icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

fide
12. jan 2012

@alohim ja som sice na rizikovom a iba lezim ale poviem ti ze ja ledva do Wc dojdem lebo mam pocit ze sa vyklbim pri Eliske som to mala iste a kazdy mi vravel ze to je tym ze som chuda a ze sa to roztahuje no ale po dvoch rokoch znova tak uz to mohlo zostat roztiahnute ne??? skor to bud asi tlakom babatka...

oxiba
12. jan 2012

@suzan1111 pánečku to kde bývaš? stále si spomínala BA, tak som myslela, že si blaváčka 🙂 švagrinká ide robiť tiež pre dáku štátnu inštitúciu, no neviem jej presný názov. Ty si tam na TP?

kisasonka83
12. jan 2012

@fide ahoj pozerala som na surodenecke kociky okolo 350eur maximalne,tych znaciek je strasne mnozstvo a ja vobec netusim po akom sa mam pozerat ☹ pre mna by bol najlepsi ak by bol vedla seba ale to bude problem lebo mi urco nevojde do vytahu a byvame na 3poschodi.Uvazujem nad znackou ABC Design Tandem,akurat by som prave potrebovala nejake skusenosti maminiek..ale este raz diky 🙂

danculka24
12. jan 2012

@suzan1111 objednane - gesslien 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
oxiba
12. jan 2012

@danculka24 super 🙂

kisasonka83
12. jan 2012

@stvura mi mame nakladny vytah docela velky len cez dvere by som asi s kocikom vedla seba nepresla☹ jedine za sebou,som rada aspon za tento vytah,kocikaren v bytovke nemame a tak musim kociar tahat na 3poschodie,jedinou utechou pre mna je ze ho snad dlho vyuzivat nebudem,ze sa starsiemu synatorovi bude chciet viacej behat ako sa vozit 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
fide
12. jan 2012

@kisasonka83 teraz mi napadlo a nechces ku normal kociku bugypod???? ten vies do výtahu alebo obchodu lahko sklopit. My sme nad nim uvazovali ked sme mali po Eli plany poplach ... teda potesili sme sa ze sme tehotní al neboli sme .... ☹ lebo ozaj pre rocne babo bude potrebovat viem podla nasej ta zacala chodit az 15 mes. a take babo sa este rychlo unaví..

mirkave
12. jan 2012

@petra1209 hmmm aha ☹ na nervy...... 😖

mirkave
12. jan 2012

@kisasonka83
@fide toto pridavne sedadlo som raz videla a kukala som jak puk-ty kokos,tak to super vyzeralo 😀 normalne som nechapala.vyzera to byt super vec.ked je treba -mas ho.ked ho nieje treba-das dole.

suzan1111
12. jan 2012

@oxiba hej, stala statna sluzba..a byvam za trnavou 🙂

suzan1111
12. jan 2012

@danculka24 super gratulujem.🙂.....tak sme to dneska spolu vybavili..my mame objednany hartan racer gt 613 a vanu st. oliver 659 🙂 ktory gesslein ste vybrali?

danculka24
12. jan 2012

@suzan1111 m 4 sme vybrali, inak som na Teba dnes myslela bola som na Vajnorskej ale nie koli kočiku ale všimla som si že Hartany poprehadzovane a jeden model chybal, ale ked si objednavala tak si to asi potom nebola ty

suzan1111
12. jan 2012

@danculka24 no nebola ale tiez sme si to vsimli, dosli sme potom ako ho niekto kupil, min.rocnu kolekciu vypredavaju tak hned niekto kupil..ja som ich len pokukala znovu vsetky a vybrala ten racer hoci ten na predajni ani nemali..len z katalogu sme to vybrali..ale tesim sa..kuknem ten tvoj..aku farbu ste kupili??

danculka24
12. jan 2012

@suzan1111 vybrali sme šedu kombinovanu s takou bledou ale tej je tam menej, isla by som aj do bledsej farby ale bojim sa že by sa to moc špinilo

suzan1111
12. jan 2012

@danculka24 ja tak isto, preto som volila sportacik sedy..nie je prilis tmavy a neni ani biely..lebo dieta tam bude urcite hocico zuzlat a papkat..kto by to cistil 😀 potom.

michalienka25
13. jan 2012

Kočky, pre mna vacsinou nebyva zly piatok trinasteho, ale stvrtok dvanasteho. Najprv som sa porezala na starom hnusnom špinavom skle, lebo som ho vyberala krsniatku z ruky. Tak som to vyčistila borovickou, zatial mi to nehnisa. Ale co je horsie, vecer ked som isla na wecko, tak som mala na nohavickach krv. bola taka bledocervena. Myslite, ze je to problem?Dnes uz v pohode. Asi pred mesiacom sa mi to uz stalo, tiez som jeden den mala krv...Joj, to tehotenstvo je krasne, len clovek sa kazdym dnom boji, ci je vsetko v poriadku...Poradte mi, ci mam stresovat, alebo byt ako-tak v klude. Dikes a prajem pekny dnik.

nena13
13. jan 2012

@tiuska77 Možno ich predávaju na trhu,ale vyrába ich Poľská firma a ja som tam stále a spokojnosť nadovšetko a keby aj náhodou bola nejaká maličkosť-to sa stane aj na tých drahých a za tu cenu od 170-250 eur si kupim aj 3 a zakaždým nový-akoby som mala niekom pchať tu na Slovensku peniaze do vrecka-práve od nich vychádzaju zlé referncie na poľské kočíky-veď je to konkurencia a tiež ich nemusia tzv.,,snoby" čo s nimi nemaju žiadne skusenosti a žiju podľa pravidiel čo je lacné nemôže byť dobre-ale to je ich hluposť-nakoniec aj našich predajcov treba podporovať-a keď na to maju tak nech platia🙂Ja som síce finančne na tom dosť dobre-ale nezarábame tie korunky na to ,aby som podporovala zdieračov-radšej si odložím na niečo iné....

nena13
13. jan 2012

@suzan1111 Su to poľský výrobcovia-výber aj z poľských značiek je dobrý a su veľmi praktické a podľa mňa aj pekné-väčšinou su to ale 4 kolky-čo mne vyhovuje,inemu ale nemusí a su trojkombinácie-odporučam ale tie okolo 250 eur-to su tie,,drahšie"otočná ručka,trojkomb.-s vajíčkom,všetko prateľné ,odnimateľné,skladateľný ľahko,kolieska ti namontuju ake chceš na mieste,letná-zimná verzia-doplnky-,kvalitné látky,košík aj záruka...Tak neviem...Ešte tie drahšie su možno tvrdšie,ale poliak mi vravel,že ked tam dam babatko,tak to bude viac hojdať ako bez-toto jedine som nevedela či je ok...

nena13
13. jan 2012

@katkamiki Gratulujem🙂
@suzan1111 Mimochodom-v tom poľsku maju aj postieľky od 30 eur-pekne-bbodyčka-od 2 eur-ale treba kupovať v bočných stánkoch od ruky-tie v centre trhu su drahšie,hniezda do postieľky s baldachýnom od 30 eur,kadejaké vecičky-chodáky,stolička-a ceny oproti našim ani nehovorí-čiže človek môže poriadne ušetriť na väčšom nákupe🙂

nena13
13. jan 2012

@petra1209 No mne to poistenie končí vo februari,tiež som PN ,takže tam ani nebudem chodiť...asi by to bolo zbytočnéked už v apríli asi budem na materskej-no fajne-ma vedia poriadne naštvať....Dík za radu....

nena13
13. jan 2012

@cobhan Ako tu bolesť klbov riešiš-ja som už tak vyčerpaná od bolesti-gynek. mi povedala,že to bude len horšie....ma potešila🙂
@alohim Moja len ak budeš na PN -ale to by sa dalo zariadiť.nie?🙂

nena13
13. jan 2012

@michalienka25 Moja-nemusí to byť nič-len prasknutá cievka-ale určite by som šla za gynek. predsa len......

michalienka25
13. jan 2012

@nena13 tiez ma napadlo, ze to je len prasknuta cievka. uvidim, ak by sa este dnes nieco take objavilo, ihned utekam na pohotovost. 😒

tinci
13. jan 2012

@kisasonka83 moja kamoska s prikupila ku klasickemu kociku iba taky stupienok pre starsie dieta (jej mala mala vtedy okolo jedneho roka) na ktorom mala aj sedavala a ked chcela jednoducho aj sama vystupila a isla. Ja by som uvazovala aj nad niecim takym kedze sa nam drobci narodia v maji a moju trojrocnu dcerku budem musiet nosievat asi pol kilometra do skolky...a stoji to iba okolo 20 eur....

stvura
Odpoveď bola odstránená
tiuska77
13. jan 2012

@nena13 Tak to asi vyzera, že vo februári idem do toho Poľska..ešte keby som vedela čo to bude... doktor sice povedal, že to vyzerá na dievčatko, ale nepovedal to celkom jednoznačne....ale aj tak sa mi pačia zelene veci..tak asi pojdem do zeleného kočíka...a ked pišeš aj o tych baldachynoch a obliečkach do postielky tak to vidim na dosť veľky nákup 😝 , akurat mam problem s matracom do postieľky kedže ju mám ručné robenú o potrebujem širší rozmer ako su klasicke...a ked pozeram na nete tak je problem take niečo najsť..akurat maju klasicky penový a taky nechcem :/

cobhan
13. jan 2012

@nena13 kamoska mi poradila nejake vitaminy, tusim B6 a magnezium, ale ja sa hlavne snazim sa moc neprepinat

kisasonka83
13. jan 2012

@stvura dakujem za radu urcite na ne pozriem vysoka som priemerne cca 165cm takze by mi to mohlo vyhovovat 🙂 dufam dcera mi tiez skoro zacala chodit okolo roka ale synator je veeeelmi pohodlny a nejako sa neponahla 🙂 na vsetko ma cas tak uvidime ako to zvladneme ale uzkosti ma uz obcas chytaju teraz ako to budem zvladat ☹