icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

petra1209
20. jan 2012

@fide no supeeer, ďakujem za perfektný nápad to ma veru nenapadlo 😉

fide
20. jan 2012

@petra1209 pohoda ...skusenosti 🙂

fide
20. jan 2012

@fide dokonca aj ked cstujeme k rodicom si berieme prebal. podlozku a tam je na pracke polozena nikomu to nezavadzia a je to prakticke ...

petra1209
20. jan 2012

@fide 🙂

danculka24
20. jan 2012

@petra1209
@zlobinka ahojte to je len prebalovak ci aj vanička ?? prebalovak asi fakt dlho nevyužiješ ako hovori zlobinka, ja som bola pozerat len stojan pod vaničku ale v obchode, bala by som sa len tak kupovat cez net niektore sa mi zdali nestabilne

simmmiiiii
20. jan 2012

@fide no šak mne to hovoril pan doktor zo Senca a on je aj porodnik v Ruzinove,ze moj je este malinky,ze keby bol v 33 tyzdni tak uz kasleme nato,ale maly je este malinky...

danculka24
20. jan 2012

@fide a myslis že tie stojany pod klasicku vaničku su zle ??

fide
20. jan 2012

@danculka24 No my sme to pri Eliske pozerali a naozaj sme sa bali ze to je nestabilne nakoniec sme kupili klasika vanicku a ako stojan sme pouzivali 2 stolicky . Pri tej nasej kacici by som to urcite nevyuzila.. naozaj max do 3 mesiacov kedy sa ti babo nemyka... odporucam uz ked hces stojan pod vanicku, tak taky stabilny co je tam aj prebalovaci pult a komoda. ale to je podla mna zbytocne drahe a navyse ak to chces do kupelne ...videla som to v obchode PREdeti

fide
20. jan 2012

@simmmiiiii moja spoluziacka rodila 2x v 31 tt obaja nemali 2kg ale su z nich riadný šibali....no ja by som sa strasne bala ..ona bola vtedy velmi mlada neuvedomovala si rizika ... chodila na diskoteky ...a tak...

petra1209
20. jan 2012

@danculka24 je to prebaľovák aj s vaničkou ale ja som to dnes pozerala v obchode a tá vanička sa mi zdala strašne malinká

simmmiiiii
20. jan 2012

@fide hmmmm to ja ani na disky nechodim iba ležim a mam od začiatku problemy,tento v bruchu je tiež huncut,vždy niečo vymyšla:-PPPPcez den spi a v noci kope......

oxiba
20. jan 2012

@danculka24 my o tom tiež uvažujeme, majú ho v babymarkete je lacnejší ako v pre deti..., stojan pod vaničku vyzeral stabilný - treba ale tú väčšiu vaničku, prebaľovacia podložka na práčku je super vec...

danculka24
20. jan 2012

@oxiba
@petra1209
@fide kedže mame kupelku malinku, tak budem rada ak kupim klasicku vaničku a ten stojan tam nejak narvem a prebalovat sa bude už v spalni, aj to prebalovanie musim este vyšpekulovat 😀, tie prebalovaky su drahe asi kupim komodu este jednu ako mame a tam kupim tu podložku

fide
20. jan 2012

@simmmiiiii no moj tiez nie je anjelik 🙂 aj ked vymodleny no huncut ziadny ... mam pocit ze ten nespi nikdy....v kuse kope ... iba ked sa na neho ozve manzel tak stichne akoby ho pocuval... Vies ale ta kamosko nebola vobec rizikova ako my ... ona mala normal tehu ale ked sa natrasala na diske. Sak viem ako sa s nou svokrovci vadili ze im nechala male dieta a sla s muzom vonku... ☹

fide
20. jan 2012

Mamicky je este skoro riesit porodnicu v ktorej chcem rodit????co si myslite????

xlucia
20. jan 2012

@fide a co chces na nej riesit?? 😲

fide
20. jan 2012

@xlucia no ja by som chcela rodit v BJ a to je teraz 400 km vzdialene ..aj ked je to moje trvale bydlisko.... mozno by som sa mala informovat svojej dr ci budem shopna prevozu kedze som na rizikovom...alebo zavolat sesterke ktora tam robi vrchnu nech mi poradi alebo tak....

mirkave
20. jan 2012

@kocica43 u nas v TT sme to len ohlasili,ked sme prisli do porodnice-tusim sa sestricka na to dokonca sama opytala,ze ci chce byt mg pri porode-zaplatili sme,mg dostal potvrdenie o zaplateni a bol pri mne od zaciatku az do konca.a narodenie malinkej mame aj natocene 😀

mirkave
20. jan 2012

@katkamiki no tak v tom dobijani si mozme podat ruky 😀 aj ten moj vyvoleny bol skor taka hanblivka a ja som bola ta,co spravila prvy krok 😅 ktovie po kom bude nas drobec,lebo na 4D sa vobec nehanbil a pekne nam vsetko ukazal 🙄 😉

mirkave
20. jan 2012

@janusha33 richard je prekrasne meno 😀 moj mg je richard

mirkave
20. jan 2012

@fide @simmmiiiii diskoteky? boze moj,ved to neni pre babatko dobre.nechapem maminy,co takto ohrozuju svoje este nenarodene deticky ☹ nechapem 🙄
my sme s mg zvyknuti chodit na koncerty a festivaly (metal,punk a podobne zameranie,cize riadna zverina 😀 ),no ale tie museli ist bokom hned ako som prisla na to,ze som tehotna.kazda normalna zena si uvedomi rizika spojene s hlukom........

janusha33
21. jan 2012

@mirkave Mne sa tiez nejak zapacilo a moja pozitivne naladena mama, ktora uz mesiac basni o Samuelovi co nedam uz len preto lebo to chce ona hned na to A ked bude rackovat?Ze fakt pozitivne myslenie.......

tinci
21. jan 2012

maminy toto ste uz skusali ?
http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...

zda sa mi to celkom objektivne..

alohim
21. jan 2012

@tinci netvorilo mi to, ale preklikla som sa..myslis kalkulacku prirastku vahy? 🙂 zaujimave to je, aspon ukazem manzelovi ze z tych + 6 kil nie vsetko je tuk :D

zlobinka
21. jan 2012

tak sme boli na tom 3d sone, nakoniec nam doki nespravil ani fotky ani video, lebo mala sa nechcela ukazat mala pred tvarickou aj ruky aj nohy a akosi divne bola pootacana...ale bude to dievcatko..termin nam posunul o tyzden a pol,ale na kazdom sone mi hovorili, ze sme s rastom o tyzden a pol pozadu...teraz nam povedal, ze mame troska mensiu hlavicku, ale mozno to len tak vyzera, lebo mala bola natlacena na jednom mieste..dufam, ze vsetko dobre dopadne a budeme zdravi...

petka296
21. jan 2012

@zlobinka ahoj,aj ja som z MT,u koho si bola?Ja idem ku Dr.Grochalovi. Drzim palce 🙂

lilly15
21. jan 2012

@kocica43 Ahoj, ja som na PN už prakticky od začiatku (cca 10 týždeň) vtedy kvôli nevolnostiam a zostala som PN keďže nemám práve najlahšiu robotu a doktor s tým vobec nemá problémy a to ani nie som riziková len nemám jeden vaječník. Nechápem prečo ta tvoj doktor v tvojom prípade chce vypisať z PN!

petra1209
21. jan 2012

@tinci skúšali, skúšali a vyšlo mi 5,5kg tuku!!! a to sú predomnou ešte tri mesiace 😉

kocica43
21. jan 2012

@lilly15 neviem nechapem, a to som iba od 4.1 2012 teda od toho 19 tt.

fide
21. jan 2012

@tinci to mam chapat ze mi urobi priemer za cele tehu???? ked tam pise kolko budem mat naviac po porode???