehlili tiez super.

ja mam kopu veci po simonke,ale este nevieme,co cakame 🙄 .o tyzden v nedelu by nam mali povedat na 3D a potom sa do toho pustim 😀 popreberam,dokupim.a prat?neviem.asi ked nastupim na matersku.

nena13
7. jan 2012

@knockin Však toho sa bojím,aby som zbytočne neponakupovala v zápale zbytočnosti a ani to nevyužijem.A akú veľkosť nosí také novorodenietko-tak do 3 mesiacov-58-62?V tomto mám chaos a zdá sa mi,že som sa pozabudla a mám len z týchto veľkostí nakupene-podľa tvojich skuseností...asi to nevyužijem,že?
Čo sa týka kočíka mam vybratý v poľsku,ale tiež nemám ani potuchy aka veľká by mala byť vanička,aby sa mi tam babo v zime zmestilo-budem vďačná za radu🙂
@tinci Tiež som zjemnila pohyby kôli tomu pichaniu zo zač. tehotenstva a zdá sa ,že pomohlo🙂Predtým som bola zvknutá pri otáčani priam vyskakovať🙂Teraz sa prevaľujem ako tuleŇ 😀 😀 😀 a tie zvuky,aké vydávam,no hrôza 😀 😀 😀
@oxiba Mne to magne B6 predpísala na kĺby-neberiem ho,lebo sa mi to nezdá-viem,že pomáha na krče a pichanie,ale na kĺby...neviem už neviem koľko dní ani dýchať od bolesti...Mate ešte niektorá???

nena13
7. jan 2012

@cobhan Ja so lenivá jak blcha -sama sebe si idem na nervy...Také so mala predsavzatia ked som išla na PN-anglina,šitie,dorobím to čo som za roky nestíhala a teraz nič-doslova tu kysnem pred telkou-nechápem -ja som tak energický človek a toto tehu robí zo mna hotovu lemru....Aj to moje chlapčiatko o sebe nedáva stále vedieť-neviem či to budem mať takého lenivčeka,či čo to má byť,že sa to aj na mna prenáša-a ani po ocinovi nemôže byť,lebo ten je jak ja...to su mi stavy v tehu🙂
@suzan1111 gratulko ku chlapčiatku-aj ja nakupujem jak besna( a to som ževraj poverčiva-trošku)ale tomuto sa fakt nedá odolať🙂
@tinci Ja som ešte v jednom fore a tem su samé dievčence-chlapček uplna raritka-takže tu su asi v tomto fore chlapci poschavavaní🙂Ja som rolinku viac chcela dievčatko,a je chlapček-ale aj tak som nekonečne šťastná,prešťastná🙂
@petka296 Ja mliečne výrobky vôbec nemusím,ale tlačím ich na silu-kôli vápniku-no neviem či ten jogurt a 1 dl mlieka mi pomôže a aj z toho ma napína-nikdy so to nemala rada.Ale syry-to ano-len presne tie plesnivé a kadejaké,ktoré sa v tehu nemôžu-takže som nahratá....
@cobhan Ja som tiež v robote už len oči držala a hlavne ku koncu a tiež mi nemyslelo...To su iné stavy🙂Našťastie som už na PN,lebo neviem či by tam zo mna niečo mali 😀
@adikasala Gratulujem a ako sa cítiš?
@ss225 Jej ďalšia bambuľka-gratulujem🙂
@alohim Ďakujem a vám všetulinko len to najlepšie🙂
@mirkave Ja tiež nenávidím žehlenie -žehlí muž🙂Dobre so si to zariadila-chudačisko nielen ťažko pracuje aj niekedy 16 hodín a on si v nedeľu ešte aj relaxuje pri žehlení-dobre som natrafila🙂Ale hadam,tie malinke vecičky aj mna budu baviť žehliť...A to žehlite aj frote dupačka-či je niečo čo sa nežehlí-nemám ani šajnu... 😒