Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@katkamiki ja som mala casualplay S4 vintage, vanička bola vtedy jedna z najväčších na trhu, malému stačila cca do 4 mesiacov, potom išiel do šporťáku na ležato. S kočíkom som bola spokojná, bol super, netrebalo kupovať iný počas používania. Čo sa týka veľkosti vaničiek hlbokých kočíkov, citujem predavača " vanička kočíka stačí veľkostne slovenským deťom do 4 maximálne 5 mesiaca." moc sa teda nenavyberáš... teutonia je pomerne draha no teraz maju v babymarkete celkom peknú zľavu - záleží na tom akú kombináciu, či typ kočíka si vyberieš.
@mirkave nebooj ved to už je nedela to ubehne noo som zvedavaa potom 😀, ja idem zajtra a potom este na jeden 17-teho, som zvedava či sa ukaže 😀, ten kočik to maš super, a keď od kamošky tak nie je čo riešit, strašne su drahe tie kočiky, ono keby to bolo na dlho tak nič nepoviem, ale hlboký na 5-6 mesiacov a koniec, a ked este možno ostaneme len pri jednom babatku...... Ja som sa zamilovala do gesslein ale ta cena ☹
@katkamiki teraz je tušim casualplay za dobru cenu, som ho pozerala, vanička sa mi zdala v pohode, ked som pozerala concord fusion 2011 ta vanička je katastrofam strašne malinka
@oxiba no ja sa bojim, ze budem mat velke dieta a ze budem mat problem ho tam narvat, aj ja aj priatel sme ti vacsi 🙂 tak preto.. 🙂
@danculka24 ano, teraz maju za super cenu, cela trojkombinacia vyjde 570 €, este stary concord bol celkom dobry, mal aj vanicku vacsiu, ale ten fusion uz je maly..
Paci sa mi este kocik Bebidoo alu Volan by Knorr, ale to som nasla len na nete, a neviem nikde najst recenzie, tak sa to bojim len tak kupit a u nas v obchodoch to nemaju.. :( Tam vyzera vanicka aj vacsia..
@katkamiki ten fusion katastrofa, ako všetko ohladne kočika super ale ta vanička, model 2010 mal vačšiu vaničku, ten casualplay som vcera prvy krat pozerala, nevyzeral zle aj recenzie som čitala dobre a ta cena je fakt super, ja som sa zamilovala do gesslein, ale cena je vyššia
@danculka24 Ja uz mam skoro 2 mesiace vybraty casualplay, aj a mi farby pacia aj dizajn, az som potom zacala na nete niekde citat, ze vanicka je mala, tak som zacala pochybovat, ci prave ten kocik chcem... Este som neni stopro presvedcena. :(
no ved to-s tymi velkostami vaniciek to je katastrofa 😖 a ked je v obchode nejaky kocik s vacsou a hned vedla neho s mensou vanickou-no to ti je pohlad.........a zbytocne nechcem davat babo v zime do sportaku.aj ked by bolo zababusene,tak si myslim,ze vanicka by bola lepsia.....
@mirkave a myslis že v zime nam budu chciet byt vo vaničke este ?? ja teda nemam este skusenosti taketo, ale vacsinou hovoria že od 6 mesiaca už ani nie
@danculka24 je pravda,ze nejak v tej dobe chcu deti sediet a vidiet na svet.preto moja podmienka pri kupe kocika je,ze aj hlboka vanicka musi byt polohovatelna.ja som sa pri simonke cudovala jak krava,ze co je taka umrncana,jedovita v tom case v kociku a mamina mi povedala,ze nech ju skusim dat do polosedu-sedu.a div sa svete-pomohlo to 😀 a kocikovali sme sa veselo dalej.
tak a máme morfo za sebou, výsledky sú veľmi dobré, sme 22/3 a vážime 429 g...bude to fešák;)))) prv bol síce otočený chrbtom a veľmi sa mu vstávať nechcelo ale ukázal tváričku a zazíval...citujem ocka vraj "celá mamka"
a s tými kočíkmi...mám v tom guláš, ešte som nezačala obzerať ale už sa chystám...štvorkolesové s väčšou polohovateľnou vaničkou, ľahšie...keďže auto nemáme
@tiuska77 my sme väcsinou nakupili iba na trhoch alebo ako to mam povedat 🙂 ked ma v dedine kazda polska domacnost obchod s nejakym tovarom. Plienky sa oplatilo kupiť v real markete a nabytok sme pozerali v merkury markete....myslim ze sa oplati ist aj do obchodov a poradim ak platiš kartou maš to este lacnejsie lebo kurz ide ces NBS a ten je najlacnejsi....
zienky,tak moc som sa tesila na kociarik Brio,dnes mi prisiel a take sklamanie,namiesto hnedeho na metalickej konstrukcii,prisiel cerveny-cakam chlapceka,normalne som bola taka sklamana,je to normalne? Objednala som cez internet a ani sa neda vymenit,treba zaslat spat,vypisat ziadost o vratenie penazi a znova objednat kocik.Takze budem teraz cakat na peniazky....cez internet uz nechcem nic a ochota po telefone ziadna....firma Mall.sk,dajte si na to pozor....
Tak dievčatá, včera som bola na sone, a vyzerá to tak, že budem mať aj ja chlapčeka. Všetko je v poriadku, maličké je zdravé, vyvíja sa ako má. Bolo to super vidieť ho, ako sa tam hýbe...Joj drobček, teším sa na neho...A posunul sa mi termín pôrodu o 3 dni...🙂
@mirkave podobne aj pri nasej malej sa velmi osvedcilo polohovanie pokonca na nasom kociku Cam som mala aj to ze sa kocik mohol otocit do smeru jazdy a to sa jej na moje velke prekvapenie tiez velmi pacilo. Ale polohovanie kocika je super pretoze dieta moze byt poriadne zabalenie a pritom ma prehlad co sa deje okolo neho a nie len nad nim 🙂
@tiuska77 ja som pocula ze je to lacnejsie, ale povedala som si, ze je blbost sa tam trepat..teraz ked sme sa konecne rozhodli pre kocik(hartan racer gt) tak sme si ho dali nacenit v dvoch obchodoch a veru mam dost, ked sme sa predtym pytali an cenu kocika, hovorili ze ok. 700e vanicka+sportak..no a nakoniec s vajickom, nadstavcom, fusacikom,slnecnikom, taskou a ost.blbostami 1200e..tak to uz som si aj ja povedala, ze keby stoji komplet v polsku 800e,tak sa mi tam oplati trepat 😀 ..tak uvidime, mozno pojdeme aj my nakoniec do Polska,ak najdem nejaka obchod kde maju tento kocik v takej farbe aku chcem..teda na objednavku urcite,lebo ako som vcera v predajni zistila,tak objednanie kocika trva 10-12tt a teutonie 14-18tt...no mala som fakt dost..pri tych dnesnych cenach kocikov este nan cakat 4mesiace...a to som si myslela, ze aj prilis skoro vyberam kocik.
@michalienka25 vitaj v chlapčenskom klube 🙂
@lilianka1199 my sme tiez velmi uvazovali o kocikou brio go,lebo manzelovi sa pacil,ze je velmi jednoduchy,skladny,da sa hupat etc..ale nakoniec sme sa ro zhodli pre nemecky hartan, lebo brio je vyrabany v cine a nepresiel ani testami na skodliviny..http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2538-Test-koci... ze je to starsi test, ale mna to odradilo. Ak ti vratia peniasky..ved do 7dni mas pri internetovom predaji na to narok..tak si skuste vybrat iny kocik..my sme sa rozhodli pre ten hartan..skoncil v teste sice 4,ale aspon presiel..ma dost velku vanicku, da sa pohupovat tak ako brio,kolieska su vsetky odpruzene, je skladny aj ked musim povedat, ze brio asi viacej..ale zalezi aky typ podvozku si vyberies..VIP je fakt malinkaty..asi m ensi ako brio..len ja chcem racer gt,ten je troska vacsi..kocik ma kopec doplnkov a kolieska sa daju vselijako menit..je vyrabany v nemecku atd...v predajni nam povedali,ze za tri roky nan nebola jedna reklamacia. Len je trocha drahy, ale to je aj brio so vsetkymi doplnkami. Tak drzim palce, nech to s tym mall.sk dopadne dobre 😉
@lilianka1199 s mall to ide dolu vodou, my sme cez ňu rušili objednávku na vianočné darčeky - stále nám menili termín dodania a nakoniec vysvitlo, že tovar ktorý majú údajne skladom vôbec nemajú 😠 držím palce
@michalienka25 gratulujeem >/D
@suzan1111 hartan je super ale ta cena
@danculka24 no to je hej, sme vcera boli v predajni v ba aj v nr a so vsetkymi somarinkami tak neco cez 1100e..to je aj na mna dost,tak sa snazim ho vypatrat niekde v polsku,len ked ja by som chcela racer gt najlepsie biely podvozok a tmavomodry vrch st.oliver..no a podla vsetkeho sa to takto kombinovat ani neda ☹

Tak stromček odzdobený ide sa ešte prezliekať paplony a umývať dlážky 🙂